Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Csak menjek le Paksra, majd én beléd kötök.190 cm vagyok és 90 kiló, szóval nem szoktak nagyon belém kötni.A hölgyek vernek téged, mi?Én békés ember vagyok. És nekem nem volt rendőrségi ügyem egy hölgy megverése miatt...Iktriad vagy Knézy?Vigyázz mert rádtöri az ajtót.Ritkán hallani Bognár Gergőt mást közvetíteni, mint kerékpárt - szinte azt is csak az olimpia alatt, de kosárlabdában (is) jó hallgatni. Jobb, mint Krézy "mindenki kedvence" Jenőt, akinek ez az eredeti sportága is...Knézy egy fasz, ki nem állhatom
iktriad
Szesze
Tactful Cactus
Sixo
iktriad
warr_b
iktriad
több mint 1 éve
én nem vagyok 190 csak 185. De nem vagyok 90 kiló, 104 most 😊Tudjuk, itt mindenki 190 centi 😆190 cm vagyok és 90 kiló, szóval nem szoktak nagyon belém kötni.A hölgyek vernek téged, mi?Én békés ember vagyok. És nekem nem volt rendőrségi ügyem egy hölgy megverése miatt...Iktriad vagy Knézy?Vigyázz mert rádtöri az ajtót.Ritkán hallani Bognár Gergőt mást közvetíteni, mint kerékpárt - szinte azt is csak az olimpia alatt, de kosárlabdában (is) jó hallgatni. Jobb, mint Krézy "mindenki kedvence" Jenőt, akinek ez az eredeti sportága is...Knézy egy fasz, ki nem állhatom
iktriad
Szesze
Tactful Cactus
Sixo
iktriad
warr_b
iktriad
Közben Marchandnak a kokszos kurva anyját már
warr_b
több mint 1 éve
Ilyen nincsen....kokszos GECI
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Hèkàs, en 202😃Tudjuk, itt mindenki 190 centi 😆190 cm vagyok és 90 kiló, szóval nem szoktak nagyon belém kötni.A hölgyek vernek téged, mi?Én békés ember vagyok. És nekem nem volt rendőrségi ügyem egy hölgy megverése miatt...Iktriad vagy Knézy?Vigyázz mert rádtöri az ajtót.Ritkán hallani Bognár Gergőt mást közvetíteni, mint kerékpárt - szinte azt is csak az olimpia alatt, de kosárlabdában (is) jó hallgatni. Jobb, mint Krézy "mindenki kedvence" Jenőt, akinek ez az eredeti sportága is...Knézy egy fasz, ki nem állhatom
iktriad
Szesze
Tactful Cactus
Sixo
iktriad
warr_b
iktriad
warr_b
több mint 1 éve
kegyetlen ez a csávó

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Tuti coxolt a francis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Aha értem. Leúszik 200 pillét brutálba, majd még majdnem világcsúcsot is úszik 200 mellen is 1,5 órával később 😀
több mint 1 éve
majdnem még WR is..
több mint 1 éve
Tudjuk, itt mindenki 190 centi 😆190 cm vagyok és 90 kiló, szóval nem szoktak nagyon belém kötni.A hölgyek vernek téged, mi?Én békés ember vagyok. És nekem nem volt rendőrségi ügyem egy hölgy megverése miatt...Iktriad vagy Knézy?Vigyázz mert rádtöri az ajtót.Ritkán hallani Bognár Gergőt mást közvetíteni, mint kerékpárt - szinte azt is csak az olimpia alatt, de kosárlabdában (is) jó hallgatni. Jobb, mint Krézy "mindenki kedvence" Jenőt, akinek ez az eredeti sportága is...Knézy egy fasz, ki nem állhatom
iktriad
Szesze
Tactful Cactus
Sixo
iktriad
warr_b
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Egy jó pre-ner Gyurta megrajzolná ezt a bohócot 😀
több mint 1 éve
Na menjen már ilyen nincs
Draft

több mint 1 éve
Aztán leigazoltátok Derek Cox-ot, akit Gene Smith fedezett fel az NFL-nek. és minden megváltozott. 😀Az volt a kedvenc jagsem.Lehet azt a "csodás" időszakot elfelejteni? 😀2 hónapja még tagadta, hogy tudná ki az a Gene Smith.Iktriad kinyitja simán egy hajcsattal. Rafkós GM Gene növendék.Iktriad vagy Knézy?Vigyázz mert rádtöri az ajtót.Ritkán hallani Bognár Gergőt mást közvetíteni, mint kerékpárt - szinte azt is csak az olimpia alatt, de kosárlabdában (is) jó hallgatni. Jobb, mint Krézy "mindenki kedvence" Jenőt, akinek ez az eredeti sportága is...Knézy egy fasz, ki nem állhatom
iktriad
Szesze
Tactful Cactus
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
sosem feledjük a 3. körben Russell Wilson előtt draftolt puntert.Az volt a kedvenc jagsem.Lehet azt a "csodás" időszakot elfelejteni? 😀2 hónapja még tagadta, hogy tudná ki az a Gene Smith.Iktriad kinyitja simán egy hajcsattal. Rafkós GM Gene növendék.Iktriad vagy Knézy?Vigyázz mert rádtöri az ajtót.Ritkán hallani Bognár Gergőt mást közvetíteni, mint kerékpárt - szinte azt is csak az olimpia alatt, de kosárlabdában (is) jó hallgatni. Jobb, mint Krézy "mindenki kedvence" Jenőt, akinek ez az eredeti sportága is...Knézy egy fasz, ki nem állhatom
iktriad
Szesze
Tactful Cactus
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
iktriad
Sixo
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Gyanús ez az első 50, 100
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Marchand mit szed faszomat már
Draft

több mint 1 éve
190 cm vagyok és 90 kiló, szóval nem szoktak nagyon belém kötni.A hölgyek vernek téged, mi?Én békés ember vagyok. És nekem nem volt rendőrségi ügyem egy hölgy megverése miatt...Iktriad vagy Knézy?Vigyázz mert rádtöri az ajtót.Ritkán hallani Bognár Gergőt mást közvetíteni, mint kerékpárt - szinte azt is csak az olimpia alatt, de kosárlabdában (is) jó hallgatni. Jobb, mint Krézy "mindenki kedvence" Jenőt, akinek ez az eredeti sportága is...Knézy egy fasz, ki nem állhatom
iktriad
Szesze
Tactful Cactus
Sixo
iktriad
warr_b
több mint 1 éve
Most ellendrukker leszek, remélem kikap a francia.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Az volt a kedvenc jagsem.Lehet azt a "csodás" időszakot elfelejteni? 😀2 hónapja még tagadta, hogy tudná ki az a Gene Smith.Iktriad kinyitja simán egy hajcsattal. Rafkós GM Gene növendék.Iktriad vagy Knézy?Vigyázz mert rádtöri az ajtót.Ritkán hallani Bognár Gergőt mást közvetíteni, mint kerékpárt - szinte azt is csak az olimpia alatt, de kosárlabdában (is) jó hallgatni. Jobb, mint Krézy "mindenki kedvence" Jenőt, akinek ez az eredeti sportága is...Knézy egy fasz, ki nem állhatom
iktriad
Szesze
Tactful Cactus
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Lehet azt a "csodás" időszakot elfelejteni? 😀2 hónapja még tagadta, hogy tudná ki az a Gene Smith.Iktriad kinyitja simán egy hajcsattal. Rafkós GM Gene növendék.Iktriad vagy Knézy?Vigyázz mert rádtöri az ajtót.Ritkán hallani Bognár Gergőt mást közvetíteni, mint kerékpárt - szinte azt is csak az olimpia alatt, de kosárlabdában (is) jó hallgatni. Jobb, mint Krézy "mindenki kedvence" Jenőt, akinek ez az eredeti sportága is...Knézy egy fasz, ki nem állhatom
iktriad
Szesze
Tactful Cactus
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 1 éve
Ha nem lesz aranyunk lemond a sportminiszter?Lejáratókampány indul Macron és a franciák ellen. 😀 Ja várj, már szinte megy.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Ha nem lesz aranyunk lemond a sportminiszter?Úgy is lesz annyi van még hátra. 5 is simán benne van.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Ha nem lesz aranyunk lemond a sportminiszter?Ebben az országban nincs lemondás, csak lemondatás.
Tactful Cactus