Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
a 3. emberen ment el 😕
több mint 1 éve
Ezek szerintA botswanai hátára rá van írva mit kell átadnia a következőnektudsz szuahéliül ?
Stoki
Sixo
több mint 1 éve
Miért nem az eddigi ugrásaik alapján osztanak érmet? Aki a magasabbat előbb vitte át. Akkor nem kéne itt bohóckodni.Ha tényleg, a legnagyobb emberi idiótaságmind2Mondjuk kíváncsi leszek melyik hülye akart ugrani, mert nem elég neki, hogy 2 ember kap aranyatVicc, oda kéne adni mindkettőnek az aranyat, tetszik vagy nem.Nagyon elrontották ezzel az élményt.
Amelyiknek nem kell, az leadhatja a zaciban.
Kampman
szaba
Chargers LT
Sixo
Chargers LT

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
A botswanai hátára rá van írva mit kell átadnia a következőnektudsz szuahéliül ?
Stoki
több mint 1 éve
A botswanai hátára rá van írva mit kell átadnia a következőnek
több mint 1 éve
Ha tényleg, a legnagyobb emberi idiótaságmind2Mondjuk kíváncsi leszek melyik hülye akart ugrani, mert nem elég neki, hogy 2 ember kap aranyatVicc, oda kéne adni mindkettőnek az aranyat, tetszik vagy nem.Nagyon elrontották ezzel az élményt.
Kampman
szaba
Chargers LT
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Szabó szerint Kerr de szerintem csak okoskodik.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
mind2Mondjuk kíváncsi leszek melyik hülye akart ugrani, mert nem elég neki, hogy 2 ember kap aranyatVicc, oda kéne adni mindkettőnek az aranyat, tetszik vagy nem.Nagyon elrontották ezzel az élményt.
Kampman
szaba
Chargers LT
több mint 1 éve
Mondjuk kíváncsi leszek melyik hülye akart ugrani, mert nem elég neki, hogy 2 ember kap aranyatVicc, oda kéne adni mindkettőnek az aranyat, tetszik vagy nem.Nagyon elrontották ezzel az élményt.
Kampman
szaba
több mint 1 éve
Azta rohadt Kerr edzője Luke Humphries 😀Dobjon 180-at, vagy kamu. 😀
Heisman nádor
több mint 1 éve
Vicc, oda kéne adni mindkettőnek az aranyat, tetszik vagy nem.Vagy valamelyik magyar kajakosnak odaadhatná
Kampman
több mint 1 éve
USA kosár miatt futniuk kell a váltóknak 😅🤣Tuti azért
több mint 1 éve
Vicc, oda kéne adni mindkettőnek az aranyat, tetszik vagy nem.Nagyon elrontották ezzel az élményt.
Kampman
több mint 1 éve
Azta rohadt Kerr edzője Luke Humphries 😀Nem Jude Law?
Heisman nádor
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Akkor abban Kerr jobb, Humphries megtanította nekiÉs ha mondjuk 220 ig ugyanaz lesz akkor mi van? Alatta már nyilván átugorják, de meddig mehet amúgy?Bullra dobnak.
kapitnono
Tactful Cactus
több mint 1 éve
És ha mondjuk 220 ig ugyanaz lesz akkor mi van? Alatta már nyilván átugorják, de meddig mehet amúgy?Bullra dobnak.
kapitnono
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
kerr közelebb volt végig hozzá
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Azta rohadt Kerr edzője Luke Humphries 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Én Van Halent akartam😁Annyira tudtam hogy valaki belinkeli.JUMP? JUMP!www.youtube.com/watch?v=010KyIQjkTk
Sixo
iktriad
Tactful Cactus

több mint 1 éve
Megjelent a recommendedben Minni Vanilli, meg is hallgatom gyorsan, pont ma néztem meg a dokumentum filmjüket.JUMP? JUMP!www.youtube.com/watch?v=010KyIQjkTk
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
És ha mondjuk 220 ig ugyanaz lesz akkor mi van? Alatta már nyilván átugorják, de meddig mehet amúgy?

több mint 1 éve
Annyira tudtam hogy valaki belinkeli.JUMP? JUMP!www.youtube.com/watch?v=010KyIQjkTk
Sixo
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Na jó, de meddig mennek?Majd amikor 210-nél valaki hibázik 😊
Hajnalig nem ugorhatnak 😅
Chargers LT