NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
"A cigányok állatok", "a cigánybűnözők" ilyenek meg olyanok. Furcsa módon Gyöngyöspatán is kiderült, hogy van 3-4 problémás család, a többi nyomorult meg max. fát lop, hogy ne fagyjon meg télen. Félreértés ne essék, ez is bűncselekmény, csak éppen nem akarnak megfagyni.ebben most mi volt uszító és általánosító?haromthttp://www.barikad.hu/szem%C3%A9t_patk%C3%A1nyok_lev%C3%A1gott_macskafejek_%E2%80%93_dur%C3%A1nd%C3%A1n_j%C3%A1rtunk_-_exkluz%C3%ADv_k%C3%A9pekkel-20110329Ettől az általánosító cigányozástól kifordul a belem. A Barikád az uszítás legalja.Dzsokijuing
Tudnék Mondani rá 1-2 dolgot, de nem teszem...eaglesmcnabb
A probléma az, hogy a magyar állam kvázi feladta ezeket a területeket. Munkát és rendőrt sem ad.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Mert általában ilyenek a cigányok ma Magyarországon.http://www.barikad.hu/szem%C3%A9t_patk%C3%A1nyok_lev%C3%A1gott_macskafejek_%E2%80%93_dur%C3%A1nd%C3%A1n_j%C3%A1rtunk_-_exkluz%C3%ADv_k%C3%A9pekkel-20110329Ettől az általánosító cigányozástól kifordul a belem. A Barikád az uszítás legalja.Dzsokijuing
több mint 14 éve
...és akkor már nem ártana egy kocsmáros és/vagy díler sem. BigL rég írt a fórumra, meg a pécsi régiónak mégiscsak dukálna egy saját.gyeekAkkor majd én nyitok egy kocsmát 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ebben most mi volt uszító és általánosító?http://www.barikad.hu/szem%C3%A9t_patk%C3%A1nyok_lev%C3%A1gott_macskafejek_%E2%80%93_dur%C3%A1nd%C3%A1n_j%C3%A1rtunk_-_exkluz%C3%ADv_k%C3%A9pekkel-20110329Ettől az általánosító cigányozástól kifordul a belem. A Barikád az uszítás legalja.Dzsokijuing
több mint 14 éve
http://www.barikad.hu/szem%C3%A9t_patk%C3%A1nyok_lev%C3%A1gott_macskafejek_%E2%80%93_dur%C3%A1nd%C3%A1n_j%C3%A1rtunk_-_exkluz%C3%ADv_k%C3%A9pekkel-20110329Ettől az általánosító cigányozástól kifordul a belem. A Barikád az uszítás legalja.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
http://www.barikad.hu/szem%C3%A9t_patk%C3%A1nyok_lev%C3%A1gott_macskafejek_%E2%80%93_dur%C3%A1nd%C3%A1n_j%C3%A1rtunk_-_exkluz%C3%ADv_k%C3%A9pekkel-20110329Tudnék Mondani rá 1-2 dolgot, de nem teszem...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
...és akkor már nem ártana egy kocsmáros és/vagy díler sem. BigL rég írt a fórumra, meg a pécsi régiónak mégiscsak dukálna egy saját.Épületgépész jelen! A lányfuttatóra én is kíváncsi lennék... 😀apeszosna tökjó, van már a kicsiny brigádunknak orvosa, ügyvédje, lesz jogász, mi kell még? 😀peteykéne még építész, lányfuttató, bróker, meg pár tudós 😊pc_x
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Bria kicsit upgradeli a skilleket és problem solved. :cool: DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 14 éve
Épületgépész jelen! A lányfuttatóra én is kíváncsi lennék... 😀kéne még építész, lányfuttató, bróker, meg pár tudós 😊pc_xJó lenne tudni pontosan mi a baj. 2-3 éves tanulmány szerint az izületi folyadékban a hatóanyag egyérteműen kimutatható Fastum használata után, ezt a többi akkori kenőcs nem tudta. A legtöbbjében a hatóanyag vmi non szteroid gyulladásgátló, úgyhogy nagyjából mindegy. Legfontosabb a boka nyugalomba helyezése lenne (pl aircast), otthon pedig polcolás.diverdocna tökjó, van már a kicsiny brigádunknak orvosa, ügyvédje, lesz jogász, mi kell még? 😀petey
több mint 14 éve
