Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Így hogy Nuis elfáradt az uccsó körre, így azért még nyitott..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
két ruszki is a döntőben, királyna gyerünk klaebo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Diggins szépen betolta a lécet
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
UPC kábeleseknek meg horizon go!
több mint 6 éve
Nekem ez spec. szarrá akad az olimpia alattGyorskorihoz stream?www.m4sport.hu/elo
Jakehomer
fent ki tudod választani
eaglesmcnabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Áh zsír köszi!Gyorskorihoz stream?www.m4sport.hu/elo
Jakehomer
fent ki tudod választani
eaglesmcnabb
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Gyorskorihoz stream?www.m4sport.hu/elo
Jakehomer
fent ki tudod választani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ott nincs svéd, az nem annyira érdekel. 😊 Ráadásul csak m4m s Euro1m van gép előtt most nem akarok csücsülniInkább a korit nézd, a sífutásban még elődöntők jönnek, de 1500-on most jönnek a lényegi párok.......ezt nem is értem...na mindegy akkor most még nézzük a sífutástcsak 22.-én13.25-ig dolgozunk egy kicsit😊Akkor lesz a döntő még ma?
NB2
dande
braxa88
dande
Igor
több mint 6 éve
sífutás spint döntő lesz, nem kori13.25-ig dolgozunk egy kicsit😊Akkor lesz a döntő még ma?
NB2
dande
több mint 6 éve
Inkább a korit nézd, a sífutásban még elődöntők jönnek, de 1500-on most jönnek a lényegi párok.......ezt nem is értem...na mindegy akkor most még nézzük a sífutástcsak 22.-én13.25-ig dolgozunk egy kicsit😊Akkor lesz a döntő még ma?
NB2
dande
braxa88
dande
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Én ezt az egészet nem bírom követni 😀.....ezt nem is értem...na mindegy akkor most még nézzük a sífutástcsak 22.-én13.25-ig dolgozunk egy kicsit😊Akkor lesz a döntő még ma?
NB2
dande
braxa88
dande
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
.....ezt nem is értem...na mindegy akkor most még nézzük a sífutástcsak 22.-én13.25-ig dolgozunk egy kicsit😊Akkor lesz a döntő még ma?
NB2
dande
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
csak 22.-én13.25-ig dolgozunk egy kicsit😊Akkor lesz a döntő még ma?
NB2
dande
több mint 6 éve
Ja nálad három emberrel számoltam nem tudom miért 😀2 férfi, 2 nő.
gabokocka
Amúgy elég korrekt lesz a Nilsson/Falla féle elődöntő. 😉
több mint 6 éve
Van itt két Eagles drukker, küldjük az erőt 😀Egyrészt 10/6, tehát nem tudom hogy lesz 18... másrészt tudod jól hogy az éremnek is örülnék, és azért abban a döntőben mi leszünk a legesélytelenebbek. 😕Nekem 20 pont neked 18?Kussss 😛 csak 2 emberem van abban a koreai váltóban 😛a sárgák elszálltaksajnos nem mindegyik :d
NB2
eaglesmcnabb
Igor
gabokocka
Igor
több mint 6 éve
Ja nálad három emberrel számoltam nem tudom miért 😀
több mint 6 éve
Egyrészt 10/6, tehát nem tudom hogy lesz 18... másrészt tudod jól hogy az éremnek is örülnék, és azért abban a döntőben mi leszünk a legesélytelenebbek. 😕Nekem 20 pont neked 18?Kussss 😛 csak 2 emberem van abban a koreai váltóban 😛a sárgák elszálltaksajnos nem mindegyik :d
NB2
eaglesmcnabb
Igor
gabokocka
több mint 6 éve
13.25-ig dolgozunk egy kicsit😊Akkor lesz a döntő még ma?
NB2
több mint 6 éve
Nem tudom Korea mennyire húzta a végét, de nagyon szépen mentünk velük.
több mint 6 éve
Nekem 20 pont neked 18?Kussss 😛 csak 2 emberem van abban a koreai váltóban 😛a sárgák elszálltaksajnos nem mindegyik :d
NB2
eaglesmcnabb
Igor
több mint 6 éve
13.25-ig dolgozunk egy kicsit😊