OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Árnyékhatalom alatt nem cégeket értek. A tömegmanipuláció fegyver. Az új adatlap egy újabb csábítás, hogy az ember apránként feladja saját jogait (kezdve személyes adatokkal).nem fegyver, egyszerűen kihasználják a lehetőségetA közösségi oldalak, főleg ilyen twitter, facebook azért van, hogy megosszad amit akarsz. Meg az ilyen gyűlölködjünk topic is. Továbbra is tartom, hogy aki pl. nem bírja, ha valaki facebook-on akármit kiírkál, az vagy törölje magát, vagy az illetőt az ismerősei közül. Senki sincs rákötelezve, hogy olyanokat olvasson, amit nem akar.fetomyEgyeseknek eléggé paranoidnak tűnhet a dolog, de a pénzszerzés mellett az adósrabszolgák nyilvántartásáról és manipulálásáról szól az egész közösségi buziskodás. Facebook az árnyékhatalom új fegyvere.gyeek
a cégek hatalmas pénzeket fizetnek adatbázisokért, nyilvántartásokért, ez így egyszerűbb
az új adatlap is azért van, hogy minél több infot adj meg magadrólJJ Tiller
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
nem fegyver, egyszerűen kihasználják a lehetőségetA közösségi oldalak, főleg ilyen twitter, facebook azért van, hogy megosszad amit akarsz. Meg az ilyen gyűlölködjünk topic is. Továbbra is tartom, hogy aki pl. nem bírja, ha valaki facebook-on akármit kiírkál, az vagy törölje magát, vagy az illetőt az ismerősei közül. Senki sincs rákötelezve, hogy olyanokat olvasson, amit nem akar.fetomyEgyeseknek eléggé paranoidnak tűnhet a dolog, de a pénzszerzés mellett az adósrabszolgák nyilvántartásáról és manipulálásáról szól az egész közösségi buziskodás. Facebook az árnyékhatalom új fegyvere.gyeek
a cégek hatalmas pénzeket fizetnek adatbázisokért, nyilvántartásokért, ez így egyszerűbb
az új adatlap is azért van, hogy minél több infot adj meg magadról
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hat ez igazan lenyegretoro es velos volt 😉 ment a +A közösségi oldalak, főleg ilyen twitter, facebook azért van, hogy megosszad amit akarsz. Meg az ilyen gyűlölködjünk topic is. Továbbra is tartom, hogy aki pl. nem bírja, ha valaki facebook-on akármit kiírkál, az vagy törölje magát, vagy az illetőt az ismerősei közül. Senki sincs rákötelezve, hogy olyanokat olvasson, amit nem akar.fetomyEgyeseknek eléggé paranoidnak tűnhet a dolog, de a pénzszerzés mellett az adósrabszolgák nyilvántartásáról és manipulálásáról szól az egész közösségi buziskodás. Facebook az árnyékhatalom új fegyvere.gyeek
több mint 13 éve
A közösségi oldalak, főleg ilyen twitter, facebook azért van, hogy megosszad amit akarsz. Meg az ilyen gyűlölködjünk topic is. Továbbra is tartom, hogy aki pl. nem bírja, ha valaki facebook-on akármit kiírkál, az vagy törölje magát, vagy az illetőt az ismerősei közül. Senki sincs rákötelezve, hogy olyanokat olvasson, amit nem akar.fetomyEgyeseknek eléggé paranoidnak tűnhet a dolog, de a pénzszerzés mellett az adósrabszolgák nyilvántartásáról és manipulálásáról szól az egész közösségi buziskodás. Facebook az árnyékhatalom új fegyvere.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
85
363
