NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Mócsa Todd, jól hangzik 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Dzsoki: Nem értem az elutasítást, pedig ma már találkoztam olyannal is, akit Buldózernek hívtak...Rataccessaz első Toddra sem kell sokat várni 😀 ha esetleg lenne már belőle több is majd megpályázom a Herremanst 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Schleck: Érthető amit mondassz, viszont szerintem itt épp a hivatalos, személyi igazolványba írt névről van szó... Nyilván azt bírálja majd el az illetékes, és nem a majdani becenevét 😊 Nem úgy mennél oda Te sem ha történetesen norvég lennél, hogy Teréz lesz a hivatalos, de valójában Szarcsimbók névre fog hallgatni 😊Dzsoki: Nem értem az elutasítást, pedig ma már találkoztam olyannal is, akit Buldózernek hívtak...
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
T. Mészáros András fővárosi fideszes politikus fiát Kishercegnek hívják, beadta egyéni kérvénnyel és átment. Adtak be pl. Dömperre is, hogy az milyen férfias, de azt elutasították.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
zsidó származása miatt a Weschselmannt érthető módon nem erőltette a 2. vh idején...JJ TillerMondjuk nőneműként Ferikének hívatni magad nem tűnik egy túl jó álcának 😀
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ennél feleslegesebb vitatémát nehezen találhatnánk, de nem vagyok biztos benne, hogy nem a 10-es évektől kezdve használta a Ferike nevet. 😊zsidó származása miatt a Weschselmannt érthető módon nem erőltette a 2. vh idején...JJ Tilleraz csak ragadványnév, polgári neve Wechselmann FranciskaJJ TillerMiért lenne ragadványnév? Ahogy látom azok a nevek vannak nemdőlttel írva, amit használtak a színészpályafutásuk során. Ez pedig nem ragadványnév szerintem. Laborfalvi Rózát sem sokan ismerik Benke Juditként.F.Schleck
Egyébként értem, hogy nem a Ferike szerepelt a személyi igazolványában, de a színészeknél máig elég gyakori a felvett nevek használata és ha a Portman név lenne mondjuk mai hangzással vicces, akkor szerintem Natalie Portman is jó példa lehetne.
több mint 13 éve
zsidó származása miatt a Weschselmannt érthető módon nem erőltette a 2. vh idején...Miért lenne ragadványnév? Ahogy látom azok a nevek vannak nemdőlttel írva, amit használtak a színészpályafutásuk során. Ez pedig nem ragadványnév szerintem. Laborfalvi Rózát sem sokan ismerik Benke Juditként.F.SchleckÉrdekes, mert a Jenni szabályos női név és te hívhatod dzsenninek is. 😊az csak ragadványnév, polgári neve Wechselmann FranciskaJJ Tiller
Egyébként nem lenne sok esélyed, mert direkt az ilyenek elkerülése érdekében van valami alapelv, hogy csak igazi külföldi neveket lehet behozni és azt a kinti írásmód szerint.
Mielőtt valaki azt hinné, hogy csak manapság vannak hülye nevek, egy régi színésznőnket is megemlítem: http://mek.niif.hu/02100/02139/html/sz28/268.htmlF.Schleck
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Fekete Pákó sem Lapite Oludayo-ként ismert, pedig gondolom az van írva a személyi igazolványába 😊 Erre mondjuk nem esküdnék meg 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Miért lenne ragadványnév? Ahogy látom azok a nevek vannak nemdőlttel írva, amit használtak a színészpályafutásuk során. Ez pedig nem ragadványnév szerintem. Laborfalvi Rózát sem sokan ismerik Benke Juditként.az csak ragadványnév, polgári neve Wechselmann FranciskaJJ TillerNa, akkor lehet megéri megpróbálkozni a Jenniferrel is 😀 Ha Jani van akkor lehetne Jeni is, ezt igazán nem utasíthatják el 😊RataccessÉrdekes, mert a Jenni szabályos női név és te hívhatod dzsenninek is. 😊
Egyébként nem lenne sok esélyed, mert direkt az ilyenek elkerülése érdekében van valami alapelv, hogy csak igazi külföldi neveket lehet behozni és azt a kinti írásmód szerint.
