Kosárlabda

13 feliratkozó

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
hogy bírjátok ki ezt a szenvedést? 😀 (az egész EB-re gondolok)
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jó ez a francia-török női kosár meccs. Most kezdődik a hosszabbítás, hajrá törökök!Schleck
azt hittem csak én nézem a női EB-t ezért nem írtam eddig 😀

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jó ez a francia-török női kosár meccs. Most kezdődik a hosszabbítás, hajrá törökök!

több mint 13 éve
valaki2 453 — Saints fan
Háromtól szerb-usa. Streamet nem tud valaki?

több mint 13 éve
Meg azért Marshall is ott lesz usákoknál, aki okozhat szerintem gondot pár csapatnak.
Litvánok között kire érdemes figyelni? (vagy nem ők a másik nagy esélyes?)Deny
kapásból kikaptak a litvánok a horvátok ellen 😛

a braziloknál ott van Lucas Nogueira, aki csak utólag mondta vissza az idei draftot, ő neves személynek számít.Höri
a házigazda letteknél meg ott van a 42. helyen draftolt Davis Bertans
több mint 13 éve
Meg azért Marshall is ott lesz usákoknál, aki okozhat szerintem gondot pár csapatnak.
kapásból kikaptak a litvánok a horvátok ellen 😛

a braziloknál ott van Lucas Nogueira, aki csak utólag mondta vissza az idei draftot, ő neves személynek számít.

több mint 13 éve
valaki2 453 — Saints fan
Valenciunas 1/5.
Más: Keller Ákost teszteli az Olimpija Ljubljana. A fizikuma alapján az nba-be is mehetne, de játékban még az nb1-ben is lenne amit lerakni az asztalra. .. De reménykedjünk benne, hogy leigazolják és meg is felel az elvárásoknak.Fasza lenne, ha lenne végre megint magyar Euroliga-játékos.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Litvánok között kire érdemes figyelni? (vagy nem ők a másik nagy esélyes?)
több mint 13 éve
Appling is ott van, ennek örülök, jövőre ő lesz nálunk a kezdő, meg talán itt is
több mint 13 éve
holnap kezdődik Lettországban az U19-es vébé, a legidősebbek utánpótlás tornája.

csoportok:
A: Lengyel, Orosz, Brazil, Tunézia
B: Argentín, Lett, Taipei, Ausztrál
C: Horvát, Korea, Kanada, Litván
D: USA, Kína, Szerb, Egyiptom

nyilván mindenkit az amcsi keret érdekel. Lamb és a kis Hardaway a két legismertebb név.

Keith APPLING PG 185cm 6'1" 13/02/1992 Michigan State
James BELL G 195cm 6'5" 07/01/1992 Villanova
Anthony BROWN G 198cm 6'6" 10/10/1992 Stanford
Jahii CARSON PG 178cm 5'10" 31/08/1992 Arizona State
Tim HARDAWAY JR. G 195cm 6'5" 16/03/1992 Michigan
Joe JACKSON G 182cm 6'0" 08/02/1992 Memphis
Jeremy LAMB G 195cm 6'5" 30/05/1992 Connecticut
Meyers LEONARD PF 213cm 7'0" 27/02/1992 Illinois
Khyle MARSHALL SF 201cm 6'7" 01/03/1992 Butler
Doug MCDERMOTT F 201cm 6'7" 03/01/1992 Creighton
Tony MITCHELL JR. PF 206cm 6'9" 07/04/1992 North Texas
Patric YOUNG 0 206cm 6'9" 01/02/1992 Florida

A litvánoknál játszani fog Valanciunas, Mr 1/5

több mint 13 éve
+ még ha lockout lesz, akkor lehet, hogy Nowitzki is odamegy, atyaég mekkora csapat lenne 😀
több mint 13 éve
Ben Hansbrough aláírt a Bayern Müchenbe, lehet Matt Howard is így tesz.

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
A standout Indiana high school basketball player with the promise of playing at the University of Michigan is fighting for his life after surviving the second plane crash of his young life.

