Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Szív meg mák
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Ezt mondja jól Mariann a 14-9 miatt....
Draft
több mint 8 éve
Kinek mi. Sztem egy 41 éves ember kb 35 év vívó rutinnal nem kaphat ki 14-10ről csak ha totál leblokkol...Ez mentális kihagyás, blokk volt méghozzá nem is kicsi...ritkán látni ilyet, pont imre gézánál fokozottan gáz és sajnálatos...Dehogy volt ez blokk. A koreai 4-ből 2-őt védett ki, 2-nél meg oltári mákja volt, hogy nem találták el a minden mindegy támadásban. Van ilyen.
peach
flzoli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Egyébként inkább Mariannon töltjük ki az "aggressziót", mint Gézán
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Egyszerű. Azzal a mondattal nem Katinka aranyát jinxelted el, hanem a Gyurta Daniét.14-9--ről....itt üvöltöttem a tv-vél, hogy Mariann ne kiabáld el.... Erre tessékÉn hajnalban elkiabáltam Hosszúnál, hogy "Ez az, ez megvan, mindenki bekaphatja!!"
ThundersNFL
Mégse vesztett. Hogy van ez akkor most? Ráadásul én végzett sportriporter vagyok. 😉
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Mariann is tudhatná addig nincs vége amíg be nem viszed a győztes találatot vagy együttest
Draft
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Senki nem azt mondta, hogy a kommentátori elkiabálás miatt veszítette el.14-9--ről....itt üvöltöttem a tv-vél, hogy Mariann ne kiabáld el.... Erre tessékÉn hajnalban elkiabáltam Hosszúnál, hogy "Ez az, ez megvan, mindenki bekaphatja!!"
ThundersNFL
Mégse vesztett.
Hogy van ez akkor most?
Ráadásul én végzett sportriporter vagyok. 😉
Sobri Jóska
Viszont ez szerintem remekül reflektál a nemzetkarakterünkre, nem vagyunk hajlandóak 100%-os koncentrációval bevinni a végső csapást, befejezni a meccset, elhisszük, hogy nem kell. Széchenyi is írt már erről, persze ő nem sport témában.
több mint 8 éve
Bazmeg sorozatban 2 évben kb ugyanúgy kap ki a Sevilla a SuperCup-ban 😕ott jinxelt a kommentátor?
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Bazmeg sorozatban 2 évben kb ugyanúgy kap ki a Sevilla a SuperCup-ban 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Legalább most már nemcsak aranyunk van úgyis ezen fanyalogtak némelyek 😉
több mint 8 éve
Ez mentális kihagyás, blokk volt méghozzá nem is kicsi...ritkán látni ilyet, pont imre gézánál fokozottan gáz és sajnálatos...Dehogy volt ez blokk. A koreai 4-ből 2-őt védett ki, 2-nél meg oltári mákja volt, hogy nem találták el a minden mindegy támadásban. Van ilyen.
peach
több mint 8 éve
csak a másik oldalon pont azért valószínűbb az egy a 10000-hez az ilyen, főleg egy olimpiai döntőn, mert ugye ez a sport nem kicsit a mentális felkészültségről is szól... csak egy pillanatra kell elhinni, hogy ez már megvan, majd úgyis jön egy együttes és ez a végenem lehet ekkora f@sz ez a kommentátor komolyan... már biztosan megvan na persze, gratulálokBiztos nincs ez igaz, de párbajtőrben 4 tus hátrányt 10000-ből 1x veszt el valaki, h közben egy nyamvadt együttes nem csúszik be. Kardban ez inkább 100-ból 1, ott tényleg kilóg egy ilyen szöveg.
baggio
dawyd728
sebaj, így is szép karrier volt, remélhetően pár óra múlva további 3 éremmel gazgagodunk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Én épp a seggemet töröltem a klotyón az első aranyérme közben. Nem rajtam múlt.14-9--ről....itt üvöltöttem a tv-vél, hogy Mariann ne kiabáld el.... Erre tessékÉn hajnalban elkiabáltam Hosszúnál, hogy "Ez az, ez megvan, mindenki bekaphatja!!"
