Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
én sem értettem a végén, meg azt hogy volt egy időkérésünk még..kijátszhattuk volna.nna, megköszönhetjük magunknak a katasztrófális védekezésünkkel. Ilyen ordenáré módon elcsúszni és üresben hagyni őket, ők meg beverik a trít. Mennyit dobtak, vagy 13-at?Hangának a végén miért nem szóltak, hogy hátravan 10 mp? Jó, tudom, hogy nincs NBA-szintű time management, de akkor is, ezen felhúztam magam.Dzsokijuing
Cseresorunk 0. Fizikálisan jobbak voltak a luzitánok, és pörögtek. -5, Szolnokon nem fog bejönni nekik minden, nyerni kell vagy 20-al.petey
több mint 13 éve
nna, megköszönhetjük magunknak a katasztrófális védekezésünkkel. Ilyen ordenáré módon elcsúszni és üresben hagyni őket, ők meg beverik a trít. Mennyit dobtak, vagy 13-at?Hangának a végén miért nem szóltak, hogy hátravan 10 mp? Jó, tudom, hogy nincs NBA-szintű time management, de akkor is, ezen felhúztam magam.
Cseresorunk 0. Fizikálisan jobbak voltak a luzitánok, és pörögtek. -5, Szolnokon nem fog bejönni nekik minden, nyerni kell vagy 20-al.petey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
nna, megköszönhetjük magunknak a katasztrófális védekezésünkkel. Ilyen ordenáré módon elcsúszni és üresben hagyni őket, ők meg beverik a trít. Mennyit dobtak, vagy 13-at? Cseresorunk 0. Fizikálisan jobbak voltak a luzitánok, és pörögtek. -5, Szolnokon nem fog bejönni nekik minden, nyerni kell vagy 20-al.
több mint 13 éve
eddig jók vagyunk.szerk: jól elbénáztuk a félidő végét :/
több mint 13 éve
21:15Az biztos. Nyerni kell. Ha most nem jutunk ki az EBre akkor soha.
Kosárlabda, Portugália-Magyarország, férfi Eb-pótselejtező
kötelező programHöri
több mint 13 éve
21:15Kosárlabda, Portugália-Magyarország, férfi Eb-pótselejtező
kötelező program
több mint 13 éve
Egyébként érdekes kis szezon elé néz aki idén az euroligát választja.Úgy látszik egy-két csapat elszánta magát az előrelépésre:
-az Emporio Armani Milano előbb bejelentette Antonis Fotsis, majd a Nicholas-Bourousis duó és végül a horvát tehetség Radosevic érkezését is
- a CSZKA sem akar úgy végezni mint tavaly, így aztán megszerezték a Teodosic-Krstic-Lavrinovic-Mejia quartettet
- az Efes-nél sem akartak lemaradni így érkezett Vujacic, Savanovic és Stanko Barac is
- a Zalgiris is beújított a Weems-Javtokas-Rakovic trióval
- Izraelben pedig idén kétségkívül a győzelem lesz a cél a tavalyi döntő után a Devin Smith-Scheyer-Shawn James hármas érkezésével
A spanyol csapatok egy kicsit halkabbak eddig, a Barca-Real duó is "csak" 1-1 embert szerzett eddig, bár Chuck Eidson fontos eleme lesz a Barcának. A címvédő Pana pedig még el sem kezdte az igazolásokat pedig a Fotsis-Nicholas duót biztosan pótolni akarják majd. Akárcsak a Partizan ahol, eddig még csupán a Katic-Kecman-Bozic trió szerződéshosszabbítása a komoly hír.
"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
több mint 13 éve
David Lighty (NGC Cantu) után újabb nem draftolt játékos került az EuroligábaEurópában valahogy nem tudom elképzelni a kedvenc játékosomat, de akkor innentől természetesen nekik drukkolok
a hivatalos honlap ugyan nem írja hogy mennyi időre de Kalin Lucas az Olympiacoshoz került Teodosic helyére.LTChargers
több mint 13 éve
David Lighty (NGC Cantu) után újabb nem draftolt játékos került az Euroligábaa hivatalos honlap ugyan nem írja hogy mennyi időre de Kalin Lucas az Olympiacoshoz került Teodosic helyére.
