NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
17
5
2:20, Arena4
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem lett volna pénz akkor a magyar ligakupára és türkmén másodosztályraDe miéééééééért nem közvetítik?szerintem nem túlzok ha azt mondom, életem egyik legnagyobb sportélménye volt a 2007es döntő.az volt a Barney-Taylor sokszori hosszabbításos thriller? szerintem egyre gondolunk, hát az nálam meg még sokunknál is topon van 😊konqueror
szááááááááááááázzzznyolvaaaaaaaaaaaan!!gabtsi
Ezt mindíg és minden körülmények között közvetíteni kellene.Bazzani
több mint 13 éve
De miéééééééért nem közvetítik?az volt a Barney-Taylor sokszori hosszabbításos thriller? szerintem egyre gondolunk, hát az nálam meg még sokunknál is topon van 😊konquerorMiért nem nyomja már a Sport TV?szerintem nem túlzok ha azt mondom, életem egyik legnagyobb sportélménye volt a 2007es döntő.
Remek újévi közvetítések voltak.Bazzani
Ezt mindíg és minden körülmények között közvetíteni kellene.
több mint 13 éve
az volt a Barney-Taylor sokszori hosszabbításos thriller? szerintem egyre gondolunk, hát az nálam meg még sokunknál is topon van 😊szerintem nem túlzok ha azt mondom, életem egyik legnagyobb sportélménye volt a 2007es döntő.Phil Taylor nem játszik? Vagy ő csak későbbi körben csatlakozik az urakhoz?Gabesz92Miért nem nyomja már a Sport TV?
több mint 13 éve
szerintem nem túlzok ha azt mondom, életem egyik legnagyobb sportélménye volt a 2007es döntő.Phil Taylor nem játszik? Vagy ő csak későbbi körben csatlakozik az urakhoz?Gabesz92Miért nem nyomja már a Sport TV?
szááááááááááááázzzznyolvaaaaaaaaaaaan!!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mennyire király már!! Amúgy én is itt születtem (még kerepestarcsán).Kistarcsa hozzánk képest Csikágó 😀 ott születtem, csak akkor még nem létezett Kistarcsa, mert egybe volt Kerepessel.eaglesmcnabbmert nálunk tanyán akkor még nem létezett net 😀eaglesmcnabbezt jónak mondod 😂 😂Szobi22
Szobi, te meg kabbe, már akkor volt internetünk, amikor Te még a csattogós lepkét tologattad 😛 szóval ez nem vidék 😛 😂
több mint 13 éve
Najó, lehet 😛Nem hinnem 😛 sztem V. a rangidos ugye.. aztan a felhasznalok kozul en vagyok a nyero, 2004 nov 8 😛Lúzerek vagytok 😀 rangidős vagyok 😛pc_xaz én vagyok csak amikor az előző oldalt csináltuk újra regeltem 😛
2004 december valamennyi az ényémharomt
(Aztan jottel nem sokkal te es Tyr.. ha jol remlik.)
szerk: tevedes.. Esc volt meg novemberi.Igor
több mint 13 éve
Nem hinnem 😛 sztem V. a rangidos ugye.. aztan a felhasznalok kozul en vagyok a nyero, 2004 nov 8 😛Lúzerek vagytok 😀 rangidős vagyok 😛pc_xaz én vagyok csak amikor az előző oldalt csináltuk újra regeltem 😛
2004 december valamennyi az ényémharomt
(Aztan jottel nem sokkal te es Tyr.. ha jol remlik.)
szerk: tevedes.. Esc volt meg novemberi.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Maka
2 760
http://sportmajom.blog.hu/2010/12/30/sport_2010_benA 2010-es év teljes sportösszefoglalója.
több mint 13 éve
Kistarcsa hozzánk képest Csikágó 😀 ott születtem, csak akkor még nem létezett Kistarcsa, mert egybe volt Kerepessel.ezt jónak mondod 😂 😂Szobi22Lúzerek vagytok 😀 rangidős vagyok 😛pc_xmert nálunk tanyán akkor még nem létezett net 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lúzerek vagytok 😀 rangidős vagyok 😛pc_xaz én vagyok csak amikor az előző oldalt csináltuk újra regeltem 😛
2004 december valamennyi az ényém
több mint 13 éve
ezt jónak mondod 😂 😂Lúzerek vagytok 😀 rangidős vagyok 😛pc_xmert nálunk tanyán akkor még nem létezett net 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Lúzerek vagytok 😀 rangidős vagyok 😛pc_xmert nálunk tanyán akkor még nem létezett net 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Phil Taylor nem játszik? Vagy ő csak későbbi körben csatlakozik az urakhoz?Gabesz92Miért nem nyomja már a Sport TV?
Remek újévi közvetítések voltak.
több mint 13 éve
😀 Nekem is itt van lassan a két éves évforduló 😛nyilván. két nappal előttem regeltvoltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számkonquerorszerintem a napi HSZ számban úgyis höri nyer 😛haromt
(a számokból látszik, hogy sűrű volt az a két nap 😂 )konqueror
több mint 13 éve
😀 ha nem húzok bele az User karmátok lassan több lesz mint a hsz.-aim száma 😀nyilván. két nappal előttem regeltvoltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számkonquerorszerintem a napi HSZ számban úgyis höri nyer 😛haromt
(a számokból látszik, hogy sűrű volt az a két nap 😂 )konqueror
több mint 13 éve
nyilván. két nappal előttem regeltszerintem a napi HSZ számban úgyis höri nyer 😛haromtazért az átlag napi majd 10 hsz igen szép szám 😊kristofvoltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számkonqueror
(a számokból látszik, hogy sűrű volt az a két nap 😂 )
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerintem a napi HSZ számban úgyis höri nyer 😛voltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számkonquerorma négy éve, hogy regeltem ide 😊konquerorazért az átlag napi majd 10 hsz igen szép szám 😊kristof
több mint 13 éve
voltak hosszú üresjáratok is, tényleges aktivitásomkor magasabb ez a számma négy éve, hogy regeltem ide 😊konquerorazért az átlag napi majd 10 hsz igen szép szám 😊kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ma négy éve, hogy regeltem ide 😊konquerorazért az átlag napi majd 10 hsz igen szép szám 😊
több mint 13 éve
ma négy éve, hogy regeltem ide 😊konquerorelég zsenge vagy még 😛 😀
több mint 13 éve
ma négy éve, hogy regeltem ide 😊
több mint 13 éve
Taylornak tegnap volt meccse. Ezek már a 16 közé jutásért folynak. Természetesen The Power is sikerrel vette az akadályt.
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Phil Taylor nem játszik? Vagy ő csak későbbi körben csatlakozik az urakhoz?
több mint 13 éve
Ha valakit érdekel és ráér, cirka fél óra kezdődnek PDC Darts VB második fordulójának meccsei. A www.dartsonline.hu -n lehet követni élőben. Jó kis összecsapások lesznek már délután is..
14.10pm Adrian Lewis v Robert Thornton
15.25pm Andy Smith v Gary Anderson
16.45pm Terry Jenkins v Mark Walsh
20.10pm Simon Whitlock v Vincent Van Der Voort
21.25pm Raymond Barneveld v Colin Osborne
22.45pm Mensur Suljovic v Wes Newton