NBA

32 feliratkozó

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 593 — The Mathematician
Amugy a retro mezek szimpibbek.
ZoliMP
régen minden jobb vót

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
Ez a piros Sacramento mez valami egészen borzalmas.
Rengeteg olyan új mez jött ki az utóbbi években, amiknek kb. semmi köze nincs a csapat megszokott színeihez. Egyértelműen a Jazzé a legrosszabb, aminek a színvilága annyira bizarr, hogy azt le se tudom írni.

Kampman
Nem tudom az osszes city editiont mert nem vagyok fanatikus de engem is zavarba hoz neha.az all star meccsen a orlando mez volt suns-os.
A penz a penz es a penz.
Az igaz h a city edition mezeket a varos inspiralja es nem a csapatok logoi szinei?
Amugy a retro mezek szimpibbek.
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Ez a piros Sacramento mez valami egészen borzalmas.
Rengeteg olyan új mez jött ki az utóbbi években, amiknek kb. semmi köze nincs a csapat megszokott színeihez. Egyértelműen a Jazzé a legrosszabb, aminek a színvilága annyira bizarr, hogy azt le se tudom írni.

több mint 6 éve
nyugati 2.-7. hely idén is őrültek háza
de a 8. helyért is lehet jó kis csata ha a Pels tudja tartani

keleten ahogy nézem csak a 4-6 a kérdés

több mint 6 éve
Egyelore meg nem tudom elhinni, hogy Young klasszis lehet. Szorja a pontokat, allat statokat hoz, de meg hianyzik nekem az, hogy vedekezesben visszafogottabb, ilyen szempontbol nem sokoldalu.

Meg hat atlagol 30 pontot, de eleg egyszinu a csapat, igazabol kb. mindent o dob el, vagy ha nagyon nincs meg a lehetosege, sokszor mar keson elpasszolja a labdat a nem ures emberhez. Nem tul utos a Hawks tamadosora, otlettelenul jatszanak.
Stez
a támadása alapján én simán elhiszem, kell mellé csapat
de azért Nash, Curry, Harden is véleményes volt védekezésben minimum mégis klasszisnak vannak tekintve
Youngból is simán lehet ez, növelnie kell a hatékonyságát és kell 1-3 értelmes fegyver akivel tud rendesen együtt játszani
az egyik simán lehet Capela

több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
 twitter.com/HistoryJumpman/status/1230337454592286721
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyelore meg nem tudom elhinni, hogy Young klasszis lehet. Szorja a pontokat, allat statokat hoz, de meg hianyzik nekem az, hogy vedekezesben visszafogottabb, ilyen szempontbol nem sokoldalu.

Meg hat atlagol 30 pontot, de eleg egyszinu a csapat, igazabol kb. mindent o dob el, vagy ha nagyon nincs meg a lehetosege, sokszor mar keson elpasszolja a labdat a nem ures emberhez. Nem tul utos a Hawks tamadosora, otlettelenul jatszanak.

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
Jo volt az uj nba magazin a sport1-en , de valahogy mesterkeltebbnek tunt par reakcio toluk.
A trash talknak is van scriptje, de megis lazabb, spontanabnak tunik de itt nagyon lehetett neha erezni h elore megbeszelt.
Pedig mindketten profik.
De hajra.kell ezca musor.
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 060 — situational football
Nekem is tetszett ez az all-star meccs, főleg a negyedik negyed, de ezt megint csak addig fogják hagyni, amíg nem sérül le egy bajnokesélyes nagy sztárja. Utána szépen megint visszatérünk majd a lötyögéshez.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
Nem hittem volna, hogy valaha is ekkora "szerepet" kap Common es tobbszor meg is emlitik a kozvetites soran a sport1 tv-n.
O ha jol tudom labdaszedo volt anno a bulls meccsein, de a rap jobban bejott neki.
szerencsere, mert ertelmes hip hop-ot jatszik. egyik nagy kedvencem lassan mar 20 eve 😀

Iverson meg maradt ugyanaz a sztiloooo , zsenialis !
több mint 6 éve
Demare Caroll és Jeff Green kiváncsi vagyok h jó lesz-e bármire 😀

