Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Na kb. ezt vártam tőled...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
De sikerül semmit se mutatni belőlük
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Ez Haga vagy Kalla, innen minden más nagyon meglepő lenneJa, eléggé elhúztak.
gabokocka
több mint 6 éve
Ez Haga vagy Kalla, innen minden más nagyon meglepő lenne
több mint 6 éve
Haga nagyon nagyot fut és nem is látjuk
több mint 6 éve
Nagyon szar a közvetítés, simán lemaradunk kb mindenhol minden fontos emberrőlJa, elég furán váltogatják a kamerákat.
gabokocka
több mint 6 éve
Nagyon szar a közvetítés, simán lemaradunk kb mindenhol minden fontos emberről
több mint 6 éve
Oestberg tuti negyedik lesz (vagy nem fogja bírni az iramot, és teljesen összeomlik)Weng cserébe simán a 10. helyre hajt 😀
Igor
több mint 6 éve
Oestberg tuti negyedik lesz (vagy nem fogja bírni az iramot, és teljesen összeomlik)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Fasza, Idiota kinai parosnak sikerült 43 szazaddal kiszopniSavchenko nagyon megérdemelte, hatalmas dolog ennyi év után nyerni egy ilyen sportágban.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Mert a dél-koreaiakat egyáltalán nem érdeklik a sísportok. Illetve a gyorsasági számok otthona, Dzsongszon messzebb van a többi helyszíntől és a 2 központtól.El se tudom mondani mennyire boldog vagyok, hogy láthattam az első norvég lesikló aranyat. Egészen hihetetlen, de még sosem nyertek ebben a számban.Azt tudod, miért van ilyen rohadt kevés ember az alpesi versenyek helyszínén?
Soldados
dawyd728
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Fasza, Idiota kinai parosnak sikerült 43 szazaddal kiszopni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
nem lehet egyszerre egy futamban lebonyolítani a kombit, mivel teljesen más léc kell a két műfajhoz...Írtam ezt is/tisztában vagyok ezzel is 😛
Soldados
több mint 6 éve
Na hajrá Lotta 😊Anderssontól jó volna vmi meglepi.
több mint 6 éve
Worley - nemGoggia - nem
Talán majd a 20. körből Mowinckel? - IGENNN!!! 😊
több mint 6 éve
Szegény Moelgg. 😕 Tipikus versenyzés volt tőle. Shiffrin& Brignone 14 pontja azért kárpótolt. 😊Na ja, amikor megnyerte az első futamot, biztos volt, hogy nem lesz érme. Nagyon nem bírja a nyomást.
dawyd728
Az alpesi taktikád eddig eléggé bejön, az összes dobogó eddig közel volt a papírformához, így tarolsz ott-
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Azért sífutásban, biathlonban vagy szánkó versenyeken a célban legalább félház azért volt, ha nem is több.Gondolom ugyanazért, amiért senki sincs hokin: a short tracken kívül nem igazán érdekli a helyieket az egész.El se tudom mondani mennyire boldog vagyok, hogy láthattam az első norvég lesikló aranyat. Egészen hihetetlen, de még sosem nyertek ebben a számban.Azt tudod, miért van ilyen rohadt kevés ember az alpesi versenyek helyszínén?
Soldados
dawyd728
Rajna
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Szegény Moelgg. 😕 Tipikus versenyzés volt tőle. Shiffrin& Brignone 14 pontja azért kárpótolt. 😊
több mint 6 éve
Gondolom ugyanazért, amiért senki sincs hokin: a short tracken kívül nem igazán érdekli a helyieket az egész.El se tudom mondani mennyire boldog vagyok, hogy láthattam az első norvég lesikló aranyat. Egészen hihetetlen, de még sosem nyertek ebben a számban.Azt tudod, miért van ilyen rohadt kevés ember az alpesi versenyek helyszínén?
Soldados
dawyd728
több mint 6 éve
Finn - Német:| Nagyszerű győzelem, magabiztosan, remek PP kihasználás, Tolvanen debütálás 4 pont (1+3) 😊
Hyvä Suomi! |
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 6 éve
Azért a német páros , a 4. helyről mekkora szabad programot ment. Savchenkonak csak sikerült 5.re, nagyon örülök neki. 34 évesen műkoriban, jézusom, ott már gilf kategóriába tartozik amikor tizen évesek viszik a prímet.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
El se tudom mondani mennyire boldog vagyok, hogy láthattam az első norvég lesikló aranyat. Egészen hihetetlen, de még sosem nyertek ebben a számban.Azt tudod, miért van ilyen rohadt kevés ember az alpesi versenyek helyszínén?
Soldados
több mint 6 éve
El se tudom mondani mennyire boldog vagyok, hogy láthattam az első norvég lesikló aranyat. Egészen hihetetlen, de még sosem nyertek ebben a számban.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Háháháháháááááááááá! Álomnap! Most először van fagypont felett az olimpián, süt a nap, nincs szél, tökéletes körülmények és a klasszikust behúzza a két norvég, ráadásul Svindal nyer, akinek annyira, de annyira kijárt ennyi sérülés után, hogy tényleg megkoronázza a pályafutását a lesikló arannyal olimpián. WOW!Igor! Megmondtam, vagy megmondtam? Svindal és Jansrud, ezt mondtam neked! 😊 Amúgy butaságokat ne írjál, nem lehet egyszerre egy futamban lebonyolítani a kombit, mivel teljesen más léc kell a két műfajhoz...
Fontanának örültem még nagyon, neki is annyira kijárt az olimpiai arany, nagyon megérdemelte
A magyar short tracken kívül már csak egy kérésem van: norvég csapatarany síugrásban.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Sebaj. A minimum 10 pont, ami erre a számra be volt tervezve, az megvan..