Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 2 éve
akkor én már 2015ben túlestem rajta 😀Soxor... Ez is egy tünet 🙂amúgy én vagy úgy kaptam el hogy tényleg zéró tünet, vagy az országban egyedüliként megúsztam eddigNehogy azt hidd! Se nekem, se a családban senkinek se volt semmilyen tünete, eddig... Mondjuk, mindenki be van oltva soxor!
Negritis
nagir
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Soxor... Ez is egy tünet 🙂amúgy én vagy úgy kaptam el hogy tényleg zéró tünet, vagy az országban egyedüliként megúsztam eddigNehogy azt hidd! Se nekem, se a családban senkinek se volt semmilyen tünete, eddig... Mondjuk, mindenki be van oltva soxor!
Negritis
nagir
több mint 2 éve
amúgy én vagy úgy kaptam el hogy tényleg zéró tünet, vagy az országban egyedüliként megúsztam eddigNehogy azt hidd! Se nekem, se a családban senkinek se volt semmilyen tünete, eddig... Mondjuk, mindenki be van oltva soxor!
Negritis
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Ja.Elég levinni a kukát.Az omikron tényleg durva, de azért ez elég nagy pech így. Kíváncsi lennék, hogy mikor, hol szedhették össze? Gondolkoztak rajta, vannak gyanúik? Vagy fogalmuk sincs, egyetlen gyenge - vagy gyengébb - pont sincs az idővonalban?Szerintem valaki, akivel maszkban fél percet beszélt apám az ajtóban, míg átvette a kaját, gyógyszert, postát, fasztudja mit.
peterk2005
Én ennyi rést találtam a pajzson.
Vagy valaki beköhögte a körfolyosóra nyíló ablakon, de személyes kontaktjuk ismerőssel, rokonnal, takarítónővel, villanyszerelővel, stb. nem volt.
De mivel enyhe tünetekkel vége, így "örülünk", hogy túl vannak rajta, és jön egy -elvileg- nyugis pár hónap.
Sobri Jóska
Vagy bármi hasonló.
Vagy az újsággal bármivel bemegy.
Bazzani
Bár náluk ezek se voltak, de ez az omikron kurvára virulens, szóval gyakorlatilag a szeparációval is kivédhetetlen.
több mint 2 éve
Elég levinni a kukát.Az omikron tényleg durva, de azért ez elég nagy pech így. Kíváncsi lennék, hogy mikor, hol szedhették össze? Gondolkoztak rajta, vannak gyanúik? Vagy fogalmuk sincs, egyetlen gyenge - vagy gyengébb - pont sincs az idővonalban?Szerintem valaki, akivel maszkban fél percet beszélt apám az ajtóban, míg átvette a kaját, gyógyszert, postát, fasztudja mit.
peterk2005
Vagy valaki beköhögte a körfolyosóra nyíló ablakon, de személyes kontaktjuk ismerőssel, rokonnal, takarítónővel, villanyszerelővel, stb. nem volt.
De mivel enyhe tünetekkel vége, így "örülünk", hogy túl vannak rajta, és jön egy -elvileg- nyugis pár hónap.
Sobri Jóska
Vagy bármi hasonló.
Vagy az újsággal bármivel bemegy.
több mint 2 éve
Nála is 1-2 nap lesz.amúgy én vagy úgy kaptam el hogy tényleg zéró tünet, vagy az országban egyedüliként megúsztam eddigÉn is ezt gondoltam magamról egészen tegnapig 😊 pláne úgy, hogy kb nincs olyan ország a világon, amelynek az útlevele nem volt az elmúlt két évben a kezemben
Negritis
De 1-1,5 nap után már jövök is kifelé belőle, viszont kislányom is elkapta közben, nála a hányás, rossz közérzet és a 39.5 fokos láz kissé félelmetesebb tünet...
r.baggio
Ismerősi tapasztalat.
