NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Nálam T-Home van, és semmi gond nincs
több mint 13 éve
csak nekem retekszar a netem? UPC...Hall Of GreenNem csak.. 😕
több mint 13 éve
neked is köszönöm apeszos 😊Segítséget kérnék!MP3.Convert.Masterapeszos
.mp3-at - CD formátumba hogyan?? :/
előri is köszi.Laki
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Segítséget kérnék!MP3.Convert.Master
előri is köszi.Laki
több mint 13 éve
catattack
3 520
Na végre nem egy cigó a Magyarországon 2011-ben elsőszülött gyerek! 😊BruceHivatalosan...
több mint 13 éve
Igen tudott ilyet a Nero 9 😀Segítséget kérnék!Manapság már nem nagyon tudom, hogy ez mihez kéne, de minden valamire való cd/dvd író program tud ilyet. Olyat keress, hogy zene cd készítése vagy valami ilyesmi. Sőt az alap Windows Media Playerben is benne volt azt hiszem vagy 5 éve, mikor legutóbb használtam. 😀F.Schleck
előri is köszi.Laki
köszöntem.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Segítséget kérnék!Manapság már nem nagyon tudom, hogy ez mihez kéne, de minden valamire való cd/dvd író program tud ilyet. Olyat keress, hogy zene cd készítése vagy valami ilyesmi. Sőt az alap Windows Media Playerben is benne volt azt hiszem vagy 5 éve, mikor legutóbb használtam. 😀
előri is köszi.Laki
több mint 13 éve
Segítséget kérnék!.mp3-at - CD formátumba hogyan?? :/
előri is köszi.
több mint 13 éve
Ehhhh. Kegyetlen vagy. Nagyon jót kacagtam rajta. Jó a karakter megformálás 😂majd beleírlakvagy Tímea, ha netán jány lenneNem mondasz hülyeséget. 😀 Simán elmehetnél írónak is akár, egy ilyen sztorival. 😀Vadkender
Kartal, én erről a névről a fantasykben a gonosz császárra asszociálok, aki 14 mágikus sárkánya és nagyhatalmú varázslói segítségével rabigában tartja az egész országot 😀 😀 szerintem olyan hangzású 😀konqueror
te leszek Vaa'Dkaendaar, aki korábban a császár első kardmestere volt, de nem tudott azonosulni az egyre radikálisabbá váló nézetekkel, és azóta visszavonultan él gyógyfűárusként, mikor találkozik Konquerorral, aki egyszerű parasztfiú, de ő felismeri benne a minden addiginél erősebb tálentumot a varázslatra, és érzi, hogy egyedül ő győzheti le Kartalt, és szabadíthatja fel Bowlhunniát az elnyomástól. útja során segítik őt Briareos, a falu szívtiprója, szintén korábbi nagyhatalmú hős, a helyi taverna vezetője, Haromtjan, a gladiátorversenyek közvetítője, Ho'Riggins, valamint a lázadás vezetője, Shaa Wn Ka'a. Fő ellenségük a császár gonosz idomított vérnyelő sasmadarai, parancsolójukkal, Duplamájú Tomeeeval, valamint a sajtfejű légináriusok, Hurrr Ka'a vezetésével.konqueror
több mint 13 éve
majd beleírlakNem mondasz hülyeséget. 😀 Simán elmehetnél írónak is akár, egy ilyen sztorival. 😀Vadkenderegyébként ez simán praktikus mert a személyiségétől függően lehet Rigginsnek v Tebownak becézni 😛vagy Tímea, ha netán jány lenne
eaglesmcnabb: van Kartal fiúnév is ha nem jön össze a Todd, v Herremans 😀kristof
Kartal, én erről a névről a fantasykben a gonosz császárra asszociálok, aki 14 mágikus sárkánya és nagyhatalmú varázslói segítségével rabigában tartja az egész országot 😀 😀 szerintem olyan hangzású 😀konqueror
te leszek Vaa'Dkaendaar, aki korábban a császár első kardmestere volt, de nem tudott azonosulni az egyre radikálisabbá váló nézetekkel, és azóta visszavonultan él gyógyfűárusként, mikor találkozik Konquerorral, aki egyszerű parasztfiú, de ő felismeri benne a minden addiginél erősebb tálentumot a varázslatra, és érzi, hogy egyedül ő győzheti le Kartalt, és szabadíthatja fel Bowlhunniát az elnyomástól. útja során segítik őt Briareos, a falu szívtiprója, szintén korábbi nagyhatalmú hős, a helyi taverna vezetője, Haromtjan, a gladiátorversenyek közvetítője, Ho'Riggins, valamint a lázadás vezetője, Shaa Wn Ka'a. Fő ellenségük a császár gonosz idomított vérnyelő sasmadarai, parancsolójukkal, Duplamájú Tomeeeval, valamint a sajtfejű légináriusok, Hurrr Ka'a vezetésével.