Mielőtt valaki azt hinné, hogy csak manapság vannak hülye nevek, egy régi színésznőnket is megemlítem: http://mek.niif.hu/02100/02139/html/sz28/268.htmlF.Schleck
több mint 13 éve
az csak ragadványnév, polgári neve Wechselmann FranciskaNa, akkor lehet megéri megpróbálkozni a Jenniferrel is 😀 Ha Jani van akkor lehetne Jeni is, ezt igazán nem utasíthatják el 😊RataccessÉrdekes, mert a Jenni szabályos női név és te hívhatod dzsenninek is. 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Akkor még a Hollai Olivér féle kiejtés szerint magyarosítottak, úgy tűnik. 😀Mielőtt valaki azt hinné, hogy csak manapság vannak hülye nevek, egy régi színésznőnket is megemlítem: http://mek.niif.hu/02100/02139/html/sz28/268.htmlF.SchleckHa már itt tartunk: http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1rnai_Zseni
Várnai Zsenifer 😛 (a kettőből simán összeáll a kép, ha van Zseni, meg van Ferike, akkor miért ne lehetne Zseni Ferike 😊Rataccess
Zseni Ferike pedig volt miniszterelnökünk. 😊
több mint 13 éve
Mielőtt valaki azt hinné, hogy csak manapság vannak hülye nevek, egy régi színésznőnket is megemlítem: http://mek.niif.hu/02100/02139/html/sz28/268.htmlF.SchleckHa már itt tartunk: http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1rnai_Zseni
Várnai Zsenifer 😛 (a kettőből simán összeáll a kép, ha van Zseni, meg van Ferike, akkor miért ne lehetne Zseni Ferike 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
A "Kabát Kevin" kicsit viccesen hangzik- legalább is nekem.Amúgy ha már érdekes gyereknevek- Az megvan hogy hívják Kabát Péter fiát? Kabát Kevin. Nem tudom megállni hogy ne nevessek ha ez szóba kerül...iktriada Kevinnel mibajod?
másik egykori válogatott focistánk Herczeg Miki fia is Kevin. (mellesleg rokon 😛 )Höri
több mint 13 éve
Amúgy ha már érdekes gyereknevek- Az megvan hogy hívják Kabát Péter fiát? Kabát Kevin. Nem tudom megállni hogy ne nevessek ha ez szóba kerül...iktriada Kevinnel mibajod?
másik egykori válogatott focistánk Herczeg Miki fia is Kevin. (mellesleg rokon 😛 )
több mint 13 éve
Na, akkor lehet megéri megpróbálkozni a Jenniferrel is 😀 Ha Jani van akkor lehetne Jeni is, ezt igazán nem utasíthatják el 😊RataccessÉrdekes, mert a Jenni szabályos női név és te hívhatod dzsenninek is. 😊
Mielőtt valaki azt hinné, hogy csak manapság vannak hülye nevek, egy régi színésznőnket is megemlítem: http://mek.niif.hu/02100/02139/html/sz28/268.html
több mint 13 éve
Amúgy ha már érdekes gyereknevek- Az megvan hogy hívják Kabát Péter fiát? Kabát Kevin. Nem tudom megállni hogy ne nevessek ha ez szóba kerül...
több mint 13 éve
Na, akkor lehet megéri megpróbálkozni a Jenniferrel is 😀 Ha Jani van akkor lehetne Jeni is, ezt igazán nem utasíthatják el 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
minden évben frissül.Egyszerű. A Jennifer nincs benne az utónévtárban és ezért nem is adhatod neki.F.SchleckAhha, így tényleg egyszerű, megint tanultam valamit 😊 ... Nekem azt mondta haverom, hogy bármit adhatsz, csak fonetikusan kell írni - elég meggyőzően állította, de akkor valószínű félretájékoztatott 😊
Így viszont mostantól már nem lehet új nevet adni? Csak azt ami benne van az utónévtárban (ez mondjuk elég geciség lenne, mekkora kibaszás hogy Fradikának elnevezheted a gyereked, de Újpestkének nem... 😀 ) ? Mióta van egyáltalán utónévtár, gondolom nem rég, mert akkor nem lennének Dzseniferek se 😊Rataccess
lehet beadni kérvényt és vagy elfogadják, vagy nem.
egyszer szerették volna, hogy lehessen adni "Kazetta" nevet a gyerekeknek, de azt pl elutasították.
