OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_multi-sport_athletesHöriMichael Vick - Drafted by the Colorado Rockies in the 2000 MLB Draft.
bazmeg ezt nem is tudtam. Legalja
több mint 13 éve
Végülis egy kalapácsvetés, sakk, gyorskorcsolya, röplabda kombóhoz még nehezebb lenne embert találni Tebow-n kívül.Sobri JóskaNajó, de ő még ritmikus sportgimnasztikában is alázna.
több mint 13 éve
Végülis egy kalapácsvetés, sakk, gyorskorcsolya, röplabda kombóhoz még nehezebb lenne embert találni Tebow-n kívül.A hoki az a másik három major sporttól teljesen elüt.
Tehát a kérdésedre felelve egy hokicsapat venné fel a legjobb eséllyel a küzdelmet, mert Ovecskin még csak-csak beledurrantana a baseballlabdába, vagy ellökdösődne fociban, de Kobe, vagy Wade hülyén nézne ki, amint csetlik, botlik, vagy Wilfork, esetleg BigAl, amint maga alá rogyasztja a jeget.
több mint 13 éve
Cubehor
318
Egy olyan dolog jutott eszembe, hogy kik azok a sportolók, akik mind a négy major sportban (hoki, amfoci, bézból, kosár) megállnák a helyüket többé kevésbé! Ugye elég sok olyan sportoló van, aki amfociban és baseballban és még esetleg kosárban is jó. De olyanról nem hallottam nagyon, hogy aki hokiban jó, az pl valamelyik másik major sportban jobb vagy kiemelkedőbb lenne.McElroy.
Ki tudna ilyet mondani?
Vagy esetleg ha lenne egy olyan meccs, ahol két csapat mind a négy nagy major sportban megküzdene, akkor ki lenne az a 11 (vagy mondjuk 15 az amfoci miatt) játékos akit szerepeltetnél a csapatodban, hogy mind a négy sportban győzz? 😊Bruce
több mint 13 éve
mivel a jégkoronghoz ez elengedhetetlen, így jogosan kérdezem szerintem 😀Tebow tud korizni is vagy csak a győzelem miatt? 😀Brucenem tök mindegy tud-e korizni? 😊JayB
De amúgy ha jól sejtem, nem nagyon van olyan játékos, aki mindegyik sportban jó, ami azért nem meglepő, mert a jégkorong elég távol áll a többi sporttól
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Tebow tud korizni is vagy csak a győzelem miatt? 😀Brucenem tök mindegy tud-e korizni? 😊
több mint 13 éve
Egy olyan dolog jutott eszembe, hogy kik azok a sportolók, akik mind a négy major sportban (hoki, amfoci, bézból, kosár) megállnák a helyüket többé kevésbé! Ugye elég sok olyan sportoló van, aki amfociban és baseballban és még esetleg kosárban is jó. De olyanról nem hallottam nagyon, hogy aki hokiban jó, az pl valamelyik másik major sportban jobb vagy kiemelkedőbb lenne.még ha hokiban nem is, de Charlie Ward korábbi Heisman győztes irányító volt, aki ugye QB is volt, az MLB-ben is draftolta pitcherként a Brewers és a Yankees is (bár nem játszott az egyetemen egyáltalán), valamint az NBA-ben is lehúzott 11 évet, sőt teniszezett is
Ki tudna ilyet mondani?
Vagy esetleg ha lenne egy olyan meccs, ahol két csapat mind a négy nagy major sportban megküzdene, akkor ki lenne az a 11 (vagy mondjuk 15 az amfoci miatt) játékos akit szerepeltetnél a csapatodban, hogy mind a négy sportban győzz? 😊Bruce
Arról nem beszélve, hogy rookie évében az NBA-n kívül a Chiefs is hívta őt Montana mögé backup QB-nak
http://en.wikipedia.org/wiki/Charlie_Ward
több mint 13 éve
Tebow tud korizni is vagy csak a győzelem miatt? 😀
több mint 13 éve
nem kérdés, tim tebowJayBsőt, ő lenne mind a 15 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Egy olyan dolog jutott eszembe, hogy kik azok a sportolók, akik mind a négy major sportban (hoki, amfoci, bézból, kosár) megállnák a helyüket többé kevésbé! Ugye elég sok olyan sportoló van, aki amfociban és baseballban és még esetleg kosárban is jó. De olyanról nem hallottam nagyon, hogy aki hokiban jó, az pl valamelyik másik major sportban jobb vagy kiemelkedőbb lenne.nem kérdés, tim tebow
Ki tudna ilyet mondani?
