Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Reméljük a japán gyereknek nem lesz semmi baja, még csak 16 éves. Valszeg az olimpia ennyi volt neki.
több mint 6 éve
Ez nagyon durva kezdés Shaun White-től. Nehéz lesz megverni innen.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
4. nap után az összesítés:drive.google.com/file/d/1FBN6ulJSUoUaQhDfZKK3RHhzOUi9UYQb
Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
Nem okoskodásból mondtam, azzal a résszel egyetértek, hogy reggel 8 és 10 között tényleg mindig van egy luft, Mondjuk nekem jó, mert nem szabizok, akkor dolgozok egy picit😊Könnyű itthonról okoskodni nyílván, én nem is az idő eltolódást szídom, hanem, hogy józan paraszti ésszel úgy beosztani az időpontokat, hogy minél több minden legyen élőben nézhető. Kb mint amit igor is írt. A mai napban benne maradt másfél-két óra lyukas idő.Mondjuk én nem értem ezt a rohadt ázsiai vonalat. Európában kb minden verseny 3x népszerűbb és nem is kell éjjel versenyezni senkinek. Azért vicc, hogy amúgy is hideg van, de még ráadásul totál éjjel vannak a versenyek😊Jó, éjszaka van, ez érthető (bár speciel pont curling vagy korcsolya mehetett volna később) - de az amcsiknak még nagyobb szívás...Mára kb. ennyi ugye, asszem még női hoki van...Ez is milyen fasza, ma fél2kor zár a bazár, tegnap meg 4 után lett vége a női normál sáncnak. De szerencsére 4 dolog is megy egy időben, mert miért ne...
Igor
peach
Igor
Nálam 5 téli olimpia közül 3 lenne Európában, egy Usában, egy meg Ázsiában! Afrika kimarad, me rasszista vagyok 😀
NB2
peach
több mint 6 éve
Nem feltétlenül...eddig. Hajnalban, azaz nekik kényelmes este volt eddig az összes Snowboard, műkori, alpesi sí, stb, ami náluk fontos, van ezer esélyes. És nekik hajnalban van a síugrás, szánkó, biatlon, stb, amit épp leszarnak 😀 Nem véletlenül van ez így...de az amcsiknak még nagyobb szívás...Mára kb. ennyi ugye, asszem még női hoki van...Ez is milyen fasza, ma fél2kor zár a bazár, tegnap meg 4 után lett vége a női normál sáncnak. De szerencsére 4 dolog is megy egy időben, mert miért ne...
Igor
peach
Igor
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Ez már csak a pénzről szól sajnos...ahogy Hirscher is mondta, ez már nem úgy megy, mint régebben sajnos, Európába mehetne azért Olimpia. Pénz volt Rio, Sochi, az lesz Peking, az ruszki foci VB, a brazil foci VB, kb minden az utóbbi 10 évben...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Könnyű itthonról okoskodni nyílván, én nem is az idő eltolódást szídom, hanem, hogy józan paraszti ésszel úgy beosztani az időpontokat, hogy minél több minden legyen élőben nézhető. Kb mint amit igor is írt. A mai napban benne maradt másfél-két óra lyukas idő.Mondjuk én nem értem ezt a rohadt ázsiai vonalat. Európában kb minden verseny 3x népszerűbb és nem is kell éjjel versenyezni senkinek. Azért vicc, hogy amúgy is hideg van, de még ráadásul totál éjjel vannak a versenyek😊Jó, éjszaka van, ez érthető (bár speciel pont curling vagy korcsolya mehetett volna később) - de az amcsiknak még nagyobb szívás...Mára kb. ennyi ugye, asszem még női hoki van...Ez is milyen fasza, ma fél2kor zár a bazár, tegnap meg 4 után lett vége a női normál sáncnak. De szerencsére 4 dolog is megy egy időben, mert miért ne...
Igor
peach
Igor
Nálam 5 téli olimpia közül 3 lenne Európában, egy Usában, egy meg Ázsiában! Afrika kimarad, me rasszista vagyok 😀
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Mondjuk én nem értem ezt a rohadt ázsiai vonalat. Európában kb minden verseny 3x népszerűbb és nem is kell éjjel versenyezni senkinek. Azért vicc, hogy amúgy is hideg van, de még ráadásul totál éjjel vannak a versenyek😊Jó, éjszaka van, ez érthető (bár speciel pont curling vagy korcsolya mehetett volna később) - de az amcsiknak még nagyobb szívás...Mára kb. ennyi ugye, asszem még női hoki van...Ez is milyen fasza, ma fél2kor zár a bazár, tegnap meg 4 után lett vége a női normál sáncnak. De szerencsére 4 dolog is megy egy időben, mert miért ne...
Igor
peach
Igor
több mint 6 éve
Jó, éjszaka van, ez érthető (bár speciel pont curling vagy korcsolya mehetett volna később) - de az amcsiknak még nagyobb szívás...Mára kb. ennyi ugye, asszem még női hoki van...Ez is milyen fasza, ma fél2kor zár a bazár, tegnap meg 4 után lett vége a női normál sáncnak. De szerencsére 4 dolog is megy egy időben, mert miért ne...
Igor
peach
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mára kb. ennyi ugye, asszem még női hoki van...Ez is milyen fasza, ma fél2kor zár a bazár, tegnap meg 4 után lett vége a női normál sáncnak. De szerencsére 4 dolog is megy egy időben, mert miért ne...
Igor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
A szlalom dögunalom lesz, mivel fogadtam Shiffrin ellen... a biatlonban úgyis Dahlmeier lesz, meg talán Wierer, női 1km-en Kodaira el fog esni... ez mondjuk izgalmas lesz. A többi az töltelék 😛Mára kb. ennyi ugye, asszem még női hoki van...Női slalom, biathlon , női 1km , normálsi curlnig és ffi hoki ,jó lesz az.
Holnap meg bemutatkozik az északi összetett, de ezt leszámítva elég gyenge napnak tűnik..
Igor
Sixo
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mára kb. ennyi ugye, asszem még női hoki van...Női slalom, biathlon , női 1km , normálsi curlnig és ffi hoki ,jó lesz az.
Holnap meg bemutatkozik az északi összetett, de ezt leszámítva elég gyenge napnak tűnik..
Igor
több mint 6 éve
Holnap annyira fos nap lesz, hogy inkább bemegyek dolgozni 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Mára kb. ennyi ugye, asszem még női hoki van...Holnap meg bemutatkozik az északi összetett, de ezt leszámítva elég gyenge napnak tűnik..
több mint 6 éve
Megmondtam vagy megmondtam hogy Geisenberger megnyeri?
több mint 6 éve
nyomott egy lochot?Nem voltak olyan nagy hibák, Eitberger feljött a második helyre, Geisenberger meg lesimázta
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
26 pont, kár azért a pedersen botlásért, de így sem rossz.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
nyomott egy lochot?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Elbaszta a kanadai kislányHüfner még inkább, meglesz neki a bronz
Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Na holnap jó szórakozást nektek!
több mint 6 éve
tudom miért nyert klaeboNem volt rajta sapka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ez bezzeg nem tud elesni.. DQ nincs. Áhh, hagyom a faszba ezt az egész olimpiát.. 😕Tehát viszlát holnap. 😊
Igor
több mint 6 éve
Bassza meg ,ez nagyon nagyon sima lett. Igor ezt sosem bocsájtom meg.