NBA
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Sztem azért releváns h az odakerülésben a védekezés, különben Gobert nem lenne All-Star. Ennyit mondtam, ezt tartom is.Nem látom az összefüggést.Akkor Gobert miért van ott a nyugati keretben? 😛Young szerintem maximum reserve-t érdemelt volna. Az egész csapat köré van építve, és így hoz egész jó számokat, de nyerni meg nem tudnak.All Star meccsen nem kell védekezni.
És akkor még arról nem beszéltünk, hogy védekezésben konkrétan a liga utolsó.
tenorx
Így az odakerülésben irreleváns, hogy liga utolsó vagy első.
Sobri Jóska
empty taxi
Az odakerülésnél irreleváns, hogy tud e valaki védekezni vagy sem.
Ebből nem derül ki semmi arra nézve, mi a releváns.
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Nem látom az összefüggést.Akkor Gobert miért van ott a nyugati keretben? 😛Young szerintem maximum reserve-t érdemelt volna. Az egész csapat köré van építve, és így hoz egész jó számokat, de nyerni meg nem tudnak.All Star meccsen nem kell védekezni.
tenorx
Sobri Jóska
empty taxi
Az odakerülésnél irreleváns, hogy tud e valaki védekezni vagy sem.
Ebből nem derül ki semmi arra nézve, mi a releváns.
több mint 6 éve
Akkor Gobert miért van ott a nyugati keretben? 😛Young szerintem maximum reserve-t érdemelt volna. Az egész csapat köré van építve, és így hoz egész jó számokat, de nyerni meg nem tudnak.All Star meccsen nem kell védekezni.
tenorx
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
utolsó 10 meccsen 5-5Young valóban gyenge védő, a gond csak az, hogy ha nála is szarabbakat akarunk keresni, akkor Atlantában találunk egy marékkal. Egy köré épített csapat nem így néz ki. Hanem úgy, mint ahogy Doncic köré fel van építve a Dallas. Mindenki tudja mi a feladata a pályán, és hogy kell segíteni a sztárokat. Coaching, rendszer. Na ez Atlantában nincs. És sajnos ez a franchise újabb példája annak, hogy komoly scouting nélkül inkább kész játékosokra érdemes cserélni a nem top pickeket. Legalábbis egyelőre, mert ebből a rengeteg fiatalból alig van olyan, aki NBA szintet képviselne, akár csak tehetség alapján.. Ezzel a csapattal a legnagyobb sztároknak is nehéz lenne több győzelmet elérni.Fél éve játszik Reddish és Hunter, talán nem kéne őket még temetni, januárban pl. már kezdenek belejönni.
Cruyffista
A Collins Trae duó meg már adott, velük együtt a pályán ez már most is egy net pozitív csapat.
A szezon második fele már sokkal jobb lesz, bár sajnos a PO már elment, de azért valószínűleg hajráznak majd egy szépet.
Jughead
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Young valóban gyenge védő, a gond csak az, hogy ha nála is szarabbakat akarunk keresni, akkor Atlantában találunk egy marékkal. Egy köré épített csapat nem így néz ki. Hanem úgy, mint ahogy Doncic köré fel van építve a Dallas. Mindenki tudja mi a feladata a pályán, és hogy kell segíteni a sztárokat. Coaching, rendszer. Na ez Atlantában nincs. És sajnos ez a franchise újabb példája annak, hogy komoly scouting nélkül inkább kész játékosokra érdemes cserélni a nem top pickeket. Legalábbis egyelőre, mert ebből a rengeteg fiatalból alig van olyan, aki NBA szintet képviselne, akár csak tehetség alapján.. Ezzel a csapattal a legnagyobb sztároknak is nehéz lenne több győzelmet elérni.Fél éve játszik Reddish és Hunter, talán nem kéne őket még temetni, januárban pl. már kezdenek belejönni.
Cruyffista
A Collins Trae duó meg már adott, velük együtt a pályán ez már most is egy net pozitív csapat.