Jobbulást.
több mint 2 éve
amúgy én vagy úgy kaptam el hogy tényleg zéró tünet, vagy az országban egyedüliként megúsztam eddigÉn is ezt gondoltam magamról egészen tegnapig 😊 pláne úgy, hogy kb nincs olyan ország a világon, amelynek az útlevele nem volt az elmúlt két évben a kezemben
Negritis
De 1-1,5 nap után már jövök is kifelé belőle, viszont kislányom is elkapta közben, nála a hányás, rossz közérzet és a 39.5 fokos láz kissé félelmetesebb tünet...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
amúgy én vagy úgy kaptam el hogy tényleg zéró tünet, vagy az országban egyedüliként megúsztam eddigUgyanmár, vannak még bőven olyanok, mint te, csak hát ide nem azok írnak elsősorban 😊
Negritis
több mint 2 éve
#Breaking Children in England between 5 and 11 years old will be offered Covid vaccines in accordance to JCVI advice, the Health Secretary @sajidjavid has said.
— TLDR News UK (@TLDRNewsUK) February 16, 2022
The move follows announcements yesterday and today that Wales & Scotland would extend Covid vaccines to these ages. pic.twitter.com/ZpWTbKvIvR
több mint 2 éve
amúgy én vagy úgy kaptam el hogy tényleg zéró tünet, vagy az országban egyedüliként megúsztam eddig
több mint 2 éve
no
7 289
A virus megel egy csomo ideig szinte barmilyen felszinen. Egy tejesdoboz, esetleges apro, a behuzott kuka utan egy hajtincs eligazitasa eleg lehet. Kicsi az esely, de az emberek mar nem figyelnek annyira. Egy evvel ezelott es most a papercut-finder hasznalata a felere esett vissza.
több mint 2 éve
Az omikron tényleg durva, de azért ez elég nagy pech így. Kíváncsi lennék, hogy mikor, hol szedhették össze? Gondolkoztak rajta, vannak gyanúik? Vagy fogalmuk sincs, egyetlen gyenge - vagy gyengébb - pont sincs az idővonalban?Szerintem valaki, akivel maszkban fél percet beszélt apám az ajtóban, míg átvette a kaját, gyógyszert, postát, fasztudja mit.
peterk2005
több mint 2 éve
Az omikron tényleg durva, de azért ez elég nagy pech így. Kíváncsi lennék, hogy mikor, hol szedhették össze? Gondolkoztak rajta, vannak gyanúik? Vagy fogalmuk sincs, egyetlen gyenge - vagy gyengébb - pont sincs az idővonalban?Ja.Szerintem az az oka, hogy ezt a variáns lassan tényleg mindenki elkapja, nem lehet egyszerűen elkerülni, így a 3 oltásos ismerőseid is. De ugyanúgy akinek 2 van, vagy 1 sincs. Pusztán 3 oltás után, már mindig érdekesebb beszédtémát ad.nyilván tisztában vagyok vele, hogy az oltás nem véd, de nem tudom, hogy azok akik 3. oltással vannak felelőtlenebbek vagy mi az oka, de tényleg rengeteg ismerősöm van akik 3. oltással elkaptáknem azt mondom h nb2 fejében nem tiszták a fogalmak de kilépve a bowl.hu területéről, ledöbbenek h mennyien nem értik még igy lassan 2? 2és fél év után sem értik az oltás lényegét, és nem tanulatlan emberekről beszélek. Eleinte még magyaráztam amit sobri is irt, most már hagyom.Durva, hogy hány 3 oltásos ember betegedik meg.Mindegyik, aki elkapja.
NB2
Hiszen az oltás nem a megbetegedéstől véd, hanem felkészíti a szervezetet arra, hogy ha elkapja valaki, akkor a szervezete könnyedén kezelje.
Úgy lenne pontos, amit írsz, hogy "durva, hogy hány 3 oltásos ember, aki megfertőződik megússza tünetek nélkül vagy nagyon enyhe tünetekkel egy ilyen durva vírus esetén egy ilyen gyorsan kifejlesztett vakcinának köszönhetően".
Sobri Jóska
briareos
NB2
Klaci79
Ha a sehova se menő, a kajafutáron meg a tescos kiszállítóemberen kívül senkivel se (velük is maszkban) találkozó szüleim a lakásukat el se hagyva el tudtak kapni, akkor lehet mondani, hogy aki jön-megy-él, az tuti bekapja.
