Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem baj, mert kajak-kenuban és vizilabdában nyerünk még egy csomót.És már most beírom, hogy ne Knézyn múljon:Eljinxelted 😊
Megvan Katkának a harmadik olimpiai arany, yeeeeeeeee!!!!!!
Sobri Jóska
ThundersNFL
több mint 8 éve
Horváth Mariann a faterod? Nem mond tovább, mindent értünk 😉Nyerhetett volna, csak faterom elkiabálta. Bocs.Mi egy keresztbe szalmát nem tettünk ezért az eredményért, úgyhogy semmi alapunk nincs a fanyalgásra.Nem fanyalgok, mert tényleg semmi közöm hozzá, de ez nem az a fajta második hely, mint mondjuk Cseh Laci 3 ezüstje Pekingben, amire tényleg csak azt lehetett mondani, hogy hát ez volt a maximum, mindent megtett, esélytelen volt megverni Phelpst.
Jakehomer
Kampman
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Kisfiam a vállamon zokogott.....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
És már most beírom, hogy ne Knézyn múljon:Eljinxelted 😊
Megvan Katkának a harmadik olimpiai arany, yeeeeeeeee!!!!!!
Sobri Jóska
Draft
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Katinka meg Szász Emese ellenfelei olaszok és amerikaiak voltak (főleg)Ha jól láttam akkor nem egy olasz vagy egy amerikai meccselt a döntőben, hanem egy magyar és egy koreai úgyhogy rossz a példád.Visszahallgatom majd az olasz és az amerikai kommentátorokat, ha ők is olyanokat mondtak, hogy "ó, ez már megvan", akkor visszaszívom 😀Faszság.Senki nem azt mondta, hogy a kommentátori elkiabálás miatt veszítette el.14-9--ről....itt üvöltöttem a tv-vél, hogy Mariann ne kiabáld el.... Erre tessékÉn hajnalban elkiabáltam Hosszúnál, hogy "Ez az, ez megvan, mindenki bekaphatja!!"
ThundersNFL
Mégse vesztett.
Hogy van ez akkor most?
Ráadásul én végzett sportriporter vagyok. 😉
Sobri Jóska
Viszont ez szerintem remekül reflektál a nemzetkarakterünkre, nem vagyunk hajlandóak 100%-os koncentrációval bevinni a végső csapást, befejezni a meccset, elhisszük, hogy nem kell. Széchenyi is írt már erről, persze ő nem sport témában.
Kampman
Emesének sikerült.
Katka is a végén csapott oda. Kenderesi is az előfutamban.
Egy koreainak is kijöhet a lépés, nem csak az a narratíva van, hogy "nyertünk" vagy "vesztettünk".
A koreai is megtett minden tőle telhetőt.
Szopott 4-t zsinorban, adott is.
28 tusból pont a fele volt az övé.
Nem kell túlgondolni, meg nemzetkarakterisztikát vinni bele.
Sobri Jóska
Kampman
Bruce
több mint 8 éve
qrva "jó" amúgy ezek után, hogy a párbajtőr csapatunk a koreaiak ellen kezd majd. aztán ha nyernénk, jöhetnek a franciák.Levernek minket mint vak a poharat
deyell
Draft
több mint 8 éve
És már most beírom, hogy ne Knézyn múljon:Megvan Katkának a harmadik olimpiai arany, yeeeeeeeee!!!!!!
több mint 8 éve
Kampman
28 330
egy biztoswww.youtube.com/watch?v=ceo7sFV5m1w
az lg dvd lejátszóm repül 😀
NB2
több mint 8 éve
egy biztosAkkor lőttek a koreai gazdaságnak
az lg dvd lejátszóm repül 😀
NB2
Draft
több mint 8 éve
deyell
11 702
qrva "jó" amúgy ezek után, hogy a párbajtőr csapatunk a koreaiak ellen kezd majd. aztán ha nyernénk, jöhetnek a franciák.
choose life
több mint 8 éve
Nyerhetett volna, csak faterom elkiabálta. Bocs.Mi egy keresztbe szalmát nem tettünk ezért az eredményért, úgyhogy semmi alapunk nincs a fanyalgásra.Nem fanyalgok, mert tényleg semmi közöm hozzá, de ez nem az a fajta második hely, mint mondjuk Cseh Laci 3 ezüstje Pekingben, amire tényleg csak azt lehetett mondani, hogy hát ez volt a maximum, mindent megtett, esélytelen volt megverni Phelpst.