több mint 13 éve
Kartal, én erről a névről a fantasykben a gonosz császárra asszociálok, aki 14 mágikus sárkánya és nagyhatalmú varázslói segítségével rabigában tartja az egész országot 😀 😀 szerintem olyan hangzású 😀konquerorKartal kérem szépen a vidék fővárosa 😀
van ilyen város Törökországban is, Isztambul szomszédságában. Egyébként Mehmet Ali Agca Kartal nevű börtönben raboskodott...Szóval vigyázni srácok! 😀
ja és nem volt ez oly' rossz ötlet Kristóf... 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nem mondasz hülyeséget. 😀 Simán elmehetnél írónak is akár, egy ilyen sztorival. 😀vagy Tímea, ha netán jány lennemeg a Timnek 😊Höriegyébként ez simán praktikus mert a személyiségétől függően lehet Rigginsnek v Tebownak becézni 😛
eaglesmcnabb: van Kartal fiúnév is ha nem jön össze a Todd, v Herremans 😀kristof
több mint 13 éve
vagy Tímea, ha netán jány lenneegyébként ez simán praktikus mert a személyiségétől függően lehet Rigginsnek v Tebownak becézni 😛Az elkövetkező időszakban az Alekosznak kéne a legnépszerűbbnek lennie 😛barneymeg a Timnek 😊Höri
Kartal, én erről a névről a fantasykben a gonosz császárra asszociálok, aki 14 mágikus sárkánya és nagyhatalmú varázslói segítségével rabigában tartja az egész országot 😀 😀 szerintem olyan hangzású 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyébként ez simán praktikus mert a személyiségétől függően lehet Rigginsnek v Tebownak becézni 😛Az elkövetkező időszakban az Alekosznak kéne a legnépszerűbbnek lennie 😛barneymeg a Timnek 😊Höri
eaglesmcnabb: van Kartal fiúnév is ha nem jön össze a Todd, v Herremans 😀
több mint 13 éve
Kollegám, akinek az anyukája egy állami gondozottakkal foglalkozó intézményben tanár, személyesen is ismeri Puporka Dinoszauruszt. 😀 Egyébként mikor a lányom született, a párom mellett feküdt egy nő, aki a Jeremy nevet akarta adni a fiának, de mivel csak fonetikusan lehetett volna írni, végül Jeremiás lett. 😛
több mint 13 éve
nagy Peyton Hillis fan lehetett az apukaközig jog tanárom mesélte, hogy ő látott hivatalos iraton Traktorka keresztnevet, hölgy volt az illető.gabtsiHa belegondolunk a Mercédesztől már csak egy lépés a Traktorka 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
közig jog tanárom mesélte, hogy ő látott hivatalos iraton Traktorka keresztnevet, hölgy volt az illető.gabtsiHa belegondolunk a Mercédesztől már csak egy lépés a Traktorka 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
közig jog tanárom mesélte, hogy ő látott hivatalos iraton Traktorka keresztnevet, hölgy volt az illető.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Nem volt véletlen, 31-én este adta az RTL klub 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Az elkövetkező időszakban az Alekosznak kéne a legnépszerűbbnek lennie 😛barneyÍgy belegondolva az se lenne gyenge ha valaki akinek Fekete vagy Fehér a beceneve megpályázná a Pákót 😀
több mint 13 éve
Schleck: Érthető amit mondassz, viszont szerintem itt épp a hivatalos, személyi igazolványba írt névről van szó... Nyilván azt bírálja majd el az illetékes, és nem a majdani becenevét 😊 Nem úgy mennél oda Te sem ha történetesen norvég lennél, hogy Teréz lesz a hivatalos, de valójában Szarcsimbók névre fog hallgatni 😊klasszikusból nem ér idézni
Dzsoki: Nem értem az elutasítást, pedig ma már találkoztam olyannal is, akit Buldózernek hívtak...Rataccess
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Az elkövetkező időszakban az Alekosznak kéne a legnépszerűbbnek lennie 😛barneymeg a Timnek 😊
több mint 13 éve
Az elkövetkező időszakban az Alekosznak kéne a legnépszerűbbnek lennie 😛