Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Willie Parker
15 383
A legtöbb ukrán katonán volt maszk - csak kicsit másfajtaukrajnában nincs szövődmény? nincs utálat a maszk nélküli fegyver ropogásért?Hülyeség ereje úgy látom nagyobb!
(a média ereje)
Ventura
Toca
több mint 2 éve
ukrajnában nincs szövődmény? nincs utálat a maszk nélküli fegyver ropogásért?Hülyeség ereje úgy látom nagyobb!
(a média ereje)
Ventura
több mint 2 éve
ukrajnában nincs szövődmény? nincs utálat a maszk nélküli fegyver ropogásért? (a média ereje)
több mint 2 éve
Pedig ezeken a bulikon már akkor is a heréjükön járt az eszük 😊index.hu/techtud/2022/02/20/koronavirus-a-herekben-szovodmeny-brazil-vizsgalat/De amikor arról volt szó, hogy jobb nem elkapni az első hullámokban, mert nem tudhatja az ember, hogy milyen károkat okoz hosszútávon, akkor ment a sírás rendesen, hogy nem kell lezárás, mert átesik a többség tünet nélkül. Meg ugye akkor is volt aki nevetgélt hogy a tini gyerekeinél ez hogy lehetne baj, hiszen a gyerekekre veszélytelen.
😳
warr_b
Na majd ha ott tart, hogy nem sikerül esetleg az utód nemzés, akkor lehet elcserélné a kis bulikát egy kis lezárásra.
topin
több mint 2 éve
Dehogy cserélné. Ha a gyereke nem tud majd utódot nemzeni, azért is egy akkori chip lesz a felelős.index.hu/techtud/2022/02/20/koronavirus-a-herekben-szovodmeny-brazil-vizsgalat/De amikor arról volt szó, hogy jobb nem elkapni az első hullámokban, mert nem tudhatja az ember, hogy milyen károkat okoz hosszútávon, akkor ment a sírás rendesen, hogy nem kell lezárás, mert átesik a többség tünet nélkül. Meg ugye akkor is volt aki nevetgélt hogy a tini gyerekeinél ez hogy lehetne baj, hiszen a gyerekekre veszélytelen.
😳
warr_b
Na majd ha ott tart, hogy nem sikerül esetleg az utód nemzés, akkor lehet elcserélné a kis bulikát egy kis lezárásra.
topin
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
topin
2 007
index.hu/techtud/2022/02/20/koronavirus-a-herekben-szovodmeny-brazil-vizsgalat/De amikor arról volt szó, hogy jobb nem elkapni az első hullámokban, mert nem tudhatja az ember, hogy milyen károkat okoz hosszútávon, akkor ment a sírás rendesen, hogy nem kell lezárás, mert átesik a többség tünet nélkül. Meg ugye akkor is volt aki nevetgélt hogy a tini gyerekeinél ez hogy lehetne baj, hiszen a gyerekekre veszélytelen.
😳
warr_b
több mint 2 éve
24.hu/kulfold/2022/02/22/koronavirus-anglia-karanten-megszunik-februar-24/skótoknál asszem március vége
Beki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
24.hu/kulfold/2022/02/22/koronavirus-anglia-karanten-megszunik-februar-24/
több mint 2 éve
index.hu/techtud/2022/02/20/koronavirus-a-herekben-szovodmeny-brazil-vizsgalat/😳
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Szerencsére egy pcr azért elég, és ahogy megvan a pozitív eredmény már kerül is fel az EESZT-be, automatikusan pedig az alkalmazásban is két hétre való elődátumozással, fél éves lejárattal az EU-s recovery certificate
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Van itt olyan, akinek sikerült hivatalos úton EU-s (!) recovery certificate-et szereznie? Ugye én most esek át rajta, viszont erről csak egy antigén tesztem van, ami semmit nem bizonyít, a háziorvosom pedig nem küldött el pcr-ra, sőt amikor erről és az igazolásról kérdeztem csak terelt.EU-st pcr nélkül 100% hogy nem kapsz, kvázi mintha meg sem történt volna. Az hogy otthon kiállítanak-e valamit azt nem tudom, de hogy utazáshoz nem fogod tudni hasznàlni arra jó esély van.
A harmadik oltást augusztusig nem akarom felvenni, ez a certificate meg pont 180 napig szól, de tényleg ki kell még saját zsebből csengetnem további két pcr árát, ha el akarom magamnak intézni?
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
BroáfSoxor... Ez is egy tünet 🙂amúgy én vagy úgy kaptam el hogy tényleg zéró tünet, vagy az országban egyedüliként megúsztam eddigNehogy azt hidd! Se nekem, se a családban senkinek se volt semmilyen tünete, eddig... Mondjuk, mindenki be van oltva soxor!
Negritis
nagir
FLZOLI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
szal át kéne nevezni őket Soxarra? 😀Soxor lett a Cubs elverve az évek alatt. 😀SoxorCubs? 😀Akkor én már 13. éve tüneteket produkálok, a Chicago White Sox a kedvenc baseballcsapatom. 😀Soxor... Ez is egy tünet 🙂amúgy én vagy úgy kaptam el hogy tényleg zéró tünet, vagy az országban egyedüliként megúsztam eddigNehogy azt hidd! Se nekem, se a családban senkinek se volt semmilyen tünete, eddig... Mondjuk, mindenki be van oltva soxor!
