Olimpia
22 feliratkozó
több mint 12 éve
már vezetnek is a svédek...finnek nagyon pancserül nem használták ki az emberelőnyeiket
több mint 12 éve
közük nem volt eddig a svédeknek a meccshezNB2És most mégis vezetnek.
több mint 12 éve
közük nem volt eddig a svédeknek a meccshez
több mint 12 éve
Annyira tipikus, végig dominálták a finnek ezt a harmadot, erre elbasznak egy alap védekezést a sarokban.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Milyen szar védekezés volt ez a finnektől?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Lundqvist mit nyelt be!!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
A svédek aprítják rendesen a finneket (sok szabálytalanság).
több mint 12 éve
Shiffrin nagyot ment. Még Riesch és Maze is csak akkor verheti meg ma, ha vagy kiesik, vagy hibázik egy nagyot.
több mint 12 éve
Teemunak volt pár komoly esélye baszkiJakehomerNemá, szegény öreg szúrja el. 2x ütött fontos szituban luftot.
több mint 12 éve
Teemunak volt pár komoly esélye baszki
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Ezt ki kell használni.
több mint 12 éve
Rask nem játszik ma.EasyGhostJobb is ez így!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Lehtonen ugyanaz a szint, nem ezen fog múlni.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Rask nem játszik ma.
több mint 12 éve
Svájci kapusnak elég igéző szemei vannak 😊gabokockaMár két hete lestoppoltam 😀
Na, hyvä Suomi!
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Megjinxeltem keményen a kínaiakat, hibát hibára halmozva bukták
több mint 12 éve
Na extra end a kínaiaké a kedvezmény nem lesz egyszerű az utolsó emberük nagyon jó.dandeEdin utolsó köve hihetetlen epic volt anélkül már L lenne. Mondjuk hiba kell a kínaiaktól nem is tudom mikor láttam utoljára így megfordított meccset.
több mint 12 éve
Na extra end a kínaiaké a kedvezmény nem lesz egyszerű az utolsó emberük nagyon jó.
több mint 12 éve
Dél-Korea el is kezdett hisztizni... komolyan azt hitték, hogy Szocsiban nyerhetnek?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Kajak elkapcsolnak a curling bronzmeccs utolsó endjéről, atyám...
több mint 12 éve
Az mondjuk epic, hogy a svéd ront síkrosszban totál utolsó helyen áll és az elemzi a kommentátor hogy 2 svéd lehet a döntőben 😀 , 2 kanadai helyett 😀
több mint 12 éve
Abban az endben az utolsó három dobás borzasztóan sikerült.Bocsi csak most értem vissza. Szóval 0-0-ra már nem volt esély nagyon tele volt a ház, 1-0-t tudtak volna írni esetleg 2-t ha szerencsésen sikerül a dobás. Nem jött össze hanem úgy ütötte meg a köveket a svéd csaj, hogy a kanadaiak írtak 2-t. Onnantól már mindegy volt.Ezt nagyon elcseszték gratula Kanadának.............. remélem hokiban visszavághatunkdandenem nézem, mit csináltak?
nem lett volna egyszerűbb nullázni a kilencedik endet, hogy a tizedikben övék legyen az utolsó kő?slowmotion
Kapásból nem akarhattak 0-0-ra menni mert ha ha hosszabbításra jön ki a vége, abban ők lettek volna a kedvezményezettek. Legalább 2-0t kellett volna itt a 9.end-ben írni, ezt próbálták, nem úgy alakult.
Látom a női hoki bronzot is sikerül elszúrni......, egy két kivételtől eltekintve a svédeknek sem a legjobban sikerült olimpia. A férfi hokisok segíthetnek még rajta.dande
De egész meccsen végig amikor kellett volna, mindig minden kő rossz fele csorgott.
Szerintem nincs rossz olimpiája a svédeknek, egyszerűen a sífutókon kívül más sportágakban sehol sincsenek. A hokisok és a curlingesek bekerültek a négy közé, ott már nüanszok döntenek, a sífutók eddig szereztek 11 érmet, amihez kettő simán hozzájöhet 50, illetve 30 kilométeren Hellner és Kalla révén, ráadásul megnyerték a két váltót. A többi sportágban pedig leszámítva az alpesi sí technikai számait (amik most jönnek majd) nincsenek élversenyzők, esélyesek. Jellemzően ez a curling ezüst volt az első olyan érem, amit nem sífutók szereztek. Az meg hogy a hokis csajok elcseszték a bronzmeccset, benne van, tavaly a VB-n majdnem kiestek, hetedikek lettek.
Ha holnap Viktor tovább tudna menni a futamából, akár újabb pontszerző helyünk is lehetne, nincs rá túl nagy esély, de hátha. Csak európait kapott, de ő indul kívülről. Meglássuk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.