Kosárlabda

16 feliratkozó

több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
megint hétfő és megint The Ville hazai meccs az ESPN-n, ráadásul WhiteOut a Cuse ellen, el vagyok kényeztetve 😊
érdemes lenne fennmaradni a kansasi házi rangadóra is perszeJJ
kezdődik, Go Cards!
http://www.firstrowsports.eu/watch/107576/1/watch-(2)-syracuse-vs-(23)-louisville.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
megint hétfő és megint The Ville hazai meccs az ESPN-n, ráadásul WhiteOut a Cuse ellen, el vagyok kényeztetve 😊
érdemes lenne fennmaradni a kansasi házi rangadóra is persze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Baylor visszavágón is megcsapva, sima 15-tel, 57 ponton tartottuk őket. Megpróbálom leszedni, megnézzük, jogosan ugrunk-e lehet előrébb holnap listákon.Deny
Eladtuk a meccset :/Shawn84
Hát persze, biztosan kellett a L, mert a végén, még tartották volna a lépést a Kansasszel és velünk. Valójában az van, hogy a Bears szét esett most, de nagyon.

Ha visszamegyünk január közepéig, akkor 17-0-s kezdés után előbb idegenben majdnem 20-szal kikaptatok a Kasastől, majd ugye utána pár nappal otthon szoros csatában tőlünk. Utána OU és Texas ellen jött javítás, de egyik W sem volt meggyőző (OU elleni meccset nem láttam, de ők ritka szarok idén; Texasból meg nagy részét láttam, rezgett a léc azért). Aggies elleni meccset nem láttam, de gondolom a 3 pontos W ott is szoros volt, mint ahogy OSU ellen a 4 is. Most pedig újra L Kansas ellen, sima 14 ponttal, úgy, hogy 58 dobott pontig mentetek hazai pályán. Láttam meccsnek nagy részét, meg sokszor beszéltek is róla Duke-UNC alatt is azt hiszem, esélyetek nem volt, talán félidőig kicsi. Most is addig volt nagyjából, de 14 tripla (idei legtöbbünk) azért elég volt.

Egyébként gáz nincs, a következő 6 meccs (Iowa State kétszer, Texas, Oklahoma, Kansas State, Texas Tech) nem vészes, simán lehet hozni mindet, bár Kansas State/Iowa State ellen meg lehet égni, főleg idegenben. 8-4 jelenleg konfon belül mérlegetek, olyan 14-4, esetleg 13-5 meg lesz, valószínűleg.
Kansas most 10-2, mi is. Lesz még egy Border War, így valamelyünk egy L-t beszed. Jajsolymóknak necces lehet még Oklahoma State idegenben, meg Kansas State elleni mindig kemény. De az 5-1 itt is szerintem legalább meg lesz, de inkább 6-0. Nekünk meg van ugye Border War, Iowa State, K-State, Oklahoma State is, négy kemény meccs. Félek, hogy a 4-2-es záró mérlegnek már örülnöm kell, inkább 3-3-at várok, elfogjuk chokerkodni végét. Így meg máris ti vagytok csoport másodikak.Deny
Ezt nagyon szépen leírtad! Sajnos igaz is. Szétestünk marhára a Kansas elleni meccs után. Jackson, Acy meg Jones III se tudja hozni a folyamatos jó játékot, Miller meg egyenlőre édes kevés, hogy meccsben tartson minket. Hullámvölgyben van a csapat. Fejben frissíteni kéne, de túl gyorsan jönnek egymás után a meccsek, hogy kicsit feltöltődjön a társaság. A végét remélem azért tudjuk hozni, ahogy kell, aztán majd meglátjuk ki hol végez. Nekünk ez a mostani is jó eredmény. tavaly előtt jó volt a csapat, de tavaly elég szarok voltunk. Idén azért remélem, hogy a szezon vége jól fog sikerülni minden szempontból.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Baylor visszavágón is megcsapva, sima 15-tel, 57 ponton tartottuk őket. Megpróbálom leszedni, megnézzük, jogosan ugrunk-e lehet előrébb holnap listákon.Deny
Eladtuk a meccset :/Shawn84
Hát persze, biztosan kellett a L, mert a végén, még tartották volna a lépést a Kansasszel és velünk. Valójában az van, hogy a Bears szét esett most, de nagyon.

