OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Aham. Az intellektusom kiverte a biztosítékot.Földrengés? Bazz... tényleg nem kéne babot ennem... :rolleyes:toxiqueEzen sokat (inkább - ennyit) gondolkodtál?szaba
több mint 13 éve
Végre nevén nevezika dolgokat már valahol: http://index.hu/kulfold/2011/02/02/romaniaban_ciganyok_lesznek_a_romak/
több mint 13 éve
Az önarcképed nem rossz. 😛a kép király, viszont az aláírás szarHurkanem én készítemkonqueror
több mint 13 éve
Biztos egy helyről veszik a cuccot: http://comment.blog.hu/2011/02/01/milyen_cuccot_szedhet_dj_jeszy 😀Földrengés? Bazz... tényleg nem kéne babot ennem... :rolleyes:toxiqueEzen sokat (inkább - ennyit) gondolkodtál?szaba
több mint 13 éve
szaba
10 546
Földrengés? Bazz... tényleg nem kéne babot ennem... :rolleyes:toxiqueEzen sokat (inkább - ennyit) gondolkodtál?
több mint 13 éve
Földrengés? Bazz... tényleg nem kéne babot ennem... :rolleyes:
több mint 13 éve
Jason & Devin McCourty"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
a kép király, viszont az aláírás szar
több mint 13 éve
ilemit is....Atdhe-t betámadta a Médiahatóság 😀RajnaA channelsurfinget is...Black_Adder
több mint 13 éve
Atdhe-t betámadta a Médiahatóság 😀RajnaA channelsurfinget is...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Atdhe-t betámadta a Médiahatóság 😀Rajnahatásos volt már van másik
http://atdhenet.tv/index.html
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=vj3uMTwqtTUlol 😀
bahh, Road Runner & Koyote állítólag final episodekonqueror
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=vj3uMTwqtTUbahh, Road Runner & Koyote állítólag final episode
több mint 13 éve
1-1 km-es távolságban is voltak nagy különbségek. Fehérváron belül pl. nálunk kisebb szekrényrezgés volt, ismerősömnél az ágy is odébbment, szóval tényleg össze-vissza érzékelte mindenki.Nemtom, csak érdekel ki merre volt és, hogy mit érzett😊Földrengésből speciel Pomázon én nem éreztem semmit.törésvonal?JJ Tiller
Van aki meg esküszik rá pesten, hogy érezte...kishaszi
Mindenesetre nekem nem hiányzik az ilyesmi😀😀kishaszi
több mint 13 éve
Nemtom, csak érdekel ki merre volt és, hogy mit érzett😊Földrengésből speciel Pomázon én nem éreztem semmit.törésvonal?JJ Tiller
Mindenesetre nekem nem hiányzik az ilyesmi😀😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Földrengésből speciel Pomázon én nem éreztem semmit.törésvonal?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Földrengésből speciel Pomázon én nem éreztem semmit.Van aki meg esküszik rá pesten, hogy érezte...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Ezzel mindnyájan így vagyunk. 😊a leggyorsabban a fejeden és a lábadon keresztül adja le a hőt a tested. Ergó cipő és sapka nélkül fázol meg a leghamarabb 😛Já amúgy,meg az is lehet hogy ahogy öregszem úgy gyengülök.Emlékszem a 16-17-18 évesen egy póló farmer kombókban eltöltött szilveszterekre úgy hogy semmi bajom nem volt.Nem tudom hogy te ezt észrevetted e.Cowboykarcsi
Az hogy éppen mennyi hidegtől leszel beteg nagyban függ az immunrendszered éppen aktuális állapotától. Én is szeretem a hideget, de mostanában hamar megfázom. Most is beteg vagyok bár ezt most vsz elkaptamharomt
Én 24 éves kormig kábé csak katona-, és sportorvosnál voltam, se nátha, se megfázás, se lukas fog. 😊 (Csak néhány sportsérülés, de az nem számít.)
Aztán ahogy öregszik az ember használódik el, gyengül mg a szervezete, és amit simán bírt még kamaszként, azt már nem annyira felnőttként. Szerintem is hülyeség, de ez van. 😊
több mint 13 éve
a leggyorsabban a fejeden és a lábadon keresztül adja le a hőt a tested. Ergó cipő és sapka nélkül fázol meg a leghamarabb 😛Já amúgy,meg az is lehet hogy ahogy öregszem úgy gyengülök.Emlékszem a 16-17-18 évesen egy póló farmer kombókban eltöltött szilveszterekre úgy hogy semmi bajom nem volt.Nem tudom hogy te ezt észrevetted e.
Az hogy éppen mennyi hidegtől leszel beteg nagyban függ az immunrendszered éppen aktuális állapotától. Én is szeretem a hideget, de mostanában hamar megfázom. Most is beteg vagyok bár ezt most vsz elkaptamharomt
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a leggyorsabban a fejeden és a lábadon keresztül adja le a hőt a tested. Ergó cipő és sapka nélkül fázol meg a leghamarabb 😛Az hogy éppen mennyi hidegtől leszel beteg nagyban függ az immunrendszered éppen aktuális állapotától. Én is szeretem a hideget, de mostanában hamar megfázom. Most is beteg vagyok bár ezt most vsz elkaptam