Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
hány ilyen lesz még vszeg sajnos 😕index.hu/belfold/2020/04/23/oroshaza_hazakuldtek_a_felig_lebenult_beteget_fel_nap_mulva_meghalt/Megrázó+döbbenet...
Káslert és a mamát megérné kiállítani nyilvánosan és ahányszor habognak, vagy hazudnak egy saller. Persze a fasza szervezés akk sem hozza vissza szegényt.
Beki
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/04/23/oroshaza_hazakuldtek_a_felig_lebenult_beteget_fel_nap_mulva_meghalt/Megrázó+döbbenet...
Káslert és a mamát megérné kiállítani nyilvánosan és ahányszor habognak, vagy hazudnak egy saller. Persze a fasza szervezés akk sem hozza vissza szegényt.
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
index.hu/belfold/2020/04/23/oroshaza_hazakuldtek_a_felig_lebenult_beteget_fel_nap_mulva_meghalt/Káslert és a mamát megérné kiállítani nyilvánosan és ahányszor habognak, vagy hazudnak egy saller. Persze a fasza szervezés akk sem hozza vissza szegényt.
több mint 5 éve
Nekem is mondták már, hogy akkor 4-étől mehetek dolgozni. És én éreztem magam kellemetlenül, mert nem tudtam eldönteni, hogy kioktassam az illetőt, vagy inkább csak kinevessem.Nem az,de annyira röhejes....a nagyvezér beköpi úgy a május 3-at,mintha az szentírás lenne,és erről a koronavírust is értesítették volna. "Na öreg,ma kell tetőznöd,holnap meg lassan eltűnsz!"A jelenlegi szabályok május 3-ig életben maradnak - mondta Gulyás.Nyüzsis nap lesz az a május 4😊
A miniszter elmondta, hogy március 11-e óta a regisztrált álláskeresők száma 51 ezer főre nőtt, míg az üres áléáshelyek száma 44 ezerre csökkent. Több mint félszázezer ember lett munkanélküli. Mindez amellett szól, hogy a gazdaság újraindítását lehetővé kell tenni május 4-től.
Negritis
NB2
Ez azért is marhaság,mert már vagy 6 dátumot prognosztizáltak,és isten se tudja hogy melyik lesz az igazi. Másrészt meg tegyük fel május 3.-án tetőzik,de azt még május 4.-én nem fogjuk tudni.... meg egyébként is,úgy tesznek mintha másnaptól egycsapásra megszűnne a járvány.
Foresz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
De az,csak "minőségi helyeken" erre mondják hogy újragondolva. 😀Jó, de akkor ez már nem tökfőzelék.Vagy fasírt vagy minőségi virsli 😊Mi a bajod a tokfozelekkel?Ez Dreher hidegkomlós nagyon jo kis cucc 😊Fogadjunk, hogy te a tökfőzeléket is szereted!
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
Teljesen jo cucc, ha meg egy kis porkoltet is adsz hozza, akkor meg foleg.
Sot, en meg a repafozeleket is szeretem 😊
Solymi
De különben az a nem mindegy hogy van elkészítve az a Tökfőzelék ☝️ (tejfölösen tökmag olajjal a tetején plusz piritott kruton plusz füstölt sajt nálam parádé)
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/04/23/koronavirus_magyarorszagon_budapest_karacsony_gergely_teszt_nyilt_tarsadalom_alapitvany/OFF. 😀 😀
Lényeg: A nyílt Társadalom bevonásával. Az alkalmatlan Karácsony Gergely megint elszólta magát, hogy Soros embere
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
bowl.hu/forum/egyeb-temak/gasztrokultura 😊Pontosítok: karanténgasztro.
NB2
több mint 5 éve
😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na jó várjál itt azért minden ugy keszul ahogy a nagykonyvben megvan írva csak a tetejére van tökmag olaj rakva meg piritott kenyér darabkák és frissen reszelt füstölt sajt.És igy egy karakánabb ízvilágot kapsz ami hagyja érvényesülni a tök eredeti ízét,vagy is jobbá teszi.jó, hát ez a mislenes csávó is újragondolta a gulyáslevest meg a lecsót, gondolom ennyiből arra se mondanád, hogy gulyásleves meg lecsóJó, de akkor ez már nem tökfőzelék.Vagy fasírt vagy minőségi virsli 😊Mi a bajod a tokfozelekkel?Ez Dreher hidegkomlós nagyon jo kis cucc 😊Fogadjunk, hogy te a tökfőzeléket is szereted!
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
Solymi
De különben az a nem mindegy hogy van elkészítve az a Tökfőzelék ☝️ (tejfölösen tökmag olajjal a tetején plusz piritott kruton plusz füstölt sajt nálam parádé)
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
slowmotion
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az alap 😉Tök is van benne? 😉Akkor mi ? (Mikor lisztel meg olajjal van besűritve)Jó, de akkor ez már nem tökfőzelék.Vagy fasírt vagy minőségi virsli 😊Mi a bajod a tokfozelekkel?Ez Dreher hidegkomlós nagyon jo kis cucc 😊Fogadjunk, hogy te a tökfőzeléket is szereted!