Jakehomer
Kampman
több mint 8 éve
Ha végig csak 1 tus ide vagy oda és így dől el azt bevette volna a gyomrom.... De így 14-10-ről.... Faszkivan kellett volna egy time out
Draft
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Na a súlyemelés mellett ez a másik, amitől kiráz a hideg. Amikor 10 vagy nem is tudom hány méteres toronyugrásnál beállnak háttal a medencének úgy, hogy kb csak a lábujjaikkal kapaszkodnak,
több mint 8 éve
Tiszta sor, hogy ő vesztette el, és persze, hogy sokkal jobban örültünk volna, ha megnyeri. Ettől még értékelhetnénk és örülhetnénk is, ha akarnánk.Mi egy keresztbe szalmát nem tettünk ezért az eredményért, úgyhogy semmi alapunk nincs a fanyalgásra.Nem fanyalgok, mert tényleg semmi közöm hozzá, de ez nem az a fajta második hely, mint mondjuk Cseh Laci 3 ezüstje Pekingben, amire tényleg csak azt lehetett mondani, hogy hát ez volt a maximum, mindent megtett, esélytelen volt megverni Phelpst.
Jakehomer
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
szerintem gabo kérdése arra vonatkozott, hogy mi a leghosszabb eltelt idő két EGYMÁS utáni érem közöttAzért hogy ne csak a negatívumok hangozzanak el, van más olyan olimpikon a húsz év elteltével szerez két olimpián érmet?gerevich 28. mindkettő arany :d
gabokocka
eaglesmcnabb
én csak a téli olimpiákról találtam meg Kasai-t, a japán síugrót, ott ő a rekorder 20 évvel
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Nem tudom, tiltja e a doppingszabályzat 😀Én már seggrészeg lennékMilyen korrekt nyilatkozat, nagy ember baszki.Ja, én napokig nem lennék hajlandó szóba állni senkivel.
gabokocka
Kampman
ThundersNFL
több mint 8 éve
Áh most nincs élő ismétlés
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Én már seggrészeg lennékMilyen korrekt nyilatkozat, nagy ember baszki.Ja, én napokig nem lennék hajlandó szóba állni senkivel.
gabokocka
Kampman
Draft
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Milyen korrekt nyilatkozat, nagy ember baszki.Ja, én napokig nem lennék hajlandó szóba állni senkivel.
gabokocka
több mint 8 éve
ki kellett volna szopni vagy 15-5-re, szegény Géza most biztos örülne az ezüstnek. Pedig az se érne többet. De ez benne van, ilyen ez a sport, az én gyerekem tuti nem fog vívni!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Milyen korrekt nyilatkozat, nagy ember baszki.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Mi egy keresztbe szalmát nem tettünk ezért az eredményért, úgyhogy semmi alapunk nincs a fanyalgásra.Nem fanyalgok, mert tényleg semmi közöm hozzá, de ez nem az a fajta második hely, mint mondjuk Cseh Laci 3 ezüstje Pekingben, amire tényleg csak azt lehetett mondani, hogy hát ez volt a maximum, mindent megtett, esélytelen volt megverni Phelpst. Azokhoz könnyű volt pozitívan hozzáállni, talán még neki is.
Jakehomer
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
Legalább neked van egy kis örömöd már a Margit (bocs Madrid) győzelmévelbaromira leszarom a tétnélküli szaros edzőmeccseket, 😕
dande
remélem csapatban javít Géza!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
nem, csapatEgyéni?Azért hogy ne csak a negatívumok hangozzanak el, van más olyan olimpikon a húsz év elteltével szerez két olimpián érmet?Gerevich - 24
gabokocka
Kampman
gabokocka
egyéni "csak" 16