Én kb 5 arckönyvön eltöltött perc után jutok el arra az idegességi szintre és érzek olyan gyűlöletet bizonyos emberek iránt amit azelőtt csak egy hines ward touchdown tudott előidézni.. Uh le is töröltem magam, azóta nyugodtabb az életem 😊 Amúgy nehogy azt higgyétek hogy olyan egyszerű lejönni róla - nem lehet törölni magad, csak deaktiválni a profilod szóval bármikor vissza tudsz lépni újra, ráadásul mielőtt véglegesítenéd a deaktiválást kitesz ilyen betaggelt képeket rólad meg a barátaidról és kiírja hogy mondjuk Bélának hiányozni fogsz. Biztos letörlöd magad? Szóval tényleg biztosnak kell lenni magatokban ha meg akarjátok próbálni 😀A közösségi oldalak, főleg ilyen twitter, facebook azért van, hogy megosszad amit akarsz. Meg az ilyen gyűlölködjünk topic is. Továbbra is tartom, hogy aki pl. nem bírja, ha valaki facebook-on akármit kiírkál, az vagy törölje magát, vagy az illetőt az ismerősei közül. Senki sincs rákötelezve, hogy olyanokat olvasson, amit nem akar.fetomyna mert mit nem értesz rajtu(n)k? 😛fetomyengem speckó az idegel, hogy OK hogy utálják, de minek kell naponta megosztani velünk is?eaglesmcnabb
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
persze ez természetes. Nem mondtam hogy nem így van, én is sokat írkálok, sőt... De néhányan akkoris túlzásba viszik szvsz.A panaszkodás alapvetően önsajnáltatás. Aki panaszkodik, nem úgy szeret panaszkodni, hogy senki se hallja, mert annak nincs értelme. Tehát valóban vitán felüli, hogy az ilyen emberek figyelemre vágynak. Azonban a közösségi oldalak pontosan azoknak lettek kitalálva, akik "feltűnési viszketekségben" szenvednek. Az üzenőfal, az állapot, a fényképfeltöltési lehetőség, a videómegosztás, a kommentelés, stb stb stb mind azért vannak, hogy aki arra vágyik, hogy minél több emberrel megossza az aktuális hangulatállapotát, vagy az élete történéseit, stb... az megtehesse. Aki fellép, visszajelöli az embereket, elfogadja, hogy adott illető napi szinten ír ki valamiket. Vannak letiltási lehetőségek, vagy tényleg, végső esetben törölni kell az illetőt. De a gyakoribb az, hogy az emberek kiírják a történéseket, mert tényleg erre van kitalálva, nem arra, hogy beregisztrálsz, aztán csak akkor nézel fel, ha valaki bejelölt, és akkor húdejó, hogy regelve vagy, és van jó sok ismerősöd. Legalábbis a facebook-nak abszolút nem ez a lényege.fetomyA közösségi oldalak, főleg ilyen twitter, facebook azért van, hogy megosszad amit akarsz. Meg az ilyen gyűlölködjünk topic is. Továbbra is tartom, hogy aki pl. nem bírja, ha valaki facebook-on akármit kiírkál, az vagy törölje magát, vagy az illetőt az ismerősei közül. Senki sincs rákötelezve, hogy olyanokat olvasson, amit nem akar.fetomyEz igaz. De nem szeretem a feltűnési viszketegséget. Nem mondanám hogy olyannyira zavar, de kíváncsi lennék hogy mit érez, az aki pl. kiírogatja 2naponta hogy "Olyan ember minek jelöl be aki nem ismer?" meg napi 2-szer hogy szar Neptun. Ezek az emberek feltűnési viszketegségben szenvednek. Ez vitán felüli.eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
A panaszkodás alapvetően önsajnáltatás. Aki panaszkodik, nem úgy szeret panaszkodni, hogy senki se hallja, mert annak nincs értelme. Tehát valóban vitán felüli, hogy az ilyen emberek figyelemre vágynak. Azonban a közösségi oldalak pontosan azoknak lettek kitalálva, akik "feltűnési viszketekségben" szenvednek. Az üzenőfal, az állapot, a fényképfeltöltési lehetőség, a videómegosztás, a kommentelés, stb stb stb mind azért vannak, hogy aki arra vágyik, hogy minél több emberrel megossza az aktuális hangulatállapotát, vagy az élete történéseit, stb... az megtehesse. Aki fellép, visszajelöli az embereket, elfogadja, hogy adott illető napi szinten ír ki valamiket. Vannak letiltási lehetőségek, vagy tényleg, végső esetben törölni kell az illetőt. De a gyakoribb az, hogy az emberek kiírják a történéseket, mert tényleg erre van kitalálva, nem arra, hogy beregisztrálsz, aztán csak akkor nézel fel, ha valaki bejelölt, és akkor húdejó, hogy regelve vagy, és van jó sok ismerősöd. Legalábbis a facebook-nak abszolút nem ez a lényege.A közösségi oldalak, főleg ilyen twitter, facebook azért van, hogy megosszad amit akarsz. Meg az ilyen gyűlölködjünk topic is. Továbbra is tartom, hogy aki pl. nem bírja, ha valaki facebook-on akármit kiírkál, az vagy törölje magát, vagy az illetőt az ismerősei közül. Senki sincs rákötelezve, hogy olyanokat olvasson, amit nem akar.fetomyEz igaz. De nem szeretem a feltűnési viszketegséget. Nem mondanám hogy olyannyira zavar, de kíváncsi lennék hogy mit érez, az aki pl. kiírogatja 2naponta hogy "Olyan ember minek jelöl be aki nem ismer?" meg napi 2-szer hogy szar Neptun. Ezek az emberek feltűnési viszketegségben szenvednek. Ez vitán felüli.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
A közösségi oldalak, főleg ilyen twitter, facebook azért van, hogy megosszad amit akarsz. Meg az ilyen gyűlölködjünk topic is. Továbbra is tartom, hogy aki pl. nem bírja, ha valaki facebook-on akármit kiírkál, az vagy törölje magát, vagy az illetőt az ismerősei közül. Senki sincs rákötelezve, hogy olyanokat olvasson, amit nem akar.fetomyEz igaz. De nem szeretem a feltűnési viszketegséget. Nem mondanám hogy olyannyira zavar, de kíváncsi lennék hogy mit érez, az aki pl. kiírogatja 2naponta hogy "Olyan ember minek jelöl be aki nem ismer?" meg napi 2-szer hogy szar Neptun. Ezek az emberek feltűnési viszketegségben szenvednek. Ez vitán felüli.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Én múltkor eszméletlen boldog lettem, mikor felfedeztem, hogy le lehet tiltani csak adott személyek kiírásait, ezzel nincs sértődés, hogy töröltél, de én se olvasok szarokat.A közösségi oldalak, főleg ilyen twitter, facebook azért van, hogy megosszad amit akarsz. Meg az ilyen gyűlölködjünk topic is. Továbbra is tartom, hogy aki pl. nem bírja, ha valaki facebook-on akármit kiírkál, az vagy törölje magát, vagy az illetőt az ismerősei közül. Senki sincs rákötelezve, hogy olyanokat olvasson, amit nem akar.fetomyna mert mit nem értesz rajtu(n)k? 😛fetomyengem speckó az idegel, hogy OK hogy utálják, de minek kell naponta megosztani velünk is?eaglesmcnabb
több mint 13 éve
A közösségi oldalak, főleg ilyen twitter, facebook azért van, hogy megosszad amit akarsz. Meg az ilyen gyűlölködjünk topic is. Továbbra is tartom, hogy aki pl. nem bírja, ha valaki facebook-on akármit kiírkál, az vagy törölje magát, vagy az illetőt az ismerősei közül. Senki sincs rákötelezve, hogy olyanokat olvasson, amit nem akar.engem speckó az idegel, hogy OK hogy utálják, de minek kell naponta megosztani velünk is?eaglesmcnabbValaki csináljon már facebookra egy "nem értem a neptunon idegeskedőket" klubbot.F.Schleckna mert mit nem értesz rajtu(n)k? 😛fetomy
több mint 13 éve
Én egyszer idegeskedtem neptunon...Utána már nem. Eddig nem volt gond. Jó egy órával előtte fellépni, akkor onnantól nem lesz gond.
