OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Jútyúb L!

Amerika új szenzációja: Ted Williams

Jelenleg a Cleveland Cavaliers announcere, de állítólag megkörnyékezte az NFL Films is. 😊gyeek
Volt már 😛tenorx
Terjed mint a futótűz. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jútyúb L!

Jelenleg a Cleveland Cavaliers announcere, de állítólag megkörnyékezte az NFL Films is. 😊gyeek
Volt már 😛
több mint 13 éve
Jútyúb L!

Jelenleg a Cleveland Cavaliers announcere, de állítólag megkörnyékezte az NFL Films is. 😊

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
http://bombagyar.hu/index.php?post=1033
Lehet nem baromság után kéne szörfölni a neten hanem tanulni. De hát ha ez nem volt még, és jól mondta Einstein: "Két a dolog van a világon ami végtelen. Az univerzum és az emberi hülyeség, de az előbbiben nem vagyok biztos."
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
http://www.youtube.com/watch?v=keGsH6C_4CQ&feature=player_embedded mekkora arc az ember 😀
több mint 13 éve
Más... majdnem. Mi a szar van a jútyúbbal? Először a jelszavam firtatják a "biztonságom" érdekében, aztán betesz egy olyan loopba ahonnan bárhova klikkelek nem lehet kijutni.

több mint 13 éve
Sejtettem, hogy divat héterkedni a Zeitgeiston és meg is kell lépni, érvelésem leggyengébb láncszeme. Lehet rajta röhögni, mert egy utópista LSD tripnek tűnhet. Nekem is vannak kivethető részek benne, de olyan dolgokra is rávilágít ugyanakkor amik amúgy szőnyeg alatt maradnának. Mondjuk ez a fasisztázás hogy jön ide? A rendező ateista réjdzsének szól? Én speciel azt meszűröm és leszarom. Ha valaki tud jobb linket mutatni a pénzrendszer összesküvés-elmélet szerű berendezkedéséről, akkor nyitott vagyok rá (a flamelés meg párezer kilométer kábel túloldalán nem nem tud felingerelni). Megkérdeztem pár közgazdász ismerősömet az első 20 perc valóságtartalmáról és a válaszok szerint ez egy könnyen feldolgozható de pontatlan modellje a valós mintának. Az információ alapú pénzkészletek már önmagukban azt sugallják, hogy az átlagember valójában Monopoly zsetonért gürizik, aminek az értéke egy válsággal a szarpapírral válhat egyenértékűvé. Magyarországot gyakorlatilag az államadósság kontroll alatt tartja, és bárki joggal feldobhatja fel a kérdést, hogy miért is kell egy többszörösen visszafizetett adósságot továbbra is törleszteni. (Amúgy az a szóbeszéd, hogy Kína megvenné az államadósságot, érdekes scenario lenne...) Lehet hogy holnap én is a műanyagkártyámmal fogok kenyeret venni, de attól még ugyanúgy átbaszásnak, kizsákmányolásnak és alapvetően igazságtalannak vélem ezt a rendszert, hosszútávon pedig igyekszem minél távolabb kerülni tőle.

több mint 13 éve
pár hete volt már betéve

de télleg jó 😊konqueror
Nem láttam :/ De nekem most két környezettan tétel között valóságos felüdülés volt 😛
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
pár hete volt már betéve

de télleg jó 😊
több mint 13 éve
Kedves fórumozók kik a felsőoktatásban töltitek mindennapjaitok, tudjátok mi az a vizsgaidőszak. Ajánlom figyelmetekbe a következő blogbejegyzést. Én jót nevettem rajta 😀

http://lohere.net/ikm/index.php/Vizsgaid%C5%91szak

Ízelítő:

"A vizsgaidőszak a szemeszter azon része, amikor BAZDMEG NEM ÉRTED HOGY NEM ÉREK RÁ A FASSÁGAIDRA MOST, TE MIÉRT ÉRSZ ENNYIRE KURVÁRA RÁ?"

"Kétféle vizsga van: írásbeli és szóbeli.

Előbbi olyan, akár a szex: van eleje, közepe és vége. Előjátékkal kezdődik, mely a legfontosabb része a vizsgának: előnyös pozíciót kell magadnak szerezni, ahonnan lehet puskázni. Így a darwinista természetes szelekciónak engedelmeskedve kegyetlen határozottsággal utat törsz magadnak (értsd: átrombolsz társaidon), majd akrobatikus mozdulattal beugrasz középtájékra, az előadóba. Miután betereltek titeket birkamódra egy gecynagy terembe, elkezdődik a lényegi rész. Az írásbeli arról szól, hogy még a seggedbe is cetliket dugsz, és különleges képességed használatával (egyszerre figyelni a tanárra, hogy észre ne vegyen, a kérdésre és a puskára) megpróbálod kitölteni a dolgozatot. Igen ám, de még kevés tanulás után is rájössz, hogy bizony a cetlik tartalma és a kérdések valahogy nem vágnak egybe. Pedig biztos vagy benne, hogy ezt adta le órán, illetve ezek a válaszlehetőségek voltak a jegyzetmegosztó oldalon. De te balga, hát nem tudtad, hogy a tanár nem azt kérdezi vissza, amit leadott előadáson? Nem baj, ha még csak elsős vagy, bizonyára nem sajátítottad el az egyetlen képességet, aminek hasznát veszed az egyetemen: olvasni a tanár agyában. "
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Én múltkor eszméletlen boldog lettem, mikor felfedeztem, hogy le lehet tiltani csak adott személyek kiírásait, ezzel nincs sértődés, hogy töröltél, de én se olvasok szarokat.deny79
Azt hogyan lehet? A sajátomon megtettem, az asszony is igényelné, de egyszerűen nem találom a funkciót újra.GRAFI
Ha ráviszed a "posztra" az egeret, akkor a jobb felső salokban lesz egy x, ahol ki tudod lőni a személy kiírásait.tenorx
az egyén adatlapján van olyan, hogy letiltás. gondolom az is ugyanez ha nem akarod megvárni, hogy írjon 😀

több mint 13 éve
Valaki csináljon már facebookra egy "nem értem a neptunon idegeskedőket" klubbot.F.Schleck
Azért annyi haszna volt, hogy sikerült a legjobb időpontra felvennem a műszaki angolt, ami úgy kompletten betelt (asszem 18. voltam a 20ból, szóval mák volt)

