NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
25
7
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
11
6
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
11
7
RedZone week 12
10
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
8
4
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
3
2
Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 12 éve
Amikor elkezdtem anno írni, akkor asszem még csak 5 volt közte, mire végére értem, lett hét. De ettől függetlenül írom, valamiért nem érzem. Persze, nem bánom, ha tévedek.Nem annyira kiemelkedő ma az a Cuse, de valamiért nem tudom elhinni, hogy a Louisville ezt megnyerhetné.Denyhamar fordult a kocka 😛JJ
Mondjuk most agyilag a nulla felé konvergál a 'Cuse kb. Durva, hogy egész meccsen tényleg egyszer találtak be festéken kívülről 29 dobásból.
több mint 12 éve
Pedig ritka ostoba gyerek 😊 Kuric a szar, az a gond (meg a büntetőzés), de azért ki fogja grindolni a W-t a CardsArchrival csapatról nem illik ilyet mondani, de jó nézni a Pitino ballt.Jakehomerhát még az öltönyét 😊 Siva nélkül nehéz leszJJ
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Nem annyira kiemelkedő ma az a Cuse, de valamiért nem tudom elhinni, hogy a Louisville ezt megnyerhetné.Denyhamar fordult a kocka 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem annyira kiemelkedő ma az a Cuse, de valamiért nem tudom elhinni, hogy a Louisville ezt megnyerhetné.
több mint 12 éve
Archrival csapatról nem illik ilyet mondani, de jó nézni a Pitino ballt.Jakehomerhát még az öltönyét 😊 Siva nélkül nehéz lesz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Archrival csapatról nem illik ilyet mondani, de jó nézni a Pitino ballt.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
megint hétfő és megint The Ville hazai meccs az ESPN-n, ráadásul WhiteOut a Cuse ellen, el vagyok kényeztetve 😊kezdődik, Go Cards!
érdemes lenne fennmaradni a kansasi házi rangadóra is perszeJJ
http://www.firstrowsports.eu/watch/107576/1/watch-(2)-syracuse-vs-(23)-louisville.html
---
több mint 12 éve
megint hétfő és megint The Ville hazai meccs az ESPN-n, ráadásul WhiteOut a Cuse ellen, el vagyok kényeztetve 😊érdemes lenne fennmaradni a kansasi házi rangadóra is persze
---
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ezt nagyon szépen leírtad! Sajnos igaz is. Szétestünk marhára a Kansas elleni meccs után. Jackson, Acy meg Jones III se tudja hozni a folyamatos jó játékot, Miller meg egyenlőre édes kevés, hogy meccsben tartson minket. Hullámvölgyben van a csapat. Fejben frissíteni kéne, de túl gyorsan jönnek egymás után a meccsek, hogy kicsit feltöltődjön a társaság. A végét remélem azért tudjuk hozni, ahogy kell, aztán majd meglátjuk ki hol végez. Nekünk ez a mostani is jó eredmény. tavaly előtt jó volt a csapat, de tavaly elég szarok voltunk. Idén azért remélem, hogy a szezon vége jól fog sikerülni minden szempontból.Hát persze, biztosan kellett a L, mert a végén, még tartották volna a lépést a Kansasszel és velünk. Valójában az van, hogy a Bears szét esett most, de nagyon.Baylor visszavágón is megcsapva, sima 15-tel, 57 ponton tartottuk őket. Megpróbálom leszedni, megnézzük, jogosan ugrunk-e lehet előrébb holnap listákon.DenyEladtuk a meccset :/Shawn84
Ha visszamegyünk január közepéig, akkor 17-0-s kezdés után előbb idegenben majdnem 20-szal kikaptatok a Kasastől, majd ugye utána pár nappal otthon szoros csatában tőlünk. Utána OU és Texas ellen jött javítás, de egyik W sem volt meggyőző (OU elleni meccset nem láttam, de ők ritka szarok idén; Texasból meg nagy részét láttam, rezgett a léc azért). Aggies elleni meccset nem láttam, de gondolom a 3 pontos W ott is szoros volt, mint ahogy OSU ellen a 4 is. Most pedig újra L Kansas ellen, sima 14 ponttal, úgy, hogy 58 dobott pontig mentetek hazai pályán. Láttam meccsnek nagy részét, meg sokszor beszéltek is róla Duke-UNC alatt is azt hiszem, esélyetek nem volt, talán félidőig kicsi. Most is addig volt nagyjából, de 14 tripla (idei legtöbbünk) azért elég volt.
