Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Bármiféle fantasy jó, amiben Igor hátul van 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Amúgy nézegetem szegény Igort 26 ponttal szerénykedik a utolsó helyen. Mi lenne, ha a 17. körös érvénytelen választása(rendszer hibája) helyére választhatna egy még nem bemutatkozó sportág vagy sportágon belüli specifikus versenyszám egy sportolóját?
több mint 6 éve
Meglepő, hogy a norvégok ekkora betlit toltak, azt hittem ott lesznek az élen legalább hárman.....Rossz sél, de egyébként sem nagy szám, amit tolnak. Akkor tudnak érmet nyerni, ha beletalálnak az ugrásba, és ott amradnak az élen (mint Riiber most, nyilván Schmid és Andersen ennél kicsit ttöbbet tudnak), de alapvetően azért jóval lassabbak, mint a németek vagy akár Watabe.
gabokocka
több mint 6 éve
Meglepő, hogy a norvégok ekkora betlit toltak, azt hittem ott lesznek az élen legalább hárman.....ugrásnál a 10-5 kurvajó szelet kapott, az utolsó 4 meg nagyon rosszat, pechjükre ott volt a 2 esélyesük, innentől nekik kb annyi is volt
gabokocka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Meglepő, hogy a norvégok ekkora betlit toltak, azt hittem ott lesznek az élen legalább hárman.....
több mint 6 éve
Rohadt frenzel, mikor bemákolta a szelet, már tudtam hogy ez lesz.Jó azért Watabe kihozta a maxot a körülményekből, de kurva idegesítő, inkább lenne 2 ugrás, és fele ekkora különbség a pontokból
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
azt hittem a japcsi behúzza...egész évben a németek alig villogtak
több mint 6 éve
Frenzel és Klapfer komoly mákot kapott a széltől, jobb lett volna a verseny, ha kicsit kisebbet ugranak, mint mindenki más, aki normálisabb széllel/lejjebb vitt beülővel ugrott.
több mint 6 éve
Majd a záróünnepség alatt egyszerre mennek minden pályán villanyfénynél 😀Kár érte. Remélem azért meg tudják rendezni az összes versenyt még mielőtt vége a limpiának.Női slalomot tovább halasztják.Sőt át is tették péntekre.
Sixo
dawyd728
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Hát akkor igazat kell ,hogy adjak , tényleg gyenge lesz a mai program 😀Legalább délután lehet nézni zavaró tényezők nélkül a ffi korongot 😊
Sixo
A biatlont amúgy eddig is mergerndezték nagyon nagy szelekben...elvileg ma kisebb a szél. Bár lehet erősebbet jósolnak azóta
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
A curlingeseknél a svédek nyertek a lányoknál és a fiúknál is, hurrá.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Frenzel vs Watabe küzdelem lesz az aranyért.
több mint 6 éve
rohadt frenzel, tudtam hogy összekapja magát az olimpiára....öröm az ürömben, hogy a kínaiak vezetnek a rövid program után
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Mai tréningen Ludwig gyakorolt a női rajtból a csapatversenyre. Innentől 100%, h őt rakják be.
több mint 6 éve
Hát akkor igazat kell ,hogy adjak , tényleg gyenge lesz a mai program 😀
több mint 6 éve
Biatlon törölve, miközben északi összetettesek meg ugranak?😊
több mint 6 éve
Hurka
4 104
Amúgy akik tegnap szidták a mai programot , azok után , hogy mind3 alpesi sí számot törölték a mai napról , hogyan fogják véleményezni így a napot ? Szünnap ?sőt, a biatlont is áttették holnapra.. végre egy nap, amit tudtam volna nézni normálisan, és szinte semmi sincs 😀
Sixo
több mint 6 éve
Nézve a sorsolást, Sanyi azért elég nehéz futamba került az 1000m-es negyeddöntőben Hamelinnel, Wuval és két lett versenyzővel. Mondjuk a három koreait is összesorsolták, az se semmi.
több mint 6 éve
Amúgy akik tegnap szidták a mai programot , azok után , hogy mind3 alpesi sí számot törölték a mai napról , hogyan fogják véleményezni így a napot ? Szünnap ?
több mint 6 éve
Ezt nagyon megérdemelte White. Hatalmas verseny volt. Utolsóra körben, utolsó versenyzőként tudta ezt lerakni. Nem szoktam xtreme sportokat nézni, de ezt nagyon megérte.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Én csak azt nem értem, h a tesztversenyek alatt 9 edzés/versenynap alatt 1 nap kellett törölni programot. Most gyakorlatilag 4 napja alkalmatlan versenyzésre az idő.Kár érte. Remélem azért meg tudják rendezni az összes versenyt még mielőtt vége a limpiának.Női slalomot tovább halasztják.Sőt át is tették péntekre.
Sixo
dawyd728
Sixo
több mint 6 éve
Kár érte. Remélem azért meg tudják rendezni az összes versenyt még mielőtt vége a limpiának.Női slalomot tovább halasztják.Sőt át is tették péntekre.
Sixo
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Ez a Hirano menet nagyon rendben volt.