kéne még építész, lányfuttató, bróker, meg pár tudós 😊na tökjó, van már a kicsiny brigádunknak orvosa, ügyvédje, lesz jogász, mi kell még? 😀peteyValaki tud ajánlani valami nagyon jófajta sportkrémet? Bokám sérült meg kb 1 hónapja rákentem 2 tubus Lioton-gélt de semmivel nem lett jobb. Olyan kéne ami ilyen izületi témára jó.Hall Of GreenJó lenne tudni pontosan mi a baj. 2-3 éves tanulmány szerint az izületi folyadékban a hatóanyag egyérteműen kimutatható Fastum használata után, ezt a többi akkori kenőcs nem tudta. A legtöbbjében a hatóanyag vmi non szteroid gyulladásgátló, úgyhogy nagyjából mindegy. Legfontosabb a boka nyugalomba helyezése lenne (pl aircast), otthon pedig polcolás.diverdoc

több mint 14 éve
na tökjó, van már a kicsiny brigádunknak orvosa, ügyvédje, lesz jogász, mi kell még? 😀Valaki tud ajánlani valami nagyon jófajta sportkrémet? Bokám sérült meg kb 1 hónapja rákentem 2 tubus Lioton-gélt de semmivel nem lett jobb. Olyan kéne ami ilyen izületi témára jó.Hall Of GreenJó lenne tudni pontosan mi a baj. 2-3 éves tanulmány szerint az izületi folyadékban a hatóanyag egyérteműen kimutatható Fastum használata után, ezt a többi akkori kenőcs nem tudta. A legtöbbjében a hatóanyag vmi non szteroid gyulladásgátló, úgyhogy nagyjából mindegy. Legfontosabb a boka nyugalomba helyezése lenne (pl aircast), otthon pedig polcolás.diverdoc
több mint 14 éve
Ment egy pm tőlem.Valaki tud ajánlani valami nagyon jófajta sportkrémet? Bokám sérült meg kb 1 hónapja rákentem 2 tubus Lioton-gélt de semmivel nem lett jobb. Olyan kéne ami ilyen izületi témára jó.Hall Of GreenJó lenne tudni pontosan mi a baj. 2-3 éves tanulmány szerint az izületi folyadékban a hatóanyag egyérteműen kimutatható Fastum használata után, ezt a többi akkori kenőcs nem tudta. A legtöbbjében a hatóanyag vmi non szteroid gyulladásgátló, úgyhogy nagyjából mindegy. Legfontosabb a boka nyugalomba helyezése lenne (pl aircast), otthon pedig polcolás.diverdoc
több mint 14 éve
Valaki tud ajánlani valami nagyon jófajta sportkrémet? Bokám sérült meg kb 1 hónapja rákentem 2 tubus Lioton-gélt de semmivel nem lett jobb. Olyan kéne ami ilyen izületi témára jó.Hall Of GreenJó lenne tudni pontosan mi a baj. 2-3 éves tanulmány szerint az izületi folyadékban a hatóanyag egyérteműen kimutatható Fastum használata után, ezt a többi akkori kenőcs nem tudta. A legtöbbjében a hatóanyag vmi non szteroid gyulladásgátló, úgyhogy nagyjából mindegy. Legfontosabb a boka nyugalomba helyezése lenne (pl aircast), otthon pedig polcolás.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Csak 2 arcot ismerek, akikre érvényes ez a kitétel. 😀Szerintem valakinek meg is volt... :cool:catattackIszak Eszti oda járt középbe, ahová én. Asszem 2-vel vagy 3-al jár fölöttem. 😛szabaKiderül a végére, hogy bár senki se tudja ki ő, mégis mindenkinek személyes jóbarátja 😀Rajna
több mint 14 éve
\o.Szerintem valakinek meg is volt... :cool:catattackIszak Eszti oda járt középbe, ahová én. Asszem 2-vel vagy 3-al jár fölöttem. 😛szabaKiderül a végére, hogy bár senki se tudja ki ő, mégis mindenkinek személyes jóbarátja 😀Rajna
Bár nem mutatkozott be...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
feketenadalyto balzsam. gyogyszertarban lehet kapni.valóban a fekete nadálytő az egyik legjobb, ha nem segít, akkor nálam az activon-gél a jolly joker, tudom ajánlani mindkettőt.
