NBA
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy az elit csapathoz képest visszaestek (Wade majd utána a Lebron féle csapattól). A vicc jelző amúgy jobb mint a hitvány, azt egy szóval se mondtam, hogy egy Suns, Kings, Cavs féle tömeges talentégetés ment ott 😊Vicc csapat mikor volt a Heat? Elmúlt 32 szezonban 5x voltak 30W alatt. Utoljára 2008-ban. James utáni éra bőven liga átlag vagy még jobb csapat is voltak. Melyik az a csapat, ami tankolás nélkül az elmúlt 15 év legjobbjának kiesését jobban átvészelte volna. Vagy éppen Bosh sajnálatos visszavonulását. Riley és Spo előtt le a kalappal. Elit szakmai munka. Top5 GM/edző/scouting rendszer.Horford egy jó edzővel a Celtics motorja volt, és simán van esze és keze a játékhoz. Badarság lemondani róla, csak a kóklert kell elzavarni, meg Embiid egojat kell visszafogni.ezzel nem értek egyettEgyetértek azzal, hogy nem a legjobb fit egymás mellé ez a sztárpáros, de továbbra is ezt látom legkisebb problémának jelenleg. Hogy kontextusba helyezzem mit gondolok Harris és Horford idei teljesítményéről: szerintem mind a kettő szerződés rosszabb, mint Wigginsé. Ha a Philly megcsörgetné Myerst AW-ért, nekik kéne még legalább egy unprotected elsőt adni, hogy átvegyék Horfordot.
amíg Simmons nem dobál kintről nem lesz hely mind2jüknek
Lonzo ball 37%al triplázik 6.4 kísérletből idén mi indokolja hogy a papíron mindenben jobb Simmons nem képes ugyanerre?
befektetett munka
Simmons kimaxolása sztem ugyanokkra blama lesz 2-3 év távlatából mint Wiggins
Negritis
Cruyffista
Amúgy amekkora vicc csapat volt a Heat szépen felépült megint. Riley megint osszerakta a kirakóst, 1-2 jó igazolassal akár még a Bucks szintjén is lehetnek jövőre.
FLZOLI
dawyd728
több mint 6 éve
Annyira, hogy meg abban a két szezonban is 50% felett voltak, amikor nem is Miamiban játszott. 😊Ennyit számít egy top3 játékos, Wade.Vicc csapat mikor volt a Heat? Elmúlt 32 szezonban 5x voltak 30W alatt. Utoljára 2008-ban. James utáni éra bőven liga átlag vagy még jobb csapat is voltak. Melyik az a csapat, ami tankolás nélkül az elmúlt 15 év legjobbjának kiesését jobban átvészelte volna. Vagy éppen Bosh sajnálatos visszavonulását. Riley és Spo előtt le a kalappal. Elit szakmai munka.Horford egy jó edzővel a Celtics motorja volt, és simán van esze és keze a játékhoz. Badarság lemondani róla, csak a kóklert kell elzavarni, meg Embiid egojat kell visszafogni.ezzel nem értek egyettEgyetértek azzal, hogy nem a legjobb fit egymás mellé ez a sztárpáros, de továbbra is ezt látom legkisebb problémának jelenleg. Hogy kontextusba helyezzem mit gondolok Harris és Horford idei teljesítményéről: szerintem mind a kettő szerződés rosszabb, mint Wigginsé. Ha a Philly megcsörgetné Myerst AW-ért, nekik kéne még legalább egy unprotected elsőt adni, hogy átvegyék Horfordot.
Lonzo ball 37%al triplázik 6.4 kísérletből idén mi indokolja hogy a papíron mindenben jobb Simmons nem képes ugyanerre?
befektetett munka
Negritis
Cruyffista
Amúgy amekkora vicc csapat volt a Heat szépen felépült megint. Riley megint osszerakta a kirakóst, 1-2 jó igazolassal akár még a Bucks szintjén is lehetnek jövőre.