Ha visszamegyünk január közepéig, akkor 17-0-s kezdés után előbb idegenben majdnem 20-szal kikaptatok a Kasastől, majd ugye utána pár nappal otthon szoros csatában tőlünk. Utána OU és Texas ellen jött javítás, de egyik W sem volt meggyőző (OU elleni meccset nem láttam, de ők ritka szarok idén; Texasból meg nagy részét láttam, rezgett a léc azért). Aggies elleni meccset nem láttam, de gondolom a 3 pontos W ott is szoros volt, mint ahogy OSU ellen a 4 is. Most pedig újra L Kansas ellen, sima 14 ponttal, úgy, hogy 58 dobott pontig mentetek hazai pályán. Láttam meccsnek nagy részét, meg sokszor beszéltek is róla Duke-UNC alatt is azt hiszem, esélyetek nem volt, talán félidőig kicsi. Most is addig volt nagyjából, de 14 tripla (idei legtöbbünk) azért elég volt.

Egyébként gáz nincs, a következő 6 meccs (Iowa State kétszer, Texas, Oklahoma, Kansas State, Texas Tech) nem vészes, simán lehet hozni mindet, bár Kansas State/Iowa State ellen meg lehet égni, főleg idegenben. 8-4 jelenleg konfon belül mérlegetek, olyan 14-4, esetleg 13-5 meg lesz, valószínűleg.
Kansas most 10-2, mi is. Lesz még egy Border War, így valamelyünk egy L-t beszed. Jajsolymóknak necces lehet még Oklahoma State idegenben, meg Kansas State elleni mindig kemény. De az 5-1 itt is szerintem legalább meg lesz, de inkább 6-0. Nekünk meg van ugye Border War, Iowa State, K-State, Oklahoma State is, négy kemény meccs. Félek, hogy a 4-2-es záró mérlegnek már örülnöm kell, inkább 3-3-at várok, elfogjuk chokerkodni végét. Így meg máris ti vagytok csoport másodikak.
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Eladtuk a meccset :/
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Baylor visszavágón is megcsapva, sima 15-tel, 57 ponton tartottuk őket. Megpróbálom leszedni, megnézzük, jogosan ugrunk-e lehet előrébb holnap listákon.
több mint 14 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 647 — Panthers fan
Nagy comeback volt a CardinalstólJakehomer
vagy choke a WVU-tól, de a comeback szebben hangzik 😊
kezd összeérni a csapat, érzem hogy mi leszünk a tavalyi UConn :cool:JJ
Utálom Bobby Hugginst, úgyhogy nekem comeback

LOL, azért ne szaladjál ennyire előre, keserű lesz a földet érés 😊

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Nagy comeback volt a CardinalstólJakehomer
vagy choke a WVU-tól, de a comeback szebben hangzik 😊
kezd összeérni a csapat, érzem hogy mi leszünk a tavalyi UConn :cool:

---
több mint 14 éve
Nagy comeback volt a Cardinalstól

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 066 — Saturday Night Lights
1981: MJ karrierjének első egyetemi meccse a Kansas ellen. Jó az ilyeneket visszanézni 😊

http://www.youtube.com/watch?v=-fEZxMrtSOo

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vertük a Florida State-et , 64-60 ra, sajnos nem láttam a meccset, legalább egy kicsit javitottunk a gyenge mérlegen 😊 Jordan Daniels 21 pontot rakott maga a táblára 😊
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
UNC sucks, ez alapvető.

több mint 14 éve
Ez mekkora kib@szott nagy meccs volt! A riporter mondja, hogy esély a győzelemre, kérdem miért dobnának hármast, erre tessék.gdavid
De szerintem csarnok elég csendes volt, visszavágón nagyobb hangulat lesz. Vicces, hogy 3 perccel buzzer után már üres a csarnok.Deny
Hiába rangadó, ha holnap tanítás van...

