OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Inkább ide, itt többen látjákEzt vizsgaidőszak záró bulira megtanulom :cool: 😀 Nagyon komoly
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1587655489432&oid=53844953429#&comments
Óriási.szaba
több mint 13 éve
Inkább ide, itt többen látjákHogy nyomja a kis feka... odabasz 😀
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1587655489432&oid=53844953429#&comments
Óriási.szaba
több mint 13 éve
szaba
10 546
Inkább ide, itt többen látjákhttp://www.facebook.com/video/video.php?v=1587655489432&oid=53844953429#&comments
Óriási.
több mint 13 éve
Bocsánat! Elfelejtettem, hogy te a "gyülöltellenségeink" oldalon megfogalmazott inerciarendszerben értelmezed ezeket a fogalmakat! 😊Ilyen aktus volt, amikor pl Hollandia elismerte Szlovákiát, Macedónia Moldovát, Belgium Koszovót.Hát maximum jogilag, mert csomó olyan ország van, ami úgy ismer el nemországokat országoknak, hogy közben maga sem országmighty8Mit, miért? 😊
1. Nem látok ellentmondást a hozzászólásaink között.
2. Lehet, hogy azért mert nem értem a tiedet? "csomó olyan ország van... ... (mely)maga sem ország."
Esetleg arra utalsz, hogy vannak olyan területek, melyek önálló közigazgatással, hadsereggel, lakossággal bírnak, mégsem államok (vagy mégis)? Fenntartom, hogy szükséges a nemzetközi elismerés az "országgá" váláshoz.vadibandi
Ezek fokozott hamis önigazolás-keresésből táplálkozó, magukat országnak és népnek tartó csoportok frusztrációkivetülései, és magyarként kötelességünk fenntartásokkal kezelni a dolgot.mighty8
több mint 13 éve
Nem is erre céloztam, csak nekem az jobban tetszik, bár ha nem ismerném ez igen ötletesnek tűnne... Csak "sajnos" ismerem, de ez csak saját vélemény 😊"Valójában Nagy Bandó a történet megírásakor csak tudta, honnan kell meríteni 😀Vicces rövidfilm. Nem akarok moralizálni és kommentálni hozzá, szerintem érdemes megnézni.gyeekaz a baj, hogy ez (számomra) gyenge utánzata Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak egyik részének 😕pc_x
A történet valójában Douglas Adamssal történt meg, az eredetit A kétség lazaca c. könyvében írja le, és ha jól emlékszem, a Galaxis útikalauz stopposoknak c. könyvében is feldolgozta
kovacsp69 2 days ago"
Szerintem jól csinálták meg, nem hiszem hogy a poén lenyúlása állt volna a középpontban.gyeek
több mint 13 éve
"Valójában Nagy Bandó a történet megírásakor csak tudta, honnan kell meríteni 😀Vicces rövidfilm. Nem akarok moralizálni és kommentálni hozzá, szerintem érdemes megnézni.gyeekaz a baj, hogy ez (számomra) gyenge utánzata Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak egyik részének 😕pc_x
A történet valójában Douglas Adamssal történt meg, az eredetit A kétség lazaca c. könyvében írja le, és ha jól emlékszem, a Galaxis útikalauz stopposoknak c. könyvében is feldolgozta
kovacsp69 2 days ago"
Szerintem jól csinálták meg, nem hiszem hogy a poén lenyúlása állt volna a középpontban.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Vicces rövidfilm. Nem akarok moralizálni és kommentálni hozzá, szerintem érdemes megnézni.gyeekaz a baj, hogy ez (számomra) gyenge utánzata Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak egyik részének 😕
több mint 13 éve
Vicces rövidfilm. Nem akarok moralizálni és kommentálni hozzá, szerintem érdemes megnézni.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
csak mert elűnt a videómegosztókról... már én is kerestem, mert érdekel, de nincs sehol...pc_xnfl.comról is 😕
több mint 13 éve
szerintem arra az összeállításra gondolt (ami a gridiron.blogon is fent volt), amiben 2010 legjobb playei voltak, FOX vagy ESPN csinálta... csak mert elűnt a videómegosztókról... már én is kerestem, mert érdekel, de nincs sehol...Valaki be tudná linkelni az idei plays of the year video-t?Kerestem már pár helyen,de nem igazán jött össze eddig :/JoeyPorterSB után.szaba
több mint 13 éve
szaba
10 546
Valaki be tudná linkelni az idei plays of the year video-t?Kerestem már pár helyen,de nem igazán jött össze eddig :/JoeyPorterSB után.