Austin Hatch, 16, of Fort Wayne, Ind., remained in critical condition Sunday in a northern Michigan hospital after the Friday evening crash that killed his father, Dr. Stephen Hatch, and his stepmother, Kim. Austin and his pilot father had survived a 2003 crash that killed Austin's mother and two siblings.JJ
szegénnyel jól kibasz az élet.reménykedjünk benne hogy túléli

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
A standout Indiana high school basketball player with the promise of playing at the University of Michigan is fighting for his life after surviving the second plane crash of his young life.

Austin Hatch, 16, of Fort Wayne, Ind., remained in critical condition Sunday in a northern Michigan hospital after the Friday evening crash that killed his father, Dr. Stephen Hatch, and his stepmother, Kim. Austin and his pilot father had survived a 2003 crash that killed Austin's mother and two siblings.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Dobószázalék szinte nulla. Kintről semmi nem ment be, most nem vágom fejből a 3 pontos kísérleteket/ami bement de valami 1/10-nél hagytam abba. Katasztrófa. De a középtávoli sem ment. eleinte ment a büntető, de utána az is szar lett. danyly
Annó amikor a Pécs euroligás meccseit rendszeresen követtem, egyszerűen felfoghatatlan volt, hogy miért nincs egy stabil 15-20 pontos kinti dobó. Pár év tapasztalatával már tudom, hogy egyszerűen nem tudunk dobni. Valahol rémisztő.DoM
Ha a nőknél lenne valaki, aki az open trít 70%-al bevágja, meglenne, hogy melyik csapat nyer mindig. De nincs.

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Dobószázalék szinte nulla. Kintről semmi nem ment be, most nem vágom fejből a 3 pontos kísérleteket/ami bement de valami 1/10-nél hagytam abba. Katasztrófa. De a középtávoli sem ment. eleinte ment a büntető, de utána az is szar lett. danyly
Annó amikor a Pécs euroligás meccseit rendszeresen követtem, egyszerűen felfoghatatlan volt, hogy miért nincs egy stabil 15-20 pontos kinti dobó. Pár év tapasztalatával már tudom, hogy egyszerűen nem tudunk dobni. Valahol rémisztő.
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Gondoltam lesz egy jó kis meccs éles helyzetekkel, szoros végjátékkal, nyerünk és minimálisan továbbjutunk. De ilyen játékkal? Dobószázalék szinte nulla. Kintről semmi nem ment be, most nem vágom fejből a 3 pontos kísérleteket/ami bement de valami 1/10-nél hagytam abba. Katasztrófa. De a középtávoli sem ment. eleinte ment a büntető, de utána az is szar lett. Max. a ziccereket bedobtuk. A taktika nulla, a németek a zónavédekezésükkel megölték a támadójátékunkat, dobni nem tudunk.
Szóval összességében gyengék voltunk sajnos.danyly
Női kosár. Komolyan minden meccs után röhöghetnékem van, et a szintet nyomtuk kb. mi is mikor játszottam, még a Pest Megyeiben is 😀 egyszerűen kár elvárásokkal lenni, a kevesebb lúzerség nyer, az meg majdnem lutri.

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Gondoltam lesz egy jó kis meccs éles helyzetekkel, szoros végjátékkal, nyerünk és minimálisan továbbjutunk. De ilyen játékkal? Dobószázalék szinte nulla. Kintről semmi nem ment be, most nem vágom fejből a 3 pontos kísérleteket/ami bement de valami 1/10-nél hagytam abba. Katasztrófa. De a középtávoli sem ment. eleinte ment a büntető, de utána az is szar lett. Max. a ziccereket bedobtuk. A taktika nulla, a németek a zónavédekezésükkel megölték a támadójátékunkat, dobni nem tudunk.
Szóval összességében gyengék voltunk sajnos.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 529 — Ajmo Vatreni
Ilyen egy szar, fos játékot, taktikát. Nem tudom eldönteni, hogy ez a fogyatékos Székely, aki szerint "nyugi lányok" a legfontosabb az időkérésnél, vagy ez a sok buta liba miatt vagyunk ennyire szarok. A németek, ha egy kézzel játszananának, akkor is szerethetöbbek lennének (semleges szurkolónak), mert úgy küzdenek, ahogy kell.
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár
Néhány információ Trevisóból.

