NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
212
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
127
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
105
16
22:25
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Boldog karácsonyt http://www.youtube.com/watch?v=HFjI7gT1FvI&feature=player_embedded 😀😀😀
több mint 13 éve
szaba
10 545
Egyszer volt NBA helyettes. Mondjuk Bryant helyett Fegyvernekit mondott, de amúgy rohadt élvezetes volt.Rónai Egon kilépett a Sport tvtől.szabamit nyomott a női kosárlabdán kívül?Höri
több mint 13 éve
Néha ő "moderálta" a Zuhanyhíradót. 😛 😂Rónai Egon kilépett a Sport tvtől.szabamit nyomott a női kosárlabdán kívül?Höri
több mint 13 éve
Rónai Egon kilépett a Sport tvtől.szabamit nyomott a női kosárlabdán kívül?
több mint 13 éve
szaba
10 545
Asszem visszavonul a tévétől.Rónai Egon kilépett a Sport tvtől.szabaMent Heti Hetesezni gondolom...F.Schleck
több mint 13 éve
Rónai Egon kilépett a Sport tvtől.szabaMent Heti Hetesezni gondolom...
több mint 13 éve
Rónai Egon kilépett a Sport tvtől.szababakker nem néztem a Heti helyzetet.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Rónai Egon kilépett a Sport tvtől.
több mint 13 éve
http://www.facebook.com/video/video.php?v=213888359827&oid=171040043474&comments😂 rühellem a Last Christmast, ez viszont odaver 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Sanyó a nyár legnagyobb viharjában hegyi szakaszt tolt soccer után amivel kivívta elismerésem és fórumra is felírta. aznap este volt, hogy ruházatom a Holt tenger vízkészletét fogadta be az eső folyamán, epic volt villámok között hazasétálni miközbe szól a ride the lightningkonquerorigazából csak úgy 800 méter durva, de az első kategóriás csúcs 😊
több mint 13 éve
vagy az aznap elfogyasztott ételekkelerror. menetszél is megteszi a hatását, és még gyorsabban is otthon vagyok, mint helyijáratossal 😛 befelé kihívás, mert végig emelkedik, hazafelé már awesome.shawnkaerror. a 2es pont alapján részégen lepihensz valamelyik árokban, max hogy ne fázz meg, még mindig betakarhatod magad a biciklivel 😛JSanyo
több mint 13 éve
error. menetszél is megteszi a hatását, és még gyorsabban is otthon vagyok, mint helyijáratossal 😛 befelé kihívás, mert végig emelkedik, hazafelé már awesome.shawnkaerror. a 2es pont alapján részégen lepihensz valamelyik árokban, max hogy ne fázz meg, még mindig betakarhatod magad a biciklivel 😛
több mint 13 éve
Sanyó a nyár legnagyobb viharjában hegyi szakaszt tolt soccer után amivel kivívta elismerésem és fórumra is felírta. aznap este volt, hogy ruházatom a Holt tenger vízkészletét fogadta be az eső folyamán, epic volt villámok között hazasétálni miközbe szól a ride the lightningerror. menetszél is megteszi a hatását, és még gyorsabban is otthon vagyok, mint helyijáratossal 😛 befelé kihívás, mert végig emelkedik, hazafelé már awesome.shawnka-biciklivel jött - messze van az otthon - hajnali busszal hazamészAsszem Shawnka itt véged. 😀 Add fel.Vadkender
-nem ivott - a kevesebb néha több 😛 - utcazene, nemár
-előbb hazament - jó volt az hajnali 1-2ig - hajnali busz, vagy gyalog, addig is józanodsz, mint ahogy én szoktam
-lerázta a bigét aki rámoccant - nem véletlenül 😀 - ezt meg kell adni, mert büntetni való kora volt 😀 3-1JSanyo
több mint 13 éve
nem nézem de én látatlanban ennek a csávónak drukkolok! 😀igen 😛 http://www.youtube.com/watch?v=aQdBxwJ6NNQshawnka"Mindiiiig minden körülmények között...! Mondom miiiindig minden körülmények között!" 😂Vadkenderfaxom ezt a dumát csak én nem értem?eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
error. menetszél is megteszi a hatását, és még gyorsabban is otthon vagyok, mint helyijáratossal 😛 befelé kihívás, mert végig emelkedik, hazafelé már awesome.-biciklivel jött - messze van az otthon - hajnali busszal hazamészAsszem Shawnka itt véged. 😀 Add fel.Vadkender
-előbb hazament - jó volt az hajnali 1-2ig - hajnali busz, vagy gyalog, addig is józanodsz, mint ahogy én szoktam
-lerázta a bigét aki rámoccant - nem véletlenül 😀 - ezt meg kell adni, mert büntetni való kora volt 😀 3-1JSanyo
több mint 13 éve
Ez most célzás volt?! 😀ő legalább eljött 😛konqueror-biciklivel jött - messze van az otthon - hajnali busszal hazamészAsszem Shawnka itt véged. 😀 Add fel.Vadkender
több mint 13 éve
ő legalább eljött 😛-biciklivel jött - messze van az otthon - hajnali busszal hazamészAsszem Shawnka itt véged. 😀 Add fel.Vadkender
több mint 13 éve
-biciklivel jött - messze van az otthon - hajnali busszal hazamészAsszem Shawnka itt véged. 😀 Add fel.
több mint 13 éve
Nyugi, én sem értettem, mikor a húgom ezt magyarázta, csak majdnem pofánvágtam már 😀 De aztán elkezdtem nézni azt, amit nem nevezünk nevén, és rájöttem, hogy abban mondta youknowwho 😉"Mindiiiig minden körülmények között...! Mondom miiiindig minden körülmények között!" 😂Vadkenderfaxom ezt a dumát csak én nem értem?eaglesmcnabb
több mint 13 éve
-biciklivel jött - messze van az otthon - hajnali busszal hazamész-nem ivott - a kevesebb néha több 😛 - utcazene, nemár
-lerázta a bigét aki rámoccant - nem véletlenül 😀 - ezt meg kell adni, mert büntetni való kora volt 😀 3-1
több mint 13 éve
Pedig az elején még te is benéztél az Egyéb témák lassan legnépszerűbb topicjába 😉"Mindiiiig minden körülmények között...! Mondom miiiindig minden körülmények között!" 😂Vadkenderfaxom ezt a dumát csak én nem értem?eaglesmcnabb
több mint 13 éve
igen 😛 http://www.youtube.com/watch?v=aQdBxwJ6NNQ"Mindiiiig minden körülmények között...! Mondom miiiindig minden körülmények között!" 😂Vadkenderfaxom ezt a dumát csak én nem értem?eaglesmcnabb
több mint 13 éve
"Mindiiiig minden körülmények között...! Mondom miiiindig minden körülmények között!" 😂Vadkenderfaxom ezt a dumát csak én nem értem?
több mint 13 éve
"Mindiiiig minden körülmények között...! Mondom miiiindig minden körülmények között!" 😂semmikor, semmilyen körülmények között? 😀fetomyátírom a rangod Leonidászranee, nee, nemszabad 😀shawnka
vagy marad a Dzsékob 😉 😛 😀konqueror
több mint 13 éve
tudod miért jó a hatalom? vissza lehet élni vele 😛nee, nee, nemszabad 😀shawnkalerázta a bigét aki rámoccant - nem véletlenül 😀shawnkaátírom a rangod Leonidászra
vagy marad a Dzsékob 😉 😛 😀konqueror