Egyébként gáz nincs, a következő 6 meccs (Iowa State kétszer, Texas, Oklahoma, Kansas State, Texas Tech) nem vészes, simán lehet hozni mindet, bár Kansas State/Iowa State ellen meg lehet égni, főleg idegenben. 8-4 jelenleg konfon belül mérlegetek, olyan 14-4, esetleg 13-5 meg lesz, valószínűleg.
Kansas most 10-2, mi is. Lesz még egy Border War, így valamelyünk egy L-t beszed. Jajsolymóknak necces lehet még Oklahoma State idegenben, meg Kansas State elleni mindig kemény. De az 5-1 itt is szerintem legalább meg lesz, de inkább 6-0. Nekünk meg van ugye Border War, Iowa State, K-State, Oklahoma State is, négy kemény meccs. Félek, hogy a 4-2-es záró mérlegnek már örülnöm kell, inkább 3-3-at várok, elfogjuk chokerkodni végét. Így meg máris ti vagytok csoport másodikak.Deny
több mint 12 éve
Hát persze, biztosan kellett a L, mert a végén, még tartották volna a lépést a Kansasszel és velünk. Valójában az van, hogy a Bears szét esett most, de nagyon.Baylor visszavágón is megcsapva, sima 15-tel, 57 ponton tartottuk őket. Megpróbálom leszedni, megnézzük, jogosan ugrunk-e lehet előrébb holnap listákon.DenyEladtuk a meccset :/Shawn84
Ha visszamegyünk január közepéig, akkor 17-0-s kezdés után előbb idegenben majdnem 20-szal kikaptatok a Kasastől, majd ugye utána pár nappal otthon szoros csatában tőlünk. Utána OU és Texas ellen jött javítás, de egyik W sem volt meggyőző (OU elleni meccset nem láttam, de ők ritka szarok idén; Texasból meg nagy részét láttam, rezgett a léc azért). Aggies elleni meccset nem láttam, de gondolom a 3 pontos W ott is szoros volt, mint ahogy OSU ellen a 4 is. Most pedig újra L Kansas ellen, sima 14 ponttal, úgy, hogy 58 dobott pontig mentetek hazai pályán. Láttam meccsnek nagy részét, meg sokszor beszéltek is róla Duke-UNC alatt is azt hiszem, esélyetek nem volt, talán félidőig kicsi. Most is addig volt nagyjából, de 14 tripla (idei legtöbbünk) azért elég volt.
Egyébként gáz nincs, a következő 6 meccs (Iowa State kétszer, Texas, Oklahoma, Kansas State, Texas Tech) nem vészes, simán lehet hozni mindet, bár Kansas State/Iowa State ellen meg lehet égni, főleg idegenben. 8-4 jelenleg konfon belül mérlegetek, olyan 14-4, esetleg 13-5 meg lesz, valószínűleg.
Kansas most 10-2, mi is. Lesz még egy Border War, így valamelyünk egy L-t beszed. Jajsolymóknak necces lehet még Oklahoma State idegenben, meg Kansas State elleni mindig kemény. De az 5-1 itt is szerintem legalább meg lesz, de inkább 6-0. Nekünk meg van ugye Border War, Iowa State, K-State, Oklahoma State is, négy kemény meccs. Félek, hogy a 4-2-es záró mérlegnek már örülnöm kell, inkább 3-3-at várok, elfogjuk chokerkodni végét. Így meg máris ti vagytok csoport másodikak.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Baylor visszavágón is megcsapva, sima 15-tel, 57 ponton tartottuk őket. Megpróbálom leszedni, megnézzük, jogosan ugrunk-e lehet előrébb holnap listákon.DenyEladtuk a meccset :/
több mint 12 éve
Baylor visszavágón is megcsapva, sima 15-tel, 57 ponton tartottuk őket. Megpróbálom leszedni, megnézzük, jogosan ugrunk-e lehet előrébb holnap listákon.
