NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Murphy lemarad a döntőről
nem tudom bennük itt mennyi maradt, de Hubiban szerintem simán benne maradt fél mp legalább
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Nagy amerikai döntőbe sem jut 😂

több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 605 — No 1 Lijiao Gong fan
Na jó, Murphy és Ceccon out, akkor ezt meg kell nyerni...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 967 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Samsung telók, LG tv-k a kukába, Kya, Hyundai, SSangyong autókat belökni az árokba 😊

amúgy tényleg valahogy így kell nyerni meg vívni, nem olyan cigány módon, mint a perzsák vagy a digók, ha vesztettek volna szerintem azt is méltósággal viselték volna
NB2
koreaiak. az egész lényük a tiszteletről szól. semmi meglepő benne. mint ahogy abban sem, ahogy az arabok őrjöngenek.
peach
irániak nagyon nem arabok 😊
NB2
Nebassz, akkor a zsidók se? 😳😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Dressellel amúgy mi van?
shagi0206
Milákozott egyet. Az olimpai előtt visszatért, de korán sincs a 3 évvel ezelőtti formájában, Amerikából meg nehezebb kijutni, mint itthonról. 50 meg váltóban ha jól emlékszem kijutott, de százon 'csak' 3. lett a válogatón.
Sixo
4×100 gyorsváltóban már aranyérmes

több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 098
Közben Murphy nem jutott döntőbe, az azért komoly.
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
wow
több mint 1 éve
Dressellel amúgy mi van?
shagi0206
Milákozott egyet. Az olimpai előtt visszatért, de korán sincs a 3 évvel ezelőtti formájában, Amerikából meg nehezebb kijutni, mint itthonról. 50 meg váltóban ha jól emlékszem kijutott, de százon 'csak' 3. lett a válogatón.
Sixo
Akkor a 100-on az esély nagyobb az aranyra
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 221 — The Mathematician
usa azért próbál nem szarakodni 55-36

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 436 — LIGHTS OUT!
Dressellel amúgy mi van?
shagi0206

több mint 1 éve
Samsung telók, LG tv-k a kukába, Kya, Hyundai, SSangyong autókat belökni az árokba 😊

amúgy tényleg valahogy így kell nyerni meg vívni, nem olyan cigány módon, mint a perzsák vagy a digók, ha vesztettek volna szerintem azt is méltósággal viselték volna
NB2
koreaiak. az egész lényük a tiszteletről szól. semmi meglepő benne. mint ahogy abban sem, ahogy az arabok őrjöngenek.
peach
irániak nagyon nem arabok 😊
több mint 1 éve

NB2
peach
igen, akárcsak a japánok, de azért mindkettőnél van ebben egy jó nagy adag álszenteskedés is.
több mint 1 éve
Dressellel amúgy mi van?
több mint 1 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Fú, ez a Svájc Kanada női strand röpi eddig a No.1 🔥

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)

NB2

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 436 — LIGHTS OUT!
Nem tudom volt-e már, de Shericka Jackson visszalépett a 100 métertől.

több mint 1 éve
Hubi egész jó időt úszott...
NB2
Az idő pont nem nagy szám, az egész futam elég lassú volt. Szerintem a döntőn ennél vagy 1.5 seccel több kell... de úgy túnik, van még benne szerencsére.

Még az is lehet hogy Ceccon kiesik...
Igor
bőven van még benne, de vélhetően nem csak ő lesz így, nehéz megítélni előre emiatt, de ez jól nézett ki, simán lehet belőle arany is
több mint 1 éve
NB2
Az idő pont nem nagy szám, az egész futam elég lassú volt. Szerintem a döntőn ennél vagy 1.5 seccel több kell... de úgy túnik, van még benne szerencsére.

Igor
neki már van aranya, érje be annyival 😊
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 748 — beers & Packers
No. Hubert kellemes meglepetés volt.
több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 605 — No 1 Lijiao Gong fan
NB2

szerk: lehet hogy 1.54 magas is elég/1 másodperccel jobb idő

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
fix érem lesz ez, kérdés milyen
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
NB2
Igen, és látszott hogy az utolsó 50 et el is engedte

több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 093
Elég meggyőző volt Hubert.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Ezt most nem bízza a szerencsére Edwards és az USA, félidőben kb 20al mennek Dél - Szudán ellen
De az Afrikai csapat amúgy baromi jól kosarazik

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