A szezon második fele már sokkal jobb lesz, bár sajnos a PO már elment, de azért valószínűleg hajráznak majd egy szépet.
több mint 6 éve
európai játékosok átállása nem mindig sikerül tökéletesenYoung valóban gyenge védő, a gond csak az, hogy ha nála is szarabbakat akarunk keresni, akkor Atlantában találunk egy marékkal. Egy köré épített csapat nem így néz ki. Hanem úgy, mint ahogy Doncic köré fel van építve a Dallas. Mindenki tudja mi a feladata a pályán, és hogy kell segíteni a sztárokat. Coaching, rendszer. Na ez Atlantában nincs. És sajnos ez a franchise újabb példája annak, hogy komoly scouting nélkül inkább kész játékosokra érdemes cserélni a nem top pickeket. Legalábbis egyelőre, mert ebből a rengeteg fiatalból alig van olyan, aki NBA szintet képviselne, akár csak tehetség alapján.. Ezzel a csapattal a legnagyobb sztároknak is nehéz lenne több győzelmet elérni.Azt biztos. Kapásból egy szlovén srácról sikerült lemondani. 😛
Cruyffista
dawyd728
és akkor még ott van hogy az itteni klubjuk hogy engedi el
persze az ncaa-nba átállás is lutri
több mint 6 éve
dawyd728
4 118
Young valóban gyenge védő, a gond csak az, hogy ha nála is szarabbakat akarunk keresni, akkor Atlantában találunk egy marékkal. Egy köré épített csapat nem így néz ki. Hanem úgy, mint ahogy Doncic köré fel van építve a Dallas. Mindenki tudja mi a feladata a pályán, és hogy kell segíteni a sztárokat. Coaching, rendszer. Na ez Atlantában nincs. És sajnos ez a franchise újabb példája annak, hogy komoly scouting nélkül inkább kész játékosokra érdemes cserélni a nem top pickeket. Legalábbis egyelőre, mert ebből a rengeteg fiatalból alig van olyan, aki NBA szintet képviselne, akár csak tehetség alapján.. Ezzel a csapattal a legnagyobb sztároknak is nehéz lenne több győzelmet elérni.Azt biztos. Kapásból egy szlovén srácról sikerült lemondani. 😛
Cruyffista
több mint 6 éve
Young valóban gyenge védő, a gond csak az, hogy ha nála is szarabbakat akarunk keresni, akkor Atlantában találunk egy marékkal. Egy köré épített csapat nem így néz ki. Hanem úgy, mint ahogy Doncic köré fel van építve a Dallas. Mindenki tudja mi a feladata a pályán, és hogy kell segíteni a sztárokat. Coaching, rendszer. Na ez Atlantában nincs. És sajnos ez a franchise újabb példája annak, hogy komoly scouting nélkül inkább kész játékosokra érdemes cserélni a nem top pickeket. Legalábbis egyelőre, mert ebből a rengeteg fiatalból alig van olyan, aki NBA szintet képviselne, akár csak tehetség alapján.. Ezzel a csapattal a legnagyobb sztároknak is nehéz lenne több győzelmet elérni.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
Young szerintem maximum reserve-t érdemelt volna. Az egész csapat köré van építve, és így hoz egész jó számokat, de nyerni meg nem tudnak.All Star meccsen nem kell védekezni.
tenorx
több mint 6 éve
Young szerintem maximum reserve-t érdemelt volna. Az egész csapat köré van építve, és így hoz egész jó számokat, de nyerni meg nem tudnak.És akkor még arról nem beszéltünk, hogy védekezésben konkrétan a liga utolsó.