"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
több mint 13 éve
Azert kiváncsi leszek ha Deron utan Kobet is leigazolja a Besiktas akkor egy meccsen hány lépés hibát fognak fújni rajtuk átlagban 10-15 ? 😀
több mint 13 éve
kíváncsi leszek a pótselejtezőkre. ha már a 24 csapatos EB-re sikerül kijutni, akkor nem tudom hová akarunk. főleg, hogy már Trotter is játszik.
több mint 13 éve
Épp most nézem a Magyar Iráni meccset. Kicsit elkeserít amit látok. Persze még csak a felkészülés elején vagyunk, csak edzőmeccs, sokat forgatják a csapatot, sok új taktikai elemet próbálgatunk. De akkor is, 13al égni 15 perc után. Eddig semmit nem mutattunk. A lepattanózásban jobbak, jobban védekeznek, megállítanak minket, leindítanak. Nem lesz ez így jó az EB selejtezőre. De talán még javulunk.szerk:
Nah a félidő utolsó 5 perce nem volt rossz. Alakul ez.
több mint 13 éve
éppen véget ért az u19 vb, már megy is az u20 EB.A legjobbak Bilbaóban, a B csoportos EB meg Szarajevóban. Utóbbin a magyar válogatott is kint van, a dán-bulgár-holland-szlovák csoportból kéne továbbmenni elsőre.
több mint 13 éve
KenPom-interjú néhány érdekességgel: http://rushthecourt.net/2011/07/08/the-rtc-interview-series-one-on-one-with-ken-pomeroy/#more-38865
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
és vazeg a ruszkik kiverték az usát.a jenkik egy büdös triplát se tudtak dobni.
több mint 13 éve
Valanciunas 26 pont, 24 pattanó, 3 gólpassz, 5 blokk.elég szépremányű a komplett litván squad, de a lengyelek közt is több egyéniség van, mint vártam.
éjjel megnézem a ruszki-usát felvételről, remélem nem vágják meg annyira durván
több mint 13 éve
a jenkik számukra tét nélküli zárómeccsen kikaptak a horvátoktól két ponttal.negyeddöntő:
Ausztrália - Szerbia
Horvátország - Argentína
USA - Oroszország
Litvánia - Lengyelország
több mint 13 éve
http://www.fromsportcom.com/v-2/10/50/v-305072.htmlhát ezt buktad.
Itt megy a Litvánia-USA. Hajrá Litvánia természetesen!Schleck
a litvánoknál a Redikas nevű 6'4 magas guardot meglátva vajon ki jutott eszembe? 😀
több mint 13 éve
http://www.fromsportcom.com/v-2/10/50/v-305072.htmlItt megy a Litvánia-USA. Hajrá Litvánia természetesen!
több mint 13 éve
a ruszki csajok nyertek elég simán, a legutóbbi 6 EB-n 3 arany és 3 ezüst a mérlegük, annyira nem rossz.u19-ben meg most látom, hogy kanada és egyiptom azonos csoportba került, ők 0 pontot vittek a 2. fázisba, így az Usa-horvát-litván-szerb négyes helye a legjobb8 között elég sanszos.
viszont a másik csoportban mind a 6 csapat azonos mérleggel indul, az már izgalmasabbnak tűnik.
több mint 13 éve
Itt a 3. mazochista 😀Jó ez a francia-török női kosár meccs. Most kezdődik a hosszabbítás, hajrá törökök!Schleckazt hittem csak én nézem a női EB-t ezért nem írtam eddig 😀Höri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Lement az első u19 csoportkör, a három ázsiai csapat és Tunézia el is búcsúzott.2 hatos csoprtban megy tovább a körmérkőzés, míg ki nem alakul a legjobb 8 mezőnye.
megnéztem, hogy a két évvel ezelőtti bajnok Usa keretében kik voltak.
Tyshawn Taylor, Gordon Hayward, Shelvin Mack, Klay Thompson, Seth Curry, Terrico White, Ashton Gibbs, John Shurna mind nagy névnek számít ma már
több mint 13 éve
Na Keller egyelőre nem megy a szlovénekhez:http://www.bb1.hu/tartalom/cikk/7071_a_ljubljana_tovabb_figyeli_kellertMeg azért Marshall is ott lesz usákoknál, aki okozhat szerintem gondot pár csapatnak.Valenciunas 1/5.
Litvánok között kire érdemes figyelni? (vagy nem ők a másik nagy esélyes?)Deny
Más: Keller Ákost teszteli az Olimpija Ljubljana. A fizikuma alapján az nba-be is mehetne, de játékban még az nb1-ben is lenne amit lerakni az asztalra. .. De reménykedjünk benne, hogy leigazolják és meg is felel az elvárásoknak.Fasza lenne, ha lenne végre megint magyar Euroliga-játékos.valaki2
De jobb is így, egyszer itthon váljon alapemberré.
több mint 13 éve
hogy bírjátok ki ezt a szenvedést? 😀 (az egész EB-re gondolok)Hurkakönnyen.
aki hozzá van szokva, hogy amcsi közvetítéseket néz, annak egy európai negyed pillanatok alatt elröppen, de ez egy meccsre is igaz