OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Értettem én már a legelején. 😊 Csak olyan jó magas labdának tűnt.nem, mert attól még, hogy a nő nem idiótább és gyökerebb, még a férfi sem lesz az. Egyszerűsítve: 120-as IQ-jú faszi ha talál egy 130-as IQ-jút, attól még ő nem lesz 70-es IQ-jú 😊 Pl. én is találtam egy lányt, aki közel sem idióta, gyökér vagy csúnya, de ettől még én sem leszek egyik sem, és egyikőnket sem kell sajnálni 😊fetomyAzt meg csak sajnálni tudom, aki képtelen találni maga mellé olyan nőt, aki nem idiótább, gyökerebb nála, és közben nem ronda.fetomyViszont ha egy pasi talál egy magánál nem idiótább, nem gyökerebb és jobban kinéző nőt, akkor meg a nőt sajnálod, hogy talált egy idióta, gyökér förmedvényt? 😊kittli
Egyébként szerintem mindenki megtalálja a magának valót és nem kell sajnálni senkit. Ha másképp nem, mint folt a zsákját.
több mint 13 éve
nem, mert attól még, hogy a nő nem idiótább és gyökerebb, még a férfi sem lesz az. Egyszerűsítve: 120-as IQ-jú faszi ha talál egy 130-as IQ-jút, attól még ő nem lesz 70-es IQ-jú 😊 Pl. én is találtam egy lányt, aki közel sem idióta, gyökér vagy csúnya, de ettől még én sem leszek egyik sem, és egyikőnket sem kell sajnálni 😊Azt meg csak sajnálni tudom, aki képtelen találni maga mellé olyan nőt, aki nem idiótább, gyökerebb nála, és közben nem ronda.fetomyViszont ha egy pasi talál egy magánál nem idiótább, nem gyökerebb és jobban kinéző nőt, akkor meg a nőt sajnálod, hogy talált egy idióta, gyökér förmedvényt? 😊kittli
több mint 13 éve
Azt meg csak sajnálni tudom, aki képtelen találni maga mellé olyan nőt, aki nem idiótább, gyökerebb nála, és közben nem ronda.fetomyViszont ha egy pasi talál egy magánál nem idiótább, nem gyökerebb és jobban kinéző nőt, akkor meg a nőt sajnálod, hogy talált egy idióta, gyökér förmedvényt? 😊
több mint 13 éve
az asszony mellett részmunkaidőben dugi-dugást vállalok, persze vannak feltételek 😀
@KJuraszik
több mint 13 éve
Hát az elmondottak alapján kezdek félni, hogy az én barátnőm nem is nő/lány igazából... 😊Nyilván nem leszek ezzel népszerű, de... Nekem az a véleményem, hogy amennyi idióta gyökér férfi van, annál nem több az idióta gyökér nő. Akár úgy is nézve, hogy előbbi inkább természetre, utóbbi inkább az agyra vonatkozik.
Egyébként lehet azzal is egyedül vagyok, hogy attól még, hogy jól néz ki valaki, még nem viselem el, ha veszekedős idióta. Mármint megdugni egy dolog, de az biztos, hogy többet érnek a még ép idegszálaim, minthogy kockára tegyem őket feleslegesen.
Azt meg csak sajnálni tudom, aki képtelen találni maga mellé olyan nőt, aki nem idiótább, gyökerebb nála, és közben nem ronda. Mármint nyilván ha egyébként ezt igényelné. Nekem a nők által hangoztatott "férfiak disznók, köcsögök, stb..." szövegek pont ugyanakkora baromságok, mint a férfiak hasonló "szlogenjei", és ugyanúgy azok találják ki, akik szimplán nem tudnak olyanokat maguk köré gyűjteni az ellenkező nemből, aki értelmes, és nem ocsmány, és ahelyett, hogy esetleg elgondolkodnának, miért nem kell egy értelmes, rendes nőnek/férfinak sem, inkább elkezdi szidni, és lenézni az ellenkező nemet.
több mint 13 éve
" az első randi mindig interjú "én hallottam egy srácról.bazzeg ez eddig az év beszólása 😀eaglesmcnabb
mondjuk ő nem tudta h az randi volt, csak utólag tudta meg.
szerencsétlen 😀briareos
több mint 13 éve
én hallottam egy srácról.bazzeg ez eddig az év beszólása 😀
szerencsétlen 😀briareos
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
én hallottam egy srácról.és gondolom még randiztak párszor, de nem akart semmit a csajtól, a szex viszont olyan fergeteges volt, hogy végül beleszeretett
szerencsétlen 😀briareos
több mint 13 éve
én hallottam egy srácról.mondjuk ő nem tudta h az randi volt, csak utólag tudta meg.
szerencsétlen 😀
több mint 13 éve
Erre a fazonra azért úgy nézzetek, hogy szegény nem igazán tartozik a férfi nem elitjébe. Mégis egész érdekes gondolatai vannak erős érvekkel és hibátlan levezetéssel. Képes a gondolkodásra.http://www.youtube.com/watch?v=0fvQ12BbO14
a női nem elitnek nevezett része pedig ilyeneket hoz össze
"Randiztál vele párszor
de nem jött be
viszont csak szexet akarsz ami fergeteges volt
végül beleszeretsz"
olyan négysoros gondolatmenetek, ahol minden sor szöges ellentmondásban van a felette levővel
Megkérdezhetem amúgy, hogy ismertek-e férfit, aki olyan csajjal randizott, aki nem jött be neki? Mert én fél éve keresek és nem találok
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=DWiZp96BD6M&feature=related Bartos Cs István véleménye a nőkről 8 perc-től. Ennél keményebben még senkit nem hallottam beszélni róluk 😀eaglesmcnabbez kész ez a csávó 😀
@KJuraszik
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=DWiZp96BD6M&feature=related Bartos Cs István véleménye a nőkről 8 perc-től. Ennél keményebben még senkit nem hallottam beszélni róluk 😀eaglesmcnabbEz döbbenetesm én is pont ezekre jöttem rá
hát a 3 vagy 4 az erősen jóindulatú mert 3 az
- minket gecire untató, minden kreativitást nélkülöző monoton szar lelketlen házimunkák
- fiúból férfi érlelése
- pina
több mint 13 éve
kicsit úgy érzem itt sokan frusztráltak kicsit 😀
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=DWiZp96BD6M&feature=related Bartos Cs István véleménye a nőkről 8 perc-től. Ennél keményebben még senkit nem hallottam beszélni róluk 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
kell nekem fél háromig aludni, hogy aztán még ilyenkor se legyek egyáltalán fáradt 😕 😀
@KJuraszik
több mint 13 éve
ja meg még egy pár térdel előtte, és ha a férfi tényleg sikeres, akkor a mögötte álló nő nem veszi őket észre, csak érzi, azt meg könnyedén ki lehet magyaráznia nők meg ezalatt szépekminden sikeres férfi mögött van egy nő, aki jól járt.gabtsi
érdekes egy világ ezmighty8
több mint 13 éve
Az lehet itt az igazi gond, hogy felengeded a nőt a saját szintedre, amit nem szabad megtennia disznós dolog után meg nem értem miért beszélgetsz csúnya nőkkel, okafogyottnak érzem a dolgotmighty8ezt nem igazán értem.
Nekem nem a csúnya nőkkel van bajom. Rengeteg normális, értelmes csúnya nőt ismerek, viszont az nehogy má' ne legyen idegesítő, hogy valaki sík hülye, veled veszekszik hülyeségeken, és még csúnya is.eaglesmcnabb
http://www.libri.hu/konyv/a-csodalatos-kutyadoki.html
http://www.libri.hu/konyv/szuperdada-1.html
próbáld meg itt a kutya és a gyerek helyére a nőt helyettesíteni
döbbenetes, hogy mennyire működik a dolog
több mint 13 éve
a nők meg ezalatt szépekminden sikeres férfi mögött van egy nő, aki jól járt.
érdekes egy világ ezmighty8
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
a disznós dolog után meg nem értem miért beszélgetsz csúnya nőkkel, okafogyottnak érzem a dolgotmighty8ezt nem igazán értem.
Nekem nem a csúnya nőkkel van bajom. Rengeteg normális, értelmes csúnya nőt ismerek, viszont az nehogy má' ne legyen idegesítő, hogy valaki sík hülye, veled veszekszik hülyeségeken, és még csúnya is.
több mint 13 éve
ez tökéletes hozzáállásnyilván majd takarítom a szart utána meg etetem fölöslegesen 😀Már amelyik... idegesítő, amikor olyan csaj magyaráz neked, és veled veszekszik, aki nem elég hogy sík hülye, még csúnya is.van kutyád?mighty8
Persze vannak kivételek, de a nagyja ilyen sajnos.eaglesmcnabb
Mi falun csak disznót tartunk, abból legalább van valami hasznunk 😉 😂eaglesmcnabb
csak azért kérdeztem mert az igen hülyén néz ki ha a férfinek a kutyája magyaráz meg veszekszik, szóval ilyen esetben sem a kutya a hibás
a disznós dolog után meg nem értem miért beszélgetsz csúnya nőkkel, okafogyottnak érzem a dolgot
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
disznó > nőa disznó kurva sok jó dolgot ad, míg a nő csak pinát
több mint 13 éve
nyilván majd takarítom a szart utána meg etetem fölöslegesen 😀van kutyád?mighty8a nők meg ezalatt szépekMár amelyik... idegesítő, amikor olyan csaj magyaráz neked, és veled veszekszik, aki nem elég hogy sík hülye, még csúnya is.
mighty8
Mi falun csak disznót tartunk, abból legalább van valami hasznunk 😉 😂
több mint 13 éve
van kutyád?a nők meg ezalatt szépekMár amelyik... idegesítő, amikor olyan csaj magyaráz neked, és veled veszekszik, aki nem elég hogy sík hülye, még csúnya is.
mighty8