NBA
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Ja Morant az első rookie a szezonban akinek összejött a tripla-dupla.Szerintem unanimous ROY, legalábbis nagyon remélem.
Személy szerint nagyon élvezem a játékát és jó nézni, hogy mennyit javult vele a Memphis és lép előre lassan akár playoff contender csapattá.
Vajon ér a teljesítménye a ROY díja?
MirrMurr
több mint 6 éve
www.sport1tv.hu/sztori/89962/hetente-jelentkezo-nba-musort-indit-a-sport-tv/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ja Morant az első rookie a szezonban akinek összejött a tripla-dupla.Személy szerint nagyon élvezem a játékát és jó nézni, hogy mennyit javult vele a Memphis és lép előre lassan akár playoff contender csapattá.
Vajon ér a teljesítménye a ROY díja?
Szerkesztette: MirrMurr
több mint 6 éve
Ajánlom a ma éjjeli Bogdanovic buzzert a rockets ellen. Ha ezt Harden dobja, 100%, hogy még büntetőt is kap mellé.
több mint 6 éve
most ettől az alapvetéstől próbáltam eltekinteni, ha már meg kell rendezni és draftolnak alapon... akkor hogyan lehet ekkora különbség két csapat közöttCsak én látom úgy, hogy ezt az All-Star gálát totál felesleges megrendezni, annyira OP James csapata???Minden galat felesleges megrendezni, bohockodas az egesz, folosleges serulesfaktor. Olyan ez, mint a Pro Bowl, minden egyes mozdulatanal a jatekosoknak abban remenykedem, nehogy rosszul lepjenek, essenek, aztan a leheto legnevetsegesebb meccsen osszeszedjenek valami sulyos serulest. Az NBA-ben ez raadasul meg parasabb, mert ideny kozben jatsszak le ezt a szart, az NFL-ben ha valaki nem sulyosan serul meg, akkor legalabb van ideje felepulni teljesen, mert ott az ideny vegen megy a bohockodas. De ez csak az en velemenyem, en nem szeretem mar egy ideje ezeket a meccseket.
ZERO_L
Stez
nehogy az legyen, hogy az utolsó játékrészt, ahol 24 pontot kell összeszedni a győzelemhez Lebronék lenyomják 5 perc alatt azt hello 😀
egyébként ezek miatt a totál őrült szabályváltozások miatt érdemes lesz szerintem megnézni, na nem mondom, hogy élőben, de felvételről, délután mindenképp

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Hat mondjuk nem hiszem, hogy mervado ez, szamukra ez apro, amit kapnak. De hat kinek mi.Viszont pénzt kap érte mindenki. Mondja le aki akarja.Csak én látom úgy, hogy ezt az All-Star gálát totál felesleges megrendezni, annyira OP James csapata???Minden galat felesleges megrendezni, bohockodas az egesz, folosleges serulesfaktor. Olyan ez, mint a Pro Bowl, minden egyes mozdulatanal a jatekosoknak abban remenykedem, nehogy rosszul lepjenek, essenek, aztan a leheto legnevetsegesebb meccsen osszeszedjenek valami sulyos serulest. Az NBA-ben ez raadasul meg parasabb, mert ideny kozben jatsszak le ezt a szart, az NFL-ben ha valaki nem sulyosan serul meg, akkor legalabb van ideje felepulni teljesen, mert ott az ideny vegen megy a bohockodas. De ez csak az en velemenyem, en nem szeretem mar egy ideje ezeket a meccseket.
ZERO_L
Stez
🤘gaben🤘
több mint 6 éve
Múltbélire? Nullszaldós.The Pistons traded their 2012 lottery pick for their 2011 lottery pick.Múltbeli pickeket elcserélni az egyik legmenőbb húzás, amit egy GM csak kitalálhat.
Én értem ezt a cserét.
Értem és megértem.
Csináltunk cap space-t de ki a fene akarna idejönni?
Bazzani
Kampman
több mint 6 éve
A gálának egyedül akkor lenne értelme ha minden évben külföldön rendeznek meg. Egy nagyobb csarnokot azért csak lehetne találni erre a célra... Nem értem mért nem lehet ezt összehozni, az összes major sport benazik ezzel...
több mint 6 éve
Viszont pénzt kap érte mindenki. Mondja le aki akarja.Csak én látom úgy, hogy ezt az All-Star gálát totál felesleges megrendezni, annyira OP James csapata???Minden galat felesleges megrendezni, bohockodas az egesz, folosleges serulesfaktor. Olyan ez, mint a Pro Bowl, minden egyes mozdulatanal a jatekosoknak abban remenykedem, nehogy rosszul lepjenek, essenek, aztan a leheto legnevetsegesebb meccsen osszeszedjenek valami sulyos serulest. Az NBA-ben ez raadasul meg parasabb, mert ideny kozben jatsszak le ezt a szart, az NFL-ben ha valaki nem sulyosan serul meg, akkor legalabb van ideje felepulni teljesen, mert ott az ideny vegen megy a bohockodas. De ez csak az en velemenyem, en nem szeretem mar egy ideje ezeket a meccseket.
