Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
CHI KIESETT 😀😀😀😀😀 Nem bírta a 191et kilökni miután a szakítást megnyerte xD Megszakadt a kínai win streak súlyemelésben.
több mint 1 éve
szpíkernél elgurult a gyógyszer kicsit 😀
több mint 1 éve
jönnek a szerb triplák is szépen 😊
több mint 1 éve
A 2 kb ugyanaz.Igen látom, miben cáfolja meg ez az olimpiás teóriámat? 😀Peterst ha megtanították volna rendesen dobni, akár többszörös olimpiai bajnok is lehetne. Hát a csávo konkrétan megtorpan az utolsó két lépéssel.2 VB-t nyert.
#masterkanapészaGértő
Hanni
Sixo
Hanni
több mint 1 éve
Hoppá 10+-al vezetnek a szerbek Bookerék ellen kosárban?!Jamesék ellen. Nem vállaljuk magunkra a vereséget. Ha győz USA akkor Bookerék győztek.
iktriad
több mint 1 éve
Igen látom, miben cáfolja meg ez az olimpiás teóriámat? 😀Peterst ha megtanították volna rendesen dobni, akár többszörös olimpiai bajnok is lehetne. Hát a csávo konkrétan megtorpan az utolsó két lépéssel.2 VB-t nyert.
#masterkanapészaGértő
Hanni
Sixo
több mint 1 éve
kurva anyját az ES-nekEpic hogy azt a kèt dobást nem várták meg a tvben....
paki azért dob még egy +90-est 😊
NB2
több mint 1 éve
Sixo, 110 gát dobogó?1. Holloway
warr_b
2. Crittenden
3. Roberts
több mint 1 éve
Hoppá 10+-al vezetnek a szerbek Bookerék ellen kosárban?!
több mint 1 éve
Peterst ha megtanították volna rendesen dobni, akár többszörös olimpiai bajnok is lehetne. Hát a csávo konkrétan megtorpan az utolsó két lépéssel.2 VB-t nyert.
#masterkanapészaGértő
Hanni
több mint 1 éve
Sixo, 110 gát dobogó?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
9 3ast szórtak eddig a szerbek
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
kurva anyját az ES-nekpaki azért dob még egy +90-est 😊
több mint 1 éve
Peterst ha megtanították volna rendesen dobni, akár többszörös olimpiai bajnok is lehetne. Hát a csávo konkrétan megtorpan az utolsó két lépéssel.#masterkanapészaGértő
több mint 1 éve
300-nál már talán nem, de 200-250-nél biztos. De gyengébben is kezdett. Csalódás a bronz.Még 300nál is szerintem, az egyenes előtt egy kicsivel tökéletesen egyszerre emelkedtek a gátra.200 körül még kb teljesen egyszerre vették a gátat. Aztán ott el is fogyotthosszú egyenesben szerintem utolérte majdnemJa, en is azt neztem h nem volt mar ok a kezdes se, mert ott is beragadt.Bol másfél mp-vel maradt egy a pár hónapos egyénijétől, ott kellett volna lennie mekláflin seggében ... Azt se lehet mondani, hogy rosszul időzített formát, mert 400as vegyes váltónak ő futotta az aranyérmét. Lehet csak nyerni akart és nem bírta a végét az erős kezdés miatt.fura, mert nem a végére fogyott el, az elejétől a végéig szarul ment magához képest
Sixo
Szesze
Lúdas Solymi
NB2
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
Embiid mekkorát színészkedett..
több mint 1 éve
Még 300nál is szerintem, az egyenes előtt egy kicsivel tökéletesen egyszerre emelkedtek a gátra.200 körül még kb teljesen egyszerre vették a gátat. Aztán ott el is fogyotthosszú egyenesben szerintem utolérte majdnemJa, en is azt neztem h nem volt mar ok a kezdes se, mert ott is beragadt.Bol másfél mp-vel maradt egy a pár hónapos egyénijétől, ott kellett volna lennie mekláflin seggében ... Azt se lehet mondani, hogy rosszul időzített formát, mert 400as vegyes váltónak ő futotta az aranyérmét. Lehet csak nyerni akart és nem bírta a végét az erős kezdés miatt.fura, mert nem a végére fogyott el, az elejétől a végéig szarul ment magához képest
Sixo
Szesze
Lúdas Solymi
NB2
warr_b
több mint 1 éve
Vadlejch csak negyedik, Sixonál ő nyert.

több mint 1 éve
Tokió ezüstérmese, a venezuelai Mayora érvényes lökés nélkül kiesik 😕 Ez nem a dél-amerikai férfiak szerencse napja.
több mint 1 éve
dánok is beragadtak kéziben
több mint 1 éve
200 körül még kb teljesen egyszerre vették a gátat. Aztán ott el is fogyotthosszú egyenesben szerintem utolérte majdnemJa, en is azt neztem h nem volt mar ok a kezdes se, mert ott is beragadt.Bol másfél mp-vel maradt egy a pár hónapos egyénijétől, ott kellett volna lennie mekláflin seggében ... Azt se lehet mondani, hogy rosszul időzített formát, mert 400as vegyes váltónak ő futotta az aranyérmét. Lehet csak nyerni akart és nem bírta a végét az erős kezdés miatt.fura, mert nem a végére fogyott el, az elejétől a végéig szarul ment magához képest
Sixo
Szesze
Lúdas Solymi
NB2

több mint 1 éve
7 helyett újra 15 a különbség
több mint 1 éve
jokic sapka James ellen, aztán meg 2+1 😊 17 pontos vezetés10-12 most
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!