Grafi: szívesen.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Én múltkor eszméletlen boldog lettem, mikor felfedeztem, hogy le lehet tiltani csak adott személyek kiírásait, ezzel nincs sértődés, hogy töröltél, de én se olvasok szarokat.deny79
Azt hogyan lehet? A sajátomon megtettem, az asszony is igényelné, de egyszerűen nem találom a funkciót újra.GRAFI
Ha ráviszed a "posztra" az egeret, akkor a jobb felső salokban lesz egy x, ahol ki tudod lőni a személy kiírásait.tenorx
Király vagy. Köszi
több mint 13 éve
Ha ráviszed a "posztra" az egeret, akkor a jobb felső salokban lesz egy x, ahol ki tudod lőni a személy kiírásait.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azt hogyan lehet? A sajátomon megtettem, az asszony is igényelné, de egyszerűen nem találom a funkciót újra.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Adósrabszolgaság... drámai szó ugye? 😊 Bár pontatlan és hatásvadász, az alapvető magyarázat a film elején szemléltetőnek jó.
Zeitgeist: Addenum
(A film elején a kis indiai nagyon frappánsan sommázza az irányadó tényezőt: "Man is still as he was; is still brutal, violent, aggressive, acquisitive, competitive, and he's building a society along these lines.")

Jut még eszembe, magyar államadósság, triviális példa. 😊 Nem azért gürizik és adózik a magyar, hogy az a lehetetlen összeg törlesztve legyen?

A facebook meg ártalmatlannak és hasznosnak tűnik, ezért használják milliárdok, de én épp emiatt nem bízom benne (hasznosnak meg végképp nem tartom). 😉gyeek
Még mindig nem értem, hogyan jön össze az adósrabszolgaság a facebook-al..
Egyébként a facebook nem hasznos - nyilván leszámítva 1-2 funkcióját -, ártalmatlannak sem nevezném feltétlenül, csak azért túl sokat, túl nagy összeesküvést sem kell belelátni. (Egyébként levegőt is vesznek milliárdok, abban bízol? 😛😊 )
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Zeitgeist lolJakehomer
megalol. Jud Süß link is lesz? 😊Sobri Jóska
SUper Bowl kedvcsinálónak az Akarat Diadala 😀haromt
ha már így belejöttünk: Hétköznapi fasizmus? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Zeitgeist lolJakehomer
megalol. Jud Süß link is lesz? 😊Sobri Jóska
SUper Bowl kedvcsinálónak az Akarat Diadala 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress
Zeitgeist lolJakehomer
megalol. Jud Süß link is lesz? 😊

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Zeitgeist lolJakehomer
mi jön legközelebb? a cigánykérdésnél tárgyalásánál valaki belinkeli a Birth of a Nation-t?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 764 — Panthers fan
Zeitgeist lol

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Na én hajlamos vagyok az összeesküvés elméletek gyártására/támogatására, de ez hülyeség... Mármint ja, emberek, cégek kihasználják az ott levő infókat, de nem egy hűdehatalmas titkos fegyver. Akinek esze van, az nem ad meg olyan adatot, amivel vissza lehet élni, mint cím vagy telefonszám pl.
Ezt az adósrabszolgaságot meg végképp nem értem, hogyan jön a képbe.fetomy
Adósrabszolgaság... drámai szó ugye? 😊 Bár pontatlan és hatásvadász, az alapvető magyarázat a film elején szemléltetőnek jó.
Zeitgeist: Addenum
(A film elején a kis indiai nagyon frappánsan sommázza az irányadó tényezőt: "Man is still as he was; is still brutal, violent, aggressive, acquisitive, competitive, and he's building a society along these lines.")

Jut még eszembe, magyar államadósság, triviális példa. 😊 Nem azért gürizik és adózik a magyar, hogy az a lehetetlen összeg törlesztve legyen?

A facebook meg ártalmatlannak és hasznosnak tűnik, ezért használják milliárdok, de én épp emiatt nem bízom benne (hasznosnak meg végképp nem tartom). 😉

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Na én hajlamos vagyok az összeesküvés elméletek gyártására/támogatására, de ez hülyeség... Mármint ja, emberek, cégek kihasználják az ott levő infókat, de nem egy hűdehatalmas titkos fegyver. Akinek esze van, az nem ad meg olyan adatot, amivel vissza lehet élni, mint cím vagy telefonszám pl.
Ezt az adósrabszolgaságot meg végképp nem értem, hogyan jön a képbe.
több mint 13 éve
Atyaég... ezt komolyan gondoljátok? Árnyékhatalom, meg adósrabszolgaság?
És Stromfeld Aurél ehhez mit szól?Sobri Jóska
Szerintem hamvai forognak a sírjában. Való Villába' mi újság amúgy?

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress
Atyaég... ezt komolyan gondoljátok? Árnyékhatalom, meg adósrabszolgaság?
És Stromfeld Aurél ehhez mit szól?