Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
januárban jönnek a konf meccsek, de most hétfőtől indul az egyik legnevesebb Maui meghívásos törna leszenk jó csapatok dögivelFucuÉs ha jól rémlik a Digin abból adják rögtön a Duke - Vanderbilt meccsen talán.
több mint 13 éve
januárban jönnek a konf meccsek, de most hétfőtől indul az egyik legnevesebb Maui meghívásos törna leszenk jó csapatok dögivel
több mint 13 éve
A Duke, meg az Ohio State meccsen már nagy hangulat volt amúgy.Nagyon szimpi csapat volt ez a Miss state, 3-4 nagyon jó kis játékossal, szép győzelmet arattak egy újabb jó meccsen. Nagyon érdekesek ezek a "minitornák" bár annyi hátránya van nekem, hogy nincs akkora hazai pálya hangulat mint egy sima hazai ncaa bajnokin. Persze a csapatoknak bizto nagy élmény, hogy pl. most az MSG-ben játszhattak.zavi27Kárpótolva leszel, pár hét és indulnak a konferencia meccsek, na ott már szinte minden aréna dugig lesz emberrel 😀Deny
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hurricanes meccset sajna még nem láttam, de sima 2-0val állunk, hajnalban 15el vertük a Rutgerst, vasárnap hajnali 1kor pedig jöhet a North Floridakristofsima 13 pontos W, a Malcolm Grant, Garrius Adams, Durand Scott guard-trió megint nagyot játszott. jövőhéten is két győzelemmel számolok
több mint 13 éve
Nagyon szimpi csapat volt ez a Miss state, 3-4 nagyon jó kis játékossal, szép győzelmet arattak egy újabb jó meccsen. Nagyon érdekesek ezek a "minitornák" bár annyi hátránya van nekem, hogy nincs akkora hazai pálya hangulat mint egy sima hazai ncaa bajnokin. Persze a csapatoknak bizto nagy élmény, hogy pl. most az MSG-ben játszhattak.zavi27Kárpótolva leszel, pár hét és indulnak a konferencia meccsek, na ott már szinte minden aréna dugig lesz emberrel 😀
több mint 13 éve
Nagyon szimpi csapat volt ez a Miss state, 3-4 nagyon jó kis játékossal, szép győzelmet arattak egy újabb jó meccsen. Nagyon érdekesek ezek a "minitornák" bár annyi hátránya van nekem, hogy nincs akkora hazai pálya hangulat mint egy sima hazai ncaa bajnokin. Persze a csapatoknak bizto nagy élmény, hogy pl. most az MSG-ben játszhattak.
több mint 13 éve
Tripla téren továbbra is állat, amit hozunk. Ma éjjel 22-ből 12 volt jó, ez pedig tulajdonképpen egy Niagara ellen elég is. Denmon volt a csapat vezére, 22 pontig jutott (5/8 triplából), de mellette kezdőből csak Phil Pressey nem lépte át 10 dobott pontot (cserébe viszont 5-5 steal és assist került neve mellé), illetve padról Dixon is 10 fölé jutott. Főleg első félidőben sültek nagyon Tigris kezek, 45-22 volt 20 perc után állás, végé 83-52 lett, ezzel CBE Classic régiós meccsein túl vagyunk, jövő héten jöhet majd a keményebb dió, előbb Fighting Irish, majd California vagy Georgia, remélhetőleg döntőben. A győzelem kulcsa tehát a triplák voltak, illetve a 13 steal. Jelenleg egyébként ezt láttom év kulcsának is, egyelőre az a játék, hogy Ratliffe palánk alatt el van, többiek meg passzolgatnak tripla vonal körül, dobóhelyzetet ráemelik, vagy valaki betör. Védekezésben meg steal a cél.3-0
több mint 13 éve
Megnéztem, nagyon magas színvonalú jó kis meccs volt, jópár érdekes, jó játékossal. Hangulat is kellemes volt igencsak. 😊Eddig úgy néz ki 😊DenySzép magyar nyelven íródott információs halmaz csak erről a meccsről: http://kezdo5.hu/index.php/ncaabeharangozo/2008DenyVaaa, koszi! itt leszs mindig ilyen baharangozo a Digi meccsekrol ezen az oldalon?zavi27
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hurricanes meccset sajna még nem láttam, de sima 2-0val állunk, hajnalban 15el vertük a Rutgerst, vasárnap hajnali 1kor pedig jöhet a North Florida
több mint 13 éve
Eddig úgy néz ki 😊Vaaa, koszi! itt leszs mindig ilyen baharangozo a Digi meccsekrol ezen az oldalon?zavi27Ma éjjel Florida-Ohio State a Digin, mit érdemes tudni róluk itt a kosárban? Jó meccs várható?zavi27Szép magyar nyelven íródott információs halmaz csak erről a meccsről: http://kezdo5.hu/index.php/ncaabeharangozo/2008Deny
több mint 13 éve
Vaaa, koszi! itt leszs mindig ilyen baharangozo a Digi meccsekrol ezen az oldalon?Ma éjjel Florida-Ohio State a Digin, mit érdemes tudni róluk itt a kosárban? Jó meccs várható?zavi27Szép magyar nyelven íródott információs halmaz csak erről a meccsről: http://kezdo5.hu/index.php/ncaabeharangozo/2008Deny
több mint 13 éve
Ma éjjel Florida-Ohio State a Digin, mit érdemes tudni róluk itt a kosárban? Jó meccs várható?zavi27Szép magyar nyelven íródott információs halmaz csak erről a meccsről: http://kezdo5.hu/index.php/ncaabeharangozo/2008
több mint 13 éve
Ma éjjel Florida-Ohio State a Digin, mit érdemes tudni róluk itt a kosárban? Jó meccs várható?