több mint 6 éve
Backcourt játékosból kell kettő. Nem kell irányító feltétlen.Ez már inkább arról szól, hogy kinél mi az all star teljesítmény. Én szigorúan egyéni teljesítményt nézek. Azért, mert hiába mondják sokan hogy gyengébb csapatból könnyű kiemelkedni, szerintem egy kiemelkedően jól működő rendszerből ugyanúgy könnyű, sőt, sok esetben ez torzabb képet is ad egy játékos valódi képességeiről... Young PER statban 12. a ligában, keletről csak a sokat sérült Irving van előtte a guardok közül. Nagyon sok minden szól mellette, a TO mutatóján tényleg javítania kell, de azt is hozzátenném, hogy ilyen szervezetlen csapatban, ennyi rookie játékossal nem csoda, hogy ez megugrik. Az eladott labdáihoz sokszor a csapattársainak is köze van. Hozzáteszem, hogy a nagy rivális Simmonsnak ugyanúgy megvannak a maga gyengéi, amivel hátráltatja a csapatát, csak ezt a jobb csapattársak miatt kevésbé érzik meg. És a mai NBA-ben Simmons hiányosságai nagyobb hatással vannak egy csapat teljesítményére, mint a to-halmozás.
13 győzelem bőven túl a szezon felénél. 44 meccset játszott..
Másrészt irányító létére nincs 2-es A/TO mutatója. Nekem ez karcsú. Aki egymaga olyan sztár, mint aminek mondva van ezzel a választással mindenképpen, az ne a liga legrosszabb mérlegéért csatázzon csapatával.
Nem győztél meg Youngról.dawyd728
több mint 6 éve
nem értedOlvasd el újra, szerintem ráfogsz jönni melyik részen bukott el Westy 😀westy nem mvp tripla dupla szezonnnal!?!?!?!?!!?twitter.com/SportsCenter/status/1223047700477771776a suns-nak ezek alapján nem jobb akkor h Booker nem all star? 😀az All-Star meghívás nem a csapat teljesítményéről szól, azt a dolgot úgy hívják, hogy NBA Playoffs. masszívan rossz csapatban is lehetséges hero teljesítményt letenni az asztalra.Vagy lehet szemfényvesztést csinálni és elhitetni, h te mekkora király vagy. Csak éppen fundametális dolgokban kutyaütő vagy ezért a csapatod teljesítményére se vagy kellően pozitív hatással.
slowmotion
Másrészt amióta a bérezés része lett, h ki milyen all-nba, defensive team, all-star választás, MVP és hasonló címeket ér el, aszerint kérhet többet, akkor igenis számít és nem csak egy vállvonással elintézendő dolog a keretek összetétele. Maga a meccs hidegen hagy, de a kiválasztás ettől még izgat.
dawyd728
Negritis
Tony Adams
Negritis
| 50% 😉 |
Toca
attól hogy hozunk egy olyan statot amit rajta kívül csak HOF hozott még nem jelent semmit számomra
Westy-n kívül csak Oscar Roberston hozott tripla-dupla szezont
sőt Westy ugye hozta 3x inenntől milyen alapon nem adunk neki minden mvp-t
miközben senki nem tudta hozni utána ...
több mint 6 éve
Olvasd el újra, szerintem ráfogsz jönni melyik részen bukott el Westy 😀westy nem mvp tripla dupla szezonnnal!?!?!?!?!!?twitter.com/SportsCenter/status/1223047700477771776a suns-nak ezek alapján nem jobb akkor h Booker nem all star? 😀az All-Star meghívás nem a csapat teljesítményéről szól, azt a dolgot úgy hívják, hogy NBA Playoffs. masszívan rossz csapatban is lehetséges hero teljesítményt letenni az asztalra.Vagy lehet szemfényvesztést csinálni és elhitetni, h te mekkora király vagy. Csak éppen fundametális dolgokban kutyaütő vagy ezért a csapatod teljesítményére se vagy kellően pozitív hatással.
slowmotion
Másrészt amióta a bérezés része lett, h ki milyen all-nba, defensive team, all-star választás, MVP és hasonló címeket ér el, aszerint kérhet többet, akkor igenis számít és nem csak egy vállvonással elintézendő dolog a keretek összetétele. Maga a meccs hidegen hagy, de a kiválasztás ettől még izgat.
