Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Itt bosszankodunk, de neki milyen szar lesz, nem fog aludni egy darabig. Nem tudom, hogy szedi össze magát az ember a csapat versenyre, egy ilyen döntő után.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Egyébként 16 éve azért kaptak ki a lányok hat gólos előnyről hogy most Köke vigasztalhassa a férjét. Így áll össze a világ rendje ;P
több mint 8 éve
Gézának ezt fejben le kell ma rendezni, aztán csapatban végigverni azt a három csapatot, akit elénk sodor a sors. Ennyi. Akkor jót fog mosolyogni ezen a main.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
A vívók kb 32 éves korban vannak top formában, nagy jövő előtt áll a koreai
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Nem kerestem hibást, ha arra gondolsz. Örülni pedig egy ilyen ezüstnek nem lehet, ő sem tud.Nemzetkarakter... az olyan dolog, mint pl hogy tipikus magyar dolog hibást keresni, amikor ehelyett örülhetnénk is az ezüstnek?Senki nem azt mondta, hogy a kommentátori elkiabálás miatt veszítette el.14-9--ről....itt üvöltöttem a tv-vél, hogy Mariann ne kiabáld el.... Erre tessékÉn hajnalban elkiabáltam Hosszúnál, hogy "Ez az, ez megvan, mindenki bekaphatja!!"
ThundersNFL
Mégse vesztett.
Hogy van ez akkor most?
Ráadásul én végzett sportriporter vagyok. 😉
Sobri Jóska
Viszont ez szerintem remekül reflektál a nemzetkarakterünkre, nem vagyunk hajlandóak 100%-os koncentrációval bevinni a végső csapást, befejezni a meccset, elhisszük, hogy nem kell. Széchenyi is írt már erről, persze ő nem sport témában.
Kampman
Jakehomer
több mint 8 éve
Ráadásul ha Imre visszavonul a VB-győzelem után, el se megy Rió-ba, akkor nincs ez az egész purparlé.Nemzetkarakter: nem tudjuk a csúcson abbahagyni...
több mint 8 éve
Mákos kis sárga kotonszökevény
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Nincs mit szépíteni ezt Géza vesztette el és pontAz a kibaszott 1 tus.... Jött volna koreai és közbe szúr és pont..Vagy pl. a koreai 8. tusa lehetett volna együttes, és akkor 15:10-re nyer Imre.
ThundersNFL
Köcsög sárga, szerintem direkt nyert.
Sobri Jóska
Draft
több mint 8 éve
nem meglepő módon az amerikai kommentátor try helyett TOUCHDOWN-t mondott a célnál a rögbimeccsen xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ilyen a magyar virtus.Legalább most már nemcsak aranyunk van úgyis ezen fanyalogtak némelyek 😉hát ennek az ezüstnek rohadtul nem örülök
dande
és nem fogok egy hét múlva sem
és nem és nem és nem értem Géza miért akart 14-10 után támadni? ott kellett volna ugrálni másfél percig, azt ha támad a koreai, beleverni egyet
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
NB2
Legalább állva esett el.
Nem ugrált másfél percig, várva, hogy hátha bele tud verni egyet a koreai egyik támadásába.
Sőt, ha 14:10-ig se támad, lehet lehozza 2:0-val a 9 percet.
több mint 8 éve
na jó!mára ennyi elég is volt! úszás beprogramozva reggelre , kávé helyett remek lesz!
több mint 8 éve
Nemzetkarakter... az olyan dolog, mint pl hogy tipikus magyar dolog hibást keresni, amikor ehelyett örülhetnénk is az ezüstnek?Senki nem azt mondta, hogy a kommentátori elkiabálás miatt veszítette el.14-9--ről....itt üvöltöttem a tv-vél, hogy Mariann ne kiabáld el.... Erre tessékÉn hajnalban elkiabáltam Hosszúnál, hogy "Ez az, ez megvan, mindenki bekaphatja!!"
ThundersNFL
Mégse vesztett.
Hogy van ez akkor most?