Negritis
nagir
FLZOLI
Mikey
Matthew99
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mikey
18 751
Soxor lett a Cubs elverve az évek alatt. 😀SoxorCubs? 😀Akkor én már 13. éve tüneteket produkálok, a Chicago White Sox a kedvenc baseballcsapatom. 😀Soxor... Ez is egy tünet 🙂amúgy én vagy úgy kaptam el hogy tényleg zéró tünet, vagy az országban egyedüliként megúsztam eddigNehogy azt hidd! Se nekem, se a családban senkinek se volt semmilyen tünete, eddig... Mondjuk, mindenki be van oltva soxor!
Negritis
nagir
FLZOLI
Mikey
Matthew99
több mint 2 éve
Toto21
5 955
Mi az a Covid?Ugyanez. Amikor szarul voltam akkor se covid volt.amúgy én vagy úgy kaptam el hogy tényleg zéró tünet, vagy az országban egyedüliként megúsztam eddigsame here
Negritis
empty taxi
Heisman
több mint 2 éve
Ugyanez. Amikor szarul voltam akkor se covid volt.amúgy én vagy úgy kaptam el hogy tényleg zéró tünet, vagy az országban egyedüliként megúsztam eddigsame here
Negritis
empty taxi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
SoxorCubs? 😀Akkor én már 13. éve tüneteket produkálok, a Chicago White Sox a kedvenc baseballcsapatom. 😀Soxor... Ez is egy tünet 🙂amúgy én vagy úgy kaptam el hogy tényleg zéró tünet, vagy az országban egyedüliként megúsztam eddigNehogy azt hidd! Se nekem, se a családban senkinek se volt semmilyen tünete, eddig... Mondjuk, mindenki be van oltva soxor!
Negritis
nagir
FLZOLI
Mikey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Mikey
18 751
Akkor én már 13. éve tüneteket produkálok, a Chicago White Sox a kedvenc baseballcsapatom. 😀Soxor... Ez is egy tünet 🙂amúgy én vagy úgy kaptam el hogy tényleg zéró tünet, vagy az országban egyedüliként megúsztam eddigNehogy azt hidd! Se nekem, se a családban senkinek se volt semmilyen tünete, eddig... Mondjuk, mindenki be van oltva soxor!
Negritis
nagir
FLZOLI
több mint 2 éve
amúgy én vagy úgy kaptam el hogy tényleg zéró tünet, vagy az országban egyedüliként megúsztam eddigsame here
Negritis
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
kijo
382
Van itt olyan, akinek sikerült hivatalos úton EU-s (!) recovery certificate-et szereznie? Ugye én most esek át rajta, viszont erről csak egy antigén tesztem van, ami semmit nem bizonyít, a háziorvosom pedig nem küldött el pcr-ra, sőt amikor erről és az igazolásról kérdeztem csak terelt.Tavaly próbáltam esélytelen volt.
A harmadik oltást augusztusig nem akarom felvenni, ez a certificate meg pont 180 napig szól, de tényleg ki kell még saját zsebből csengetnem további két pcr árát, ha el akarom magamnak intézni?
r.baggio
Sajnos valószínűleg nem fog menni, így marad a 2 PCR teszt (Ahányszor és amennyi kell.)
Más, de hasonló cipőben járunk: egy éve (ünnepek előtt) a kisfiam hazahozta az oviból, akkor voltak tünetek, de viszonylag enyhék. Alig akartak letesztelni végül január elején megtörtént, nyilvánvalóan pozitív volt.
Ellen anyag volt bőven még '21 végén is 9-10-szeres, így eddig kimaradt az oltás.
Most akartuk februárban beadatni, Januárban a már iskolás kisfiamnak hol ezért hol azért többször volt karantén.
Persze szinte biztosan ő is elkapta, de hivatalos irat nincs róla mert, egyszerűen nem akarták letesztelni.
Egy egyszerű orvosi igazolás beszerzése is 3 hétbe telt a dokitól. Le van sz... minden.
Összevoltunk zárva egy hetet rajtunk is tuti átment. Tüntetünk szinte semmi.
Most aztán agyalunk, hogy mi legyen........
Nézetünk egy antitestet, hogy fentebb ment-e, azután döntünk.
Szerkesztette: kijo
több mint 2 éve
Van itt olyan, akinek sikerült hivatalos úton EU-s (!) recovery certificate-et szereznie? Ugye én most esek át rajta, viszont erről csak egy antigén tesztem van, ami semmit nem bizonyít, a háziorvosom pedig nem küldött el pcr-ra, sőt amikor erről és az igazolásról kérdeztem csak terelt.A harmadik oltást augusztusig nem akarom felvenni, ez a certificate meg pont 180 napig szól, de tényleg ki kell még saját zsebből csengetnem további két pcr árát, ha el akarom magamnak intézni?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal