NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Már jöhet is a következő versenyző.J, mint JC6Höripedig azt hittem ha összejön a 2000, levásárolhatom, mint a szerencsekerékbe'HöriTessék, a feladvány egy közmondás:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Milyen betűt kérsz?Sobri Jóska
J nincs a feladványban.
B sincs, evidens.következőnek meg B-tbriareosTessék, a feladvány egy közmondás:J, mint JC6Höri
Következő.
több mint 14 éve
következőnek meg B-tJ, mint JC6Höripedig azt hittem ha összejön a 2000, levásárolhatom, mint a szerencsekerékbe'HöriTessék, a feladvány egy közmondás:
több mint 14 éve
C, mint C6J, mint JC6Höripedig azt hittem ha összejön a 2000, levásárolhatom, mint a szerencsekerékbe'HöriTessék, a feladvány egy közmondás:
több mint 14 éve
J, mint JC6pedig azt hittem ha összejön a 2000, levásárolhatom, mint a szerencsekerékbe'HöriTessék, a feladvány egy közmondás:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Őszintén mondom: elnézést kérek. De tényleg. Mindenkitől.És most nem nyalni akarok... de a 3 rekesz + 2 bor még mindig áll. Ha érdekel valakit..
Sajnálom, hogy vitát robbantottam ki, ezentúl figyelni fogok minden hsz-re és hogy ne reagáljak túl dolgokat.
Béke?
több mint 14 éve
Pápá Long. :/ Legalább azt a félórát megvárhattátok volna... hátha 😀 Egyébként én is támogatom az ötletet.eaglesmcnabbhaha, baszhatod
ellenben bria pont kapott 120 lájkot, mielőtt JJ kikapcsolta a systemet, szóval debütálhatna az új Miami GM 😀
több mint 14 éve
pedig azt hittem ha összejön a 2000, levásárolhatom, mint a szerencsekerékbe'HöriTessék, a feladvány egy közmondás:
Milyen betűt kérsz?
több mint 14 éve
Pápá Long. :/ Legalább azt a félórát megvárhattátok volna... hátha 😀 Egyébként én is támogatom az ötletet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiUVÉGREtenorxjöhetnek a lájkokJJ
ideje volt
több mint 14 éve
Hurka most biztos nem örül, végre pluszba volt már 😀
több mint 14 éve
pedig azt hittem ha összejön a 2000, levásárolhatom, mint a szerencsekerékbe'
több mint 14 éve
Egy korszak zárult le, kíváncsi vagyok mennyi ideig.De holnap majd jönnek a fórummal kapcsolatos kérdésekbe a dolgok, nem tudok pluszolni, mi ez?
több mint 14 éve
VÉGREtenorxjöhetnek a lájkok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Azért csak lett értelme JC6 félresikerült fogadásának.
több mint 14 éve
hanem ki lett kapcsolva a like systemCowboykarcsiHolnap meg jön a revolución 😀
több mint 14 éve
anélkül is 😀2000-nél Bria beajánl Valkó Eszternél.BáleszTudom, hogy ciki megkérdezni, de gyötör a kiváncsiság, így nem bírom ki, hogy ne kérdjem meg, de: mire jó a like?1000 karmát beválthatsz egy dedikált Höri fényképre!!!44!!tenorx
Vagyis az User Karma? Az oké, hogy egy adott hsz. hány embernek tetszik annyira, hogy klikkeljen, de a like-ok összegzésének van valami jelentősége? Facebookon most néztem meg diekt, nem összegzi a like-okat.Sobri Jóska
több mint 14 éve
VÉGRE
több mint 14 éve
szerintemnema bannra gondolt hanem ki lett kapcsolva a like systemhárom kattintással minden probléma megoldvaJJlegyen.JC6
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
mi a baj?2000-nél Bria beajánl Valkó Eszternél.BáleszMégse kellenek Stez lájkjai 😐Hanni
Mekis zacsi vaze
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
három kattintással minden probléma megoldvaJJlegyen.
több mint 14 éve
akkor itt az ideje felvenni egy kis karmahiteltTudom, hogy ciki megkérdezni, de gyötör a kiváncsiság, így nem bírom ki, hogy ne kérdjem meg, de: mire jó a like?1000 karmát beválthatsz egy dedikált Höri fényképre!!!44!!tenorx
Vagyis az User Karma? Az oké, hogy egy adott hsz. hány embernek tetszik annyira, hogy klikkeljen, de a like-ok összegzésének van valami jelentősége? Facebookon most néztem meg diekt, nem összegzi a like-okat.Sobri Jóska
child please!
több mint 14 éve
2000-nél Bria beajánl Valkó Eszternél.BáleszMégse kellenek Stez lájkjai 😐
több mint 14 éve
három kattintással minden probléma megoldva

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal