Kosárlabda
16 feliratkozó
több mint 13 éve
négy Kentucky állambeli csapat megy a MArch MAdness-re, de ebből csak három nyerte meg konf tourney-t 😛szegény Drexelnek meg keresztbe tett a St. Bona, és grat az FSU-nak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
BIG EAST CHAMPS! megérte eddig fennmaradni 😊jjncaaNáztem én is, sima győzelem volt szinte végig. Ma go FSU!
több mint 13 éve
SELECTION SUNDAY! A mai program:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve

Méltó utolsó Big XII volt év. Jövőre szarok leszünk, rengeteg a végzős, de addig még táncolhatnánk egy szépet.
több mint 13 éve
A Florida State megint leverte a Dukeot. Nem semmi. Sajnos a Baylor megint szar volt a Mizzou ellen. Kár hogy ennyire elbasztuk a szezon végét.
több mint 13 éve
BIG EAST CHAMPS! megérte eddig fennmaradni 😊

---
több mint 13 éve
MAC döntő, 2 pontos hátrányban az Akron másfél másodperccel a vége előtt, büntetőt dob a csávó amit direkt ki akar hagyni, de nem sikerül 😀 bement a labda, nyert az Ohio 😂a Cincy meg kemény 14 pontot dobott egy félidő alatt a The Ville-nek

---
több mint 13 éve
BAJNOKCSAPAT!!!!!Ralphie odakulázhat a big dance parkettre. 😊
több mint 13 éve
Colorado is in, MileHigh örülhet 😛nem volt csúnya az a zsákolás a végén, amivel nyert a Buffs, de majdnem elchokerkedték
a Mizzou meg nyeri a BigXII-t, a szurkolók a végén az S-E-C-t skandálták...

---
több mint 13 éve
a Vanderbilt 1951 után játszik újra SEC döntőt, a Florida State meg története során először ACC döntőt 😊

---
több mint 13 éve
nézzetek inkább mid-majorokat 😛 az America East döntőt a Vermont, a MEAC-ét a Norfolk State nyerte, és most megy a Southland finálé, Lamar vs. McNeese Statea Lamar MM-ezése hihetetlen vicces lenne főedzőjük február 22-i nyilatkozatának tükrében:
"We've got the worst group of seniors right now that I've ever been associated with. Their mentality is awful. Their attitude is awful. It has been their M.O. for the last three years."
azóta még nem kaptak ki 😊 (Pat Knight Bob Knight fia)
http://sports.yahoo.com/blogs/ncaab-the-dagger/pat-knight-rant-may-press-conference-155511578.html

---
több mint 13 éve
Na csak nyert az NCAA Clipperse. 😕valaki2LOL, szánalom a Clippershez hasonlítani a Big Bluet, az egyetemi kosárlabda-bajnokság történetének legeredményesebb csapatáról beszélsz 😛 (most wins, thats it)
Nincs még egy olyan kibaszott choker banda, mint az NC State.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Szegény kicsi Walker csak kerékkötő ma...Mióta levették, visszajött a remény.

több mint 13 éve
Ahogy várható volt, viszi simán a Tigers a C-USA döntőt.A Florida-Kentucky jónak néz ki
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Hátha most megverődik a no1! Hajrá Gators!Ez a Patric Young valami eszméletlenül durván néz ki, ilyen kosarast még nem láttam. Szerintem Howard-nál is szigorúbb alkotmány.

több mint 13 éve
na akkor college gameday!http://www.firstrowsports.eu/watch/112471/1/watch-vermont-vs-stony-brook.html
laza 14 órányi kosárnézés következik...

---
több mint 13 éve
azt hittem megáll a szívem ma délelőtt. Remélem ez feltüzeli majd a srácokat az Őrültre, mert ennyi nem lesz elég. Waiters jó volt, de ennyi. Joseph már a UConn ellen is szar volt, Melo buta, Jardine sem az igazi.Most már nyerjen a Lajosfalva
több mint 13 éve
a mai program
---
több mint 13 éve
California egyszer még coloradói gyarmat lesz, leraktuk a Golden Bears-t is. Brown és Roberson embertelen töméseket nyomott. 😛a Pac-12 annyira gyenge idén, hogy topcsapatról senkinél nem beszélhetünk, simán van esélye a Buffs-nak
Szart se érünk mondjuk vele, de azért az év eleji Pac-12 deadlast jóslatokhoz képest jól mutat a konf-döntő. Talán a NIT-re behívnak minket, bár holnap esélyünk sincs a Wildcats ellen: zsinórban negyedik nap fogunk játszani, sorban harmadszor topcsapat ellen, ráadásul eddig minden nap későeste játszottunk, most meg a döntő délután lesz, ezt is direkt ellenünk találták ki.
A Rams elvesztette az MWC-elődöntőt, ennyit a reális Madness-álmokról, majd viszik az USC-t megint, az kell a népnek. 😀TheMileHighCity
a Colorado State meghívását meg borítékolom neked, jó? 😛
nem terveztem megnézni a Big East döntőt, de így hogy a Louisville szépen bemasírozott, muszáj lesz 😊 bár a Cincy pár napja elég szépen elverte a Cards-t

---
több mint 13 éve
Kenzesznek jobban örültem volna. Amilyen nyomoronc csapat és ahogy elbuktuk a Border Wart pár hete, simán csaptuk volna őket. Ellenben a Baylor ellen a 3-0 nehezebb lesz...DenyBiztos lehetsz benne, hogy nagyon nem akarunk harmadszor is kikapni tőletek. Szerintem 3 ponton belül lesz a két csapat megint, de azért nem tenném rá a fejem, hogy szépíteni tudunk.
több mint 13 éve
California egyszer még coloradói gyarmat lesz, leraktuk a Golden Bears-t is. Brown és Roberson embertelen töméseket nyomott. 😛Szart se érünk mondjuk vele, de azért az év eleji Pac-12 deadlast jóslatokhoz képest jól mutat a konf-döntő. Talán a NIT-re behívnak minket, bár holnap esélyünk sincs a Wildcats ellen: zsinórban negyedik nap fogunk játszani, sorban harmadszor topcsapat ellen, ráadásul eddig minden nap későeste játszottunk, most meg a döntő délután lesz, ezt is direkt ellenünk találták ki.
A Rams elvesztette az MWC-elődöntőt, ennyit a reális Madness-álmokról, majd viszik az USC-t megint, az kell a népnek. 😀
több mint 13 éve
Kenzesznek jobban örültem volna. Amilyen nyomoronc csapat és ahogy elbuktuk a Border Wart pár hete, simán csaptuk volna őket. Ellenben a Baylor ellen a 3-0 nehezebb lesz...
több mint 13 éve
Így jöhet a Mizzou-Baylor harmadik meccs. Bearsnek lehet szépíteni 😊Azért sajnálom, mert jó lett volna egy Mizzou-Kansas rematch még MM előtt.iktriadKikapott a Baylortól a Kansas. :oiktriadNo big deal, szerintem egyébként sem lett volna nr1 seed a Jayhawks, meg hát nem is azon múlik.
És a Baylor is erős, benne volt a pakliban.Jakehomer
több mint 13 éve
Azért sajnálom, mert jó lett volna egy Mizzou-Kansas rematch még MM előtt.Kikapott a Baylortól a Kansas. :oiktriadNo big deal, szerintem egyébként sem lett volna nr1 seed a Jayhawks, meg hát nem is azon múlik.
És a Baylor is erős, benne volt a pakliban.Jakehomer