több mint 13 éve
Végig vezetve meg van az idei második is: Missouri Tigers - Mercer Bears 81-63. Rengeteg volt a hiba, második félidőben az egészpályás védekezésük ellen meg főképpen, de azért nem volt kérdéses ez a meccs. Pressey volt elemében, dobott 22 pontot, köszönhetően, hogy sokszor két play ment támadásoknál, 4 ember felállt tripla vonalon, végig passz, ha üres valaki, tripla, ha nem, akkor Pressey betör. 22 pont mellé 5 steal se csúnya, meg olyan 4-5 gólpassz jöhetett össze. Steal amúgy ment végig, összesen 14 került csapat neve mellé, ebből 10 az első félidőben. Ratliffe volt fos, 6-ból egyet vert be kb. mezőnyben, de Dixon se hozta a szoksáso jó dobó%-ot padról. Triplák mentek amúgy ma is, összesen 11 sikeres, 50%-kal, ebből English vállalt négyet.Ezzel a sikerrel a CBE Reigonal Rounds-ot győzelemmel kezdtük, csütörtökön a Niagara ellen is nyerni kell, aztán jöhet a komolyabb felmérő a CBE Classis, elsőként a Notre Dame majd a California-Georgia páros egyike, remélhetőleg a döntőben.
2-0
több mint 13 éve
meglepetés a fenét, a Belmont mumusnak számít 😀 3-4 éve a Madness első körében majdnem kicsaptakAzta mindenit! Megnéztem a Duke-Belmont derbit, na ez 100szor jobb volt mint a nyitó Arizona meccs! Sokkal hangulatosabb, nagy szurkolással, sokkal több pont, örült szoro végjáték, látványos megoldások, szuper volt! Kis Rivers meg a 3 tesó is érdekes volt. Ez a Duke nagyon szimpi! 😊 Jók lesznek ezek a Digi közvetítések, csak ne induljon az NBA! 😊Érdekes, hogy úgy lett a Duke nagyon szimpi, hogy majdnem a szezon talán legnagyobb meglepetését hozták össze. 😀 Azt hiszem, nem túlzok, mindenki olyan 25-35 pont körüli sikert legalább várt tőlük. De igazuk van, annyit adtak, ami W-hez kellet t 😊Deny
Jó akkor nem anyahajó volt, rosszul rémlett, bocsi. 😊zavi27
több mint 13 éve
Azta mindenit! Megnéztem a Duke-Belmont derbit, na ez 100szor jobb volt mint a nyitó Arizona meccs! Sokkal hangulatosabb, nagy szurkolással, sokkal több pont, örült szoro végjáték, látványos megoldások, szuper volt! Kis Rivers meg a 3 tesó is érdekes volt. Ez a Duke nagyon szimpi! 😊 Jók lesznek ezek a Digi közvetítések, csak ne induljon az NBA! 😊Érdekes, hogy úgy lett a Duke nagyon szimpi, hogy majdnem a szezon talán legnagyobb meglepetését hozták össze. 😀 Azt hiszem, nem túlzok, mindenki olyan 25-35 pont körüli sikert legalább várt tőlük. De igazuk van, annyit adtak, ami W-hez kellet t😊
Jó akkor nem anyahajó volt, rosszul rémlett, bocsi. 😊zavi27
több mint 13 éve
Azta mindenit! Megnéztem a Duke-Belmont derbit, na ez 100szor jobb volt mint a nyitó Arizona meccs! Sokkal hangulatosabb, nagy szurkolással, sokkal több pont, örült szoro végjáték, látványos megoldások, szuper volt! Kis Rivers meg a 3 tesó is érdekes volt. Ez a Duke nagyon szimpi! 😊 Jók lesznek ezek a Digi közvetítések, csak ne induljon az NBA! 😊 Jó akkor nem anyahajó volt, rosszul rémlett, bocsi. 😊
több mint 13 éve
http://www.nytimes.com/2011/11/12/sports/ncaabasketball/unc-and-michigan-state-tip-off-on-an-aircraft-carrier.html?_r=1&pagewanted=all&smid=fb-shareAnyahajó 😊Dzsokijuingszerintem itt valami terror akció lesz, mint az úszó erődben, csak most nem Elenyák Erika vonja el a matrózok figyelmét, hanem Harrison Barnes.Höri
Egyébként repülőgép-hordozó, nem anyahajó.