Sobri Jóska
Viszont ez szerintem remekül reflektál a nemzetkarakterünkre, nem vagyunk hajlandóak 100%-os koncentrációval bevinni a végső csapást, befejezni a meccset, elhisszük, hogy nem kell. Széchenyi is írt már erről, persze ő nem sport témában.
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Pontosan....Legalább most már nemcsak aranyunk van úgyis ezen fanyalogtak némelyek 😉hát ennek az ezüstnek rohadtul nem örülök
dande
és nem és nem és nem értem Géza miért akart 14-10 után támadni? ott kellett volna ugrálni másfél percig, azt ha támad a koreai, beleverni egyet
NB2
Draft
több mint 8 éve
3 feles lett a kettő helyett. A szomorúság okán. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Az a kibaszott 1 tus.... Jött volna koreai és közbe szúr és pont..Vagy pl. a koreai 8. tusa lehetett volna együttes, és akkor 15:10-re nyer Imre.
ThundersNFL
Köcsög sárga, szerintem direkt nyert.
több mint 8 éve
De utálom ezt a szar belemagyarázást....
Draft
több mint 8 éve
Legalább most már nemcsak aranyunk van úgyis ezen fanyalogtak némelyek 😉hát ennek az ezüstnek rohadtul nem örülök
dande
több mint 8 éve
Az a kibaszott 1 tus.... Jött volna koreai és közbe szúr és pont..
Draft
több mint 8 éve
csapatban necces lesz ez a korea, remélem a többiek szarok náluk.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
A koreai legalább kétszer gyorsabban mozgott, benne volt, hogy elkattan.Kinek mi. Sztem egy 41 éves ember kb 35 év vívó rutinnal nem kaphat ki 14-10ről csak ha totál leblokkol...Ez mentális kihagyás, blokk volt méghozzá nem is kicsi...ritkán látni ilyet, pont imre gézánál fokozottan gáz és sajnálatos...Dehogy volt ez blokk. A koreai 4-ből 2-őt védett ki, 2-nél meg oltári mákja volt, hogy nem találták el a minden mindegy támadásban. Van ilyen.
peach
flzoli
peach
Bőven bravúr volt az, amit 14-10-ig csinált
több mint 8 éve
A tokióit?Egyszerű. Azzal a mondattal nem Katinka aranyát jinxelted el, hanem a Gyurta Daniét.14-9--ről....itt üvöltöttem a tv-vél, hogy Mariann ne kiabáld el.... Erre tessékÉn hajnalban elkiabáltam Hosszúnál, hogy "Ez az, ez megvan, mindenki bekaphatja!!"
ThundersNFL
Mégse vesztett. Hogy van ez akkor most? Ráadásul én végzett sportriporter vagyok. 😉
Sobri Jóska
peterk2005
Mert idén sansza se volt.
több mint 8 éve
Nate Ebner közben pontot szerzett hogy ON topic legyek végre a bowl.hu-n
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Szív meg mákMari(ann)hónalja
ThundersNFL
több mint 8 éve
Faszom az ezüsttel amikor egy túra voltunk az aranytól
Draft
több mint 8 éve
Faszság.Senki nem azt mondta, hogy a kommentátori elkiabálás miatt veszítette el.14-9--ről....itt üvöltöttem a tv-vél, hogy Mariann ne kiabáld el.... Erre tessékÉn hajnalban elkiabáltam Hosszúnál, hogy "Ez az, ez megvan, mindenki bekaphatja!!"
ThundersNFL
Mégse vesztett.
Hogy van ez akkor most?
Sobri Jóska
Kampman
Emesének sikerült.
Katka is a végén csapott oda. Kenderesi is az előfutamban.
Egy koreainak is kijöhet a lépés, nem csak az a narratíva van, hogy "nyertünk" vagy "vesztettünk".
A koreai is megtett minden tőle telhetőt.
Szopott 4-t zsinorban, adott is.
28 tusból pont a fele volt az övé.
Nem kell túlgondolni, meg nemzetkarakterisztikát vinni bele.