NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 780
49
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
Olimpia
22 feliratkozó
23 órája
Nevezések:1. Versenyző válogatás: somos
2. Kígyó-draft: somos
3. Aukciós draft: somos
4. Kérdéssoros tippjáték: somos, zacknorb
5. Dobogós tippjáték: somos, zacknorb
Szerkesztette: somoskovig
több mint 1 éve
Azért nem egy Balaton.Szamoai elég szégyent evezett.főleg, hogy szamoa környékén is van valami pocsolya 😀
Sixo
Chargers LT
több mint 1 éve
Lesz amúgy ma délelőtt kajak-kenu döntő? Vagy még mindig csak előfutamok vannak?utóbbi
Chargers LT
több mint 1 éve
Lesz amúgy ma délelőtt kajak-kenu döntő? Vagy még mindig csak előfutamok vannak?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Szamoai elég szégyent evezett.főleg, hogy szamoa környékén is van valami pocsolya 😀
Sixo
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 1 éve
Szamoai elég szégyent evezett.Meg sem érdemli a Samalulu nevet.
Sixo
több mint 1 éve
KösziFiúk ma tolják a vízilabdat ugye?este 20.35
Mikor?
Negritis, a vajda
NB2
Remélem hazaérek 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ES2-n kezd a sportmászás

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
ha a kínaiak rágyúrnak, pár év és sok esélyünk itt sem lesz az érmekreEz mondjuk a leggyengébb idővel nyert futam volt és az előző futamos kínait még én is elkenném.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Kajakkal jött az olimpiára.Az van, de szerencsétlen elindulni is alig bírt 🤣Kajakos csaj Guamról, yeahott mondjuk van víz... 😀
warr_b
Chargers LT
warr_b
több mint 1 éve
ha a kínaiak rágyúrnak, pár év és sok esélyünk itt sem lesz az érmekre
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Az van, de szerencsétlen elindulni is alig bírt 🤣Kajakos csaj Guamról, yeahott mondjuk van víz... 😀
warr_b
Chargers LT

több mint 1 éve
Kajakos csaj Guamról, yeahott mondjuk van víz... 😀
warr_b
több mint 1 éve
Az atlétika legmegkérdőjelezhetőbb versenyében, a maratoni gyalogló váltóban épp most előztek meg minket a szlovákok ...
több mint 1 éve
Kajakos csaj Guamról, yeah

több mint 1 éve
Mi a szent fasz, Donald Thomas 40 évesen még indul az idei olimpián is xD Emlékszem amikor még 2007ben VB-t nyert hármas holtversenyben
több mint 1 éve
eddigi legbíztatóbb menet kajak-kenuban 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Gazsónak megvan a futamgyőzelem

több mint 1 éve
most nézem az eredménysort... már megint női kajakban egy Fisher 😕Ez is nyerni fog, WR tartó idén Szegedről 😕
elegem van már belőlük
NB2
több mint 1 éve
😁Ennél a két versenyzőnél ez lehet, hogy a robbanószeres mellény érzését pótolja az öngyilkos merénylő starter kit-ből, de egyébként nem tudom. Gondolom mivel érvényes találati felület a felsőtest, védőfelszerelés lehet.Palesztín vs iráni menekült taekwando meccs az olimpián, de nem volt elég humora a bíróküldőknek izraeli bírót delegálni... 😊Nem szoktam ilyet nézni, miért vannak fűzőben?
somoskovig
warr_b
somoskovig
Ez is fura egy sport. Na szerencsérd kezdődik a kajakkenu.
Atlétikát meg imádom, top1 nálam, de ez a gyaloglás ez nézhetetlen.

több mint 1 éve
most nézem az eredménysort... már megint női kajakban egy Fisher 😕elegem van már belőlük
több mint 1 éve
Hát nem olyan jó érzés, amikor izomból bordán rúgnak 😀Palesztín vs iráni menekült taekwando meccs az olimpián, de nem volt elég humora a bíróküldőknek izraeli bírót delegálni... 😊Nem szoktam ilyet nézni, miért vannak fűzőben?
somoskovig
warr_b