NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
a legmagasabb szinten ellenkezek 😀semmikor, semmilyen körülmények között? 😀fetomyátírom a rangod Leonidászranee, nee, nemszabad 😀shawnka
vagy marad a Dzsékob 😉 😛 😀konqueror
több mint 13 éve
semmikor, semmilyen körülmények között? 😀nee, nee, nemszabad 😀shawnkalerázta a bigét aki rámoccant - nem véletlenül 😀shawnkaátírom a rangod Leonidászra
több mint 13 éve
nem vagyok én olyan hülye 😊téged meg facebookon is ismerlek, talán fogalmad sincs róla kedves Csaba 😉konquerorshawnka barátjának bármit (igen, még ezt is tudom)konquerorkegyetlen vagy baszod 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
nee, nee, nemszabad 😀lerázta a bigét aki rámoccant - nem véletlenül 😀shawnkaátírom a rangod Leonidászra
több mint 13 éve
hát igen, csak nem vagyok egy társasági ember, és ezeken az oldalakon is engem jelölnek, nem én, úgyhogy olyan sokat nem hinném, hogy találsz 😛 Mellesleg veszprémi is lehetne, csak az ottani vagy környéki ismerőseim más korosztály 😛 (mondjuk egy srácot ismerek, aki oda jár egyetemre, de őt éppenséggel nem mondanám barátnak... 😀 ő meg méginkább nem engem 😛)szerintem Fehérváron akad 😊 minnyá csekkolom FB-n hátha van közös buddy 😊konqueroraz Vastag akire te gondolsz 😛konquerorNem feltétlenül. A Vastagság amúgyis relatív, lehet neki ő is elég Vastag ^^
Amúgy már szinte szégyellem, hogy nem tudok olyan volt osztálytársamról, vagy rokonomról, aki konq köreibe járna, vagy legalább egyszer találkoztak volna 😀fetomy
több mint 13 éve
lerázta a bigét aki rámoccant - nem véletlenül 😀shawnkaátírom a rangod Leonidászra
vagy marad a Dzsékob 😉 😛 😀
több mint 13 éve
-biciklivel jött - messze van az otthonnem is tudom ki az akiaz zsír, nekem nem adott visszajelzést 😀 én csak várom a szilveszter offereket, oda megyek ahol több luvnya lesz 😛konquerorpersze, a 14-5 éves félék, ugye utcazene? 😀shawnka
😛konqueror
-nem ivott - a kevesebb néha több 😛
-előbb hazament - jó volt az hajnali 1-2ig
-lerázta a bigét aki rámoccant - nem véletlenül 😀
több mint 13 éve
szerintem Fehérváron akad 😊 minnyá csekkolom FB-n hátha van közös buddy 😊Nem feltétlenül. A Vastagság amúgyis relatív, lehet neki ő is elég Vastag ^^Csabit ki ne ismerné?! 😀Vadkenderaz Vastag akire te gondolsz 😛konqueror
Amúgy már szinte szégyellem, hogy nem tudok olyan volt osztálytársamról, vagy rokonomról, aki konq köreibe járna, vagy legalább egyszer találkoztak volna 😀fetomy
szerk.: nincs 😕 (még 😛 )
több mint 13 éve
Nem feltétlenül. A Vastagság amúgyis relatív, lehet neki ő is elég Vastag ^^Csabit ki ne ismerné?! 😀Vadkenderaz Vastag akire te gondolsz 😛konqueror
Amúgy már szinte szégyellem, hogy nem tudok olyan volt osztálytársamról, vagy rokonomról, aki konq köreibe járna, vagy legalább egyszer találkoztak volna 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Boldog Modorkodást 😛
több mint 13 éve
engem így is ismer mindenkiNem, nemrá. Eaglesmcnabbvick izébigyóra 😀 Őtmég énis ismerem 😂Csabit ki ne ismerné?! 😀Vadkenderaz Vastag akire te gondolsz 😛konqueror
Szerk: Téged is ismernélek ha ottlettél volna a közös meccsnézésen... (mármint amelyiken énis ottvoltam)Vadkender
több mint 13 éve
nem is tudom ki az akipersze, a 14-5 éves félék, ugye utcazene? 😀shawnkaMégegyszer köszönöm! Azért ne hagyd, hogy szilveszterkor majd nagyon elkallódjon... 😉 (igen, énmeg ezt tudom 😀 )Vadkenderaz zsír, nekem nem adott visszajelzést 😀 én csak várom a szilveszter offereket, oda megyek ahol több luvnya lesz 😛konqueror
-biciklivel jött
-nem ivott
-előbb hazament
-lerázta a bigét aki rámoccant
😛
több mint 13 éve
