NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
16
5
2:20, Arena4
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Bowldog Új Évet ennek a jó kis közösségnek! 😊F.SchleckCsatlakozom; minden fórumozónak békés; bowldog új évet kivánok!
több mint 13 éve
Nalunk meg tobb, mint egy ora vissza van 2010-bol, de BUEK minenkinek!!!
több mint 13 éve
kreatívkodásban is élen jár a mi kis közösségünk 😊bowldog új évet mindenkinek!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kerestem helyet, itt találtam,Előtte finom narancsot zabáltam,
Közben ezerrel tombol a buli
És nem kezdődik holnap se suli.
Itt vagyunk az év végén,
Sok meccset néztünk a tévén,
Örültünk, vagy morcosan búsultunk,
De biztos, hogy sok élménnyel dúsultunk.
Futott a tojás, vagy éppen repült,
Talpon volt a qb, vagy netán terült,
Fogytak a yardok, vagy csúnyán híztak,
Lelkeink mindig a jobbikban bíztak.
Szeretjük mind ezt a játékot,
Köszönjük a Sorstól ezt az ajándékot!
Most Mindenkit ölelek, senkit sem bírálok:
A football örök, Boldog Újévet Kívánok!
K.
több mint 13 éve
Firefoxban angol a billentyuzetem. Ez eleg WTF.szabaalt+shift
talán ez?Régen talán van tíz éve is ment egy ilyen animációs sci-fi sorozat hétvégén reggelenként a tv2tőn.Ha jól emlékszem csillagközi invázio néven futott de nem biztos.Ugye bogarak ellen harcolnak különböző bolygókon sőt a végén úgy emlékszem már a föld is csatatérré változik.Nagyon éltem kis srácként ezt a sorozatot,viszont egyszer csak levették minden szó nélkül,valamelyik nap eszembe jutott de akárhogy kerestem nem találtam sehol,se magyar nyelven se sehogy.Szóval ha valaki egyáltalán emlékszik melyikről beszélek netalán tud is egy helyet ahol le lehet szedni (akár angolul is) vagy akármilyen ötlete észrevétele van ezzel kapcsolatban azt megköszönném ha írna itt vagy akár PMben.CowboykarcsiSajnos nem tudok segíteni, de jól emlékszel a sorozat címére. Nekem is nagyon tetszett, de gondolom túl brutálisnak találták hétvégi matinénak. 5-6 évente ciklikusan visszatérnek ezek a sorozatok, de sajnos ez pont nem. A Starship Troopers hősei köszöntek vissza benne (Rico, Ibanez, stb.).vadibandi
child please!
több mint 13 éve
szaba
10 545
Firefoxban angol a billentyuzetem. Ez eleg WTF.
több mint 13 éve
Régen talán van tíz éve is ment egy ilyen animációs sci-fi sorozat hétvégén reggelenként a tv2tőn.Ha jól emlékszem csillagközi invázio néven futott de nem biztos.Ugye bogarak ellen harcolnak különböző bolygókon sőt a végén úgy emlékszem már a föld is csatatérré változik.Nagyon éltem kis srácként ezt a sorozatot,viszont egyszer csak levették minden szó nélkül,valamelyik nap eszembe jutott de akárhogy kerestem nem találtam sehol,se magyar nyelven se sehogy.Szóval ha valaki egyáltalán emlékszik melyikről beszélek netalán tud is egy helyet ahol le lehet szedni (akár angolul is) vagy akármilyen ötlete észrevétele van ezzel kapcsolatban azt megköszönném ha írna itt vagy akár PMben.CowboykarcsiSajnos nem tudok segíteni, de jól emlékszel a sorozat címére. Nekem is nagyon tetszett, de gondolom túl brutálisnak találták hétvégi matinénak. 5-6 évente ciklikusan visszatérnek ezek a sorozatok, de sajnos ez pont nem. A Starship Troopers hősei köszöntek vissza benne (Rico, Ibanez, stb.).
több mint 13 éve
Régen talán van tíz éve is ment egy ilyen animációs sci-fi sorozat hétvégén reggelenként a tv2tőn.Ha jól emlékszem csillagközi invázio néven futott de nem biztos.Ugye bogarak ellen harcolnak különböző bolygókon sőt a végén úgy emlékszem már a föld is csatatérré változik.Nagyon éltem kis srácként ezt a sorozatot,viszont egyszer csak levették minden szó nélkül,valamelyik nap eszembe jutott de akárhogy kerestem nem találtam sehol,se magyar nyelven se sehogy.Szóval ha valaki egyáltalán emlékszik melyikről beszélek netalán tud is egy helyet ahol le lehet szedni (akár angolul is) vagy akármilyen ötlete észrevétele van ezzel kapcsolatban azt megköszönném ha írna itt vagy akár PMben.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
ez is volt már számolgatvaCsoda, h ettől nem dőlt megint össze a szerver.
