NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 7 éve
Gondolom ugyanazért, amiért senki sincs hokin: a short tracken kívül nem igazán érdekli a helyieket az egész.El se tudom mondani mennyire boldog vagyok, hogy láthattam az első norvég lesikló aranyat. Egészen hihetetlen, de még sosem nyertek ebben a számban.Azt tudod, miért van ilyen rohadt kevés ember az alpesi versenyek helyszínén?
Soldados
dawyd728
több mint 7 éve
Finn - Német:| Nagyszerű győzelem, magabiztosan, remek PP kihasználás, Tolvanen debütálás 4 pont (1+3) 😊
Hyvä Suomi! |

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 7 éve
Azért a német páros , a 4. helyről mekkora szabad programot ment. Savchenkonak csak sikerült 5.re, nagyon örülök neki. 34 évesen műkoriban, jézusom, ott már gilf kategóriába tartozik amikor tizen évesek viszik a prímet.
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
El se tudom mondani mennyire boldog vagyok, hogy láthattam az első norvég lesikló aranyat. Egészen hihetetlen, de még sosem nyertek ebben a számban.Azt tudod, miért van ilyen rohadt kevés ember az alpesi versenyek helyszínén?
Soldados
több mint 7 éve
El se tudom mondani mennyire boldog vagyok, hogy láthattam az első norvég lesikló aranyat. Egészen hihetetlen, de még sosem nyertek ebben a számban.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Háháháháháááááááááá! Álomnap! Most először van fagypont felett az olimpián, süt a nap, nincs szél, tökéletes körülmények és a klasszikust behúzza a két norvég, ráadásul Svindal nyer, akinek annyira, de annyira kijárt ennyi sérülés után, hogy tényleg megkoronázza a pályafutását a lesikló arannyal olimpián. WOW!Igor! Megmondtam, vagy megmondtam? Svindal és Jansrud, ezt mondtam neked! 😊 Amúgy butaságokat ne írjál, nem lehet egyszerre egy futamban lebonyolítani a kombit, mivel teljesen más léc kell a két műfajhoz...
Fontanának örültem még nagyon, neki is annyira kijárt az olimpiai arany, nagyon megérdemelte
A magyar short tracken kívül már csak egy kérésem van: norvég csapatarany síugrásban.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Sebaj. A minimum 10 pont, ami erre a számra be volt tervezve, az megvan..
több mint 7 éve
Na, végülis papírforma dobogó... alszom még egyet az óriás 2. futam TOP 10-ig asszem, de az is lehet csak sífutásra jövök.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Hú de kár érte.. nagyon nagy ment felül, senki más nem lesz 35.3 közelében, sőt még 1.06-nál is megvolt 37 század.Dehogy kár, bár pont ez a két norvég nincs nálam. 😊
Igor
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Edzéseken se ment Jansrudnak az alja. Az első felében kb minden edzésen verte nem kevéssel a mezőnyt. Innentől hajrá Kriechmayr.
több mint 7 éve
Ha valaki végig tud menni rontás nélkül még bejöhet, mert eddig mindenki hibázott valahol.Max Innerhofer innen már sztem, osztrákokban nem látok nagy esélyt..
gabokocka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Ha valaki végig tud menni rontás nélkül még bejöhet, mert eddig mindenki hibázott valahol.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Hú de kár érte.. nagyon nagy ment felül, senki más nem lesz 35.3 közelében, sőt még 1.06-nál is megvolt 37 század.
Szerkesztette: Igor
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Csak eljinxelte SZG Feuz-ot.
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Most nézem gigantikus méretű a snowboard cross pálya. Látszólag verekedés nélkül is könnyű lesz majd előzni. 😊
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Közben Yun Sungbin pályacsúccsal az első futamban. Nem meglepetés, de látva a csúszását, értem miért hagyta ki minden második tréninget. kb az érmekért mehet a harc.
több mint 7 éve
Ehh, ha tudom h fél 4, még alhattam volna picit... na nem baj, csak tartsák mostmár meg végre.
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
A Meta Hrovat olimpia legnagyobb pozitív meglepetése tippem besülni látszik. :S
több mint 7 éve
Worley eddig konkrétan utolsó a leérkezettek között...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Nem kis meglepetés eddig Rebensburg és Worley első menete.
több mint 7 éve
Komoly meglepetésekkel indult a férfi hokitorna, jól van, jó lesz ez!
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Lesiklást már fél4-re írja az olimpiai honlap.3 volt addig, míg a női óriást nem halasztották mára. Gondolom azért csinálták ezt, h a két helyszínen rendezett alpesi számok véletlenül se üssék időben egymást.
NB2
Nem várható 10km/h-nál nagyobb szél. Szóval előreláthatólag lesz verseny.
több mint 7 éve
Lesiklást már fél4-re írja az olimpiai honlap.
több mint 7 éve
Nekem a top 5 pickem, akik már versenyeztek, tudtak eddig összesen 1 ezüstöt. 😊Nézd, azzal hogy 20 körös a dolog, szerintem ez kisebb előny/kiegyenlítődik.. Rajna jött ugyan a link dumával, hogy ötödiknek a legjobb húzni, de ez elég nagy BS tőle 😛mondjuk azzal nem tudsz semmit se kezdeni, hogy előtted voltunk, és kihúztuk az említett embereket, szerintem az első körben ez ordas nagy hátrány volt amúgy.Amúgy nézegetem szegény Igort 26 ponttal szerénykedik a utolsó helyen.Kösz 😉 szidj holnap is pls, hátha most nem lőnek tököt az embereim..
dawyd728
De reálisan nézve, ha a koreai rövidpályás gyorskorcsolyázók nem tarolnak innentől (a két váltó arany a minimum, azzal írnék 4-et, és egyedül Rajnánál van ott Hwang, tehát mindenkin elég sokat írnék.. persze egyéniben se lenne rossz ha mellette alkotnának a riválisok kárára, és nem DQ-znák őket...), akkor mondjuk ilyen Dahlmeier/Fourcade/Klaebo ellen már nem lesz esélyem..
Még a japán üldözőváltóval írhatok kettőt... de valószínűbb, hogy kiesnek 1. körben..
Igor
Remélem arra kelek, hogy a kínaiak behúzták a páros műkorit, mert ahogy nézem holnap nekem már más pontszerzési lehetőségem nincsen. Igaz a top5ből 3 emberem még pályára se lépett :d
eaglesmcnabb
Egyelőre az én favoritjaim epic szinten buknak sorra, mások meg hozzák a papírformát.. van ez így. Még hosszú az olimpia 😊
Igor