---
több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Lehet, hogy én is kusson és gyorsan húztam volna a lelátóról, ha 3:30 alatt +10-ről bukik a csapatom 😛gdavid
Az jobban hangzik, hogy másfél alatt hétről 😀Deny
Igaz! Az nagyobb gáz 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ez mekkora kib@szott nagy meccs volt! A riporter mondja, hogy esély a győzelemre, kérdem miért dobnának hármast, erre tessék.gdavid
De szerintem csarnok elég csendes volt, visszavágón nagyobb hangulat lesz. Vicces, hogy 3 perccel buzzer után már üres a csarnok.Deny
Lehet, hogy én is kusson és gyorsan húztam volna a lelátóról, ha 3:30 alatt +10-ről bukik a csapatom 😛gdavid
Az jobban hangzik, hogy másfél alatt hétről 😀
több mint 14 éve
Lehet, hogy én is kusson és gyorsan húztam volna a lelátóról, ha 3:30 alatt +10-ről bukik a csapatom 😛

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
De szerintem csarnok elég csendes volt, visszavágón nagyobb hangulat lesz. Vicces, hogy 3 perccel buzzer után már üres a csarnok.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Azt a büdös, milyen vége volt, 1 másodperccel vége előtt Rivers emberről elengedi triplát és bent van!!!! Győzött a Hörcsög team.
több mint 14 éve
Ez mekkora kib@szott nagy meccs volt! A riporter mondja, hogy esély a győzelemre, kérdem miért dobnának hármast, erre tessék.

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Első félidőnek vége a North Carolina - Duke meccsen, végére megjött hangulat is. Elejétől vezetett eddig Duke, főleg hármasainak köszönhetően, aztán amikor kezdtek ezek elfogyni, fel is jött Tar Heels. 2 perccel szünet előtt 39-39-nél már kezdődtek pályán is kakaskodások, majd UNC át is vette vezetést. Utolsó percben Duke elindította figuráját, de oltári nagy blokk lett a vége, ráadásul azonnal ziccerrel jött a válasz, így most 43-40 hazaiaknak.

Szünet után is egyelőre UNC a pörgősebb, Duke (beleszámolva az első félidő végét is) jó 10 perc alatt dobott 2 (!) kosarat mezőnyből.
Már csak 5 perc van hátra, közte 9 UNC javára, egyelőre az a 10 perc döntő volt. Illetve lepattanók terén is sokkal jobb a Tar Heels. Meg úgy alles zusammen festékből, most írták, ők 42-t dobtak onnan, Blue Devils 12-t. Állás pedig 79-70 most.

Kevesebb, mint másfél perc, közte 4, és támadó hiba UNC-nél, jöhet Duke.
Tripla kimarad, lepattanó megvan, dupla jó. 45 másodpercnél falt Duke-nál, kettőt dobhat Tar Heels, állás 82-80 javukra.
Csak a második jó. Duke láthatólag nem tud mit kezdeni támadásban, kikérik utolsó időkérésüket, 20 másodperc maradt.

Ritka szar tripla jön, Tar Heels védő beleüt, és kezéről belepattan gyűrűbe, öngól 😀 először 3-nak írják, de aztán leszedik 2 pontra. Nem igazán értem, mert ha goal tending (az volt), akkor mért nem 3, elvégre triplát ütött el.
Zeller büntetőzhet, első jó, második nem! 12 másodperc, közte 2, jöhet Duke.
több mint 14 éve
Choketown... Azért jól játszottak, a Cuse meg nem nagy durranás, gyanús, hogy megint le fognak égni a Madnessen.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Rivalry week 😊
Most megy a Kentucky-Florida, nagyon jó meccs, holnap meg UNC-Duke.

Kegyetlen erős a Wildcats, ha Davis nincs foul trouble-ban, gyakorlatilag verhetetlenek.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Megkésve, de megcsaptuk a jajsólymokat is! Meg éjjel a Soonerst is! 22-2!!! Hamarosan jön a Baylor, de asszem nekik előtte van még egy jajsólyom meccs.
több mint 14 éve
Louisville-UConn fél óra múlva az ESPN-en!
mivel hazai meccs, így kis nosztalgiázásra is jó lesz (a Rutgers ellenit sajnos nem láttam szombaton)...

stream: http://www.firstrowsports.eu/watch/106327/1/watch-connecticut-vs-(25)-louisville.html

---
több mint 14 éve
höhö, hosszabbítás után 78-74re nyert a Miami a 7. kiemelt Duke ellenkristof
Történetük során mindössze harmadszor

---