OFF topik
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Sziasztok!Na ilyen póló kell nekem 😀
Egy szivességet kérnék. Ha van pár percetek, akkor nézzétek meg és szavazzatok egy pólótervemre a következő oldalon:
http://www.threadless.com/submission/338373/Sweet_Tooth
Ha lehet, akkor az 5-ös szavazat mellett 😀, rakjatok egy $ jelet az I'd buy it as a tee mellé is. :rolleyes:
Előre is köszi mindenkinek aki veszi a fáradtságot és szavaz! :cool:Pizsama
több mint 14 éve
Sziasztok!Egy szivességet kérnék. Ha van pár percetek, akkor nézzétek meg és szavazzatok egy pólótervemre a következő oldalon:
http://www.threadless.com/submission/338373/Sweet_Tooth
Ha lehet, akkor az 5-ös szavazat mellett 😀, rakjatok egy $ jelet az I'd buy it as a tee mellé is. :rolleyes:
Előre is köszi mindenkinek aki veszi a fáradtságot és szavaz! :cool:
több mint 14 éve
Mikor azt hinnéd, hogy ennél már nincs lejjebb, mindig rájössz, hogy DE VAN 😀hát ez kész 😀JJén jót röhögtem rajta JJ, sajnálom Sobri hogy nálad ez nem működik. Talán szükséged lesz rá...Lévén, hogy nem humor volt, hanem egy baki JJ-től, lépjünk is túl rajta.Sobri Jóska
petey
több mint 14 éve
Sobri, ne légy hülye... ez nem baki volt, hanem egy kis poén... 😮

több mint 14 éve
hát ez kész 😀Lévén, hogy nem humor volt, hanem egy baki JJ-től, lépjünk is túl rajta.Sobri Jóskatudtam hogy valaki benézi, még a személyt is eltaláltamJJén jót röhögtem rajta JJ, sajnálom Sobri hogy nálad ez nem működik. Talán szükséged lesz rá...
petey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Lévén, hogy nem humor volt, hanem egy baki JJ-től, lépjünk is túl rajta.tudtam hogy valaki benézi, még a személyt is eltaláltamJJén jót röhögtem rajta JJ, sajnálom Sobri hogy nálad ez nem működik. Talán szükséged lesz rá...
petey
több mint 14 éve
Az órabért még megbeszéljük.Ismét elmélkedtem a nőkről.A konklúzió nagyon el lett találva 😊 ha nem haragszol azt használnám is aláírásbanCowboykarcsi
http://majomszotyi.blog.hu/2011/04/27/mesebeli_lofasz
A múltkori tépés történetét direkt nem linkeltem be, hátha megtalálnak a kevésbé liberális gondolkodásúak.Maka
you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
Ismét elmélkedtem a nőkről.A konklúzió nagyon el lett találva 😊 ha nem haragszol azt használnám is aláírásban
http://majomszotyi.blog.hu/2011/04/27/mesebeli_lofasz
A múltkori tépés történetét direkt nem linkeltem be, hátha megtalálnak a kevésbé liberális gondolkodásúak.Maka
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
tudtam hogy valaki benézi, még a személyt is eltaláltamJJén jót röhögtem rajta JJ, sajnálom Sobri hogy nálad ez nem működik. Talán szükséged lesz rá...
több mint 14 éve
Ismét elmélkedtem a nőkről.http://majomszotyi.blog.hu/2011/04/27/mesebeli_lofasz
A múltkori tépés történetét direkt nem linkeltem be, hátha megtalálnak a kevésbé liberális gondolkodásúak.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
egy lightos pogo 😀Részegen semmi sem jó, ami testmozgással jár.catattackhát azééééért :cool: 😀pc_x
több mint 14 éve
Részegen semmi sem jó, ami testmozgással jár.catattackhát azééééért :cool: 😀

több mint 14 éve
catattack
3 520
Részegen semmi sem jó, ami testmozgással jár.
több mint 14 éve
+1...😊esküsuöm a legjob b részegen biciklizi ! an és élj3nna húsvéth vboldog unepekdt ,inednk9jnek!Cowboykarcsi10. után már unalmasBébé
több mint 14 éve
esküsuöm a legjob b részegen biciklizi ! an és élj3nna húsvéth vboldog unepekdt ,inednk9jnek!Cowboykarcsiegs 😀
|
több mint 14 éve
esküsuöm a legjob b részegen biciklizi ! an és élj3nna húsvéth vboldog unepekdt ,inednk9jnek!CowboykarcsiEjj, te aztán magadba is locsoltál ezt-azt. :rolleyes:
több mint 14 éve
esküsuöm a legjob b részegen biciklizi ! an és élj3nna húsvéth vboldog unepekdt ,inednk9jnek!Cowboykarcsi10. után már unalmas
több mint 14 éve
esküsuöm a legjob b részegen biciklizi ! an és élj3nna húsvéth vboldog unepekdt ,inednk9jnek!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Másnál is szarakodik a T-Home?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Boldog Húsvétot! Aztán jól tunkoljátok tele a főtt tojásaitokkal a vendégeket!
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 14 éve
yeah, van avatarodHörimert bátor vagyok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
de már korábban is megtanulhattam volna, hogy minden szarkasztikus megjegyzés után kötelezően a teljes szmájlikészletet fel kell használni a félreértések elkerülése végettJJígy van, mehetsz a sarokba kukoricára térdepelni, közben pedig elgondolkodhatsz a világ dolgain 😊 😐 😕 😀 :o 😉 :/ 😛 😂 :mad: :rolleyes: :cool:
több mint 14 éve
attól hogy téged meg a bowl.hu Empedoklészének nevezlek, még nem leszel azazért is írtam oda, hogy index, nehogy valakit megtévesszen a szvasztikára tett érces hasonlatom, de már korábban is megtanulhattam volna, hogy minden szarkasztikus megjegyzés után kötelezően a teljes szmájlikészletet fel kell használni a félreértések elkerülése végett

---