NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Hagyjátok már. Leírta, hogy az egész csak egy fogadás volt, mit nem értetek?😂

több mint 14 éve
én vagyok a tökéletes ellenpólusod, aki rühelli a muzikális kultúrálódást, a nem-Seagalos filmeket, a politizálást, a háborúkat, sőt még a facebook játékokat is 😀kultúrsznob, a barbár az pont te vagy 😛JJNem csak ncaa ismertető írás közben lehet elfáradni 😊tenorxhagyjad, JJ igazi kultúrbarbár 😛Höri
de legalább van, aki ért a VV-hez meg a WWE-hez.
Az lesz a szép, ha jövőre ugyanarra a szakra fogunk járni az egyetemen 😛
több mint 14 éve
Stez, mond a helyszínt.ha én beírnám valahova h figyeljetek x like után elgondolkodom azon h lelépjek, és jönnének a likeok és olyan reakciók amilyenek jöttek, már nem arcoskodnék itt, hanem csendben fogtam volna a bibliám és leléptem volna.
Bria: nem ezt mondtam. Hanem hogy gondolkozok rajta. És nem megyek sehova.JC6
több mint 14 éve
kultúrsznob, a barbár az pont te vagy 😛hagyjad, JJ igazi kultúrbarbár 😛Höriha minden VV-néző ncaa ismertetőket írna, egy szavam nem lenne arra a fosraJJNem csak ncaa ismertető írás közben lehet elfáradni 😊tenorx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Stez, mond a helyszínt.Bria: nem ezt mondtam. Hanem hogy gondolkozok rajta. És nem megyek sehova.
több mint 14 éve
Hát, ha elgondolkodik és van egy kis büszkesége, akkor szerintem egyértelmű mi a helyes döntés.És hogy ellenőrzöd, hogy gondolkodik?Sancofigyelj tenorx, nem bagózol, ezt adom, de sokat kérsz. nem tudunk megegyezni? 😀JC6De. Betartod, amit ígértél 😛Pocs
több mint 14 éve
mert az a több millió vv-néző biztos megerőltető agyi és fizikai (gyúrtam is ma, fuckyeah) tevékenységet nap-nap utánNem csak ncaa ismertető írás közben lehet elfáradni 😊tenorxÉs akkor meg is fogtad a Való Világ lényegét 😀tenorxha minden VV-néző ncaa ismertetőket írna, egy szavam nem lenne arra a fosraJJ
na megyek is inkább megnézni a Híd a Kawai folyónt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
+ azért a 2 rekesz sört passzold csak ide, akkor mehetne a közös GM draft 😀ezentúl nem írhatsz se a gyűlölködő, se a soccer topikba.Hörimi????? :oJC6
több mint 14 éve
😀 De szééép 😀hagyjad, JJ igazi kultúrbarbár 😛Höriha minden VV-néző ncaa ismertetőket írna, egy szavam nem lenne arra a fosraJJNem csak ncaa ismertető írás közben lehet elfáradni 😊tenorx
több mint 14 éve
hagyjad, JJ igazi kultúrbarbár 😛Nem csak ncaa ismertető írás közben lehet elfáradni 😊tenorxÉs akkor meg is fogtad a Való Világ lényegét 😀tenorxha minden VV-néző ncaa ismertetőket írna, egy szavam nem lenne arra a fosraJJ
több mint 14 éve
te mondtad, 25 like v több =>elkotródsz.ezentúl nem írhatsz se a gyűlölködő, se a soccer topikba.Hörimi????? :oJC6
mi a kérdés?
több mint 14 éve
És hogy ellenőrzöd, hogy gondolkodik?De. Betartod, amit ígértél 😛PocsJC6 3 rekesz sörért azt mondom, hogy én vagyok a haverod és akkor nem égsz be 😀tenorxfigyelj tenorx, nem bagózol, ezt adom, de sokat kérsz. nem tudunk megegyezni? 😀JC6
több mint 14 éve
Nem csak ncaa ismertető írás közben lehet elfáradni 😊ha minden VV-néző ncaa ismertetőket írna, egy szavam nem lenne arra a fosraJJazt közvetlenül a lájkolásra való felhívása után írtam, de nem hat meg annyira a történet, hogy különösebben beleavatkozzamÉs akkor meg is fogtad a Való Világ lényegét 😀tenorx
csak jól esik most egy kicsit trashtalkolni a napi ncaa ismertetőírás utánJJ
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ezentúl nem írhatsz se a gyűlölködő, se a soccer topikba.Hörimi????? :o
több mint 14 éve
ha minden VV-néző ncaa ismertetőket írna, egy szavam nem lenne arra a fosraÉs akkor meg is fogtad a Való Világ lényegét 😀tenorxpedig nem rémlett, hogy JJ írta volna már akkor ezt. Sebaj, ezzel is muatom a respectet az adminok felé 😀Denyazt közvetlenül a lájkolásra való felhívása után írtam, de nem hat meg annyira a történet, hogy különösebben beleavatkozzam

---
több mint 14 éve
De. Betartod, amit ígértél 😛figyelj tenorx, nem bagózol, ezt adom, de sokat kérsz. nem tudunk megegyezni? 😀JC6Már váropm, mikor ír be JC6 haverja, hogy tényleg fogadás volt 😀StezJC6 3 rekesz sörért azt mondom, hogy én vagyok a haverod és akkor nem égsz be 😀tenorx
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
figyelj tenorx, nem bagózol, ezt adom, de sokat kérsz. nem tudunk megegyezni? 😀Már váropm, mikor ír be JC6 haverja, hogy tényleg fogadás volt 😀StezJC6 3 rekesz sörért azt mondom, hogy én vagyok a haverod és akkor nem égsz be 😀tenorx
több mint 14 éve
És akkor meg is fogtad a Való Világ lényegét 😀azt közvetlenül a lájkolásra való felhívása után írtam, de nem hat meg annyira a történet, hogy különösebben beleavatkozzamLOL, az admin =/= szuperhőspedig nem rémlett, hogy JJ írta volna már akkor ezt. Sebaj, ezzel is muatom a respectet az adminok felé 😀Deny
szöveget ki lehet cserélni, de a nevet meg az időpontot nem nagyon 😀Höri
több mint 14 éve
azt közvetlenül a lájkolásra való felhívása után írtam, de nem hat meg annyira a történet, hogy különösebben beleavatkozzampedig nem rémlett, hogy JJ írta volna már akkor ezt. Sebaj, ezzel is muatom a respectet az adminok felé 😀DenySzerintem JJ szedte ki, és írta helyére, hogy nem akar a bowl.hu senkit elzavarniDenyLOL, az admin =/= szuperhős
csak jól esik most egy kicsit trashtalkolni a napi ncaa ismertetőírás után

---
több mint 14 éve
Már váropm, mikor ír be JC6 haverja, hogy tényleg fogadás volt 😀StezJC6 3 rekesz sörért azt mondom, hogy én vagyok a haverod és akkor nem égsz be 😀
több mint 14 éve
Már váropm, mikor ír be JC6 haverja, hogy tényleg fogadás volt 😀
több mint 14 éve
pedig nem rémlett, hogy JJ írta volna már akkor ezt. Sebaj, ezzel is muatom a respectet az adminok felé 😀LOL, az admin =/= szuperhősJaja, pont most akartam írni... Így nem tudom visszavonni a likeot 😕tenorxSzerintem JJ szedte ki, és írta helyére, hogy nem akar a bowl.hu senkit elzavarniDeny
több mint 14 éve
Mindig van lejjebb 😀 Kellemes emlékeket ébresztett 😀