én sehol sem vagyok, látszik, hogy nem offolok nyakrafőre ( 😂 )konqueror
több mint 13 éve
ez is volt már számolgatvaén sehol sem vagyok, látszik, hogy nem offolok nyakrafőre ( 😂 )
több mint 13 éve
én nekem sztem volt egy viszonylagos szünet, de nem hiszem, hogy olyan jól állok, kiszámolhatja valaki nekem 😊 bár ha csak a bowl-szezont számoljuk, lehet vezetek 😀
több mint 13 éve
kiszámolhatod az enyémet is, mert már nem nagyon látok 😛 én olyan 15 körülire tippelemharomtnekem nem olyan magas, mivel röpke 3 évig nem nagyon írtam csak 200 hsz-t, de amióta új fórum van tuti ziher hogy top 15ben benne vagyok 😀 többet írtam azóta mint előtte 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
kiszámolhatod az enyémet is, mert már nem nagyon látok 😛 én olyan 15 körülire tippelemharomt18,4 😀 Jobb vagy, mint iktriad.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kiszámolhatod az enyémet is, mert már nem nagyon látok 😛 én olyan 15 körülire tippelem
több mint 13 éve
26,58 naponta 😛miben nem?voltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számkonquerorszerintem a napi HSZ számban úgyis höri nyer 😛haromt
ugyan a konkrét értéket nem tudom kiszámolni (műveletek többjegyű számokkal, brr) de az tuti, hogy iktriad azért a nyomomban van.Höri
iktriad 18,27 naponta.
több mint 13 éve
miben nem?szerintem a napi HSZ számban úgyis höri nyer 😛haromtazért az átlag napi majd 10 hsz igen szép szám 😊kristofvoltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számkonqueror
ugyan a konkrét értéket nem tudom kiszámolni (műveletek többjegyű számokkal, brr) de az tuti, hogy iktriad azért a nyomomban van.
több mint 13 éve
Egyértelmű, hogy az eurosport által közvetítetteken gyengébb a mezőny. Csak ugye a jogdíjak sem egy kategória, sajnos.kéne címegyesítés 😛 vinnék az öveketkonquerorÍgy van ahogy mondjátok, hihetetlen nagy meccs volt, én is itt ültem és végig izgultam...Nagyon jó volt, még a kommentátor is jól ordította a 180-at .Azt hiszem, hogy az eurosport2-n lesznek közvetítések szombattól.Gabesz92Az egy másik szervezet világbajnoksága ha jól tudom.
Nem a Taylor fémjelezte brigád.Bazzani
több mint 13 éve
kéne címegyesítés 😛 vinnék az öveketÍgy van ahogy mondjátok, hihetetlen nagy meccs volt, én is itt ültem és végig izgultam...Nagyon jó volt, még a kommentátor is jól ordította a 180-at .Azt hiszem, hogy az eurosport2-n lesznek közvetítések szombattól.Gabesz92Az egy másik szervezet világbajnoksága ha jól tudom.
Nem a Taylor fémjelezte brigád.Bazzani
több mint 13 éve
Így van ahogy mondjátok, hihetetlen nagy meccs volt, én is itt ültem és végig izgultam...Nagyon jó volt, még a kommentátor is jól ordította a 180-at .Azt hiszem, hogy az eurosport2-n lesznek közvetítések szombattól.Gabesz92Az egy másik szervezet világbajnoksága ha jól tudom.
Nem a Taylor fémjelezte brigád.
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Így van ahogy mondjátok, hihetetlen nagy meccs volt, én is itt ültem és végig izgultam...Nagyon jó volt, még a kommentátor is jól ordította a 180-at .Azt hiszem, hogy az eurosport2-n lesznek közvetítések szombattól.
több mint 13 éve
Itt lehet online nézni: www.dartsonline.hu Meg persze a szokott csatornákon is számtalan stream van
több mint 13 éve
nem láttam a hirdetést, de az elejét akkor sem adták, talán a 4 közötti meccsekkel kezdtek. de nem100.konq: jaja, arról van szó, elalvásra szántam a programot, a végén remegve ültem az ágy szélén. a 2007es superbowl szintjén van nálam. top5
ami nem hajlik, az törik!