FLZOLI
dawyd728
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ennyit számít egy top3 játékos, Wade.Vicc csapat mikor volt a Heat? Elmúlt 32 szezonban 5x voltak 30W alatt. Utoljára 2008-ban. James utáni éra bőven liga átlag vagy még jobb csapat is voltak. Melyik az a csapat, ami tankolás nélkül az elmúlt 15 év legjobbjának kiesését jobban átvészelte volna. Vagy éppen Bosh sajnálatos visszavonulását. Riley és Spo előtt le a kalappal. Elit szakmai munka.Horford egy jó edzővel a Celtics motorja volt, és simán van esze és keze a játékhoz. Badarság lemondani róla, csak a kóklert kell elzavarni, meg Embiid egojat kell visszafogni.ezzel nem értek egyettEgyetértek azzal, hogy nem a legjobb fit egymás mellé ez a sztárpáros, de továbbra is ezt látom legkisebb problémának jelenleg. Hogy kontextusba helyezzem mit gondolok Harris és Horford idei teljesítményéről: szerintem mind a kettő szerződés rosszabb, mint Wigginsé. Ha a Philly megcsörgetné Myerst AW-ért, nekik kéne még legalább egy unprotected elsőt adni, hogy átvegyék Horfordot.
befektetett munka
Negritis
Cruyffista
FLZOLI
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
4 118
Vicc csapat mikor volt a Heat? Elmúlt 32 szezonban 5x voltak 30W alatt. Utoljára 2008-ban. James utáni éra bőven liga átlag vagy még jobb csapat is voltak. Melyik az a csapat, ami tankolás nélkül az elmúlt 15 év legjobbjának kiesését jobban átvészelte volna. Vagy éppen Bosh sajnálatos visszavonulását. Riley és Spo előtt le a kalappal. Elit szakmai munka. Top5 GM/edző/scouting rendszer.Horford egy jó edzővel a Celtics motorja volt, és simán van esze és keze a játékhoz. Badarság lemondani róla, csak a kóklert kell elzavarni, meg Embiid egojat kell visszafogni.ezzel nem értek egyettEgyetértek azzal, hogy nem a legjobb fit egymás mellé ez a sztárpáros, de továbbra is ezt látom legkisebb problémának jelenleg. Hogy kontextusba helyezzem mit gondolok Harris és Horford idei teljesítményéről: szerintem mind a kettő szerződés rosszabb, mint Wigginsé. Ha a Philly megcsörgetné Myerst AW-ért, nekik kéne még legalább egy unprotected elsőt adni, hogy átvegyék Horfordot.
befektetett munka
Negritis
Cruyffista
FLZOLI
Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
Na igen, de miért?Howard (LAL) miért nem a vonalról dobja a büntetőt?Valószínűleg így érzi komfortosabban magát, ezt gyakorolta be. (más kérdés, hogy pocsékul dobja így is)
Sobri Jóska
Nem túl gyakori, de vannak játékosok, aki így dobják. Nick Van Exel ennek a tankönyvi példája, ő több mint fél méterrel hátrébbról dobta 80%-kal.
Jughead
Miért lépett egyet hátra, amitől elkezdte ezt érezni komfortosabbnak?
Gimiben véletlenül hátrébb volt festve a vonal, és ez rögzült, vagy mi lehet az ok? 😊
több mint 6 éve
1 labda van így Horford nem lehet a motor mert Simmons-Embiid közül kell valakinekHorford egy jó edzővel a Celtics motorja volt, és simán van esze és keze a játékhoz. Badarság lemondani róla, csak a kóklert kell elzavarni, meg Embiid egojat kell visszafogni.ezzel nem értek egyettEgyetértek azzal, hogy nem a legjobb fit egymás mellé ez a sztárpáros, de továbbra is ezt látom legkisebb problémának jelenleg. Hogy kontextusba helyezzem mit gondolok Harris és Horford idei teljesítményéről: szerintem mind a kettő szerződés rosszabb, mint Wigginsé. Ha a Philly megcsörgetné Myerst AW-ért, nekik kéne még legalább egy unprotected elsőt adni, hogy átvegyék Horfordot.
befektetett munka
Negritis
Cruyffista
FLZOLI
ami nem is lenne gond
csak ugye van még 2 játékos aki igényli a labdát ezen a 3on kívül ezért kuka a támadás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Horford egy jó edzővel a Celtics motorja volt, és simán van esze és keze a játékhoz. Badarság lemondani róla, csak a kóklert kell elzavarni, meg Embiid egojat kell visszafogni.ezzel nem értek egyettEgyetértek azzal, hogy nem a legjobb fit egymás mellé ez a sztárpáros, de továbbra is ezt látom legkisebb problémának jelenleg. Hogy kontextusba helyezzem mit gondolok Harris és Horford idei teljesítményéről: szerintem mind a kettő szerződés rosszabb, mint Wigginsé. Ha a Philly megcsörgetné Myerst AW-ért, nekik kéne még legalább egy unprotected elsőt adni, hogy átvegyék Horfordot.
befektetett munka
Negritis
Cruyffista
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Ezt nem mondtam😀Amugy a retro mezek szimpibbek.régen minden jobb vót
ZoliMP
Negritis
A retro mezeknek tradicioja van.A csapat multja szoval jo elovenni ezeket evente 1-1 meccs erejeig.