több mint 13 éve
Frank Haith győzelemmel mutatkozott be Mizzpu kispadon, 83-68-ra verült Southeast Missouri State Redhawks csapatát. Nyőgvenyelősen indult (0-7), szünetben 2 pont volt csak a fór (köszönhetően első félidő végénm egy 12-4-es Mizzou runnak), de aztán Kim English vezérletével (4 jó tripla második félidőben, illetve a 12-4 run módosult 29-10-es runra) elhúztunk és meglett a W. English mellett még Ratliffe és Denmon volt jó, mindketten 20-20 pont. A győzelem kulcsa a kiemelt run, illetve a második félidő eleje, ugyanis második félidő első 12 percében 87%-kal dobunk mezőnyből. Érdekes, hogy túloldalról Tyler Stone szinte tarthatatlan volt, igaz, 18 pontot dobott, de szedett pattanót is, assist is volt és végig jól védekezett. Azért érdekes, mert ő tavaly még Tiger volt, csak nem tetszett neki freshmanként a padozás és lelépett.A sikerrel már 59 meccses a nonkonferencia elleni csapatok ellen hazai pályán tartó győzelmi sorozat (2005 óta tart).
1-0
több mint 13 éve
Anyahajó 😊Dzsokijuingszerintem itt valami terror akció lesz, mint az úszó erődben, csak most nem Elenyák Erika vonja el a matrózok figyelmét, hanem Harrison Barnes.
több mint 13 éve
Coloradói szezonelőzetesek magyarul:Colorado: http://denversports.blog.hu/2011/11/08/buffaloes_basketball_season_preview_2011_12
Colorado State: http://denversports.blog.hu/2011/11/11/rams_basketball_season_preview_2011_12
Denver: http://denversports.blog.hu/2011/11/10/pioneers_basketball_season_preview_2011_12
Air Force: http://denversports.blog.hu/2011/11/08/falcons_basketball_season_preview_2011_12
Northern Colorado: http://denversports.blog.hu/2011/11/09/bears_basketball_season_preview_2011_12
több mint 13 éve
Anyahajó 😊Ejszakazni nem birok, tudok, ezert mindig felveszem az ilyen meccseket. ESPN Americam meg sajnos nincs. Ja azt jol hallottam a magyar kozvetitesben hogy az a meccs egy anyahajon lesz?! 😊 Kar ezt nem kaptak, tudtak valasztani a Digin most a heti 2 meccsbe a 7-8 kiajanlottbol.zavi27A szakerto Puskas Artur (nem ismerem, de gondolom jatekos, mert amerikai 8 meccses turarol is meselt ncaaben) a masik pedig Krsitof talan?!Ha nem akarsz éjszakázni, reggel 9-kor az ESPN America felvételről leadja. De én a helyedben inkább a Michigan State-North Carolinára gyúrnék 😊 (12.30, felvételről)Dzsokijuing
szombat hajnalban meg jon a Duke meccs!zavi27
Igyekeznek mindent bevetni, hogy fokozzák a hatást. Talán két éve volt, hogy a Texas-North Carolinát a Cowboys Stadiumban rendezték, kivonult 70 ezer fan, hogy az óriáskivetítőn élvezzék a meccset.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Ejszakazni nem birok, tudok, ezert mindig felveszem az ilyen meccseket. ESPN Americam meg sajnos nincs. Ja azt jol hallottam a magyar kozvetitesben hogy az a meccs egy anyahajon lesz?! 😊 Kar ezt nem kaptak, tudtak valasztani a Digin most a heti 2 meccsbe a 7-8 kiajanlottbol.Ha nem akarsz éjszakázni, reggel 9-kor az ESPN America felvételről leadja. De én a helyedben inkább a Michigan State-North Carolinára gyúrnék 😊 (12.30, felvételről)Dzsokijuingkik voltak a kommentátorok?kristofA szakerto Puskas Artur (nem ismerem, de gondolom jatekos, mert amerikai 8 meccses turarol is meselt ncaaben) a masik pedig Krsitof talan?!
több mint 13 éve
Ha nem akarsz éjszakázni, reggel 9-kor az ESPN America felvételről leadja. De én a helyedben inkább a Michigan State-North Carolinára gyúrnék 😊 (12.30, felvételről)kik voltak a kommentátorok?kristofA szakerto Puskas Artur (nem ismerem, de gondolom jatekos, mert amerikai 8 meccses turarol is meselt ncaaben) a masik pedig Krsitof talan?!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
kik voltak a kommentátorok?kristofA szakerto Puskas Artur (nem ismerem, de gondolom jatekos, mert amerikai 8 meccses turarol is meselt ncaaben) a masik pedig Krsitof talan?!
szombat hajnalban meg jon a Duke meccs!