OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lázas vagyok.Azon gondolkodom miközben lángol az arcom és úgy érzem a szemgolyóim mindjárt kiesnek,hogy a hidegtől hogy lehet betegnek lenni?Mert nekem ez most biztos hogy nem vírusos.Tegnap legjobb barátom és barátnője társaságában töltöttem az éjszakát és bizony legalább 3-4 óra hosszat töltöttünk a szabadban -13 fokban sapka nélkül.Már délután amikor jöttem hazafele éreztem hogy gyenge vagyok meg fáj a fejem,de azt hittem csak a másnaposság része.Hát kurvára nem.Úgye ha jól tudom a láz azt jelenti hogy gyulladás van a szervezetben,de hidegtől hogy keletkezik gyulladás?Ugye csak hogy a fórum alapvető témájánál maradjunk a NFLben is használják a jégfürdőt és ez esetben az pont hogy gyulladás csökkentő.A másik meg hogy nekem sose volt még "megfázásom",hidegtől sose volt semmi bajom sőt.Ha ilyenek vannak mint most (láz,fejfájás,nincs hangom,köhögök)az indig vírusos,valakitől elkapom,általában friss kapcsolat elején amikor gondolom még gyengébb az immunrendszer a másikkal szemben.Szóval én most lehet hogy nagyon homály vagyok és a láz már az agyamra ment,de valaki tényleg magyarázza el nekem hogy a hidegtől hogy lehet betegnek lenni?Cowboykarcsia szervezetedben lévő baktériumok egy része akkor tud működésbe lépni, ha a testhőmérsékleted lecsökken. vagy elég az is hogyha egy bizonyos helyen nagyobb hideg éri huzamosabb ideig
több mint 13 éve
Lázas vagyok.Azon gondolkodom miközben lángol az arcom és úgy érzem a szemgolyóim mindjárt kiesnek,hogy a hidegtől hogy lehet betegnek lenni?Mert nekem ez most biztos hogy nem vírusos.Tegnap legjobb barátom és barátnője társaságában töltöttem az éjszakát és bizony legalább 3-4 óra hosszat töltöttünk a szabadban -13 fokban sapka nélkül.Már délután amikor jöttem hazafele éreztem hogy gyenge vagyok meg fáj a fejem,de azt hittem csak a másnaposság része.Hát kurvára nem.Úgye ha jól tudom a láz azt jelenti hogy gyulladás van a szervezetben,de hidegtől hogy keletkezik gyulladás?Ugye csak hogy a fórum alapvető témájánál maradjunk a NFLben is használják a jégfürdőt és ez esetben az pont hogy gyulladás csökkentő.A másik meg hogy nekem sose volt még "megfázásom",hidegtől sose volt semmi bajom sőt.Ha ilyenek vannak mint most (láz,fejfájás,nincs hangom,köhögök)az indig vírusos,valakitől elkapom,általában friss kapcsolat elején amikor gondolom még gyengébb az immunrendszer a másikkal szemben.Szóval én most lehet hogy nagyon homály vagyok és a láz már az agyamra ment,de valaki tényleg magyarázza el nekem hogy a hidegtől hogy lehet betegnek lenni?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
http://moneymaka.blog.hu/2011/01/30/elmelkedes_a_bulizasrola leírt akadályok reálisak.
Írtam egy ilyet, van, aki nem ért egyet?Maka
bár egy két konklúzióval nem értek egyet, az elkeserítő summával meg végképp nem
több mint 13 éve
Komoly volt tegnap a földrengés... Épp megyek le a konyhába, feljövök, barátnőm kérdi, hogy futottam-e a lépcsőn.. Mondom igen, miért? Hát mert hogy megremegtek a szekrények.. Néztem egy nagyot, főleg, hogy tömör kő/beton/nemtommidek.vakemény anyagból van a lépcső, de hát mondom jóvanakkor... Húgom meg mondja, hogy rosszul van, az előbb pl. úgy látta, mintha megmozdult volna a tv, szekrény, meg ilyenek... Gyönyörű mondom, erre pár perc múlva hív anya, hogy a másik húgomék Bicskén kirohantak a házból, mert olyan földrengés volt, hogy halálra rémültek... Mint kiderült, ugye itt fehérváron is lehetett érezni, így kiderült, hogy én sem vagyok 600 kiló, hogy megrengessem futással a szekrényt 😀 és a tesóm se haluzott 😀 Egyébként Fehérváron belül is különböző volt, nálunk pl. csak enyhe szinten (én pl. a lépcsőn nem éreztem), míg a város közepén/másik felén meg rendesen odébb csúszott haverom ágya..