A city edition meg evente 3-szor van nem?Tradiciot akarnak teremteni de ezzel a harom kulonbozo style egy szezonban sztem jobbam buzlik a penztol mint a retros dolog es nem is szepek de ez egyeni problema mar.vagyis ez is
több mint 6 éve
ezzel nem értek egyettEgyetértek azzal, hogy nem a legjobb fit egymás mellé ez a sztárpáros, de továbbra is ezt látom legkisebb problémának jelenleg. Hogy kontextusba helyezzem mit gondolok Harris és Horford idei teljesítményéről: szerintem mind a kettő szerződés rosszabb, mint Wigginsé. Ha a Philly megcsörgetné Myerst AW-ért, nekik kéne még legalább egy unprotected elsőt adni, hogy átvegyék Horfordot.
befektetett munka
Negritis
több mint 6 éve
Az lehet, hogy ketten nem mukodnek, csak en korantsem vagyok biztos abban, hogy Embiid peldaul valoban akkora asz, mint amit neha kepes mutatni. Es hogy o e az, akit fossa fizetnek egy GM helyeben.oké hogy hatékony, de honnan?Szerintem azert Simmons hatekonyabb joval. Illetve nem mondanam ra, hogy lusta es nem edz eleget, szvsz inkabb nem abban fejleszti magat, amiben kellene, lasd ezeket a harmasokat.ezzel nem értek egyettJelenleg rajtuk múlik legkevésbé, inkább az a baj, hogy Harris és Horford távolról sem játszanak fizetésüknek megfelelően, ami miatt bevállalták a kevésbé minőségi padot. Szerintem már bánják, hogy nem Redicket és Butlert választották, ha egyáltalán maradni akartak persze.Ez a 76ers hulladék idén, hihetetlen hogy még mindig nem váltottak edzőt...a védekezés fasza, de a támadás meg esélytelen a simmons-embiid duó miatt
FLZOLI
Negritis
Cruyffista
befektetett munka
Negritis
Jannisz a legjobb pelda erre, akinel bambabb harmasozo azert nem sok volt, aztan ahhoz kepest most egesz szepen dobalja. De bele is mer allni. Simmons szerintem szimplan fosik megprobalni.
Stez
www.basketball-reference.com/players/s/simmobe01/shooting/2020
festéken kívülről semmi, Embiid hatékonysága így veszik el
www.basketball-reference.com/players/e/embiijo01/shooting/2020
ezért tartom hogy nem működik a 2 együtt
Negritis
Viszont ket hete meg panaszkodtam Zionra, nyilvanvaloan olvasta, mert feljavult a jateka. 😀
Remelem, nem serul le ismet, kezd belejonni.
több mint 6 éve
oké hogy hatékony, de honnan?Szerintem azert Simmons hatekonyabb joval. Illetve nem mondanam ra, hogy lusta es nem edz eleget, szvsz inkabb nem abban fejleszti magat, amiben kellene, lasd ezeket a harmasokat.ezzel nem értek egyettJelenleg rajtuk múlik legkevésbé, inkább az a baj, hogy Harris és Horford távolról sem játszanak fizetésüknek megfelelően, ami miatt bevállalták a kevésbé minőségi padot. Szerintem már bánják, hogy nem Redicket és Butlert választották, ha egyáltalán maradni akartak persze.Ez a 76ers hulladék idén, hihetetlen hogy még mindig nem váltottak edzőt...a védekezés fasza, de a támadás meg esélytelen a simmons-embiid duó miatt
FLZOLI
Negritis
Cruyffista
befektetett munka
Negritis
Jannisz a legjobb pelda erre, akinel bambabb harmasozo azert nem sok volt, aztan ahhoz kepest most egesz szepen dobalja. De bele is mer allni. Simmons szerintem szimplan fosik megprobalni.