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
telex.hu/koronavirus/2022/02/16/mohacsi-korhaz-koronavirusos-dolgozok-ket-harom-het-felveteli-zarlat-szuleszeti-osztaly
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Ja.Szerintem az az oka, hogy ezt a variáns lassan tényleg mindenki elkapja, nem lehet egyszerűen elkerülni, így a 3 oltásos ismerőseid is. De ugyanúgy akinek 2 van, vagy 1 sincs. Pusztán 3 oltás után, már mindig érdekesebb beszédtémát ad.nyilván tisztában vagyok vele, hogy az oltás nem véd, de nem tudom, hogy azok akik 3. oltással vannak felelőtlenebbek vagy mi az oka, de tényleg rengeteg ismerősöm van akik 3. oltással elkaptáknem azt mondom h nb2 fejében nem tiszták a fogalmak de kilépve a bowl.hu területéről, ledöbbenek h mennyien nem értik még igy lassan 2? 2és fél év után sem értik az oltás lényegét, és nem tanulatlan emberekről beszélek. Eleinte még magyaráztam amit sobri is irt, most már hagyom.Durva, hogy hány 3 oltásos ember betegedik meg.Mindegyik, aki elkapja.
NB2
Hiszen az oltás nem a megbetegedéstől véd, hanem felkészíti a szervezetet arra, hogy ha elkapja valaki, akkor a szervezete könnyedén kezelje.
Úgy lenne pontos, amit írsz, hogy "durva, hogy hány 3 oltásos ember, aki megfertőződik megússza tünetek nélkül vagy nagyon enyhe tünetekkel egy ilyen durva vírus esetén egy ilyen gyorsan kifejlesztett vakcinának köszönhetően".
Sobri Jóska
briareos
NB2
Klaci79
Ha a sehova se menő, a kajafutáron meg a tescos kiszállítóemberen kívül senkivel se (velük is maszkban) találkozó szüleim a lakásukat el se hagyva el tudtak kapni, akkor lehet mondani, hogy aki jön-megy-él, az tuti bekapja.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Szerintem az az oka, hogy ezt a variáns lassan tényleg mindenki elkapja, nem lehet egyszerűen elkerülni, így a 3 oltásos ismerőseid is. De ugyanúgy akinek 2 van, vagy 1 sincs. Pusztán 3 oltás után, már mindig érdekesebb beszédtémát ad.nyilván tisztában vagyok vele, hogy az oltás nem véd, de nem tudom, hogy azok akik 3. oltással vannak felelőtlenebbek vagy mi az oka, de tényleg rengeteg ismerősöm van akik 3. oltással elkaptáknem azt mondom h nb2 fejében nem tiszták a fogalmak de kilépve a bowl.hu területéről, ledöbbenek h mennyien nem értik még igy lassan 2? 2és fél év után sem értik az oltás lényegét, és nem tanulatlan emberekről beszélek. Eleinte még magyaráztam amit sobri is irt, most már hagyom.Durva, hogy hány 3 oltásos ember betegedik meg.Mindegyik, aki elkapja.
NB2
Sobri Jóska
briareos
NB2
több mint 2 éve
nyilván tisztában vagyok vele, hogy az oltás nem véd, de nem tudom, hogy azok akik 3. oltással vannak felelőtlenebbek vagy mi az oka, de tényleg rengeteg ismerősöm van akik 3. oltással elkaptáknem azt mondom h nb2 fejében nem tiszták a fogalmak de kilépve a bowl.hu területéről, ledöbbenek h mennyien nem értik még igy lassan 2? 2és fél év után sem értik az oltás lényegét, és nem tanulatlan emberekről beszélek. Eleinte még magyaráztam amit sobri is irt, most már hagyom.Durva, hogy hány 3 oltásos ember betegedik meg.Mindegyik, aki elkapja.
NB2
Sobri Jóska
briareos
több mint 2 éve
Jobbulást, többeknek már írtam a Süti által is javasolt gyógymódokat, nagy mennyiségű (ezt én mondom) C és D vitamin, forró teák, kávé, pihenés, de nem egész nap fekvés, láz és fájdalom csillapítás. Ha náthád van, akkor inhalálás mentolos és vagy sós oldattal. Fizikai aktivitást vedd minimálra. Egy hét múlva vigyorogsz már az egészen, remélhetőleg.Szerintem nem és bízz az orvosodban. Milyen tüneteid vannak?Minden testrészem fáj, úgy érzem magam mint akit összevertek, estére lázam is volt kis torokkaparással
csi77
Most írt a doki, ő nem ajánlja a favit, csak a paracetamolt
Durva, hogy hány 3 oltásos ember betegedik meg.Én 2 oltást kaptam, de az egy eléggé illogikus tévhit, hogy a vakcinával meg se tudsz fertőződni
NB2
r.baggio
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
AugusztusAz szopás.
r.baggio
Decemberben kellett volna a 3., most a vírus boostol élesben.
