NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Részegen semmi sem jó, ami testmozgással jár.catattack
hát azééééért :cool: 😀

több mint 14 éve
catattack 3 520
Részegen semmi sem jó, ami testmozgással jár.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
esküsuöm a legjob b részegen biciklizi ! an és élj3nna húsvéth vboldog unepekdt ,inednk9jnek!Cowboykarcsi
10. után már unalmasBébé
+1...😊
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
esküsuöm a legjob b részegen biciklizi ! an és élj3nna húsvéth vboldog unepekdt ,inednk9jnek!Cowboykarcsi
egs 😀

|
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 887
Ejj, te aztán magadba is locsoltál ezt-azt. :rolleyes:
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 531 — rabszolga
10. után már unalmas
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
esküsuöm a legjob b részegen biciklizi ! an és élj3nna húsvéth vboldog unepekdt ,inednk9jnek!

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 887
Másnál is szarakodik a T-Home?Matthew99
Nálam nem.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
Másnál is szarakodik a T-Home?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 573 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Boldog Húsvétot! Aztán jól tunkoljátok tele a főtt tojásaitokkal a vendégeket!

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 274 — no es importante
yeah, van avatarodHöri
mert bátor vagyok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
de már korábban is megtanulhattam volna, hogy minden szarkasztikus megjegyzés után kötelezően a teljes szmájlikészletet fel kell használni a félreértések elkerülése végettJJ
így van, mehetsz a sarokba kukoricára térdepelni, közben pedig elgondolkodhatsz a világ dolgain 😊 😐 😕 😀 :o 😉 :/ 😛 😂 :mad: :rolleyes: :cool:

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
yeah, van avatarod

több mint 14 éve
attól hogy téged meg a bowl.hu Empedoklészének nevezlek, még nem leszel az

azért is írtam oda, hogy index, nehogy valakit megtévesszen a szvasztikára tett érces hasonlatom, de már korábban is megtanulhattam volna, hogy minden szarkasztikus megjegyzés után kötelezően a teljes szmájlikészletet fel kell használni a félreértések elkerülése végett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 143 — #NoStress
Én arra ugrok rá, hogy Sai Babát az indiai Hitlernek nevezed.
Az égvilágon semmi köze Hitlerhez, az, hogy az index ilyen szerencsétlen képet választott az ő bakijuk.

több mint 14 éve
tudtam hogy valaki benézi, még a személyt is eltaláltamJJ
Ezt a Hitleres dolgot te nézted be. Mi köze lenne hozzá?Sobri Jóska
teljesen tisztában vagyok, hogy a nácik a közép-ázsiai árjáktól vették a horogkeresztes jelet és adtak neki teljesen más értelmezést, szinte vártam hogy erre valaki (valaki = Sobri) ráugorjon

---
több mint 14 éve
Ezt a Hitleres dolgot te nézted be. Mi köze lenne hozzá?

több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
😀 😀 😀
több mint 14 éve
tudtam hogy valaki benézi, még a személyt is eltaláltam

---
több mint 14 éve
Azért az érdekelne, hogy mitől lenne Sai Baba az indiai Hitler?
Tudtommal a vallási bizniszben utazott és nem a politikaiban, valamint sokkal inkább befogadó alapvetésekre építette a szektáját, mint kirekesztőre.
Ha az index fotónál a szvasztika tévesztett meg, az Indiában más jelentéssel bír, mint Európában.
Én nem rajongok az ilyen csodatévőkért, vallási tébolyt terjesztőkért, de azért Hitlerhez hasonlítani elég meredek.
http://www.kristalyakademia.hu/tanitasok/sai_baba_tanitasai

több mint 14 éve
Ez meg ki a franc, JJ? 😀JC6
az indiai hitler
amúgy index címlap, főcikk alatti hír

---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez meg ki a franc, JJ? 😀
több mint 14 éve
hiába állította határozottan a nagy "csodatevő", nem élte meg a tervezett 96 évet

---
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Stitch, a PMet nem kaptad meg?? 😮

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
stitch90 256
Hali! Kellene egy kis segítség. Olyan weboldalt keresek(igen kerestem és keresem már egy darabja google-n), ahol ilyen (Húsvéti) köszön(t)őlap sémák vannak és ki lehetne tölteni. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném!

Minden kedves fórumozónak Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Vamos Gringos!