Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 543
Kimentem az Ase-Kecskemét meccsre. Ez a Zo Williams nagyon jó. Kár hogy 3 negyedet leadtunk, így is majdnem x lett, csak a buzzer 3 lett rövid...
több mint 13 éve
Na erre kivàncsi leszek,foleg ha nba nem lesz!Elcsíptem egy rövid reklámot, ha jól láttam lesz NCAA kosárlabda a Digin hamarosan? Tudtok róla valamit?zavi27Lesz hát, ugyanaz árulja a jogokat, mint a fociét.
a szezon november 7-én indul, a csoportmeccsek meg január környékén.Höri
több mint 13 éve
Így van, sőt már a Férfi Euroliga is náluk van, nem is rossz meccsel nyitottak kezdésként.Elcsíptem egy rövid reklámot, ha jól láttam lesz NCAA kosárlabda a Digin hamarosan? Tudtok róla valamit?zavi27Lesz hát, ugyanaz árulja a jogokat, mint a fociét.
a szezon november 7-én indul, a csoportmeccsek meg január környékén.Höri
Olympiakosz Pireusz - Fenerbache 81-74
26-37-es félidő után Spanoulis és Printezisz vezetésével fordították meg.
Kosárlabda szempontjából egyedül a férfi magyar bajnokság van a Sportklubnál, a Kupadöntő(k) és az Olaj EC meccsei pedig a Sporttv-n, míg a Paks EC meccsei a Digin.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Elcsíptem egy rövid reklámot, ha jól láttam lesz NCAA kosárlabda a Digin hamarosan? Tudtok róla valamit?zavi27Lesz hát, ugyanaz árulja a jogokat, mint a fociét.
a szezon november 7-én indul, a csoportmeccsek meg január környékén.
több mint 13 éve
Elcsíptem egy rövid reklámot, ha jól láttam lesz NCAA kosárlabda a Digin hamarosan? Tudtok róla valamit?
több mint 13 éve
Az alábbi linken egy rövid (30 perces) eszmefuttatás podcast formájában a Lockout-ról, Big Z-ről, Fazekas, Harangody honosításáról és az NBA szakkifejezések honosításáról!http://www.kezdo5.hu/index.php/podcast-ffi/1745-podcast-tbazska-2
Jó hallgatózást!
több mint 13 éve
Nagyon jó látni a srácokat, hogy élvezik a játékot és bennük van az akarás még +20-nál is!! Az meg csak a hab a tortán, hogy tudjuk ez még korántsem a 100%-os forma!Powell szerintem is nagyon jó. Pont egy ilyen ember kellett szerintem. Inteligens, nem akarja egyedül megnyerni a meccset (arra ott van Bell 😀 ) és nagyon lát a pályán. Valamint Townes egy állat. Végre egy igazi, vérbeli center dolgozik a palánk alatt. Blokkol, pattanót szed és pontot is dob. Szegény pécsiek a végén kiadták inkább a palánk alól a labdát, mert úgyis csak blokk lett volna belőle 😀
Ki tudja mi lesz ha azt is elérjük?!
szerk: még annyit, hogy Powell nagy fogásnak tűnik, Bell pedig nagy vezérLTChargers
több mint 13 éve
Nagyon jó látni a srácokat, hogy élvezik a játékot és bennük van az akarás még +20-nál is!! Az meg csak a hab a tortán, hogy tudjuk ez még korántsem a 100%-os forma!Ki tudja mi lesz ha azt is elérjük?!