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
Solymi
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
Rózsa Sándor (betyár)
zemanla
több mint 5 éve
jó, hát ez a mislenes csávó is újragondolta a gulyáslevest meg a lecsót, gondolom ennyiből arra se mondanád, hogy gulyásleves meg lecsóJó, de akkor ez már nem tökfőzelék.Vagy fasírt vagy minőségi virsli 😊Mi a bajod a tokfozelekkel?Ez Dreher hidegkomlós nagyon jo kis cucc 😊Fogadjunk, hogy te a tökfőzeléket is szereted!
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
Solymi
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
több mint 5 éve
Tök is van benne? 😉Akkor mi ? (Mikor lisztel meg olajjal van besűritve)Jó, de akkor ez már nem tökfőzelék.Vagy fasírt vagy minőségi virsli 😊Mi a bajod a tokfozelekkel?Ez Dreher hidegkomlós nagyon jo kis cucc 😊Fogadjunk, hogy te a tökfőzeléket is szereted!
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
Solymi
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
Rózsa Sándor (betyár)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
A tökfőzelék: szar. Ami nem szar: az nem tökfőzelék.😊Akkor mi ? (Mikor lisztel meg olajjal van besűritve)Jó, de akkor ez már nem tökfőzelék.Vagy fasírt vagy minőségi virsli 😊Mi a bajod a tokfozelekkel?Ez Dreher hidegkomlós nagyon jo kis cucc 😊Fogadjunk, hogy te a tökfőzeléket is szereted!
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
Solymi
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Basszus pörgetem lefelé a hozzászólásokat. Azt hittem, hogy lett egy új sörös topic.Tévedtél, a sörnél tágabb a kör. Gasztro.
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Akkor mi ? (Mikor lisztel meg olajjal van besűritve)Jó, de akkor ez már nem tökfőzelék.Vagy fasírt vagy minőségi virsli 😊Mi a bajod a tokfozelekkel?Ez Dreher hidegkomlós nagyon jo kis cucc 😊Fogadjunk, hogy te a tökfőzeléket is szereted!
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
Solymi
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
több mint 5 éve
Jó, de akkor ez már nem tökfőzelék.Vagy fasírt vagy minőségi virsli 😊Mi a bajod a tokfozelekkel?Ez Dreher hidegkomlós nagyon jo kis cucc 😊Fogadjunk, hogy te a tökfőzeléket is szereted!
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
Solymi
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Vagy fasírt vagy minőségi virsli 😊Mi a bajod a tokfozelekkel?Ez Dreher hidegkomlós nagyon jo kis cucc 😊Fogadjunk, hogy te a tökfőzeléket is szereted!
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
Solymi
több mint 5 éve
Mi a bajod a tokfozelekkel?Ez Dreher hidegkomlós nagyon jo kis cucc 😊Fogadjunk, hogy te a tökfőzeléket is szereted!
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
több mint 5 éve
Nagyjából olyan, mint a húsiparban a gyorspác.A hidegkomlózás a söripar egyik legnagyobb átverése a kukorica mellett...Miért ? (Nem vágom)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Basszus pörgetem lefelé a hozzászólásokat. Azt hittem, hogy lett egy új sörös topic.Várjuk a draftot 🙋♂️(én azért "iszom" sört már ilyenkor)
Tactful Cactus
Most épp egy Gössert de bassza meg meleg volt 😡 vagy is nem elég hideg.
több mint 5 éve
Üzenjük a koronavírusnak,, hogyha már itt vagy Magyarországon, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat.Plakátra vele!
Vrij6
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Basszus pörgetem lefelé a hozzászólásokat. Azt hittem, hogy lett egy új sörös topic.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
De nem az enyém 😀"A sör az kesere." Alapvetően én is azt szeretem, de ennél azért bonyolultabb a világ.A sör az kesere. Nem ilyen édeskés hányadék fos.Nem is értem hogy nem izlik neked 🤔Ez Dreher hidegkomlós nagyon jo kis cucc 😊Undorítóan szar
Rózsa Sándor (betyár)
peach
Rózsa Sándor (betyár)
peach
nagylaza
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
"A sör az kesere." Alapvetően én is azt szeretem, de ennél azért bonyolultabb a világ.A sör az kesere. Nem ilyen édeskés hányadék fos.Nem is értem hogy nem izlik neked 🤔Ez Dreher hidegkomlós nagyon jo kis cucc 😊Undorítóan szar
Rózsa Sándor (betyár)
peach
Rózsa Sándor (betyár)
peach
több mint 5 éve
Mondjuk szerintem az összes Dreher undorító lötty...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"