ZERO_L
Stez
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
The Pistons traded their 2012 lottery pick for their 2011 lottery pick.Múltbeli pickeket elcserélni az egyik legmenőbb húzás, amit egy GM csak kitalálhat.
Én értem ezt a cserét.
Értem és megértem.
Bazzani
több mint 6 éve
Csak én látom úgy, hogy ezt az All-Star gálát totál felesleges megrendezni, annyira OP James csapata???Minden galat felesleges megrendezni, bohockodas az egesz, folosleges serulesfaktor. Olyan ez, mint a Pro Bowl, minden egyes mozdulatanal a jatekosoknak abban remenykedem, nehogy rosszul lepjenek, essenek, aztan a leheto legnevetsegesebb meccsen osszeszedjenek valami sulyos serulest. Az NBA-ben ez raadasul meg parasabb, mert ideny kozben jatsszak le ezt a szart, az NFL-ben ha valaki nem sulyosan serul meg, akkor legalabb van ideje felepulni teljesen, mert ott az ideny vegen megy a bohockodas. De ez csak az en velemenyem, en nem szeretem mar egy ideje ezeket a meccseket.
ZERO_L
több mint 6 éve
Csak én látom úgy, hogy ezt az All-Star gálát totál felesleges megrendezni, annyira OP James csapata???

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
The Pistons traded their 2012 lottery pick for their 2011 lottery pick.Én értem ezt a cserét.
Értem és megértem.
több mint 6 éve
Kivancsi leszek a Rocketsre, hogy magasember nelkul hogy fogjak megoldani. A GSW es a Spurs azert mas volt, ezeknel center nel volt, de 4es poszton volt meg fasza jatekos, a Houstonnal 4es es 5os poszton jelenleg szerintem kb kuka a csapat. Frankon kintrol akarnak gyurut nyerni es ezert egyre inkabb bealdoznak mindent. Van egy olyan erzesem, hogy csunya vege lesz ennek a csapatnak.
több mint 6 éve
Pár hónap és kiderül, de szerintem eddig elég jó a Lakers főleg védekezésben, aztán majd meglátjuk mire lesz ez elég. Én a Celtics, Heat kettőst egyáltálán nem érzem meggyőzőnek még keleten sem.nope, a LAL nincs top3 favoritba nálamSzerintem max a 3. LAL és a Bucks jelenleg előttük van szerintem/nem csak az állásra gondoltam /Szerintem eddig is ők voltak a #1 favoritok.Eddig nem volt favorit a Clippers, most az lett?azért a morris to clippers sztem ilyennem állok neki egyesével bedobálni a tradeket, de zajlik az élet 😀Végülis olyan, ami a bajnokság megnyerésére érdemben kihatna még nincs.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
tenorx
kapitnono
a bucks-clippers volt az első 2 nálam
ez lett tisztán clippers első hely
a heat-celtics-lal jött utána valahogy
a heat nálam simán 3. lett igu sokat fog dobni rajtuk PO-ban és Waiterst sikerült kibaszni
a lakers túl vékony a PO-hoz és Davisnek nincs jó "history"ja
akik sokat estek számomra az a rockets mert itt PO védekezés sehogy se lesz
Negritis

több mint 6 éve
nope, a LAL nincs top3 favoritba nálamSzerintem max a 3. LAL és a Bucks jelenleg előttük van szerintem/nem csak az állásra gondoltam /Szerintem eddig is ők voltak a #1 favoritok.Eddig nem volt favorit a Clippers, most az lett?azért a morris to clippers sztem ilyennem állok neki egyesével bedobálni a tradeket, de zajlik az élet 😀Végülis olyan, ami a bajnokság megnyerésére érdemben kihatna még nincs.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
tenorx
kapitnono
a bucks-clippers volt az első 2 nálam
ez lett tisztán clippers első hely
a heat-celtics-lal jött utána valahogy
a heat nálam simán 3. lett igu sokat fog dobni rajtuk PO-ban és Waiterst sikerült kibaszni
a lakers túl vékony a PO-hoz és Davisnek nincs jó "history"ja
akik sokat estek számomra az a rockets mert itt PO védekezés sehogy se lesz
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 6 éve
Szerintem max a 3. LAL és a Bucks jelenleg előttük van szerintem/nem csak az állásra gondoltam /Szerintem eddig is ők voltak a #1 favoritok.Eddig nem volt favorit a Clippers, most az lett?azért a morris to clippers sztem ilyennem állok neki egyesével bedobálni a tradeket, de zajlik az élet 😀Végülis olyan, ami a bajnokság megnyerésére érdemben kihatna még nincs.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
tenorx

több mint 6 éve
Én is ezt mondom. 😊Szerintem eddig is ők voltak a #1 favoritok.Eddig nem volt favorit a Clippers, most az lett?azért a morris to clippers sztem ilyennem állok neki egyesével bedobálni a tradeket, de zajlik az élet 😀Végülis olyan, ami a bajnokság megnyerésére érdemben kihatna még nincs.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
tenorx
Első favoritból nem lehet mégelsőbbnek lenni.
