OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Uhh, ezen jót nevettem:blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ezen is lefőztem egy kávét.http://urbanista.blog.hu/2011/01/21/le_kell_bontani_a_plazakat_csokkenteni_kell_budapest_meretet_hangoztatja_keves_gyorgy?fullcommentlist=1#comments
a plázás része lényegtelen. Viszont a panelban lakó pestiek mindenképpen olvassák el 😀
több mint 13 éve
Remélem ma lesz időm, hogy mindenki megelégedésére megoldjam ezt a problémát 😉De ugye nem miattam cseréltél 😛szabaJJ-nél még poén volt sztem 😀 főleg amikor felhúzta magát rajta 😀.brkén? mikor? csak egyszerűen zavarta a szememet mikor mindkettő egyszerre a képernyőn voltJJ Tiller
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
szaba
10 546
De ugye nem miattam cseréltél 😛én? mikor? csak egyszerűen zavarta a szememet mikor mindkettő egyszerre a képernyőn voltJJ Tillerés akkor még más likeolja is ezt, vicc..JJ-nél még poén volt sztem 😀 főleg amikor felhúzta magát rajta 😀.brk
elég gyökérség sztem berakni más sigjét fejjel lefelé, de te tudod...Hurka
több mint 13 éve
én? mikor? csak egyszerűen zavarta a szememet mikor mindkettő egyszerre a képernyőn voltJJ-nél még poén volt sztem 😀 főleg amikor felhúzta magát rajta 😀.brkLeszarom.szabaés akkor még más likeolja is ezt, vicc..
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
.brk
1 890
JJ-nél még poén volt sztem 😀 főleg amikor felhúzta magát rajta 😀és akkor még más likeolja is ezt, vicc..szaba, elmondhatatlanul idegesítőek a sigeidkristofLeszarom.szaba
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
biztos ismert, de én most láttam. fájt 😀több mint 13 éve
szaba
10 546
adidas megcsinálta. megintDislike. Ez megint sok pénzembe fog kerülni 😀
http://www.youtube.com/watch?v=4ORflREaMNcbriareos
több mint 13 éve
ez most komolyan ekkor probléma? nem értelek titeket... 😊és akkor még más likeolja is ezt, vicc..szaba, elmondhatatlanul idegesítőek a sigeidkristofLeszarom.szaba
több mint 13 éve
és akkor még más likeolja is ezt, vicc..szaba, elmondhatatlanul idegesítőek a sigeidkristofLeszarom.szaba
elég gyökérség sztem berakni más sigjét fejjel lefelé, de te tudod...
több mint 13 éve
Szép teljesítmény, grat hozzá! 😊 Lehet elkezdek napi 10 órában Kép beszél-t játszani magammal és 2 hónap alatt lenyomlak 😛 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
szaba
10 546
40 000 hszJó kis Stallone-kép 😛 Akkor még volt stílusod 😕 Ja, és nem kellett 1.5 évet várni a 40k-ra 😀
gyorsan ment, elvégre szezon van. március 27-én volt a 30k, itt a kép róla
Höri
több mint 13 éve
40 000 hszgyorsan ment, elvégre szezon van. március 27-én volt a 30k, itt a kép róla
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szaba, elmondhatatlanul idegesítőek a sigeid
több mint 13 éve
a f.szt nem! Annyira raccsol hogy az R-t H-nak ejti 😀nekem akarod megmagyarázni cigánygyereknek hogy esszük a csirkecombot? 😀
szerk.: Mr. 4k :cool:eaglesmcnabb
több mint 13 éve
a f.szt nem! Annyira raccsol hogy az R-t H-nak ejti 😀mert az olasz nem tudja kimondani a szóeleji h-t...DiamondsHead44Pontosan ahogy a francia sem 😀Hanni
szerk.: Mr. 4k :cool:
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
a spanyol biztos ki tudná, de nem ejti 😀 😀mert az olasz nem tudja kimondani a szóeleji h-t...DiamondsHead44Pontosan ahogy a francia sem 😀Hanni
több mint 13 éve
mert az olasz nem tudja kimondani a szóeleji h-t...DiamondsHead44Pontosan ahogy a francia sem 😀
több mint 13 éve
mert az olasz nem tudja kimondani a szóeleji h-t...miért nem franciával? 😀Helgám!egy olasszal próbáld elmondatni 😉DiamondsHead44
...