Jobbulást.
több mint 2 éve
Augusztus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
mikor kaptad a 2.t?Szerintem nem és bízz az orvosodban. Milyen tüneteid vannak?Minden testrészem fáj, úgy érzem magam mint akit összevertek, estére lázam is volt kis torokkaparással
csi77
Durva, hogy hány 3 oltásos ember betegedik meg.Én 2 oltást kaptam, de az egy eléggé illogikus tévhit, hogy a vakcinával meg se tudsz fertőződni
NB2
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Szerintem nem és bízz az orvosodban. Milyen tüneteid vannak?Minden testrészem fáj, úgy érzem magam mint akit összevertek, estére lázam is volt kis torokkaparással
csi77
NB2
---
több mint 2 éve
nem azt mondom h nb2 fejében nem tiszták a fogalmak de kilépve a bowl.hu területéről, ledöbbenek h mennyien nem értik még igy lassan 2? 2és fél év után sem értik az oltás lényegét, és nem tanulatlan emberekről beszélek. Eleinte még magyaráztam amit sobri is irt, most már hagyom.Durva, hogy hány 3 oltásos ember betegedik meg.Mindegyik, aki elkapja.
NB2
Sobri Jóska
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Akkor ez rendben lesz...óvatosnak kell lenni, kis pihenés, aztán el is múlik így 3 oltás után. Szerintem pár hete nekem is lehetett hasonló, de van a családban olyan 3 oltásos, aki egy kis köhögéssel megúszta az egészet. VAgy az egyik barátom, pont 1 napig volt szarul, aztán semmi...3szor oltva vagyok, szóval ez a része oké. Amúgy azóta se keresett senki, szóval szerintem rendben lesz. Indulás előtt azért egy otthoni gyorsteszt, tuti ami tuti. Aztán go haza.Na csak sikerült nekem is elkapni ezt a szart. Ráadásul a legrosszabbkor, mivel pont Németországban vagyok intézni a költözést, és a család megnyugtatása miatt csinaltattam egy ingyenes gyorstesztet egy tesztallomason, ami faszan pozitív lett, de tunetem szinte nincs is (max torokkaparas).Ha nincs tünet kussolás van és otthoni önkéntes karantén. Pár nap alatt nyoma sem lesz, ha volt oltás.
Viszont itt jön a jo rész, mivel ilyenkor elvileg mennem kene pcr tesztre is, ami ha szinten pozitív karantén. Ami legjobb esetben is 5 nap, viszont nekem csütörtökön már mennem kene haza, ami így bukta lenne. Szóval ötletem sincs mi legyen. Csináljak e pcr-t, aztán jöjjön a karantén, vagy próbáljam kihúzni önkéntes karanténban fű alatt, hátha nem fog senki keresni és egy szerdai esetleges negatív gyorsteszt után menjek-e haza, vagy mi legyen.
Csak nem szívesen kezdenem a németországi életemet egy fasza karantenmegszegesi bírsággal.
roberto23
Klaci79
roberto23
több mint 2 éve
vicces mondat, de amúgy tényleg igaz😊Nem.A szüleim (75+) is túlélték a covidot, hőemelkedés, köhögés, fosás, gyengeség, de az első tünetek után egy héttel már negatív a tesztjük, és nincsenek szarul, elvoltak végig otthon komolyabb kellemetlenség nélkül.A favipiravír vény nélkül is kiváltható a gyógyszertárban?
Én ezt egyételműen a három oltásnak (és az azonnali favipiravírnak) tudom be, pusztán a koruk, az egészségi állapotuk, kortörténetük, betegségeik alapján nem ilyen "szolíd" lefolyást prognosztizáltam volna.
Sobri Jóska
r.baggio
Háziorvos kell felírja, 1 forintért kiválthatja bárki, kivéve akinek felírták.
Sobri Jóska
ez tényleg az a recept, amit az érintett "elvben" nem válthat ki😊