dawyd728
Negritis
Tony Adams
Negritis
| 50% 😉 |
több mint 6 éve
westy nem mvp tripla dupla szezonnnal!?!?!?!?!!?twitter.com/SportsCenter/status/1223047700477771776a suns-nak ezek alapján nem jobb akkor h Booker nem all star? 😀az All-Star meghívás nem a csapat teljesítményéről szól, azt a dolgot úgy hívják, hogy NBA Playoffs. masszívan rossz csapatban is lehetséges hero teljesítményt letenni az asztalra.Vagy lehet szemfényvesztést csinálni és elhitetni, h te mekkora király vagy. Csak éppen fundametális dolgokban kutyaütő vagy ezért a csapatod teljesítményére se vagy kellően pozitív hatással.
slowmotion
dawyd728
Negritis
Tony Adams
több mint 6 éve
twitter.com/SportsCenter/status/1223047700477771776a suns-nak ezek alapján nem jobb akkor h Booker nem all star? 😀az All-Star meghívás nem a csapat teljesítményéről szól, azt a dolgot úgy hívják, hogy NBA Playoffs. masszívan rossz csapatban is lehetséges hero teljesítményt letenni az asztalra.Vagy lehet szemfényvesztést csinálni és elhitetni, h te mekkora király vagy. Csak éppen fundametális dolgokban kutyaütő vagy ezért a csapatod teljesítményére se vagy kellően pozitív hatással.
slowmotion
dawyd728
Negritis
több mint 6 éve
dawyd728
4 118
Backcourt játékosból kell kettő. Nem kell irányító feltétlen.Amúgy idén nagyon kevés meccset látok. Az all-star keretek rendben vannak? Nekem Young nagyon szúrja a szememet. Elhiszem, h tud támadni, de liga alja csapatból ne legyen már valaki all-star. Persze tudom nézői szavazatok vitték be, de akkor is.Young helye abszolút rendben van, simán a legjobb irányító idén keleten Kemba mellett. Az lenne a rosszabb, ha csak a csapata miatt egy gyengébben szereplőt raktak volna be. Ebből fakadóan szerintem Beal kimaradása kifejezetten szánalmas. Illetve szerintem Sabonis egyáltalán nem volt jobb, mint Drummond. Ezek azért elég komoly, szemre, számokra is alátámasztható dolgok, ami tényleg felháborító a szavazási rendszer miatt (itt nem szurkolók, hanem edzők döntöttek). Booker még vitatható, 27 pont felett átlagol, én beraktam volna Mitchell vagy CP3 helyére, de itt olyan közel vannak egymáshoz csapatra gyakorolt hatást nézve, hogy nem olyan egyértelmű hogy hiba történt, mint keleten.
Többiek is érdekesek. Én nagyon nem szeretem a masszívan negatív csapatokból való válogatást, de azért mind Lillard és Ingram hasonló kaliberű csapatból bekerül, míg Booker nem, az azért érdekes.
Vélemény? dawyd728
Cruyffista
13 győzelem bőven túl a szezon felénél. 44 meccset játszott..
Másrészt irányító létére nincs 2-es A/TO mutatója. Nekem ez karcsú. Aki egymaga olyan sztár, mint aminek mondva van ezzel a választással mindenképpen, az ne a liga legrosszabb mérlegéért csatázzon csapatával.
Nem győztél meg Youngról.
több mint 6 éve
a suns-nak ezek alapján nem jobb akkor h Booker nem all star? 😀az All-Star meghívás nem a csapat teljesítményéről szól, azt a dolgot úgy hívják, hogy NBA Playoffs. masszívan rossz csapatban is lehetséges hero teljesítményt letenni az asztalra.Vagy lehet szemfényvesztést csinálni és elhitetni, h te mekkora király vagy. Csak éppen fundametális dolgokban kutyaütő vagy ezért a csapatod teljesítményére se vagy kellően pozitív hatással.
slowmotion
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
4 118
az All-Star meghívás nem a csapat teljesítményéről szól, azt a dolgot úgy hívják, hogy NBA Playoffs. masszívan rossz csapatban is lehetséges hero teljesítményt letenni az asztalra.Vagy lehet szemfényvesztést csinálni és elhitetni, h te mekkora király vagy. Csak éppen fundametális dolgokban kutyaütő vagy ezért a csapatod teljesítményére se vagy kellően pozitív hatással.