Na ezt próbálják meg utánozni más nyelven!... :cool: 😊Vrijbloed
király, bár engem kurvára idegesít a névelők hiányakristof
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
miért nem franciával? 😀Helgám!egy olasszal próbáld elmondatni 😉DiamondsHead44
...
király, bár engem kurvára idegesít a névelők hiánya
több mint 13 éve
Helgám!egy olasszal próbáld elmondatni 😉
...
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Helgám!Hazám határait hátrahagyva, három hétig Hegel, Heyne honában, Hannoverben, Hamburgban helyettesítettem hivatalos honoráriumért Hans Herbertet.
Hetedikén hétfőn hárman Hédivel Hugóval, (Holland házaspár) Hágából, Helsinkibe hajóztunk.
Hédi horgolt hímzett.
Hugó heverészett, hálóhelyére húzódott, hogy Horatiusnak hódoljon.
Hajósaink hevenyészett hálóval horoggal hitvány heringet halásztak.
Hajónkat hamarosan hömpölygő hullámok háborították, halászcsónakként himbálták, hányták Herkulesünket.
Helsinki hídjai, hétemeletes házai, hatalmas hengerműve, hőerőművei hatásosak.
Harisnyagyárai, húsüzemei hetedhét határban híresek.
Huszonharmadikán hangversenyen Händel, Haydn, Hubai hegedűversenyét hallgattuk.
Hébe-hóba hülyéskedtünk, hotelünk halljában huncutkodtunk, hatásos históriákkal hárijánoskodtunk.
Havazik Helsinkiben. Hó hull háztetőkre, hídakra, halpiacokra.
Hódprémet, hócipőt, halinacsizmát hordanak.
Hómunkásaik helytállását három havilap hírdeti.
Hannoiból háborús híreket hoznak, heves harcokról, holnapi hidrogénbombákról.
Harctereken háborútól, himlőtől, hastifusztól, hepatitisztől hullanak hajszolt halandók.
Hőmérőnk higanyszála hajnalban húszig húzodik.
Háromnegyed hétkor hosszan hangzik Helsinki harangszava.
Hiva, huomenta! (jó reggelt)
Hallani helyenként.
Hotelünk hangulatos, hanem hálószobáink huzatosak hidegek.
Helységeiben hintaszékek, heverők háziszőttesekkel.
Heveny hörgő huruthoz hamar hozzájutottam, hevertem huzamosan.
Hotelbéli hálótársaink hűvösek, hozzánk. Hugó hajnali háromkor horkol helytelenkedik, hangulatuk haragosra hanyatlik.
Hideg hétköznapokon ha hétkor holdfénynél hólabdázunk, hokizunk, helsinkiek helyeslő huj huj haját hallgatjuk.
Hétvégi hóbortunk hógolyózás.
Hokizás helyett hol huszonegyezéssel, hol hubertusz hörpintgetésével hevülünk, hűségünket holtig halasszuk.
Hédi Helsinki hölgyekkel hímző hobbijának hódol.
Holnapra helikopterrel Hamenlinába hívnak Hejkéék.
Harmincezres helység, hazai hatvanunkhoz hasonlít.
Hadtörténész haveromnál, Hejkééknél hálok.
Hiába hagytalak Helgám Hegyeshalomnál, harmatarcod, hattyúnyakad, hollóhajad, hazaszólít Hejkéék honából. Hazahív Hungária!
Hosszú hontalanságomból, húsvétra hazaérkezem hozzátok Hevesbe.
Hermelinbunda hízelegne hiúságodnak ha hozzáférhető?
Hajnalkának helyes hósapkát, Hubának hullámvasútat helyeztem hátizsákomba, Hugónak homokozójátékot, horgászfelszerelést hozok.
Hármótok hijján honvágyam hétről-hétre hatalmasodik.
Hiszem, hogy húsvétkor hiánytalanul helyreáll harmónikus házasságunk, Hevesben, házunkban húsvétolhatunk.
Helsinkiben halak havának huszonhetedikén
Hű Henriked
Na ezt próbálják meg utánozni más nyelven!... :cool: 😊