izuleti gyulladasra zuzodasra kisebb izomserulesre meg hasonlo nyavalyara sztem abszolute megfelelo.
naponta 3x kenjed vele plusz a szobi altal javallott jegeles.
sztem ha 3-4 nap utan semmi javulas akkor azon mar csak a doktor tud segiteni.Fake
child please!
több mint 14 éve
catattack
3 520
Szerintem valakinek meg is volt... :cool:Iszak Eszti oda járt középbe, ahová én. Asszem 2-vel vagy 3-al jár fölöttem. 😛szabaKiderül a végére, hogy bár senki se tudja ki ő, mégis mindenkinek személyes jóbarátja 😀Rajna
több mint 14 éve
Iszak Eszti oda járt középbe, ahová én. Asszem 2-vel vagy 3-al jár fölöttem. 😛szabaKiderül a végére, hogy bár senki se tudja ki ő, mégis mindenkinek személyes jóbarátja 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
feketenadalyto balzsam. gyogyszertarban lehet kapni.izuleti gyulladasra zuzodasra kisebb izomserulesre meg hasonlo nyavalyara sztem abszolute megfelelo.
naponta 3x kenjed vele plusz a szobi altal javallott jegeles.
sztem ha 3-4 nap utan semmi javulas akkor azon mar csak a doktor tud segiteni.
több mint 14 éve
nekem is használt már sokszor de most valahogy erre nem nagyon jó.Valaki tud ajánlani valami nagyon jófajta sportkrémet? Bokám sérült meg kb 1 hónapja rákentem 2 tubus Lioton-gélt de semmivel nem lett jobb. Olyan kéne ami ilyen izületi témára jó.Hall Of GreenNekem használt a Lioton gél amikor több lábujjam összezúzódott.Duff
több mint 14 éve
Mondom, hogy nekemse volt fogalmam róla 😀 Vivás műsorvezető állítólag, de most biza betör a celebvilágba mert összejött a bencével a Nekedvalóból meg Spvel duettezhet a TV2-n. Karrierjének jelenlegi állásá a legaprób részletig végighallgattam Kelenföldtől a Róna tucáig.RajnaJó-jó, én nem is mondtam, hogy te ismered őt. 😊 😛
Áááá, így már értem. Tuti befutó akkor. 😛
több mint 14 éve
Valaki tud ajánlani valami nagyon jófajta sportkrémet? Bokám sérült meg kb 1 hónapja rákentem 2 tubus Lioton-gélt de semmivel nem lett jobb. Olyan kéne ami ilyen izületi témára jó.Hall Of GreenNekem használt a Lioton gél amikor több lábujjam összezúzódott.
több mint 14 éve
Iszak Eszti oda járt középbe, ahová én. Asszem 2-vel vagy 3-al jár fölöttem. 😛
több mint 14 éve
Mondom, hogy nekemse volt fogalmam róla 😀 Vivás műsorvezető állítólag, de most biza betör a celebvilágba mert összejött a bencével a Nekedvalóból meg Spvel duettezhet a TV2-n. Karrierjének jelenlegi állásá a legaprób részletig végighallgattam Kelenföldtől a Róna tucáig.
több mint 14 éve
Nyugi, én alig múltam 21, és én se hallottam még soha erről a csajról. 😊 😂 Ki ez?Hazafelé hipercölöb Iszak Esztivel utaztam a buszon, ment épp Nagy Duett felvételre. Én se ismertem eddig, de mivel félórán át hallgattam ahogy mellettem pofázik SP-ről a telefonban, meg hogy milyen királyok lesznek, már szinte magaménak érzem a "sikereit".RajnaÚristen! Már féllábbal a koporsóban érzem magam! Ki a halál az az Iszak Eszti?vadibandi