Stez
www.basketball-reference.com/players/s/simmobe01/shooting/2020
festéken kívülről semmi, Embiid hatékonysága így veszik el
www.basketball-reference.com/players/e/embiijo01/shooting/2020
ezért tartom hogy nem működik a 2 együtt
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
jo de ez nem city edition nem ? 😀Ennél királyabb már sosem lesz!Ez a piros Sacramento mez valami egészen borzalmas.
Rengeteg olyan új mez jött ki az utóbbi években, amiknek kb. semmi köze nincs a csapat megszokott színeihez. Egyértelműen a Jazzé a legrosszabb, aminek a színvilága annyira bizarr, hogy azt le se tudom írni.
Kampman
slowmotion
🤘gaben🤘
több mint 6 éve
Szerintem azert Simmons hatekonyabb joval. Illetve nem mondanam ra, hogy lusta es nem edz eleget, szvsz inkabb nem abban fejleszti magat, amiben kellene, lasd ezeket a harmasokat.ezzel nem értek egyettJelenleg rajtuk múlik legkevésbé, inkább az a baj, hogy Harris és Horford távolról sem játszanak fizetésüknek megfelelően, ami miatt bevállalták a kevésbé minőségi padot. Szerintem már bánják, hogy nem Redicket és Butlert választották, ha egyáltalán maradni akartak persze.Ez a 76ers hulladék idén, hihetetlen hogy még mindig nem váltottak edzőt...a védekezés fasza, de a támadás meg esélytelen a simmons-embiid duó miatt
FLZOLI
Negritis
Cruyffista
befektetett munka
Negritis
több mint 6 éve
ezzel nem értek egyettJelenleg rajtuk múlik legkevésbé, inkább az a baj, hogy Harris és Horford távolról sem játszanak fizetésüknek megfelelően, ami miatt bevállalták a kevésbé minőségi padot. Szerintem már bánják, hogy nem Redicket és Butlert választották, ha egyáltalán maradni akartak persze.Ez a 76ers hulladék idén, hihetetlen hogy még mindig nem váltottak edzőt...a védekezés fasza, de a támadás meg esélytelen a simmons-embiid duó miatt
FLZOLI
Negritis
Cruyffista
több mint 6 éve
Howard (LAL) miért nem a vonalról dobja a büntetőt?Valószínűleg így érzi komfortosabban magát, ezt gyakorolta be. (más kérdés, hogy pocsékul dobja így is)
Sobri Jóska
Nem túl gyakori, de vannak játékosok, aki így dobják. Nick Van Exel ennek a tankönyvi példája, ő több mint fél méterrel hátrébbról dobta 80%-kal.
több mint 6 éve
Howard (LAL) miért nem a vonalról dobja a büntetőt?
több mint 6 éve
Jelenleg rajtuk múlik legkevésbé, inkább az a baj, hogy Harris és Horford távolról sem játszanak fizetésüknek megfelelően, ami miatt bevállalták a kevésbé minőségi padot. Szerintem már bánják, hogy nem Redicket és Butlert választották, ha egyáltalán maradni akartak persze.Ez a 76ers hulladék idén, hihetetlen hogy még mindig nem váltottak edzőt...a védekezés fasza, de a támadás meg esélytelen a simmons-embiid duó miatt
FLZOLI
Negritis
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
Ennél királyabb már sosem lesz!Ez a piros Sacramento mez valami egészen borzalmas.
Rengeteg olyan új mez jött ki az utóbbi években, amiknek kb. semmi köze nincs a csapat megszokott színeihez. Egyértelműen a Jazzé a legrosszabb, aminek a színvilága annyira bizarr, hogy azt le se tudom írni.
Kampman
slowmotion
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Ez a 76ers hulladék idén, hihetetlen hogy még mindig nem váltottak edzőt...a védekezés fasza, de a támadás meg esélytelen a simmons-embiid duó miatt
FLZOLI
több mint 6 éve
Jah pont ezt beszélték Bazskáék is az alley-opban.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Ez a 76ers hulladék idén, hihetetlen hogy még mindig nem váltottak edzőt...
több mint 6 éve
Ez a piros Sacramento mez valami egészen borzalmas.
Kampman
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=jaqZs8lP0c8Amugy a retro mezek szimpibbek.régen minden jobb vót
ZoliMP
Negritis