több mint 13 éve
Valaki csináljon már facebookra egy "nem értem a neptunon idegeskedőket" klubbot.F.SchleckÉn is így voltam vele, ezért én eleve csak 8-kor kezdtem próbálkozni. Bár 10 perc alatt végeztem, de fizikai kémiára nem is volt már hely gyakorlaton. Nem baj, akik bukják a vizsgáikat, úgyis leadják majd 😀
több mint 13 éve
Jah, kb. ez nálam is. Meg mit vártak, hogy most pont nem lesz szar tárgyfelvételkor? Mindig szar, ezt lehet tudni, pedig én is elsőéves vagyok. És olyan, amit tudok előre, az engem valahogy soha nem szokott felbaszni.engem speckó az idegel, hogy OK hogy utálják, de minek kell naponta megosztani velünk is?eaglesmcnabbValaki csináljon már facebookra egy "nem értem a neptunon idegeskedőket" klubbot.F.Schleckna mert mit nem értesz rajtu(n)k? 😛fetomy
több mint 13 éve
ma van BME tárgyfelvétel, azért írták tele az üzenőfalat. enyém is tele lett szemetelve 😛engem speckó az idegel, hogy OK hogy utálják, de minek kell naponta megosztani velünk is?eaglesmcnabbValaki csináljon már facebookra egy "nem értem a neptunon idegeskedőket" klubbot.F.Schleckna mert mit nem értesz rajtu(n)k? 😛fetomy
több mint 13 éve
engem speckó az idegel, hogy OK hogy utálják, de minek kell naponta megosztani velünk is?Valaki csináljon már facebookra egy "nem értem a neptunon idegeskedőket" klubbot.F.Schleckna mert mit nem értesz rajtu(n)k? 😛fetomy
több mint 13 éve
Valaki csináljon már facebookra egy "nem értem a neptunon idegeskedőket" klubbot.F.Schleckna mert mit nem értesz rajtu(n)k? 😛
több mint 13 éve
mert 45 foknak és -45 foknak is gyök(1/2) a coszinusza.gamerkrkirály, akkor jól gondoltam 😀 Ilyesmit magyaráztam én is, csak mivel csak sejtettem, nem volt érthető 😊 köszi szépen 😊
cowboykarcsi:
Hát igen, ezek a tanfolyamok kurvadrágák, viszont nagy is a szórás. Én pár napja szakácstanfolyamot néztem, pesten volt olyan is, hogy 140ezer, plusz tankönyvek, plusz vizsgák (4szer 4ezer), plusz záróvizsga (50ezer asszem), szóval 200 fölött, de adott utána munkalehetőséget. Aztán volt olyan is, hogy 250 mindennel együtt. Viszont volt olyan is, hogy 90+40 összesen.
Sajnos ha képeznéd magad, pénzesnek kell lenned.
több mint 13 éve
Valaki csináljon már facebookra egy "nem értem a neptunon idegeskedőket" klubbot.F.Schleckadom.
több mint 13 éve
Valaki csináljon már facebookra egy "nem értem a neptunon idegeskedőket" klubbot.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Matekosok help!bloáhh trigonometria
a
cos négyzet x = 1/2
függvényből, ha ugye gyököt vonunk, miért lesz ez:
I cosx I = gyök2/2 (cosx abszolútértéke egyenlő...)
?
Mármint a kérdés, hogy az abszolútérték miért lép a képbe?fetomy
több mint 13 éve
Régóta érdekel már a masszőr szakma,és most hogy mindenem tele van már a vizsgaidőszakkal gondoltam eljátszok a gondolattal és szétnéztem milyen tanfolyamok vannak és mennyiért.Hát elég húzós árak vannak.Nem is gondoltam ilyen 80-90(hát kúrva naiv voltam) alatt de az hogy 140nél kezdődik és láttam olyat is ami 260 azért az elég durva.Szerintem legalábbis,főleg úgy hogy ugye ez a legjobb eset,tehát ha minden vizsga elsőre sikerül és az oktató anyagokról még nem is beszéltünk amik gondolom szintén tiszta olcsón lehet beszerezni.Ráadásul a legjobb sulik a legjobb lehetőségekkel mind pest környékén vannak nekem szoboszlói ként ez elég cinkes,kb az úti költség annyi lenne mire elvégzem az egy évet mint maga a tanfolyam.Úgyhogy most szépen visszahúzok tanulni mert biza önerőből egyhamar nem lesz 200 gurigám ilyesmikre de még csak 140 se.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Matekosok help!mert 45 foknak és -45 foknak is gyök(1/2) a coszinusza.
a
cos négyzet x = 1/2
?
Mármint a kérdés, hogy az abszolútérték miért lép a képbe?fetomy
több mint 13 éve
Matekosok help!a
cos négyzet x = 1/2
?
Mármint a kérdés, hogy az abszolútérték miért lép a képbe?
több mint 13 éve
Ha valaki új siget szeretne (és focis témájút), akkor írja meg nekem PM-ben a témáját, Sig battle-ben ugyanis témahiányunk van... Köszi!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
lehet kemény 14 a csajbriareosaz tény, hogy picit öreg, de azért keményen összefaszoznám.