slowmotion
több mint 6 éve
Amúgy idén nagyon kevés meccset látok. Az all-star keretek rendben vannak? Nekem Young nagyon szúrja a szememet. Elhiszem, h tud támadni, de liga alja csapatból ne legyen már valaki all-star. Persze tudom nézői szavazatok vitték be, de akkor is.Young helye abszolút rendben van, simán a legjobb irányító idén keleten Kemba mellett. Az lenne a rosszabb, ha csak a csapata miatt egy gyengébben szereplőt raktak volna be. Ebből fakadóan szerintem Beal kimaradása kifejezetten szánalmas. Illetve szerintem Sabonis egyáltalán nem volt jobb, mint Drummond. Ezek azért elég komoly, szemre, számokra is alátámasztható dolgok, ami tényleg felháborító a szavazási rendszer miatt (itt nem szurkolók, hanem edzők döntöttek). Booker még vitatható, 27 pont felett átlagol, én beraktam volna Mitchell vagy CP3 helyére, de itt olyan közel vannak egymáshoz csapatra gyakorolt hatást nézve, hogy nem olyan egyértelmű hogy hiba történt, mint keleten.
Többiek is érdekesek. Én nagyon nem szeretem a masszívan negatív csapatokból való válogatást, de azért mind Lillard és Ingram hasonló kaliberű csapatból bekerül, míg Booker nem, az azért érdekes.
Vélemény? dawyd728
több mint 6 éve
az All-Star meghívás nem a csapat teljesítményéről szól, azt a dolgot úgy hívják, hogy NBA Playoffs. masszívan rossz csapatban is lehetséges hero teljesítményt letenni az asztalra.
több mint 6 éve
dawyd728
4 118
Amúgy idén nagyon kevés meccset látok. Az all-star keretek rendben vannak? Nekem Young nagyon szúrja a szememet. Elhiszem, h tud támadni, de liga alja csapatból ne legyen már valaki all-star. Persze tudom nézői szavazatok vitték be, de akkor is. Többiek is érdekesek. Én nagyon nem szeretem a masszívan negatív csapatokból való válogatást, de azért mind Lillard és Ingram hasonló kaliberű csapatból bekerül, míg Booker nem, az azért érdekes.
Vélemény?
több mint 6 éve
dawyd728
4 118
USA Today cikk 2016-ból ezeket a számokat vetítette előre:2016-17: $92 million/$111million
(Ami lett: $94,143,000/$113,287,000)
2017-18: $107 million/$127 million
($99,093,000/$119,266,000)
2018-19: $105 million/$126 million
($101,869,000/$123,733,000)
2019-2020: $106 million/$129 million
($109,140,000/$132,627,000)
2020-2021: $112 million/$136 million
(???)
több mint 6 éve
Mindenkinek minden világos, ugye? 😊 Ugyanitt anyátokat, hogy Devin Booker megint lemaradt.
twitter.com/ShamsCharania/status/1223023089015017473
több mint 6 éve
mókás lesz ha tényleg csökken a sapka109 volt tavaly 115 lesz idén, 116-ot vártak csak jött Morey. Brutális, hogy még Morey ellenére is, hogy növekszik a bevétel a legoptimistább előrejelzések is csak 114 körül várták 3-4 éve.
www.espn.com/nba/story/_/id/28596920/sources-nba-set-release-revised-2020-21-salary-luxury-tax-projections
Negritis
több mint 6 éve
dawyd728
4 118
mókás lesz ha tényleg csökken a sapkaEgészséges az lenne, ha nem nőne. Apró 1-2%-os emelkedés oké, de ilyen 5% feletti már káros.
www.espn.com/nba/story/_/id/28596920/sources-nba-set-release-revised-2020-21-salary-luxury-tax-projections
Negritis
Mondjuk ezzel kedvenc csapatom jól beszopja, de én örülök ennek. Ez kell egy egészségesebb ligához.
Btw ennyit arról, h amit 2-3 évre előre prognosztizálnak, az mennyire jön be. A nagy ugrás óta szinte az a csoda, ha előre jelzett érték jön be. Ja és nem a fél éves előrejelzésre gondolok, hanem a 2-3 évesekre.