ThundersNFL
Mégse vesztett.
Hogy van ez akkor most?
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Te tudod, de mindenki (pl. Mariann) nem tudhatja.Phelps női kiadása az más káposzta14-9--ről....itt üvöltöttem a tv-vél, hogy Mariann ne kiabáld el.... Erre tessékÉn hajnalban elkiabáltam Hosszúnál, hogy "Ez az, ez megvan, mindenki bekaphatja!!"
ThundersNFL
Mégse vesztett.
Hogy van ez akkor most?
Sobri Jóska
ThundersNFL
több mint 8 éve
Legközelebb oda kell ültetni mellé jinxtriadot, hogy ilyenkor korrigáljon 😊14-10 volt amúgy szerintem is, de tényleg azt mondta, hogy innen már megvan az aranySzerintetek a kommentátort kell szidni ilyenkor?Nem, de ilyet akkor se lehet mondani. A meccsnek akkor van vége, amikor vége van. Nem egy (másod)perccel előtte, nem 14-9-nél, nem 2 outnál, hanem amikor vége van.
Elkapta a fonalat, szerencséje is volt a sárgáját, ennyi. Imre próbálta az együttest, nem jött össze.
gyurczi
Kampman
baggio
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Un-be-liev-able
több mint 8 éve
Szujó kusoljál már a kurvaanyád
Draft
több mint 8 éve
Valószínűleg igaza is van. Párbajtőr, minden találat számít, nincs kedvezményezett, meg támadó faszság, itt már a felek kb. egyenlő szintje is gyak. garantálja, hogy 4-5 pont egymás után nagyon ritka. Ez most egy ilyen volt. Én nem a Mariann-t szidom, inkább Gézát sajnálom, mert erről 10 év múlva is álmodni fog 😕Ezt mondta?Nem, de ez az a tipikus magyar mentalitás, a végén már nem kell odafigyelni, ááá, ez már meglesz, lehet félgőzzel isnem lehet ekkora f@sz ez a kommentátor komolyan... már biztosan megvan na persze, gratulálokJaj ne csináljunk már úgy, mintha bármi köze lenne hozzá
baggio
Jakehomer
Kampman
Ne felejtsd el, hogy ő is ezen a szinten űzte, valszeg ők is azt gondolják belül, hogy ekkora előnyből nem lehet/szabad elbaszni.
Jakehomer
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Phelps női kiadása az más káposzta14-9--ről....itt üvöltöttem a tv-vél, hogy Mariann ne kiabáld el.... Erre tessékÉn hajnalban elkiabáltam Hosszúnál, hogy "Ez az, ez megvan, mindenki bekaphatja!!"
ThundersNFL
Mégse vesztett.
Hogy van ez akkor most?
Sobri Jóska
Draft
több mint 8 éve
N hiszem el komolyan..... 14-9-ről....
Draft
több mint 8 éve
14-9--ről....itt üvöltöttem a tv-vél, hogy Mariann ne kiabáld el.... Erre tessékÉn hajnalban elkiabáltam Hosszúnál, hogy "Ez az, ez megvan, mindenki bekaphatja!!"
ThundersNFL
Mégse vesztett.
Hogy van ez akkor most?
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
nem lehet ekkora f@sz ez a kommentátor komolyan... már biztosan megvan na persze, gratulálokBiztos nincs ez igaz, de párbajtőrben 4 tus hátrányt 10000-ből 1x veszt el valaki, h közben egy nyamvadt együttes nem csúszik be. Kardban ez inkább 100-ból 1, ott tényleg kilóg egy ilyen szöveg.
baggio
több mint 8 éve
Ez mentális kihagyás, blokk volt méghozzá nem is kicsi...ritkán látni ilyet, pont imre gézánál fokozottan gáz és sajnálatos...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Sok okostóni...
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
14-9--ről....itt üvöltöttem a tv-vél, hogy Mariann ne kiabáld el.... Erre tessék
Draft