több mint 6 éve
még mindig Wall a legszarabb szerződésennyi?!Hoppá hoppá. Rosas ráment h KAT mkepp itt maradjon, idehozta a címbit. Meglep h Wigginst is bele tudtuk tenni a cserébe (a liga legrosszabb szerződését)
The Golden State Warriors have agreed to trade D'Angelo Russell to the Minnesota Timberwolves for Andrew Wiggins, a 2021 protected first round pick and a 2022 second round pick.
The Warriors will also send Jacob Evans and Omari Spellman to the Wolves.
The 2021 first round pick is protected to No. 3 in 2021 and becomes unprotected in 2022.
Negritis
csebi
de Wiggins sem túl jó, ezért se értem hogy ennyiért belementek?!
több mint 6 éve
dawyd728
4 118
Russell addig lesz cimbi, míg ki nem derül KAT számára, h egy overrated túlfizetett irányító, aki csak a stat lapot tölti. Wigginsnél jobb, de nem lényegesen. A tavalyi Nets sikerekben sem ővé volt a központi szerep.ennyi?!Hoppá hoppá. Rosas ráment h KAT mkepp itt maradjon, idehozta a címbit. Meglep h Wigginst is bele tudtuk tenni a cserébe (a liga legrosszabb szerződését)
The Golden State Warriors have agreed to trade D'Angelo Russell to the Minnesota Timberwolves for Andrew Wiggins, a 2021 protected first round pick and a 2022 second round pick.
The 2021 first round pick is protected to No. 3 in 2021 and becomes unprotected in 2022.
Negritis
csebi
több mint 6 éve
ennyi?!Hoppá hoppá. Rosas ráment h KAT mkepp itt maradjon, idehozta a címbit. Meglep h Wigginst is bele tudtuk tenni a cserébe (a liga legrosszabb szerződését)
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Szerintem eddig is ők voltak a #1 favoritok.Eddig nem volt favorit a Clippers, most az lett?azért a morris to clippers sztem ilyennem állok neki egyesével bedobálni a tradeket, de zajlik az élet 😀Végülis olyan, ami a bajnokság megnyerésére érdemben kihatna még nincs.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
több mint 6 éve
hasonlók miatt wtf hogy minek kellett deandre jordan a netsnekSzerencsetlen Drummond, a liga egyik legszarabb csapata elpasszolta ot a legszarabbhoz.Drummond nem szerencsétlen, hanem ennyit ér. 1 elit skill nem elég ma már a ligában, ha a többiben csak átlagos, vagy az alatti vagy. Szituációs játékos lehet egy 50W feletti csapatban. Az, h a statjai miatt hype van körülötte az ne tévesszen meg. Fantasy ligát vele kezdőben lehet nyerni, Larry O'Brien trófeát nagyon nem.
Stez
dawyd728
(tudom haverság van)
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 6 éve
dawyd728
4 118
Szerencsetlen Drummond, a liga egyik legszarabb csapata elpasszolta ot a legszarabbhoz.Drummond nem szerencsétlen, hanem ennyit ér. 1 elit skill nem elég ma már a ligában, ha a többiben csak átlagos, vagy az alatti vagy. Szituációs játékos lehet egy 50W feletti csapatban. Az, h a statjai miatt hype van körülötte az ne tévesszen meg. Fantasy ligát vele kezdőben lehet nyerni, Larry O'Brien trófeát nagyon nem.
Stez