több mint 13 éve
Maka
2 760
http://moneymaka.blog.hu/2011/01/30/elmelkedes_a_bulizasrolÍrtam egy ilyet, van, aki nem ért egyet?
több mint 13 éve
Köszi! 😀www.cubeecraft.com 😉pc_xhehehe, hogy mikre nem jó a vizsgaidőszak 😀 pc_xilyet hogy kell csinálni? 😀Hall Of Green
több mint 13 éve
www.cubeecraft.com 😉hehehe, hogy mikre nem jó a vizsgaidőszak 😀 pc_xilyet hogy kell csinálni? 😀Hall Of Green
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Hát nem gondoltam, hogy ilyet valaha át fogok élni T'bányán.Pont leugrott az ágyról sógornőm 2- kilós yorki kutyája, mikor történt. Dobbantott nagyot. 😀
több mint 13 éve
hehehe, hogy mikre nem jó a vizsgaidőszak 😀 pc_xilyet hogy kell csinálni? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Táncsics 😊http://www.youtube.com/watch?v=ggzRJ7Cs1hABenedek hegy, Séd patak 😀 jó kis VP style
Tesómék remekműve a szalagavatójukra 😉
szerk.:
Lesz kimaradt jelenetek (bakik) videó isLittle Jarry
melyik suli ez?konqueror
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=ggzRJ7Cs1hABenedek hegy, Séd patak 😀 jó kis VP style
Tesómék remekműve a szalagavatójukra 😉
szerk.:
Lesz kimaradt jelenetek (bakik) videó isLittle Jarry
melyik suli ez?
több mint 13 éve
tök jó h tekintettel vagy azokra is akiknek nincs twittere.boldogságom akkor lenne határtalan, ha szerkesztenéd a hsz-t.
több mint 13 éve
bakker, épp a kártyavárépítési guiness rekord kísérlet végén járok amikor BUMMMMM....földrengés!Twitter - másodperce
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tessékhttp://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Maps/10/20_45.php
több mint 13 éve
1985 óta nem volt ilyen erős rengés Magyarországon.A földrengés óta csak KoZsó-klippek jönnek be nálam a YouTube-on. Mi történt?
Twitter - másodperce
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
asszem 3 vagy 4 éve volt érezhetőbb szilveszterkor. én akkor sem vettem észre
több mint 13 éve
Nem földrengés, csak Viktorra rászakadt a plafon a hazugságoktól.Twitter - másodperce
😊
több mint 13 éve
bezonyTatabányán megrengett a föld... Máshol hasonló tapasztalatok esetleg?RataccessFehérváron isHanni
bár mi biztos rossz helyen lakunk mert semmi nem volt.
több mint 13 éve
Most olvasom hogy 4,7-es erősségű, és Oroszlány volt a középpont... Az tőlünk kb. 15 km. Kiváncsi vagyok az oroszlányi bányászok mit élhettek át 😀Rataccesstbányai haver mondta, hogy as könyvek leestek a polcról 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Most olvasom hogy 4,7-es erősségű, és Oroszlány volt a középpont... Az tőlünk kb. 15 km. Kiváncsi vagyok az oroszlányi bányászok mit élhettek át 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Egyik haverom facebookos kiírása a földrengés után:"Elindult a Cataclysm élőben is!!!44" 😀
több mint 13 éve
Tatabányán megrengett a föld... Máshol hasonló tapasztalatok esetleg?RataccessFehérváron is
több mint 13 éve
Itt Borsodban semmi, viszont egy győri barátom írta, hogy nagyon durván rengett a házuk.
több mint 13 éve
Hűűű, ez durva volt, ilyenben még nem volt részem...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Én pont most hívtam fel anyámékat, hogy ők éreztek e valamit, mert már azt hittem, hülye vagyok, hogy Bp belvárosában éreztem valamit, de azt hittem csak haluzok. 😊