Nem, nemrá. Eaglesmcnabbvick izébigyóra 😀 Őtmég énis ismerem 😂az Vastag akire te gondolsz 😛konquerortéged meg facebookon is ismerlek, talán fogalmad sincs róla kedves Csaba 😉konquerorCsabit ki ne ismerné?! 😀Vadkender
Szerk: Téged is ismernélek ha ottlettél volna a közös meccsnézésen... (mármint amelyiken énis ottvoltam)
több mint 13 éve
persze, a 14-5 éves félék, ugye utcazene? 😀az zsír, nekem nem adott visszajelzést 😀 én csak várom a szilveszter offereket, oda megyek ahol több luvnya lesz 😛konquerorshawnka barátjának bármit (igen, még ezt is tudom)konquerorMégegyszer köszönöm! Azért ne hagyd, hogy szilveszterkor majd nagyon elkallódjon... 😉 (igen, énmeg ezt tudom 😀 )Vadkender
több mint 13 éve
Későn említette meg a "szervezés alatt van még" mondatocskát. Mindegy. Ugykell azt csinálni, ahol van pénz, van p*naa 😀 😂az zsír, nekem nem adott visszajelzést 😀 én csak várom a szilveszter offereket, oda megyek ahol több luvnya lesz 😛konquerorshawnka barátjának bármit (igen, még ezt is tudom)konquerorMégegyszer köszönöm! Azért ne hagyd, hogy szilveszterkor majd nagyon elkallódjon... 😉 (igen, énmeg ezt tudom 😀 )Vadkender
több mint 13 éve
az Vastag akire te gondolsz 😛Csabit ki ne ismerné?! 😀Vadkenderkegyetlen vagy baszod 😀eaglesmcnabbtéged meg facebookon is ismerlek, talán fogalmad sincs róla kedves Csaba 😉konqueror
több mint 13 éve
Csabit ki ne ismerné?! 😀téged meg facebookon is ismerlek, talán fogalmad sincs róla kedves Csaba 😉konquerorshawnka barátjának bármit (igen, még ezt is tudom)konquerorkegyetlen vagy baszod 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
az zsír, nekem nem adott visszajelzést 😀 én csak várom a szilveszter offereket, oda megyek ahol több luvnya lesz 😛Mégegyszer köszönöm! Azért ne hagyd, hogy szilveszterkor majd nagyon elkallódjon... 😉 (igen, énmeg ezt tudom 😀 )VadkenderTökéletes! Köszönöm szépen, egy igazi Úr vagy 😀Vadkendershawnka barátjának bármit (igen, még ezt is tudom)konqueror
több mint 13 éve
Konqueror a Big Brother személyesen 😀téged meg facebookon is ismerlek, talán fogalmad sincs róla kedves Csaba 😉konquerorshawnka barátjának bármit (igen, még ezt is tudom)konquerorkegyetlen vagy baszod 😀eaglesmcnabb
Off: Konq nézz rá twitterre 😛
több mint 13 éve
téged meg facebookon is ismerlek, talán fogalmad sincs róla kedves Csaba 😉shawnka barátjának bármit (igen, még ezt is tudom)konquerorkegyetlen vagy baszod 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Mégegyszer köszönöm! Azért ne hagyd, hogy szilveszterkor majd nagyon elkallódjon... 😉 (igen, énmeg ezt tudom 😀 )shawnka barátjának bármit (igen, még ezt is tudom)konquerorígy tudtam megoldani, boldog karácsonyt 😛Tökéletes! Köszönöm szépen, egy igazi Úr vagy 😀Vadkender
konqueror
több mint 13 éve
shawnka barátjának bármit (igen, még ezt is tudom)konquerorkegyetlen vagy baszod 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
shawnka barátjának bármit (igen, még ezt is tudom)Tökéletes! Köszönöm szépen, egy igazi Úr vagy 😀VadkenderAnnak nagyon örülnék. Persze ha neked nemgond 😉Vadkenderígy tudtam megoldani, boldog karácsonyt 😛
konqueror
több mint 13 éve
Tökéletes! Köszönöm szépen, egy igazi Úr vagy 😀így tudtam megoldani, boldog karácsonyt 😛átméretezzem a másikat hogy jó legyen?konquerorAnnak nagyon örülnék. Persze ha neked nemgond 😉Vadkender
konqueror
több mint 13 éve
így tudtam megoldani, boldog karácsonyt 😛Annak nagyon örülnék. Persze ha neked nemgond 😉VadkenderMár mondta Shawnka is... de azért nemakartam ugy mert a mizzous nagyobb, és ugymeg ocsmány 😕átméretezzem a másikat hogy jó legyen?konqueror
Rendben...Vadkender