Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
akár még nyerhetünk is ma
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
4 gólról csak nem jönnek már fel
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Mi a baj Vámossal? 😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
jaaa.nevéből adódóan van 😊Azért 400on kiugrani. Így ráadásul a reményfutam is ugrik.annak van bmi ertelme?
Sixo
csebi
az 1. továbbmegy minden futamból
Chargers LT
azt hittem ez a vigaszagas futas, amit a magyar srac is kritizalt, bocsi.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Gecc ilyen besavasodást sem láttam még, mint amit a dél-afrikai tolt. Majdnem megállt.
több mint 1 éve
nevéből adódóan van 😊Azért 400on kiugrani. Így ráadásul a reményfutam is ugrik.annak van bmi ertelme?
Sixo
csebi
az 1. továbbmegy minden futamból
több mint 1 éve
Touchdown
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Azért 400on kiugrani. Így ráadásul a reményfutam is ugrik.annak van bmi ertelme?
Sixo
több mint 1 éve
Azért 400on kiugrani. Így ráadásul a reményfutam is ugrik.
több mint 1 éve
alap, hogy 400m-en nem ugrassz ki... a csaj jól elbaszta
több mint 1 éve
Egyszerű ez 😊
több mint 1 éve
volt parszor ellenfelem, igen.Mert te bent voltal a kapubanilyen tavolrol meg nekem sem lott golt ... 😊ez milyen gol ...Dumis
csebi
zemanla
csebi
zemanla
több mint 1 éve
Mert te bent voltal a kapubanilyen tavolrol meg nekem sem lott golt ... 😊ez milyen gol ...Dumis
csebi
zemanla
csebi

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
Na verjük meg a szerbeketHát nem fogjuk úgy néz ki. Nagyon jellemtelen ez a csapat, nem nagyon vannak olyan klasszisaink mint régen. Nagyon max Vámos lehetne, de ő nagyon formán kívül van sajnos...
Heisman nádor
kapitnono
több mint 1 éve
ilyen tavolrol meg nekem sem lott golt ... 😊ez milyen gol ...Dumis
csebi
zemanla
több mint 1 éve
Így, hogy 20as döntő, és csak 4.40 kellett, nagyon nagy esélyt szalasztott el Hanga.
több mint 1 éve
Aki 490-et ugrik, hogy a tökömbe nem tud beszállni 455-ön... elképesztő
több mint 1 éve
Dumi bazdmeg, na ez komoly. egyszer Szécsi csinált egy ilyesmit a BVSC-ben, de nem adták meg mondván lejárt az idő, pedig ott sem
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
azt nem értem ebben a csapatban, hogy honnan van még mindig (két ilyen vereség után) ilyen kilóméteres önbizalmuk. Nem mondom persze, hogy nem kell belőle egy jó adag, de olyan szar lövések jönnek messziről, amitől azt gondolnám, hogy egy Zalánki picit nézzen már körbe mielőtt ellövi, ebben az állapotában.Fura, én a spanyolok ellen pont ezt hiányoltam, hogy csak passzolgattunk, de mintha senki nem mert volna lőni.
Erre a következőt belövi a kígyó térről...na csak mondani kellett
Klaci79
ui: ha már kígyó tér, ez kurva nagy gól volt félidő végére 😊
több mint 1 éve
ez milyen gol ...Dumis
csebi

több mint 1 éve
Eddig várakozáson felül!
több mint 1 éve
Mit csinált a szerb kapus? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Na egy gól a világ vègèről 😛
több mint 1 éve
ez milyen gol ...