több mint 13 éve
Egy olyan dolog jutott eszembe, hogy kik azok a sportolók, akik mind a négy major sportban (hoki, amfoci, bézból, kosár) megállnák a helyüket többé kevésbé! Ugye elég sok olyan sportoló van, aki amfociban és baseballban és még esetleg kosárban is jó. De olyanról nem hallottam nagyon, hogy aki hokiban jó, az pl valamelyik másik major sportban jobb vagy kiemelkedőbb lenne.kosárból Lebron, Shaq, és Howard tuti játszana nálam 😀 De a hoki miatt szinte lehetetlen választani.
Ki tudna ilyet mondani?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Egy olyan dolog jutott eszembe, hogy kik azok a sportolók, akik mind a négy major sportban (hoki, amfoci, bézból, kosár) megállnák a helyüket többé kevésbé! Ugye elég sok olyan sportoló van, aki amfociban és baseballban és még esetleg kosárban is jó. De olyanról nem hallottam nagyon, hogy aki hokiban jó, az pl valamelyik másik major sportban jobb vagy kiemelkedőbb lenne.Ki tudna ilyet mondani?
Vagy esetleg ha lenne egy olyan meccs, ahol két csapat mind a négy nagy major sportban megküzdene, akkor ki lenne az a 11 (vagy mondjuk 15 az amfoci miatt) játékos akit szerepeltetnél a csapatodban, hogy mind a négy sportban győzz? 😊
több mint 13 éve
jól küldi 😊jól nyomja 😊HurkaJól tolja 😊szabaJól csapatja 😊Hanni
több mint 13 éve
jól nyomja 😊Jól csapatja 😊Hannijól keni 😊briareosJól tolja 😊szaba
több mint 13 éve
Jól csapatja 😊Jól tolja 😊szabaJól csinálja 😊habibjól keni 😊briareos
több mint 13 éve
szaba
10 546
Jól tolja 😊jól keni 😊briareoshttp://www.flixxy.com/worlds-fastest-magician.htmJól csinálja 😊habib
Jól adja. 😊 😀Vrijbloed
több mint 13 éve
jól keni 😊http://www.flixxy.com/worlds-fastest-magician.htmJól csinálja 😊habib
Jól adja. 😊 😀Vrijbloed
több mint 13 éve
szaba
10 546
Fegyelmezett lettem, vagy mi? 😂szaba, nem tudom miért raktad ki ezt a siget, de nagyon idegesítő 😛HurkaMeg ez az új avatar is. Meg ez az új stílus is, ami az avatarral jött 😀tenorx
több mint 13 éve
nem kicsit lopás, és mindig azt hiszem, hogy JJ írt valamit 😛szaba, nem tudom miért raktad ki ezt a siget, de nagyon idegesítő 😛HurkaSztem adja 😊 Az enyém a saját postjaimat nézi 😀szaba
több mint 13 éve
szaba, nem tudom miért raktad ki ezt a siget, de nagyon idegesítő 😛HurkaMeg ez az új avatar is. Meg ez az új stílus is, ami az avatarral jött 😀
több mint 13 éve
szaba
10 546
szaba, nem tudom miért raktad ki ezt a siget, de nagyon idegesítő 😛HurkaSztem adja 😊 Az enyém a saját postjaimat nézi 😀
több mint 13 éve
szaba, nem tudom miért raktad ki ezt a siget, de nagyon idegesítő 😛
több mint 13 éve
http://www.flixxy.com/worlds-fastest-magician.htmJól csinálja 😊
Jól adja. 😊 😀Vrijbloed