NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
remélem realos gyerek ma odabasz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Meg is lepődtem volna ha sportolt volna valaha.Amúgy fürjesnek mi lógott a nyakában?Gondolom a Nobnál is van ilyen szabadkőműves sajtostallér mint a dékánoknál, alkotmánybíróknál, holland polgármestereknél... (hosszú a sor 😀)
Tactful Cactus
bobi0092
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Samsung telók, LG tv-k a kukába, Kya, Hyundai, SSangyong autókat belökni az árokba 😊amúgy tényleg valahogy így kell nyerni meg vívni, nem olyan cigány módon, mint a perzsák vagy a digók, ha vesztettek volna szerintem azt is méltósággal viselték volna
több mint 1 éve
Most nézem, ezek mellett a nigéria niggák mellett az amcsi niggák szinte fehérek. N passt meg is vonnám a amerikaiaktól.na akkor most képzeld el a nigeri niggákat.
balintbaba
több mint 1 éve
Milák amúgy mondott valamit, legalább elküldte őket a búsba?"Kösz, de nem kérek uszodát."
dande2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Amúgy fürjesnek mi lógott a nyakában?Gondolom a Nobnál is van ilyen szabadkőműves sajtostallér mint a dékánoknál, alkotmánybíróknál, holland polgármestereknél... (hosszú a sor 😀)
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Fenyőfa-díszítésLövészet/robbantás szerintem.Az ő szájára jelentkeznek be.Fürjes bazdmeg.Gyárfás melyik számra jelentkezett be?
balintbaba
csipkelli
Tactful Cactus
balintbaba
több mint 1 éve
Most nézem, ezek mellett a nigéria niggák mellett az amcsi niggák szinte fehérek. N passt meg is vonnám a amerikaiaktól.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Amúgy fürjesnek mi lógott a nyakában?sajnos nem kötél
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Harminc.Durva hogy mekkora arany nyomást rakunk mindenkire…Mekkorat ?
Eazzy
Toca
több mint 1 éve
Amúgy fürjesnek mi lógott a nyakában?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Milák amúgy mondott valamit, legalább elküldte őket a búsba?
több mint 1 éve
Lövészet/robbantás szerintem.Az ő szájára jelentkeznek be.Fürjes bazdmeg.Gyárfás melyik számra jelentkezett be?
balintbaba
csipkelli
Tactful Cactus
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Az ő szájára jelentkeznek be.Fürjes bazdmeg.Gyárfás melyik számra jelentkezett be?
balintbaba
csipkelli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
usa-t ki fogja megverni kosárban? 😀franciák.
shagi0206
| (alagútban pumpával mint ullrich armstrongot) |
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
usa-t ki fogja megverni kosárban? 😀
több mint 1 éve
Fürjes bazdmeg.
több mint 1 éve
szerintem nem lesz ez az olimpia se tragikus a végére (számomra most sem az amúgy - Milákot nagyon akartam, hogy nyerjen, de tulajdonképpen jobban úszott, mint előzetesen vártam)
több mint 1 éve
Guatemala ma kettővel több érmet nyert sportlövészetben, mint mi az elmúlt 5 nyári olimpián 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Durva hogy mekkora arany nyomást rakunk mindenkire…Kell egy-két rosszabbul sikerült olimpia, és pikk pakk jobban fogják értékelni egy top 5 helyezést pl....
Eazzy
több mint 1 éve
szerintem is 1-6-ig bármi lehet, nyilván azért az 1-2 hatalmas bravúr lenne