Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Az nbc közvetítése rettentő színvonalas, Chloe Kim tweetjeiről beszélnek.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
ki se fáradt :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Pedig mindent megteszek.Röhögnék ha Klaebo kiesne.ne idegesítsé már fel ma már másodjára
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Röhögnék ha Klaebo kiesne.ne idegesítsé már fel ma már másodjára
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Fuh most is lehet látni, hogy milyen szar idő van arra fele.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Végén Björgen fog bekerülni Falla mellé.
több mint 6 éve
Köcsög Kowalczyk...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Valaki legyen kedves írja le pls, hogy ma ki mikor megy, mert vagy m4et vagy europsortot tudom nézni, utóbbin meg nem a korit adják
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Inkább a neve másik felével van a gondom 😀A kínainak a nevét valaki ki tudja ejteni?X= Sz
Sixo
Szia, Kajni.
Igor
1:49:01, az nem rossz Konrádtól ,4 éve 26., annál idén akár jobb is lehet.
több mint 6 éve
Kicsit besavasodott a végére Konrád
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
A kínainak a nevét valaki ki tudja ejteni?X= Sz (esetleg nagyon gyenge h-t előtte, hsz)
Sixo
Szia, Kajni.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Hát inkább , mint a pecc 😀Hozzászoktunk, tegyed csak, még három SBt nyerünk azt még jobban nézhetsz 😉Bocs , eagles szurkolókon gyakran átnézek 😀Nem ezt írtam kb 15 hsz-l ezelőtt... 😛 illetve erre utaltam 😊Unpopular opinion: ez a rövid pályás komolytalankodás nézhetetlenA téli olimpiák vízilabdája.
Jakehomer
Sixo
dande
Sixo
dande
több mint 6 éve
Mondjuk kb a leggyengébb a 3 közül. Meg ez ha itt lett volna az orosz, nem feltétlen lett volna holland szám. De hát így igen, valszeg itt is 2 holland dobogós lesz.Roest közben mekkora időt ment jézusom.Holland.
Sixo
Igor
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
1:44.86 Roest
több mint 6 éve
De valahogy nekem tényleg a 2 sportág kb ugyanaz. A bíráskodás annyira kiforratlan, kb ők döntik el ki nyer. Akármennyire is vagyunk jók mind2ben, egyiket sem tudom nézni. Nyilván egy olimpiai döntőt ha ott vagyunk megnézem , de kb ennyi.Azért a vízilabda sokkal komolyabb, jobb is nézni. Van persze bírói befolyás, de legalább a tiszta részek élvezhetők.
Sixo
több mint 6 éve
Roest közben mekkora időt ment jézusom.Holland.
Sixo
több mint 6 éve
Hozzászoktunk, tegyed csak, még három SBt nyerünk azt még jobban nézhetsz 😉Bocs , eagles szurkolókon gyakran átnézek 😀Nem ezt írtam kb 15 hsz-l ezelőtt... 😛 illetve erre utaltam 😊Unpopular opinion: ez a rövid pályás komolytalankodás nézhetetlenA téli olimpiák vízilabdája.
Jakehomer
Sixo
dande
Sixo
több mint 6 éve
De valahogy nekem tényleg a 2 sportág kb ugyanaz. A bíráskodás annyira kiforratlan, kb ők döntik el ki nyer. Akármennyire is vagyunk jók mind2ben, egyiket sem tudom nézni. Nyilván egy olimpiai döntőt ha ott vagyunk megnézem , de kb ennyi.
több mint 6 éve
Huhh, érti ezeket a külső előzéseket, de azért megint rámhozta a frászt... Christie ellen azért jobb rajt kell :S
több mint 6 éve
Bocs , eagles szurkolókon gyakran átnézek 😀Nem ezt írtam kb 15 hsz-l ezelőtt... 😛 illetve erre utaltam 😊Unpopular opinion: ez a rövid pályás komolytalankodás nézhetetlenA téli olimpiák vízilabdája.
Jakehomer
Sixo
dande