szerk: még annyit, hogy Powell nagy fogásnak tűnik, Bell pedig nagy vezér
"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
több mint 13 éve
Tegnap megint elég sima meccset játszottunk hazai pályán a Pécs ellen. Jövő héten pedig irány Egerszeg 😀 Ott is nyerni kell.visi_bLátva, hogy milyen ihletett formában játszik Isti, Bell, Townes és Powell nem kell izgulnod 😀
Mi is megszorongattuk a Szolnokot, bár Báder és Trotter villant a végén és ezzel megnyerték, pedig 3 negyeden át vezettünk. Jó lenne ha a szimpatikus vesztesből szimpatikus győztesek lennénk
3. forduló eredményei:
ASE - Falco 90-82
Debrecen - Szedeák 94-91
Albacomp - Sopron 93-61
Körmend - PVSK 95-60
Jászberény - NYKK 76-78
Kecskemét - ZTE KK 87-50
több mint 13 éve
Tegnap megint elég sima meccset játszottunk hazai pályán a Pécs ellen. Jövő héten pedig irány Egerszeg 😀 Ott is nyerni kell.
több mint 13 éve
Elkezdődött a Nuggets Európában játszó különítményének követése. 😊http://denversports.blog.hu/2011/10/10/hoditok_europaban_1_het
több mint 13 éve
Rég írtam már ebbe a topicba ami a kosárlabdával kapcsolatos:Tegnap elkezdődött a 2011/2012-es szezon
1. forduló eredményei
Albacomp - Debrecen 109-65
Kecskemét - NYKK 88-55
ASE - Szedeák 93-80
Falco - PVSK 77-64
Körmend - Kaposvár 103-68
ZTE KK - Sopron 65-76
A Szolnok-Jászberény meccs elhalasztva az Olaj EC selejtezője miatt.
Sajnos beleszaladtunk abba a bizonyos késbe az Mte ellen. Bár ott sokan bele fognak a szezon folyamán, remélem a Berény ellen hazai pályán mindenképp javítunk és az új centert Andrew Keistert is sikerül beépíteni.
több mint 13 éve
Biztosan sokat jelentenének. Meg azért nekik is, hogy válogatottak lettek valahol. Már várom a bajnokságot. Most hétvégén Göcsej kupa, ahol már a teljes körmendi keret szerepel.Nick Fazekas nagyon ügyes szerintem, a rút kiskacsa Harangody is óriási hasznunkra lenne. Hátha, hátha.MadNick Fazekas az Albában, ha egészséges tud maradni akkor nagy erősítés lehet nekik.visi_bMár a magyar állampolgárságról és válogatottságról folynak a tárgyalások és megkeresik Luke Harangodyt is.Dzsokijuing
több mint 13 éve
Nick Fazekas nagyon ügyes szerintem, a rút kiskacsa Harangody is óriási hasznunkra lenne. Hátha, hátha.Nick Fazekas az Albában, ha egészséges tud maradni akkor nagy erősítés lehet nekik.visi_bMár a magyar állampolgárságról és válogatottságról folynak a tárgyalások és megkeresik Luke Harangodyt is.Dzsokijuing
@KJuraszik
több mint 13 éve
Nick Fazekas az Albában, ha egészséges tud maradni akkor nagy erősítés lehet nekik.visi_bMár a magyar állampolgárságról és válogatottságról folynak a tárgyalások és megkeresik Luke Harangodyt is.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Nyugodj Békében Benő! 😕 Bárcsak sose kellett volna ott lenni a megemlékezésen.... 😕
több mint 13 éve
RIP Orosz Benőmás: Nick Fazekas az Albában, ha egészséges tud maradni akkor nagy erősítés lehet nekik.
több mint 13 éve
Nyugodj békében Benő... 😕
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
R.I.P.http://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/elhunyt-a-majusban-eltunt-orosz-laszlo-2095080
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Szánalmasan leszerepeltek az olaszok, viszont az oroszok és a görögök is jól mennek a denveri legényükkel. 😊Bővebb összefoglaló a csoportkör eseményeiről:
http://denversports.blog.hu/2011/09/06/kosarlabda_eb_csoportkor
több mint 13 éve
Elvertük a Szerbeket is mekkora meccs volt te JóIsten!mondjuk legutóbb is jók voltunk a csoportkörben, és kitörölhettük vele.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
aki előfizet espn3-on a college pass-ra, az kezdésként felvételről megnézheti a Duke vs. Egyesült Arab Emirátusok kosármérkőzést is 😀 😂---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal