Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Majd a végén azért valaki hozzáértő ha lehet vesse össze az időket, hogy lassú-e a medenceHányadik világcsúcs volt ez?ezen az olimpián az 1.
Gergőbácsi
shagi0206
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Kettő, csipkebokor vesszőezt ne írd már le, mert nem tudom melyik vesszőjére gondolsz 😊Egyet mormogtam magam elé a rajt előtt: "ne egy századdal maradj le a bronzról". Az egész az én hibám, bocs.Sixo megy és megvesszőz, nincs kegyelem.
Bálesz
warr_b
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Pickettnek 5 centivel hosszabb a keze, elviszik 1/1-re.Ezüst lehetett volna simánÉs akkor milyen formában lesz és még lehetne sorolni.....ő most akart érmet nyerni....2 század....basszameg.....5 centivel hosszabb a keze ezüst....
Ez simán pech, semmi más
Várhat újra 4 évet 🤦♂️
Chargers LT
ThundersNFL a Paraszt
Ugyan Pan Zhanle évek óta kimagasló, de 100 gyorson mindig ez van, kb érmefeldobás.
több mint 1 éve
USA végül magabiztosan nyert kosárban
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
dehogy nem, duna völgyön lesz vidi ismétlésLesz ma még valami érdemleges?semmi
warr_b
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
"thats what she said"?Lesz ma még valami érdemleges?Jézusom, hányszor kapom ezt a kérdést.
warr_b
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hozzád képest még ipari tanuló sem vagyok. 😛Egyet mormogtam magam elé a rajt előtt: "ne egy századdal maradj le a bronzról". Az egész az én hibám, bocs.És még én vagyok negatív
Bálesz
ThundersNFL a Paraszt
És nem azt mondtam, hogy "úgyis egy századdal marad le". Csak ezen az olimpián folyton hajszálon múlik mindenünk, ezek a legszarabbak. (még ha egy olimpiai negyedik hely, ráadásul egy ilyen számban egészen elképesztő teljesítmény)

több mint 1 éve
Hányadik világcsúcs volt ez?úszásban első, nem?
Gergőbácsi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Lesz ma még valami érdemleges?Jézusom, hányszor kapom ezt a kérdést.
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Hányadik világcsúcs volt ez?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Ez most ilyen olimpia. Nyertünk 6-8 érmet az előbbi olimpiákon, most nem. Igazán ha belegondoltok, nekünk szurkolóknak nem kellene annyira kiakadni. Majd 4 év múlva... lesz akkor is olimpia, meg lesz kinek drukkolni.csak ugye az nem Európa...
gyurczi
több mint 1 éve
Ez most ilyen olimpia. Nyertünk 6-8 érmet az előbbi olimpiákon, most nem. Igazán ha belegondoltok, nekünk szurkolóknak nem kellene annyira kiakadni. Majd 4 év múlva... lesz akkor is olimpia, meg lesz kinek drukkolni.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Milák Kristóf nem nyilatkozott a magyar újságíróknak azt követően, hogy címvédőként ezüstérmet nyert 200 méteres pillangóúszásban a párizsi olimpián.
több mint 1 éve
Ezüst lehetett volna simánÉs akkor milyen formában lesz és még lehetne sorolni.....ő most akart érmet nyerni....2 század....basszameg.....5 centivel hosszabb a keze ezüst....
Ez simán pech, semmi más
Várhat újra 4 évet 🤦♂️
Chargers LT
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ezüst lehetett volna simánMég fiatalkorúak azok, akik négy év múlva majd döntőznek majd sajnos
Ez simán pech, semmi más
Várhat újra 4 évet 🤦♂️
Chargers LT
több mint 1 éve
Remélhetőleg Hubert is kapott a Bob kokszból mint Marchand, es behúzza a hátat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Lesz ma még valami érdemleges?

több mint 1 éve
Te Thunder, nézzél néha azért mást is 😄 JC tud tanácsot adni 😊De fel is dugja vazelin nélkülEgyet mormogtam magam elé a rajt előtt: "ne egy századdal maradj le a bronzról". Az egész az én hibám, bocs.Sixo megy és megvesszőz, nincs kegyelem.
Bálesz
warr_b
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve
Ez egy 100 m futás az atlétikában. Ez nem semmi táv, de akkor is
több mint 1 éve
Ezüst lehetett volna simánEz simán pech, semmi más
Várhat újra 4 évet 🤦♂️
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
ezt ne írd már le, mert nem tudom melyik vesszőjére gondolsz 😊Egyet mormogtam magam elé a rajt előtt: "ne egy századdal maradj le a bronzról". Az egész az én hibám, bocs.Sixo megy és megvesszőz, nincs kegyelem.
Bálesz
warr_b
több mint 1 éve
Ez feltette a koronát az eddigiekre....Holnap Hubi megfordítja a szerencsénket.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Kokszos csigaevő szarházi, remélem legalább utólag elveszik majd tőle