A szombati napon Ádám két mérkőzésen játszott. Először 15:00 órakor a Team1 tagjaként 19 perc 8 pont, 5 lepattanó, 4 kiharcolt foult, 2 assist, és a csapat legjobbja 13 VAL értékszámmal. Itt kikaptak, 63:71 arányban.

De 17:30-tól játszott az Adidas Eurocamp All Star csapat tagjaként győztes (61:53) mérkőzésen szerepelt Szerbia U19-es csapata ellen. 19 perc, 7/3 pont, 5 lepattanó, 3 kiharcolt foult, 2 block. Ezzel 14 VAL az értékszáma. A két csapatból még Ádám egyik center csapattársa ért el 14 VAL-t, de ő 21 perc alatt, így a statisztika szerint Ádám a meccs MVP-je.

Mindkét meccsen foult nélkül játszott, és kiemelkedő adat, hogy amikor pályán volt, csapata nagyon eredményes volt (a statisztika +/- mutatója). Az első meccsen ez az értéke Ádámnak (a vereség ellenére!) +16, a második meccsen +14.

http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2011/ 60. helyen van itt Ádám. Hát hajrá! 😊

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Tud vki streamet adni a csajok mai EB-selejtezőjére?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Nem vagyok a honosítás ellen, csak ne úgy állítsák be, mintha egy ország érdeke lenne és elkerülhetetlen lenne. Sokkal inkább az utánpótlás nevelésre kellene a hangsúlyt fektetni, ami valljuk a korosztályos EB mezőnyt tekintve igencsak hátul kullogunk.Bruschi85
Hiába fektetsz be akármennyit az utánpótlásba, mert az Usában úgy is jobb képzést kap bárki. Onnan meg már csak egy feröer-szigeteki útlevél a következő lépés, aztán megbaszhatjuk a befektetett pénzt.
Szomorú, de sajnos ez van.

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Persze, hogy Olaj érdek, meg Obie érdek, meg válogatott érdek meg blaba..
De ha Simon elvállalta volna, más lenne mivel irányítóposzton borzasztó vékony a válogatott és Hangának kell ott játszani kényszerből. Wittman a bajnokságban húzóember a válogatottban nem lehet rá bízni, Isti jelenlegi formájátnem, a többiek kevesek kezdő szintre.
Az Olaj eddig is a legerősebb keret volt nemcsak papíron a válogatott fele már ott játszik vagy ott fog, ezután is az lesz, de kell is a légiós nekik, ha komoly eredmény akarnak a nemzetközi kupában, ahol pl. ciprusi csapatok jönnek 7 légióssal.
Nem vagyok a honosítás ellen, csak ne úgy állítsák be, mintha egy ország érdeke lenne és elkerülhetetlen lenne. Sokkal inkább az utánpótlás nevelésre kellene a hangsúlyt fektetni, ami valljuk a korosztályos EB mezőnyt tekintve igencsak hátul kullogunk.
Persze semlegesként én is annak örülnék, ha nem 1-2-3 csapatos lenne a bajnokság, hanem a kis csapatok is meg tudnák szorongatni a nagyokat, de a jelenlegi helyzet nem efelé tart.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár
Gondolom Obi sem az EU-s útlevélért ment bele 😛

több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
http://hvg.hu/sport/20110523_magyar_kosar

Trotter magyar lesz? Hát, felemás érzéseim vannak 😊 nyilván ő lenne a legjobb játékosunk, mégis büszke voltam eddig rá, hogy nincs a válogatottban egy honosított se (Európa nagy részével ellentétben)Höri
Sajnos igen. Jó játékos, de nem ezért lesz honosítva. Jelenleg ugye NB1-ben egy mérkőzésre max 3 légióst lehet nevezni, de ezzel a Szolnok nyer 1 helyet, ami az Eurochallengben majd jól jön nekik. Én mindig is elutasítottam az ilyesmit, de sajnos mára ez is trend lett (bár ettől függetlenül nekünk nem kellene ezt is, mint minden szart követni).