több mint 13 éve
Egyszerű. A Jennifer nincs benne az utónévtárban és ezért nem is adhatod neki.F.SchleckAhha, így tényleg egyszerű, megint tanultam valamit 😊 ... Nekem azt mondta haverom, hogy bármit adhatsz, csak fonetikusan kell írni - elég meggyőzően állította, de akkor valószínű félretájékoztatott 😊
Így viszont mostantól már nem lehet új nevet adni? Csak azt ami benne van az utónévtárban? (ez mondjuk elég geciség lenne, mekkora kibaszás hogy Fradikának elnevezheted a gyereked, de Újpestkének nem... 😀 ) Mióta van egyáltalán utónévtár, gondolom nem rég, mert akkor nem lennének Dzseniferek se 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ja; azért játszik pl a német női soccerválogatottban egy Dszenifer Marozsán nevű egész jó spiler. Ki lehet találni ebből hol született....Egyszerű. A Jennifer nincs benne az utónévtárban és ezért nem is adhatod neki.F.SchleckIgen. Pont ettől űbergagyi ilyen nevet adni.Sobri JóskaPont ezen szakadtunk hajnalban, amikor bemondták a híradóban hogy Brendon János az első magyar 2010-es születésű egyén... Mi van ha én azt mondom az anyakönyvezetőnek (vagy nem tudom ki az illetékes), hogy én nem Dzsenifernek, hanem Jennifernek szeretném hívni a kölköt (J-vel ejtsd...). Ki van játszva a rendszer? Talán az ipszilon meg a duplavé az a két betű, amit nem lehet így megtrükközni 😊Rataccess
több mint 13 éve
Egyszerű. A Jennifer nincs benne az utónévtárban és ezért nem is adhatod neki.Pont ezen szakadtunk hajnalban, amikor bemondták a híradóban hogy Brendon János az első magyar 2010-es születésű egyén... Mi van ha én azt mondom az anyakönyvezetőnek (vagy nem tudom ki az illetékes), hogy én nem Dzsenifernek, hanem Jennifernek szeretném hívni a kölköt (J-vel ejtsd...). Ki van játszva a rendszer? Talán az ipszilon meg a duplavé az a két betű, amit nem lehet így megtrükközni 😊Rataccesscsak fonetikus átiratban viselhetik nem ?gabtsiIgen. Pont ettől űbergagyi ilyen nevet adni.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Pont ezen szakadtunk hajnalban, amikor bemondták a híradóban hogy Brendon János az első magyar 2010-es születésű egyén... Mi van ha én azt mondom az anyakönyvezetőnek (vagy nem tudom ki az illetékes), hogy én nem Dzsenifernek, hanem Jennifernek szeretném hívni a kölköt (J-vel ejtsd...). Ki van játszva a rendszer? Talán az ipszilon meg a duplavé az a két betű, amit nem lehet így megtrükközni 😊csak fonetikus átiratban viselhetik nem ?gabtsiIgen. Pont ettől űbergagyi ilyen nevet adni.Sobri Jóska
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ugyan nem rapper, de KIRÁLY!Prügyön bármi lehet. Az a város, ahol ha nem elég gyorsan hajtasz át kocsival, akkor annyi a felnieidnek 😀két kérdést vet ez fel.
Három osztálytársam volt onnan általánosból, gimire mind átköltöztek Szerencsre.tenorx
a, miért nem nevelt még ki ez a közeg egy komoly rappert sem?
b, miért nem készült még film erről az igen brutális helyszínről?Höri
http://www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMPLEN/cikk/a-prugyi-kaszas-kiraly/cn/news-20090918-10263096
több mint 13 éve
csak fonetikus átiratban viselhetik nem ?gabtsiIgen. Pont ettől űbergagyi ilyen nevet adni.
több mint 13 éve
Prügyön bármi lehet. Az a város, ahol ha nem elég gyorsan hajtasz át kocsival, akkor annyi a felnieidnek 😀két kérdést vet ez fel.
Három osztálytársam volt onnan általánosból, gimire mind átköltöztek Szerencsre.tenorx
a, miért nem nevelt még ki ez a közeg egy komoly rappert sem?
b, miért nem készült még film erről az igen brutális helyszínről?