NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Murphy lemarad a döntőrőlnem tudom bennük itt mennyi maradt, de Hubiban szerintem simán benne maradt fél mp legalább
több mint 1 éve
Na jó, Murphy és Ceccon out, akkor ezt meg kell nyerni...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Nebassz, akkor a zsidók se? 😳😄irániak nagyon nem arabok 😊Samsung telók, LG tv-k a kukába, Kya, Hyundai, SSangyong autókat belökni az árokba 😊koreaiak. az egész lényük a tiszteletről szól. semmi meglepő benne. mint ahogy abban sem, ahogy az arabok őrjöngenek.
amúgy tényleg valahogy így kell nyerni meg vívni, nem olyan cigány módon, mint a perzsák vagy a digók, ha vesztettek volna szerintem azt is méltósággal viselték volna
NB2
peach
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
4×100 gyorsváltóban már aranyérmesDressellel amúgy mi van?Milákozott egyet. Az olimpai előtt visszatért, de korán sincs a 3 évvel ezelőtti formájában, Amerikából meg nehezebb kijutni, mint itthonról. 50 meg váltóban ha jól emlékszem kijutott, de százon 'csak' 3. lett a válogatón.
shagi0206
Sixo
több mint 1 éve
Közben Murphy nem jutott döntőbe, az azért komoly.
több mint 1 éve
wow
több mint 1 éve
Akkor a 100-on az esély nagyobb az aranyraDressellel amúgy mi van?Milákozott egyet. Az olimpai előtt visszatért, de korán sincs a 3 évvel ezelőtti formájában, Amerikából meg nehezebb kijutni, mint itthonról. 50 meg váltóban ha jól emlékszem kijutott, de százon 'csak' 3. lett a válogatón.
shagi0206
Sixo
több mint 1 éve
usa azért próbál nem szarakodni 55-36
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Dressellel amúgy mi van?Milákozott egyet. Az olimpai előtt visszatért, de korán sincs a 3 évvel ezelőtti formájában, Amerikából meg nehezebb kijutni, mint itthonról. 50 meg váltóban ha jól emlékszem kijutott, de százon 'csak' 3. lett a válogatón.
shagi0206
több mint 1 éve
irániak nagyon nem arabok 😊Samsung telók, LG tv-k a kukába, Kya, Hyundai, SSangyong autókat belökni az árokba 😊koreaiak. az egész lényük a tiszteletről szól. semmi meglepő benne. mint ahogy abban sem, ahogy az arabok őrjöngenek.
amúgy tényleg valahogy így kell nyerni meg vívni, nem olyan cigány módon, mint a perzsák vagy a digók, ha vesztettek volna szerintem azt is méltósággal viselték volna
NB2
peach
több mint 1 éve
igen, akárcsak a japánok, de azért mindkettőnél van ebben egy jó nagy adag álszenteskedés is.Samsung telók, LG tv-k a kukába, Kya, Hyundai, SSangyong autókat belökni az árokba 😊koreaiak. az egész lényük a tiszteletről szól. semmi meglepő benne. mint ahogy abban sem, ahogy az arabok őrjöngenek.
NB2
peach
több mint 1 éve
Dressellel amúgy mi van?
több mint 1 éve
Fú, ez a Svájc Kanada női strand röpi eddig a No.1 🔥
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Samsung telók, LG tv-k a kukába, Kya, Hyundai, SSangyong autókat belökni az árokba 😊koreaiak. az egész lényük a tiszteletről szól. semmi meglepő benne. mint ahogy abban sem, ahogy az arabok őrjöngenek.
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Nem tudom volt-e már, de Shericka Jackson visszalépett a 100 métertől.
több mint 1 éve
bőven van még benne, de vélhetően nem csak ő lesz így, nehéz megítélni előre emiatt, de ez jól nézett ki, simán lehet belőle arany isHubi egész jó időt úszott...Az idő pont nem nagy szám, az egész futam elég lassú volt. Szerintem a döntőn ennél vagy 1.5 seccel több kell... de úgy túnik, van még benne szerencsére.
NB2
Még az is lehet hogy Ceccon kiesik...
Igor
több mint 1 éve
neki már van aranya, érje be annyival 😊Hubi egész jó időt úszott...Az idő pont nem nagy szám, az egész futam elég lassú volt. Szerintem a döntőn ennél vagy 1.5 seccel több kell... de úgy túnik, van még benne szerencsére.
NB2
Igor
több mint 1 éve
No. Hubert kellemes meglepetés volt.
több mint 1 éve
Hubi egész jó időt úszott...Az idő pont nem nagy szám, az egész futam elég lassú volt. Szerintem a döntőn ennél vagy 1.5 seccel több kell... de úgy túnik, van még benne szerencsére.
NB2
szerk: lehet hogy 1.54 magas is elég/1 másodperccel jobb idő
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
fix érem lesz ez, kérdés milyen
több mint 1 éve
Hubi egész jó időt úszott...Igen, és látszott hogy az utolsó 50 et el is engedte
NB2

több mint 1 éve
Hubi egész jó időt úszott...
több mint 1 éve
Ezt most nem bízza a szerencsére Edwards és az USA, félidőben kb 20al mennek Dél - Szudán ellenDe az Afrikai csapat amúgy baromi jól kosarazik
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