több mint 12 éve
Utálom Bobby Hugginst, úgyhogy nekem comebackNagy comeback volt a CardinalstólJakehomervagy choke a WVU-tól, de a comeback szebben hangzik 😊
kezd összeérni a csapat, érzem hogy mi leszünk a tavalyi UConn :cool:JJ
LOL, azért ne szaladjál ennyire előre, keserű lesz a földet érés 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Nagy comeback volt a CardinalstólJakehomervagy choke a WVU-tól, de a comeback szebben hangzik 😊
kezd összeérni a csapat, érzem hogy mi leszünk a tavalyi UConn :cool:
---
több mint 12 éve
1981: MJ karrierjének első egyetemi meccse a Kansas ellen. Jó az ilyeneket visszanézni 😊http://www.youtube.com/watch?v=-fEZxMrtSOo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vertük a Florida State-et , 64-60 ra, sajnos nem láttam a meccset, legalább egy kicsit javitottunk a gyenge mérlegen 😊 Jordan Daniels 21 pontot rakott maga a táblára 😊
több mint 12 éve
Hiába rangadó, ha holnap tanítás van...Ez mekkora kib@szott nagy meccs volt! A riporter mondja, hogy esély a győzelemre, kérdem miért dobnának hármast, erre tessék.gdavidDe szerintem csarnok elég csendes volt, visszavágón nagyobb hangulat lesz. Vicces, hogy 3 perccel buzzer után már üres a csarnok.Deny
---
több mint 12 éve
Igaz! Az nagyobb gáz 😊Lehet, hogy én is kusson és gyorsan húztam volna a lelátóról, ha 3:30 alatt +10-ről bukik a csapatom 😛gdavidAz jobban hangzik, hogy másfél alatt hétről 😀Deny
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Az jobban hangzik, hogy másfél alatt hétről 😀Lehet, hogy én is kusson és gyorsan húztam volna a lelátóról, ha 3:30 alatt +10-ről bukik a csapatom 😛gdavidEz mekkora kib@szott nagy meccs volt! A riporter mondja, hogy esély a győzelemre, kérdem miért dobnának hármast, erre tessék.gdavidDe szerintem csarnok elég csendes volt, visszavágón nagyobb hangulat lesz. Vicces, hogy 3 perccel buzzer után már üres a csarnok.Deny
több mint 12 éve
Lehet, hogy én is kusson és gyorsan húztam volna a lelátóról, ha 3:30 alatt +10-ről bukik a csapatom 😛Ez mekkora kib@szott nagy meccs volt! A riporter mondja, hogy esély a győzelemre, kérdem miért dobnának hármast, erre tessék.gdavidDe szerintem csarnok elég csendes volt, visszavágón nagyobb hangulat lesz. Vicces, hogy 3 perccel buzzer után már üres a csarnok.Deny
több mint 12 éve
Ez mekkora kib@szott nagy meccs volt! A riporter mondja, hogy esély a győzelemre, kérdem miért dobnának hármast, erre tessék.gdavidDe szerintem csarnok elég csendes volt, visszavágón nagyobb hangulat lesz. Vicces, hogy 3 perccel buzzer után már üres a csarnok.
több mint 12 éve
Azt a büdös, milyen vége volt, 1 másodperccel vége előtt Rivers emberről elengedi triplát és bent van!!!! Győzött a Hörcsög team.
több mint 12 éve
Ez mekkora kib@szott nagy meccs volt! A riporter mondja, hogy esély a győzelemre, kérdem miért dobnának hármast, erre tessék.