NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Én győrben láttam Steelers sapkát srácot, de nem nagyon csodálkoztam, hisz ezek a Sharks-os arcok elvetemültek 😂
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Pár perce a gyenesi buszmegállóban láttam egy Packers sapkás fiatalurat, lehet hogy Green bay-ből jött mert igen csak lengén volt öltözve, ahhoz képest, hogy -8 van odakint. 😀 Talán innen valaki?
több mint 13 éve
Most megy a Meseautó.Háát így néhány dolog egész más megvilágításba kerül Stohllal kapcsolatban. 😂 😂 😂
több mint 13 éve
De.Túlértékeltelek. De egyébként nem Al Jasmi/Aljasmi/Al Jesmire gondoltál? 😀F.SchleckŐ a magyar írásmód szerinti?F.Schleckmás írásmódot nem tudok és UAE klaviatúrám sincs 😀Höri
a 8 órási selejtezők nagyon későn voltak már nekem, nehezen ment a hallás 😀
több mint 13 éve
Túlértékeltelek. De egyébként nem Al Jasmi/Aljasmi/Al Jesmire gondoltál? 😀más írásmódot nem tudok és UAE klaviatúrám sincs 😀HöriAl-DzsazriHöriŐ a magyar írásmód szerinti?F.Schleck
több mint 13 éve
más írásmódot nem tudok és UAE klaviatúrám sincs 😀Al-DzsazriHöriŐ a magyar írásmód szerinti?F.Schleck
több mint 13 éve
Michael PhelpsharomtÉn nem neki drukkolok 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Michael Phelps
több mint 13 éve
Milyen nickkel versenyzik élőben? 😊én csak arra akartam célozni, hogy kár hogy ilyen közeli az olimpia, így nem lesz annyira sokáig távol szaba 😛kár hogy nem a Holdon tartják azt a kurva olimpiát...haromtA 2022es katari focivébé után a 2032-es olimpiát simán adhatják a Hold egyik kráterén létrejövő holdkőbányászaton megcombosodott kis helyi érdekkörnek.
Szóval olimpiát a Holdra!Sobri Jóska
egyébként szaba abban biztos hogy a legjobb, hogy nincs még egy magyar úszó, akiért a világversenyek selejtezőin 11 787 ember szorít 😊haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én csak arra akartam célozni, hogy kár hogy ilyen közeli az olimpia, így nem lesz annyira sokáig távol szaba 😛A 2022es katari focivébé után a 2032-es olimpiát simán adhatják a Hold egyik kráterén létrejövő holdkőbányászaton megcombosodott kis helyi érdekkörnek.Londonig bírd ki 😛szabakár hogy nem a Holdon tartják azt a kurva olimpiát...haromt
Szóval olimpiát a Holdra!Sobri Jóska
egyébként szaba abban biztos hogy a legjobb, hogy nincs még egy magyar úszó, akiért a világversenyek selejtezőin 11 787 ember szorít 😊
több mint 13 éve
A 2022es katari focivébé után a 2032-es olimpiát simán adhatják a Hold egyik kráterén létrejövő holdkőbányászaton megcombosodott kis helyi érdekkörnek.kár hogy nem a Holdon tartják azt a kurva olimpiát...haromtte nem mész? 😛 😀konquerorLondonig bírd ki 😛szaba
Szóval olimpiát a Holdra!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kár hogy nem a Holdon tartják azt a kurva olimpiát...Londonig bírd ki 😛szabaThank you Lord 😛 😀szabate nem mész? 😛 😀konqueror
több mint 13 éve
szaba
10 545
Londonig bírd ki 😛te nem mész? 😛 😀konquerorHolnaptól Ausztriában leszek, úgyhogy ne keressetek 2.-áig!Thank you Lord 😛 😀szaba
Boldog újévet mindenkinek! :cool:Little Jarry
több mint 13 éve
te nem mész? 😛 😀Holnaptól Ausztriában leszek, úgyhogy ne keressetek 2.-áig!Thank you Lord 😛 😀szaba
több mint 13 éve
szaba
10 545
Holnaptól Ausztriában leszek, úgyhogy ne keressetek 2.-áig!Thank you Lord 😛 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Holnaptól Ausztriában leszek, úgyhogy ne keressetek 2.-áig!Boldog újévet mindenkinek! :cool:
több mint 13 éve
8 éves unoka húgomnak "rátetováltam" a karjára egy kb 25 centis dallas cowboys stigmát,nagyon tetszett neki,pesti egyébként a kis csaj mondtam hogy a barátnőinek/barátainak bátran hirdesse hogy a legjobb franchise ez ami rajta látható,hátha lesz egy korosztály pesten akik nekem köszönhetően lesznek csillagosok 😀Cowboykarcsimindenki azt hiszi majd, hogy valami Bp Cowboysos lánya 😀konqueror
Feltéve, ha a mindenki alatt a fővárosi lakosságnak azt az 1 ezrelékét értjük, aki tudja, hogy van ilyen csapat. 😊
több mint 13 éve
8 éves unoka húgomnak "rátetováltam" a karjára egy kb 25 centis dallas cowboys stigmát,nagyon tetszett neki,pesti egyébként a kis csaj mondtam hogy a barátnőinek/barátainak bátran hirdesse hogy a legjobb franchise ez ami rajta látható,hátha lesz egy korosztály pesten akik nekem köszönhetően lesznek csillagosok 😀Cowboykarcsimindenki azt hiszi majd, hogy valami Bp Cowboysos lánya 😀
több mint 13 éve
8 éves unoka húgomnak "rátetováltam" a karjára egy kb 25 centis dallas cowboys stigmát,nagyon tetszett neki,pesti egyébként a kis csaj mondtam hogy a barátnőinek/barátainak bátran hirdesse hogy a legjobb franchise ez ami rajta látható,hátha lesz egy korosztály pesten akik nekem köszönhetően lesznek csillagosok 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
demotiváció-érett kép 😀hát küldd be 😊 lehetséges, még a szöveget is te adhatod meg 😊
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs837.snc4/69774_120048884728158_100001691415071_139310_859667_n.jpgHöri
több mint 13 éve
demotiváció-érett kép 😀http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs837.snc4/69774_120048884728158_100001691415071_139310_859667_n.jpg