több mint 13 éve
Ilyen aktus volt, amikor pl Hollandia elismerte Szlovákiát, Macedónia Moldovát, Belgium Koszovót.Mit, miért? 😊Egy ország (állam) attól ország(állam), hogy a többi állam elismeri annak.vadibandiHát maximum jogilag, mert csomó olyan ország van, ami úgy ismer el nemországokat országoknak, hogy közben maga sem országmighty8
2. Lehet, hogy azért mert nem értem a tiedet? "csomó olyan ország van... ... (mely)maga sem ország."
Esetleg arra utalsz, hogy vannak olyan területek, melyek önálló közigazgatással, hadsereggel, lakossággal bírnak, mégsem államok (vagy mégis)? Fenntartom, hogy szükséges a nemzetközi elismerés az "országgá" váláshoz.vadibandi
Ezek fokozott hamis önigazolás-keresésből táplálkozó, magukat országnak és népnek tartó csoportok frusztrációkivetülései, és magyarként kötelességünk fenntartásokkal kezelni a dolgot.
több mint 13 éve
Mit, miért? 😊Hát maximum jogilag, mert csomó olyan ország van, ami úgy ismer el nemországokat országoknak, hogy közben maga sem országmighty8Egyik órán idén nekünk erről kellett vitázni, kettéosztották a társaságot, az egyik szerint roszág másik szerint nem. Mi nyertünk mert szerintem ez király hely, szeretnék nagykövet lenni :cool:RajnaEgy ország (állam) attól ország(állam), hogy a többi állam elismeri annak.vadibandi
Esetleg arra utalsz, hogy vannak olyan területek, melyek önálló közigazgatással, hadsereggel, lakossággal bírnak, mégsem államok (vagy mégis)? Fenntartom, hogy szükséges a nemzetközi elismerés az "országgá" váláshoz.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Valaki be tudná linkelni az idei plays of the year video-t?Kerestem már pár helyen,de nem igazán jött össze eddig :/
több mint 13 éve
Ja, értem, kösz. Azt hittem meg lehet gyorsítani ha már viszem.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Honnan lehet leszedni a magánnyugdíjban maradási nyilatkozatot?Matthew99nincs ilyen, személyesen kell elintézni a kijelölt helyeken
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Honnan lehet leszedni a magánnyugdíjban maradási nyilatkozatot?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
szerintem inkább szaba - őszintén szólva nem teljesen értettem, hogy egy pina beírásra hogy jöhet a buzizás -, de igazából Zsoca hsz-e után igazán számíthatott volna még több és durvább beírásokra is.. 😊akkor én voltam a főgonosz? ne haragudj, hogyha nagyon a lelkedbe gázoltam volnakonquerornekem szokták, de kösz mindig szívesen hallom.briareosa tiéd még szellemes volt. nincsmit.Zsoca
több mint 13 éve
akkor én voltam a főgonosz? ne haragudj, hogyha nagyon a lelkedbe gázoltam volnaa tiéd még szellemes volt. nincsmit.Zsocamondták már, hogy gecire jó a humorotok? :rolleyes:Zsocanekem szokták, de kösz mindig szívesen hallom.briareos
több mint 13 éve
a tiéd még szellemes volt. nincsmit.mondták már, hogy gecire jó a humorotok? :rolleyes:Zsocanekem szokták, de kösz mindig szívesen hallom.briareos
több mint 13 éve
Hát maximum jogilag, mert csomó olyan ország van, ami úgy ismer el nemországokat országoknak, hogy közben maga sem országEgy ország (állam) attól ország(állam), hogy a többi állam elismeri annak.vadibandihttp://en.wikipedia.org/wiki/Principality_of_SealandEgyik órán idén nekünk erről kellett vitázni, kettéosztották a társaságot, az egyik szerint roszág másik szerint nem. Mi nyertünk mert szerintem ez király hely, szeretnék nagykövet lenni :cool:Rajna
Population: 2 😂
Van saját pénzük is 😀szaba
több mint 13 éve
mondták már, hogy gecire jó a humorotok? :rolleyes:Zsocanekem szokták, de kösz mindig szívesen hallom.
több mint 13 éve
Del Pieroooooo! Kedvencem. 😀
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
mondták már, hogy gecire jó a humorotok? :rolleyes:
több mint 13 éve
A faszom kivan már a sok vizsgával.Ezzel vezetem le a feszültséget : http://www.youtube.com/watch?v=WCyMilBrC34
😀
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.