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szerintetek van esély egy top LB-re a piacról? Todd mester max cserének jó, Alexander meg túl nagy darab, hogy passzt is tudjon védeni, így kéne egy minőségi 3 down LB középre...
FLZOLI
Az NBA piacàról?
Merész, merész..., de talàn nem esélytelen!😁😁
Fattyu
Jó ez felrement 😊 A mobil megzavart, colos feka kéne az a lényeg akinek van labdaerzeke is. Szóval Lebron 😊

több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Szerintetek van esély egy top LB-re a piacról? Todd mester max cserének jó, Alexander meg túl nagy darab, hogy passzt is tudjon védeni, így kéne egy minőségi 3 down LB középre...
FLZOLI
Az NBA piacàról?
Merész, merész..., de talàn nem esélytelen!😁😁

több mint 6 éve

több mint 6 éve
 www.youtube.com/watch?v=9oao7-6RF7w&feature=emb_title

több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 723 — Jedi Master
Ez az új All Star meccs egyszerűen zseniális. Respect Chris Pauléknak, hogy ezt kitalálták.
Egyik legnagyobb sportélmény volt. 😎 Kb nagydöntő 7. meccs, csak a legnagyobb sztárokkal volt a 2.fele.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Akik miatt elkezdtem az NBA-t nézni:

Matthew99
T-Mac volt Orlando királya, ők már a nyugdíjas generaciohoz tartoztak 😊

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 269 — Invisible man
Akik miatt elkezdtem az NBA-t nézni:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ilyen remek 4. negyedet és ilyen kemény védekezést nem soha nem láttam All Star meccsen. Jövőre még azt kell bevenni a szabályokba, hogy ne lehessen büntetővel megnyerni a meccset és akkor teljesen rendben van az a lebonyolítási forma.
iktriad
Sztem is jo volt a meccs, de leginkabb a 4. negyed huzta fel.
Buntetovel ne lehessen nyerni. Jo otlet, de akkor csak foul-t lenne a vegen.
Igy is jo volt.
Tobb rotacio kellett volna.
ZoliMP
Mondjuk a kezdők max 24 percet a cserék pedig 15-öt játszhatnak.

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
Ilyen remek 4. negyedet és ilyen kemény védekezést nem soha nem láttam All Star meccsen. Jövőre még azt kell bevenni a szabályokba, hogy ne lehessen büntetővel megnyerni a meccset és akkor teljesen rendben van az a lebonyolítási forma.
iktriad
Sztem is jo volt a meccs, de leginkabb a 4. negyed huzta fel.
Buntetovel ne lehessen nyerni. Jo otlet, de akkor csak foul-t lenne a vegen.
Igy is jo volt.
Tobb rotacio kellett volna.
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 748 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Így van. Ketten lenyilatkozták azt is, hogy kire szavaztak volna, Gordonra. Tehát ha Wade-et Jones szavazójának vesszük és 2-1, még akkor is egy szavazatra lett volna Gordon a győzelemtől. Az még nem derült ki, hogy szándékos volt-e a dolog Wade részéről vagy simán csak benézte, így nem baszogatnám, megteszik azt elegen. De ha igen, az tényleg egy elég geci húzás, és azért lenne különösen elkeserítő, mert egy olyan játékostól sikerült elvennie a díjat, aki nem kevés melót tett bele. Ezért is tartom nevetségesnek hogy sokan azt ecsetelik, mennyire nem számít semmit. Nekünk lehet nem, neki viszont nagyon is.
több mint 6 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Az a full sztori, hogy a zsűri megbeszélte, hogy egálra hozza ezt a kört is (ami szintén gáz) és akkor utána a zsűrinek egyesével mondania kell egy nevet, aki megnyeri, nem pontozás van.

Na most DWade meg úgy döntött, hogy inkább a tavalyi csapattársa nyerjen, és ezért 1-el kevesebb pontot adott.
Látszik, hogy mielőtt megtudjuk ki nyer, DWade már veszi le a fülesét, illetve amikor a zsűri meglátja a pontokat Wade felé néz, hogy miafasz.

A nyilatkozatokból is ez látszik aztán.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
Ha már zsakolas, az a hátrafele behuzos scorpion dunk nagyon beteg 😮

youtu.be/1dTEXh4lxfA
FLZOLI
ez mi a faszom 😀
oriasi.
több mint 6 éve
Ha már zsakolas, az a hátrafele behuzos scorpion dunk nagyon beteg 😮

youtu.be/1dTEXh4lxfA